עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים, קניתי מחשב עם המעבד הזה: AMD PHENOM II x4 965 Black Edition. עם איזה ווינדוס אתם ממליצים לי לעבוד 32 או 64 ביט, מה ההבדל מבחינת מהירות ומבחינת תאימות לתוכנות / משחקים? אם חסרים לכם פרטים תגידו ואני אשלים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. קניתי מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה וקניתי גירסאת שידרוג והתקנתי את המערכת הפעלה. בעת ההתקנה ההיתי עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד i5 3570k)hd4000 ) השבוע התחדשתי בכרטיס מסך gigabyte gtx660 oc 2gb חיברתי אותו והורדתי מאנוידיה דרווברים הכי עדכנים. המשחקים פועלים טוב אבל הממשק מטרו לא פועל כשורה הכל לחיץ ופועל אבל בתפריט מטרו הראשי ישנם המון חלקים במסך הופכים להיות שחורים וחוזרים לעצמם באקראי (הריבועים המתעדכנים לייב, לא האיקונים) ובנוסף שאר הממשק (נגיד בהגדרות) הושחר באקראיות ולא רואים את כל הפריטים במסך וכאשר עוברים עם העכבר זה ״נפתח״ בקיצור באג רציני כמו כן אין עידכונים בוינדוס אפדייט שלא בוצעו כיבתי את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס וזה לא עוזר , בשום אופציה אשמח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. על הדיסק ההתקנה רשום"ניתן להתקנה על מחשב חדש בלבד" שזה המחשב הקודם שלי. יש לי את הדיסק והסיסמה ,האם אפשר להתקין על מחשב חדש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. לפני כמה ימים פרסמתי כאן פוסט שמתאר בעיה קשה במערכת העדכון של חלונות 7. לצערי עד עכשיו לא הצלחתי לפתור את הבעיה הזו, וחשבתי על כמה חלופות: 1. ביצוע recovery. הפעולה הזו תחזיר את המחשב למצבו ההתחלתי ותמחק את כל היישומים שמותקנים עליו (ברשיון). לא רוצה להסתבך עם זה, וגם לא עם פעולת repair. 2. שדרוג לחלונות 10. אני לא יודע האם ישום מסויים שמותקן במחשב כעת ימשיך לתפקד כרגיל לאחר השדרוג. 3. הורדת עדכונים לחלונות 7 והתקנתם באופן ידני לחלוטין מהאתר של מיקרוסופט, ללא קשר למערכת העדכונים. חיפשתי באתר של מיקרוסופט, לא מצאתי. אולי יש וזה קבור במעמקי האתר שלהם. תודה מראש לכל מי שיכוון אותי לדף הורדות כזה במידה והוא אכן קיים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://kodi.wiki/view/SMB/Windows חלונות 10 אניברסרי אגב פשוט שאני פותח את homegroups אז אין לי אפשרות ליצור אחד... אשמח להבהרה כי אני רוצה לנגן כבר את הקבצים בפאי שמחובר בסלון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by דין כהן,

אפשר הורדה+מדריך ל windows 7? ואיך אפשר להתקין את הWIN דרך דיסק און קי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כשאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה, זאת השגיאה שאני מקבל עשיתי כבר כמה פעמים פרמוט להארד דיסק וזה ממשיך לקרות http://ufu.co.il/files/d6elweioiqj17q28pwl6.png

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pakariel,

יש לי מחשב עם 4GB זיכרון, התקנתי עליו windows 7 ultimate 64 bit . כאשר אני נכנס למאפיינים אני רואה שהוא אכן 64bit אבל מזהה רק 3.76GB זיכרון ולא את כל ה4. כמו כן בכנן C אני רואה גם program files וגם program files X86 האם זה תקין? כאשר אני יוסיף זיכרון למחשב הוא יזהה לי יותר מ4GB ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Xthread,

יכול להיות שזה רק אני אבל אני חייב לפחות לדעת יש עוד אנשים שמוצאים את געילות ה VISTA פה מגעילה?!!? כלומר תראו מה הולך פה ביומיים האחרונים מוצף פה בבעיות VISTA שנראה ממש שהם באות מגרסאות לא חוקיות (שלא יצאו עוד לשוק) שהם שילוב של RC האחרון לכל מי שלא יודע (בשביל ה CRACK) אם זה רק אני אז זה רק אני אם לא, חברה תביעו דעה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by uzana2004,

שבוע טוב לכולם... אז הבעיה שלי הפעם היא ככה: יש לחבר שלי 2 מערכות הפעלה(אחת בעברית ואחת באנגלית) הוא רוצה להסיר את האנגלית ללא פרמוט(uninstall xp) אז ככה: אין לו שוםאפשרות בADD\REMOVE... וכאשר הוא מנסה דרך ה:%systemroot%\system32 הוא מקבל את השגיאה הבאה: Setup can not uninstall Windows XP because the necessary registration information is missing. מה עוד אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shablull,

