עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אלוהים איזה עצבים בBIOS הוא רואה שמדובר ב AMD X2 וגם במחשב יש לי על מנהל התקנים ->CPU גם כתוב AMD X2 אבל כשאני מפעיל את ה CPUID או עושה CTRL ALT DEL אני לא רואה שני מעבדים ?! :'( :'( מה לעשות!!!.... חוץ מזה יש לי עוד מספר דברים במנהל התקנים שלא מותקנים האחד זה "בקר אפיק SM" "והשני "בקר זיכרון PCI " אתם יודעים מה זה ?!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by הדרי,

שלום אז התחדשתי בDELL E4300 וההתרשמות היא כרגע בינונית לחלוטין אבל על זה סהזדמנות אחרת. יש לי תכנה מסויימת לXP מנסה להתקינה בWIN7, דורשת הורדת .NET 3.5 ואז אני נדרש לנוכחות SP2 של XP אז מה זה "תאימות" לXP אם אני לא מסוגל להתקין תוכנה פשוטה ביותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ניסיתי להתקין cool n quiet של AMD אחרי הההתקנה לא השתנה שום דבר ואין לי את התוכנה ששולטת על המאווררים(cool n quiet) אבל פתאום בהתחלה מופיע לי לבחור ב 2 מערכות הפעלה windows xp pro או windows אין ל 2 מערכות על המחשב האופציה השניה פשט עושה ריסטארט והאופציה הראשונה עובדת איך מבטלים את הבחירה ככה שהמחשב ישר יעלה במערכת הראשונה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מקווה שזה המקום לשאלה העקרונית שיש לי בנושא ניצול זכרון: ידוע לי שוינדוס 7 גרסת 32 ביט יודעת לנצל עד 3.25 ג'יגה זכרון. ידוע לי גם שכרטיס מסך מובנה לוקח חלק מהזכרון. לכן, אם אני מתקין גרסת 32 ביט על מחשב עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך מובנה, האם הכרטיס מסך לוקח מהזכרון הלא מנוצל (היתרה של 3.25 ג'יגה)? תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי שני פרוססים לא ידועים - CTSVCCDA.EXE ו MsPMSPSv.exe אני משתמש בוינדוס XP PRO ואין לי מושג מה הפרוססים האלה... חיפשתי את המקור שלהם והוא בסיסטם 32 ניסיתי למחוק אותם ולעשות אתחול ולא הייתה שום הודעת שגיאה. אחר כך ניסיתי להפעיל מסמך טקסט חדש והוא לא נפתח (לפני שמחקתי אותם לא ניסיתי) 1) למה המסמך טקסט חדש (txt. ) לא נפתח? 2) מה אלה הפרוססים האלה? (יש לי אותם עדיין בסל מיחזור..)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חיפשתי שרשורים קודמים ולא מצאתי, מקווה שלא מחזרתי שאלה ישנה.... בכל אופן, האם ניתן לעשות דבר כזה? התקנה של 2 מערכות בלא שיתנגשו ומעיין תפריט שבוחר כל פעם שמדליקים איזו תעלה? אני רוצה לעבוד עם 8GB זיכרון פנימי אבל בגלל שאני קורא את כל הבעיות הללו של דרייברים ואומרים לי שהמערכת עדיין חדשה ועוד לא נטמעה יותר מדי אז אני חושש. אני מרכיב מחשב חדש לחלוטין ומתלבט.... המטרה היא עיצוב גרפי דו מימדי ולכן צריך הרבה זיכרון תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by AiXC,

יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כידוע מיקרוסופט יצאו במבצע שכל מי שרוכש מחשב מ-26 ליוני זכאי לשדרוג חינם לחלונות 7 למעט דמי טיפול. חבר קנה מחשב נייד של טושיבה לפני מספר ימים, אך אין בכוונתו לנצל את השדרוג. בדקתי באתר של טושיבה לגבי עלויות השדרוג וזה יוצא בסביבות ה-30$ כולל משלוח לארץ. ברשותי ויסטה מקורית. השאלה האם אני יכול "לעקוץ" את השדרוג? טושיבה שולחים דיסק רגיל או שנשלח דיסק מיוחד שמחפש מפרט מסויים? למישהו יש פרטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. בהוסף מדפסת- לאחר בחירת מדפסת ברשת- מתבצע חיפוש ולא נמצא מדפסת מה נדרש ב WINDOWS 7 (לעומת WINDOWS XP) כדי שימצא את המדפסת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Yaron2012,

ביטלתי את השימוש ב- Clear Type, ולמרות זאת כמה תוכניות (IE9, בבילון ועוד) משתמשות בו. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows_7-hardware/%D7%92%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D/1a2f2acb-5d73-4b5e-8c20-742682d27985

