עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי במחשב שני הארדיסקים, שאחד מהם משמש לגיבוי ואני לא ניגש אליו כמעט בכלל אך חשוב שהוא יהיה מחובר, לכן כיוונתי בניהול הכוח של XP לכבות את ההארדיסקים אחרי 5 דקות. וכך הוא עושה וזה מעולה אך יש בעיה קטנה שכן אני לא משתמש ב Paging File כי יש לי מספיק זכרון לכן המערכת לא צריכה לגשת הרבה לכונן הראשי וקורה הרבה שהיא מכבה אותו ולוקח לו קצת זמן להדלק (לא משהו קריטי) וזה דיי מעצבן, ולא נוח לקבל תקיעות באמצע המשחק רק בגלל זה... לכן השאלה שלי פשוטה: האם יש אפשרות לכוון את הכיבוי רק לאחד ההארדיסקים? תודה מראש, R.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by G@L,

יש לי שני כוננים קשיחים: WD Caviar 10gb Maxtor D740X 40gb וחילקתי את ה MAXTOR לשני Partitions ככה: Partition 1: 37gb Partition 2: 3gb ואת ה WD השארתי שלם. רציתי להתקין Win98 SE על הפרטישן הקטן ו XP על הפרטישן הגדול. התקנתי קודם את ה SE וראיתי שהכל עובד ואז התקנתי XP. כשאני רוצה להפעיל את ה SE מהתפריט כשמעלים את המחשב פשוט מופיע מסך שחור עם הסמן המהבהב של ה DOS ולא קורה כלום. ה XP עובד מצוין. אני חושב שהבעיה היא בקובץ boot.ini שכתוב שם שה- SE נמצא בכונן C - מה שלא נכון, הוא נמצא ב E. תוכן הקובץ boot.ini : [boot loader] timeout=5 default=multi(0)disk(0)partition(1)\windows [operating systems] multi(0)disk(0)partition(1)\windows="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetec…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bariko,

שלום רב, אני מנסה למחוק קובץ מסוים מסוג (VIDEO CLIP (AVI אך משום מה הפעולה לא מצליחה ואני מקבל את ההודעה הבאה: -דרושה לך הרשאה כדי לבצע פעולה זו- אני מוגדר במחשב שלי כמנהל , ועד עכשיו מחיקה של קבצים מאותו סוג, כמו גם קבצים מסוגים אחרים, התבצעה בצורה חלקה. מה פשר הבעיה, ואיך בכל זאת אוכל למחוק את הקובץ, שאין לי בו שום צורך? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kikkler,

האיקון Share to web - Upload Folder (בתמונה) התיישב לי על הדסקטופ ולא מוכן לרדת באמצעים קונבנציונלים יותר ופחות. איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by naoriko,

שלום אז ככה יש תוכניות שגם שאני יוצא מהן הן מופיעות בסרגל משימות למטה לדוגמא : ICQ, MESSENGER אני רוצה שזה יהיה ממוזער בצד כמו האימיול והאנטי וירוס וכל שאר התוכנות ולא בסרגל למה איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://kodi.wiki/view/SMB/Windows חלונות 10 אניברסרי אגב פשוט שאני פותח את homegroups אז אין לי אפשרות ליצור אחד... אשמח להבהרה כי אני רוצה לנגן כבר את הקבצים בפאי שמחובר בסלון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי רשת מחשבים בבית עם שני מחשבי חלונות 7 הרשת עובדת במצב WORKGROUP כאשר אני עושה שיתוף לספרייה עבור EVERYONE הכל בסדר במחשב ראשון ניסיתי להוסיף יוזר ספציפי של המחשב השני במקום EVERYONE אומנם נכון קיבלתי שם משתמש וסיסמא אך לא מצליח להכנס לשיתוף בקיצור רק במצב EVERYONE הכל עובד תקין אנא עזרתכם איך אני משתף ספרייה עם יוזר ספציפי מבלי להשתמש ב-EVERYONE תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום יש לי חלונות 10 פרו שפה עברית גירסה 2004. אני עשיתי סיסמא כניסה Windows 10 ויש לי אופיס 2013 פרו שפה עברית. אני עשיתי עידכונים מלאים וגם אופיס עידכונים מלאים. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה, וכתוב "הזן את שם משתמש והסיסמה שלך עבור השרת הבא.". אני הכנסתי סיסמה וסימנתי למטה בריבוע קטן "שמור סיסמה זו ברשימת הסיסמאות שלך" וזה עובד בלי בעיות. שאני מכבה מחשב. אחרי 10 דקות או יותר או פחות אני מדליק מחשב נייח. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום שוב ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה. זה קורה לי לפעמיים מבקש סיסמה. נסיתי להבין מאיפה הבעיה תקלה אאוטלוק 2013. אני נסיתי לבטל סיסמה כניסה Windows 10 והפעלתי מחשב מחדש. ו- Windows 10 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zinger777,

היי, המחשב שלי רק בן 9 חודשים שעשה 3 בוטים עצמו - אתמול אחד והיום שניים (כשהם היו ממש בהפרש של 2 דקות בערך). אתמול זה היה כשלא הייתי בחדר (בדיוק הלכתי לאכול או משהו וכשחזרתי זה היה כבר בבוט עצמו) חשדתי שהחתול שלי כבר עולל משהו והתעלמתי מזה. היום זה היה כבר פעמיים - פעם אחת בזמן ששיחקתי במחשב ו2 דקות אחרי זה, אחרי בוט שהוא כששיחקתי. ישר נכנסתי למצב בטוח והרצתי סריקת אנטיוירוס - לא מצא משהו מעניין. ניקיתי עם CCleaner ו SpyBot קצת את המחשב ונכנסתי לevent viewer וראיתי את ההודעה הבאה לפני ההודעה של הבוט הלא צפוי: "‏‏המחשב אותחל מחדש מבדיקת באגים. בדיקת הבאגים היתה: 0x0000003b (0x00000000c0000005, 0xfffff88004b66817, 0xfffff880082dd900, 0x0000000000000000). קובץ Dump נשמר ב: C…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Bone-Breaker,

נגיד לוקחים את ווינדוס XP אז יש לו כמה גרסאות או שהכל אותו דבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רשום לתוכנית WINDOWS INSIDER וקיבלתי את העדכון האחרון של ווינדוס שהוא 20H2 (גרסה 19042.508) הייתי אמור לראות שינוי משמעותי בעיצוב של ה-START כמו שהיה בכל הדיווחים , אבל לא ראיתי שום שינוי וה-START שלי נשאר בדיוק אותו דבר כמו לפני העדכון של 20H2. נשאר באותו צבע שחור בעוד שלפי העדכונים הוא היה אמור להפוך לאפור כזה בהיר.... למה לא השתנה אצלי העיצוב של ה-START ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי. עשיתי format לפני התקנת windows7 (בהתקנה עצמה), והבנתי שזה format מהיר. חשבתי שגיביתי את כל הקבצים, אבל כמו שזה תמיד קורה לי, שכחתי לגבות מספר קבצים. האם אחרי הפורמאט והתקנה של windows7 מחדש, אפשרי לשחזר את הקבצים שנמחקו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shloosh,

אני רוצה להיכנס לצ'ט של נענע אבל הוא רוצה שאני אוריד את זה!!!! איך אפשר להתקין את זה,ולא דרך windows update????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מערכת ההפעלה החדשה הצליחה לצבור 400 מיליון מערכות שמופעלות על ידה, בתוך כ-14 חודשים בלבד מאז הושקה לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bennyriz,

נקודה למחשבה :argue: כמה פעמים שוטטתם לכם בפורום ונתקלתם בהודעה שמישהו פירסם ובה הוא מבקש עזרה פשוטה לגבי משהו שעושים בוינדוס ? אני מתאר לעצמי שיש רבים שלא פעם ולא פעמים שלחו הודעות בסגנון "לוח הבקרה/הגדרות/מתקדם/" וכד'. אבל כמה פעמים קרה לכם שתהיתם אם לאותו אחד שאתה מנסים לעזור יש מערכת הפעלה באותה שפה שיש לכם ? במקרים רבים הכי פשוט לכתוב בשפה שבה המערכת שלכם מותקנת, תוך תקווה שמי שמבקש עזרה התקין את המערכת באותה שפה כמו אצלכם או יצליח למצוא את האנלוגיה בין עברית לאנגלית. אבל כמה פעמים ניסיתם לתרגם מאנגלית לעברית או ההיפך מושגים מעצבנים שיש בוינדוס ? נכון שזה מתסכל מצחיק הא, נכון ? הכל בגלל ביל גייטס ! :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אחרי שהתקני 7 שמתי לב שגם שהרזולוציה במשחק מוגדרת על מקס' והכל עדיין נשארת שורת המשימות למטה וזה ממש מציק. איך מסדרים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם התקנתי אתמול WIN7 אז הכל קצת חדש לי השתמשתי בויסטה בזמן האחרון ואני זוכר שהיתה תכונה בויסטה ששולחן העבודה היה מציג סרטונים (בתור טפט) (כאלה שבאו עם הויסטה) של נחלים וכל מני דברים כאלה. רק ששכחתי את השם של התכונה הזאת ואני לא מצליח למצוא משהו דומה ב7. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ToR,

לאחרונה אני לא יכול לכתוב בעברית בIE , אבל מצליח לכתוב בכל שאר התוכנות, יש למשהו מושג איך לסדר את זה? את זה אני כותב בעזרת PASTE

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by iakovl,

יש אפשרות להוריד ידנית את השפה העברית לWIN8? ההורדה האוטומטית פשוט לא עובדת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kalda01,

התקנתי 8.1 על מחשב חדש ושמתי לב שנפתח לי מידיי פעם דפדפן במוד שתופס את כל המסך ונעלם הסרגל המשימות למטה. איך אפשר לגרום לIE להיפתח רק במוד רגיל כמו בגירסאות קודמות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, שאני נכנס ל CMD , הגרסת ווינדוס שרשומה לי היא 6.2.9200 אצל חלק מהאנשים ראיתי גרסאות אחרות...מזה בדיוק אומר על הגירסה שלי ? בנוסף בוויקי של ווינדוס 8 רשום: [TABLE=class: infobox] [TR] [TH=align: left][/TH] [TD] Windows 8 6.3.9600 (October 18, 2013; 8 days' time) [±][2] Windows Server 2012 6.2.9200 (September 4, 2012; 12 months ago) [±][3][/TD] [/TR] [/TABLE] כאילו הגירסה שלי היא בכלל Windows server ... אני לא מבין מה קורה. אשמח להסבר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by prager,

כשאני לוחץ על ctrl+alt+delete זה לא נכנס לי לכלום. איך פותרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tsah1982,

שלום יש לי בעיה בווינדוס: כול הזמן הוא מוציא הודעות שגיאה וסוגר לי את האינטרנט אקספלורר וגם כול מיני תוכנות כמו האנטי וירוס והמסנג'ר, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש ווינדוס מקורי והבעיה ממשיכה. מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב אז המצב ככה.. אני מכניס את הדיסק XP (לא חשוב איזה גירסה...ניסתי הכול הום,פרושפשונל עברית אנגלית עם סרוויס פק בלי סרוויס פק 1 או 2).. בקיצור המחשב טוען את הדיסק .. ואז כאשר מגיע למסך של SETUP IS STARTING WINDOWS אני מקבל מסך כחול (זה לוקח -הטעינה של הקבצים הראשונית- משהו כמו דקה וחצי ..שזה נורמלי) הקיצר במקום שאני יקבל מסך שאני לוחץ ENTER ואז עובר להסכם רשיון אני מקבל מסך כחול שרושם שיש בעיה והמחשב יפסיק כדי לימנוע נזק... ושאני ינסה להריץ F דיסק בלה בלה בלה... הקיצר אתם מכירים את המסך... אז אמרתי סבבה.. ננתק את ההרד דיסק מהמחשב ונראה שזה עובר את השלב הזה ונותן לי את ההסכם רשיון ואז את המסך של ההרד דיסק (כמובן שכשאין הרד דיסק אז הוא יגיד לי שאין הרד דיסק ולילחוץ על F3 כ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קראתי פעם שאם אני מעוניין לשדרג את הויסטה שלי לגירסת 64 סיביות - אז יש לי אפשרות חינמית בהנחה שרכשתי את הגירסה הראשונה במיקרה שלי זה היגיע עם המחשב הנייד שרכשתי אז האם אפשרי להוריד ממיקרוסופט גירסת תקליטור ( מה עוד שלא קיבלתי אחת...כשררכשתי את המחשב) ו64 ביט ? THX

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.