שלום יש לי בעיה בנמחשב שהקובץ מעלה את ה CPU ל100% ופותח את עצמו מספר פעמים , הדבר גורם לי למחשב איטי ואפילו הוא נתקע , יש לי מעבד PD 820 אז אני מפנה את הקובץ לשימוש במעבד מסויים אבל זה לא מחזיק ברבה זמן , השאלה שלי זה האם זה וירוס או משהו אחר או שאני צריך להתקין מחדש את המערכת הפעלה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Idan06,

בעבר רציית ללפרמט את המחשב ובאמצע הפרמוט המחשב נתקע לי. פתחתי את המחשב מחדש והגעתי למסך כזה של בחירת הווינדוס שבו רוצים להשתמש במידה ויש 2 ווינדוסים מותקנים. הבעייה אצלי שיש שם 2 אפשרויות כאלה: 1. Microsoft Windows XP Professional 2. Microsoft Windows XP Professional - Setup האפשרות השנייה מציקה לי מפני שכל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב נשאר על האפשרות הזאת למשך 3 שניות ואז נכנס אלייה אוטומטית ומפני שמחקתי את קבצי ההתקנה של ה-windows שרציתי להתקין, המחשב נותן תקלה ואז שאני לוחץ על מקש כלשהו הוא עושה ריסטרט. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להיפטר מהמסך הזה ופשוט להגיע ישירות לWindows XP המותקן אצלי כבר? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by אדר39,

יש לי ויסטא עולטימייט ואני שמתי אותה רק אתמול לא מיתמצא בווינדווס ובטעות מחקתי את הסל מיחזור וכשאני מוחק משהוא הוא נישלח לסל מיחזור אבל איפה הוא עכשיו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אפשרי להפעיל משהו כזה על ווינדוס? מעבר מהיר בין שולחנות עבודה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by שמנואל,

אהלן. לא היה כפתור אחד שלא לחצתי עליו באתחול - אבל אני לא מוצא את התפריט לכניסה למצב בטוח. זה יכול להיות ? במקרה הצלחתי להכנס לרשימת הדרייברים כדי לבצע BOOT - האם זה קשור ? האם יש מישהו שראה כבר מקרים כאלו ויתן לי עצה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by boogala,

שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yoniby,

Hi, I can't write in hebrew.. not in the explorer, not in the office or the icq.. when i'm trying to turn it from english to hebrew - ctrl+shift or alt+shift nothing happen.. any ideas? thx

18. Started by civic,

עשיתי רדיבוסט איך אני יוגע אם הוא עובד\מועיל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by xTz,

בטעות סימנתי את האופציה inherit permission מהתקיה למעלה וגם את האופציה השניה שהייתה שם, כמו מטומטם לחצתי כנראה על משהו שלא צריך וזה דפק את כל ההרשאות לתיקיה אפילו אדמיניסטרטור לא יכול להכנס לא לראות כלום! גם האופציה של take ownership לא עובדת.. מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. XP הותקן על כונן J: שהוא אחד מכונני ה SATA המחשב. בזמן ההתקנה אחד מהבקרי IDE שבמחשב היה מבוטל (ואליו היה מחובר דיסק שכמובן לא היה נראה בזמן התקנה). אחרי ההתקנה הופעל הבקר מחדש ואיתו הדיסק. כמובן ש XP לא מוכן לעלות יותר בטענה שהוא לא מוצא את ה SYSTEM32... מה לעשות חוץ מלדפוק לו כדור בראש ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tood,

-------------------------------------------------------------------------------- היי חבריה, לוח אם- אינטל dp35dp מערכת הפעלה win 7 כאשר אני נותן את הפקודה "הפעלה מחדש" המחשב נכבה ועולה מחדש אך נתקע על מסך שחור.הוא נדלק מחדש רק כאשר אני מכבה אותו כיבוי מלא ומדליק אותו. מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה, אהוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by cheat-it,

יש לי כרגע XP ואני רוצה לעבור ל 7 איזה מהגירסאות הכי מומלצות? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS Western Digital 160GB SATA II 8MB AAJS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 LG DVDRW H62NK X18 SATA LG W2262TQ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. השאלה בגוף הנושא פחות או יותר. בווינדוס XP אפשר להגדיר logon hours באמצעות הפקודה net user, אבל איך אפשר להגדיר למערכת לעשות force logoff כאשר הlogon hours שלו עברו, אם בכלל אפשר? אהה, כמובן כל העניין מדבר על מחשב ומשתמשים לוקאלים בלבד, אז לא ממש מתחשק לי לעשות dc-promo או להקים דומיין רק בשביל זה. תודה מראש, ניצן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 1900GT,

שלום, התקנתי WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT SP1 ולפעמים המעבד עובד על מאה אחוז על דברים יחסית פשוטים כמו העברת קובץ קטן של כמה מגות בין תקיות או כניסה לדפדפן ואני לא מבין למה זה. המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by PzD,

staklo.. ani yahol lirshom beicrit ba ICQ or MSN or internret.. aval matai sheze magia ledvarim nagid kmo po : be halonot text kaele ze roshem li kaha: ?? ח?ט??? ??? ?????? Rashamti po ma kore? hakoltov?? tiro aih ze niaia ze kiailo dofek Jibrish be ivrit... ve ze lo kashor le kidoodim

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.