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב עולה רק בsafemode. ניסיתי להריץ adawre spybot ואנטי וירוס. ניסיתי לעשטת system restore וגם זה לא עזר. יש למישהו עוד רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים, יש לי win XP, עם 768MB זכרון. כשאני מדליקה את המחשב הוא עולה מהר מאוד עד לשלב שאני מקבלת את ה-desktop, אבל בשלב הזה נוצרת השהייה ארוכה מאוד שבו המחשב "כאילו" תקוע. אני כותבת "כאילו" כי בשלב הזה אני לא יכולה להתחבר לאינטרנט ואני מקבלת איקסים על האייקונים של הפיירוול ושל ה-NAV (שנמצאים בצד ימים למטה ב-desktop), אבל אני יכולה להיכנס לתיקיות, מסמכים, לשמוע שירים מהמחשב וכו'. כל התהליך של התקיעה - כלומר עד שנמחקים האיקסים מהאייקונים ואני יכולה להתחבר לאינטרנט - לוקח בערך 3 דקות! איך מקצרים את הזמן? תודה מראש, הדר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by erezb84,

שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייד ונייח, חיברתי את שניהם לרשת ביתית, הבעייה היא שבנייד אני רואה את המחשב הנייח כשאני נכנס ללשונית homegroup אבל כשאני מנסה לראות את הנייד מהנייח אני לא מצליח.. (אציין שכשאני נכנס דרך NETWORK אני כן רואה אותו...) מישהו מכיר את הבעייה? (שני המחשבים מריצים WIN7) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yotam360,

המחשב עולה וכשהוא מגיע לבחור משתמש אני בוחר את המשתמש שלי והוא לא נכנס לי אליו. הוא כותב טוען הגדרות משתמש ורק מראה לי את תמונת הרקע שלי. מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני פותר אותה???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by prager,

כשאני לוחץ על ctrl+alt+delete זה לא נכנס לי לכלום. איך פותרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by IlanF,

במחשב הישן שלי היתה לי אפשרות לכתוב משהו עם העכבר והווינדוס היה מתרגם לי את זה לטקסט. במחשב החדש אני לא מוצא את האפשרות הזאת... איך אני מוסיף אותה? (אנגלית, אם אפשר שיהיה גם עברית) שכחתי להוסיף.. בדקתי בHELP איך להוסיף את התמיכה בזה... אבל יש בעיה... יש לי OFFICE 2007 ENTERPRISE ואין בו את האפשרות Alternative User Input

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מה לעשות ??? בא לי כבר לבעוט במחשב..... כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט מסויים שמציג ה EXPLORER - כמו :C או : D או סתם סיפרייה, אז ה EXPLORER קורס. רוב הפעמים הוא מציג את ההודעה של הקריסה ולפעמים הוא סוגר הכל ופותח מחדש . מה לעשות!?!?!?! לפרמט לא בא בחשבון כי פרמטתי כבר לפני שבועיים..... בדקתי גם ב SAFE MODE וזה עושה אותו דבר. יש לציין כי הוא לא קורס בשום פעולה אחרת- רק כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט אקראי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מערכת ההפעלה המקוונת של גוגל זוכה לתמיכה רשמית באפליקציות ממערכת המובייל של החברה, ובמקביל אנחנו מקבלים פרטים על המערכת שעשויה להוות את השילוב המלא בין השתיים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by badatz,

האם ניתן ליצור VPN בין מחשב עם WIN 98 ושרת NT4 ללא תוכנת צד שלישי ? ואם כן מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לאתר בו יש הסבר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by penny1,

שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ שעליו הגיע מותקן WIN7 גרסת HOME PREMIUM 64 BIT רציתי לשאול האם שווה לשדרג אותו ל ULTIMATE? מה בעצם ההבדלים? ויותר חשוב מכך, עד כמה זה מסובך לשדרג אותו? האם הוא מוחק את כל ההגדרות הקיימות? האם הוא תופס יותר מקום? תודה רבה לכולם ושבוע נפלא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. המחשב לא עולה לוינדוס הוא נתקע במסך של הוינדוס (התמונה הזאת ) המחשב עולה רק במצב בטוח ... מה אני עושה? (כמובן מבלי לפרמט ולהתקין מחדש הכל)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dj_horse,

שלום! יש לי נתב בבית שמחוברים אליו שני מחשבים. במחשב אחד אפשר להוריד עדכונים והכול עובד ובשני אי אפשר. זה נוגע לגבי אנטי ווירוס ועדכונים למערכת הפעלה. אמרו לי שהבעיה היא במערכת הפעלה,ורציתי לשאול כיצד לפתור בעיה זאת כי במיקרוסופט נתנו לי צעדים שלא עזרו. הבעיה היא מאוד דחופה כי המחשב בסכנה בלי עדכונים וחשוף. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח לסיוע להבנת ופתר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gal,

היי לכולם, יש לי שתי בעיות בXP 1.יש לי בעיה עם עברית עשיתי את כל מה שאפשר לתקן את זה ועדיין שאני מנסה לכתוב בעברית אני מקבל אותיות אחרות ממה שמודפס על המקלדת וריבועים כל מיני.אפילו כרגע אני כותב את ההודעה הזאת בוינדוס 2000 שלי כי אני לא יכול לכתוב בXP בהתחלה שהתקנתי את הוינדוס XP לא היתה בעיה ופתאום אחר כך בלי שום סיבה זה הופיע זה ממש צרה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. 2.יש לי איקונים מאוד יפים שמצאתי באינטרנט השאלה שלי איך מחליפים איקונים של המחיצות שלי לא מצאתי מאיפה עושים את זה מישהו יכול לעזור?? בתודה גל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים