Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בזמן החראון המחשב שלי הופך כמעט כל קובף קיים בהדרגתיות לכחול משמע הוא דוחס אותו ניסיתי להיכנס ל-C פרופרטיז ושם להוריד את הוי של הדחיסה בכדי לחזור המצב הקודם אך לא קימת אפשרות כזאת. אני כמובן אדמיניסטרטור במחשב,היחיד. איך אני מכיל את עניין החזרת הקבצים לצבע הרגיל על כל הפרטישן???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש ברשותי עותק של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT היום כשניסיתי לבצע UPDATE למערכת (KB2387149) הוא נתן לי שגיאה 800B0100 ולא נותן לי להמשיך בעדכון. הורדתי תוכנה ממיקרוסופט שאמורה לעזור ולתקן את זה אבל זה עדיין לא נותן לי להוריד אותו. אודה מאוד לכל העוזרים. :s05: שגיא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני לא זוכר מתי זה התחיל ואני לא יודע איך זה קרה אבל כל התקנה שאני מתקין זה עושה לי Eror שאומר שהוא לא יכול ליצור קיצורי דרך ... עכשיו , בכל ההתקנות אני לוחץ OK בEror וזה ממשיך בהתקנה . זאת אומרת שזה לא הפריע לי ממש , אבל עכשיו הורדתי משחק : World In Conflict שכמובן גם בהתקנה הזאת יש את ה Eror שהוא לא מצליח ליצור קיצור דרך רק שהפעם אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ככה שאני לא יכול להמשיך בהתקנה ולשחק במשחק . תמונה מההתקנה של World In Conflict : ( אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ) הינה תמונה מההתקנה של התוכנה TuneUp Utilities 2007 שכמובן גם היה לי את ה Eror אבל כמו רוב ההתקנות חוץ מהמשחק WIC אני לוחץ OK וזה ממשיך כרגיל בהתקנה והתוכנה עובדת כרגיל חשוב לציין ש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד לוקחים את ווינדוס XP אז יש לו כמה גרסאות או שהכל אותו דבר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברה, הצלחתי להפעיל סוף סוף ת'מחשב הישן שהיה לי P2 350 עם 224 מגה SDRAM איזה WINDOWS כדאי להתקין עליו? 98 98 second edition או 2000 (אם זה יעבוד בכלל - שזו בעצם השאלה האמיתית) אז חברה, מה אתם מציעים? ואיפה יש דרייברים ל98 כמו CODEC וכו' כי הכל היום מתאים רק לXP
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463713.msg3962500#msg3962500 פשוט סיוט... לא היה ניתן לפרמט/למחוק את ויסטה דרך ניהול דיסקים של ווינדוס 7 עקב קובץ/יישום DUMB או DUMP (לא זוכר בדיוק). לכן הכנסתי את דיסק התקנה של 7 משם מחקתי את המחיצה הזו ואיחדתי אותה עם מחיצה G. הפעלתי מחדש ואז היה לי: Bootmgr is missing press ctrl+alt+del to restart. עשיתי תיקון ואז בא לי: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart. ואז אחרי תיקונים רבים שלא עזרו כמעט התיאשתי, אבל הכנסתי את הדיסק של ויסטה ומשם ביצעתי תיקון וזה עבד. יש לי עכשיו מחיצה גדולה אבל של ווינדוס 7 רק בכונן G ולא ניתן לשנות בכלל ל C מה שקרה פשוט... הווינדוס ויסטה שהיה פעיל, ובעקבות השידרוג הפך גם את 7 לפעיל, פתאום …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל הרוחות - מישהו יודע איך מעיפים את זה שהוא עולה ברגע שמעלים את האאוטלוק?!?!?!?! זה מעצבן מאוד מאוד ... שחף
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שעשיתי העתקה בין הארדיסק להארדיסק בעזרת norton ghost המחיצה של ה- System reserved גדלה מ-100 מגה ל-540 מגה. אני חושב גם שבתחילת התהליך, התוכנה רשמה משהו על כונן שיהפוך מ-100 ל-540 אבל לא ידעתי ממש במה מדובר והמשכתי הלאה. לא שה-500 מגה האלה כאלה קריטיים אבל מעניין אותי לדעת למה המחיצה גדלה? האם היא בכלל הכרחית? והאם אפשר להחזיר אותה ל-100 מגה או למחוק אותה בכלל? נ.ב. יש ב"ניהול דיסקים" אפשרות של "כיווץ אמצעי אחסון" אבל לא נראה שזה שינה משהו...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מוזר קרה למוניטור הביצועים של ה-XP. (האפלקציה שעולה כאשר לוחצים CRL-ALT-DEL ) הוא עולה לי ישירות על מצב של TASK-ים. ואין לו את הטאבים למעלה שמאפשרים לראות ביצועים ויותר חשוב פרוססים. אין לו גם את ה-BAR עם WIEW וכו'. פשוט חלון קטום מלמעלה. האם מישהו יודע, כיצד מחזירים את המצב הקודם. אני כן מקבל למעטה את האייקון של מצב ה-CPU , ורואה שהוא עובד על 100%. אבל אין לי גישה לפרוססים ע"מ לבדוק מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP פרו. שפה עברית. חיברתי דיסק-און-קין או קורא זיכרונות בחיבור כניסה USB ופתאום הוא לא מזהה אותו.היסכלתי בהתקנים חומרה יש רק אחד ב- USB "תקן לא מזוהה"... בהתחלה זה עבד לי חיבורים USB. ניתקתי חשמל בספק כוח.וחכיתי 2 דקות. וחיברתי ספק ואח"כ חיברתי דיסק און קין וגם קורא זיכרונות מצלמות דיגיטליות והכל עובד ותקין. אבל יש בעיה זה עדיין חוזר תקלה USB ושוב ניתוק חשמל בספק ואותו פעולה ובסוף זה עובד ותקין. האם כנראה המקור בעיה זה ספק כוח לא תקין?כנראה שאין לו כוח זרם חשמל ללוח אם.האם זה נכון? מה אתם חושבים,איך פותרים את הבעיה? מיכאל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ולא כל-כך ברור לי מה ההבדלים בין שתי הגרסאות. האם מישהו יכול להאיר את עיני בהבדלים העיקרים ומה בדר"כ מספיק למשתמש הביתי (משחקים)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קורה לי באמצע משחק...הוא עושה ריסטרט מעצמו הבעיה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 nvapu.sys איך מתקנים ? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשפט המלא הוא : "היה צורך לשחזר את אחד הקבצים המכילים נתוני רישום של המערכת על ידי שימוש ביומן רישום או בערך החילופי. מה/למה ואיך אני מעיף את זה לעזעאל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בעל מפרט חזק (ניתן לראות פירוט בצד) וכאשר אני מנסה להעביר קבצים בין שני הארד דיסקים (למעשה אחד מפוצל), או כאשר אני מחלץ קבצים ב- WINRAR הוא פשוט נתקע לי, מחליט לשבות על דעת עצמו (כמו המורים) ואחר כך חוזר לעבוד כרגיל (כמו המורים) בסוף ההעברה. אני ממש משתגע מהתופע הזאת!!! זה פשוט נוגד כול היגיון, הוא לא מגיב לי לכלום אך הוא לא מראה שום סימן שהוא תקוע וכאשר הוא מסיים הכול חוזר לקדמותו!!! בנוסף עוד שתי בעיות קטנות נוספות: הויסטה מעביר מאוד לאט בין הכוננים וגם הסל מחזור תמיד נראה מלא למרות שאני מרוקן אותו. תודה לכול המגיבים!!!!!!!! :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בנמחשב שהקובץ מעלה את ה CPU ל100% ופותח את עצמו מספר פעמים , הדבר גורם לי למחשב איטי ואפילו הוא נתקע , יש לי מעבד PD 820 אז אני מפנה את הקובץ לשימוש במעבד מסויים אבל זה לא מחזיק ברבה זמן , השאלה שלי זה האם זה וירוס או משהו אחר או שאני צריך להתקין מחדש את המערכת הפעלה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתקין וינדוס 7 על 8 קיים ומופיע לי הודעת השגיאה Windows setup experienced an unexpected error . To install windows restart the installation מה יכולה להיות הבעיה? כשאני שם במחשב השני שיש בו כבר 7 אין שגיאה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שידוע ולא ידוע, למספר מערכות ווינדוס ביתיות היו כמויות זכרון מקסיצליות אותן יכלו לנצל (ווינדןס 98 מהדורה ראשונה: 128 מגה בייט, ווינדוס me ו 98 מהדורה שנייה 256 מגה בייט). רציתי לדעת מהי כמות הזכרון המקסימלית לווינוס xp home edition (אם בכלל יש כזו)? סליחה... אני יודע ששאלה זו שייכת לפורם ווינדוס.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לא מזמן עשיתי עידכון לויינדוס דרך האתר של מיקרוסופט בגלל הוירוס SASSER ולמחרת פתאום התחיל להופיע לי בהדלקת המחשב מופיע בשורת המסימות למטה " נותרו עוד 30 יום להפעלה .." כנראה שהתקינו לי איזה תוכנה לא חוקית אולי ??? וכל יום זה יורד למה זה קורה רציתי לקחת את המחשב לחנות שקניתי ממנה אבל מסתבר שהיא נסגרה .משהו אמר לי שניתן להחליף קוד של ההתקנה או משהו כזה האים מישהו יכול לעזור ??? תודה :huh
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ולא לתמיכה טכנית. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי מכיוון שהוא מפוצץ ווירוסים. יש לי מערכת הפעלה WinXP Pro וזאת תהיה הפעם ה-3 שפירמטתי את הווינדוס הזה, ובחיים לא הייתה לי בעיה שכזו: אני אף פעם לא זוכר אם אני מפרמט עם דיסק איתחול או לא, אך אני כמעט בטוח שכן. אני מכין דיסק איתחול, מכבה את המחשב זה מגיע לדוס וכותב משהו כמו wrong syntax DISPLAY.sys משהו באזור, ואז שאני עושה "FORMAT C:" זה עושה לי Bad command. אני חשבתי שאולי זה בגלל שהכנתי את הדיסק איתחול מהמחשב שלי עם כל הווירוסים, אז הבאתי דיסק מחבר וגם זה לא עבד. יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שרובכם הגדול מכיר את זה... אחרי שימוש ממושך במערכת הפעלה מתחילים להיות DELAYים כאלה מעצבנים. המחשב כאילו נתקע ל 5 שניות לדוגמא ואז פתאום מריץ את כל הפקודות שאמרו לי תוך שנייה... הבעיה היא שלפני שבועיים בערך התקנתי פה הכל מחדש... זה לא יתכן מה שהולך פה. יש למשהו רעיון? תכלס לא התקנתי משהו מיוחד חוץ מכמה תוכנות צריבה... של DVD במיוחד ו... זהו נראה לי תודה רבה! יניב
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את WINXP SP2 HEB אני לא מצליח להפוך את ההתקנה הזאת להתקנה אוטומטית (UNATENDED) (אם במקרה אתם לא יודעים מה זה אז התקנה אוטומטית זאת התקנה ללא צורך לגעת במחשב. נעשה קובץ תשובות אוטומטית כך שבמהלך ההתקנה אין צורך לרשום שם מחשב, מספר סריאלי וכל השאר) אני חייב שההתקנה תהיה אוטומטית אחרת אין לי צורך בווינדוס הזה. צרבתי כבר 4 דיסקים, כל פעם בצורה אחרת, פעם עם תוכנה בשם NLITE שמבצעת את התשובות. ופעם באופן ידני על ידי יצירת קובץ תשובות WINNT.SIF והוספתו לספרייה I386 בדיסק. אבל הדבר היחיד שאני רואה כל פעם בהתקנה זה שיש את התשובות אבל בכל זאת הם לא אוטומטיות וההתקנה מחכה שאני אלחץ כל פעם על NEXT. כשאני מבצע את הפעולות האלה על גרסאות אנגלית של WINDOWS הם כ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי מחשב P4 2.4G, 256DDRAM , עם כונן קשיח של 30G ובזמן האחרון ה-WINDOWS עולה לאט , כאשר ה-WINDOWS עולה לוקח לו הרבה זמן לחשוב בזמן הטעינה . ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את ה-WINDWOS אך הבעייה נשארה . ניסיון נוסף שעשיתי הבאתי עוד דיסק קשיח והתקנתי גם עליו ועדיין הבעייה נשארה . ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הזיכרון מחדש אך עדיין ללא הצלחה אשמח אם תוכלו לעזור שה-WINDOWS יעלה לי במהירות בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שהותקן עליו windows 8 release preview, כמובן שהוא שודרג מwindows 7, תוקפו של וינדוס זה פג ועכשיו אני מעוניין להפוך אותו למקורי, כמובן שרכשתי את גרסת השדרוג. האם יש אפשרות שהוא ישמור לי הגדרות? עשיתי ניסיון אחד על מערכת משוכפלת והקבצים נשמרו אבל התכונות וההגדרות לא. האם יש איזה שהיא דרך לעשות לו אקטיבציה בלבד? ואז הוא לא יעשה ריסט כל שעתיים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-