עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מסך מחשב וטלוויזיה אני מעוניין לדעת, האם אני יכול לשחק בPES09 בטלוויזיה, בזמן שאחותי גולשת באינטרנט במסך הרגיל? חשוב לציין שהמשחק בטלוויזיה נעשה באמצעות השלטים של הXBOX הגלישה נעשת באמצעות המקלדת והעכבר. ניסיתי לעשות זאת, אבל בכל פעם שלוחצים על העכבר זה יוצא מהמשחק. אם יש דרך לעשות זאת, מה היא? תודה מראש ערן.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני רוצה לדעת אם יש בעיה של תאימות בין ווינדוס7 לחיבור HDMI. (יש לי בעיות של רזולוציה ושל קצב רענון) כ.מסך HD4770, מתאם DVI שנכנס לכ.מסך ומתחבר לכבל ה-HDMI שהולך לטלוויזיה. עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה יש כזה טעינה קטנה של ווינדוס ורואים כזה לוגו, האם יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה את הלוגו הזה? כי אני לא רואה אותו, עוד בהתקנה של ווינדוס.. וכאשר אני מחליף את החיבור ל-VGA רגיל פתאום אני רואה אותו. יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה אותו? במסך השחור עוד לפני שמערכת ההפעלה ממש עולה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בצורה היפותטית כמובן. האם שדרוג לWINDOWS 8 מWINDOWS 7 בגרסה פרוצה אמורה לעשות בעיות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lilian,

סליחה על הבורות. לא מובן לי האם התכנה הזו באמת עוזרת בשדרוג מ- XP ל- WIN7 ? אם כן איך וכמה זה עולה לנו? אם דנתם כבר בעניין הזה- אשמח לקבל קישורים על איך עושים זאת...

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  5. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וצהריים טובים, אז ככה,היום עשיתי פרמוט למחשב שלי והתקנתי עליו ווינדוס XP-SP1 אני מנסה לשדרג אותו ל SP2 או SP3 ואחרי שאני מוריד את הקובץ ומתחיל בהתקנה הוא רושם לי את זה: מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם

6. היי , [אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בבקשה לאן שזה כן] התקנתי את הדרייברים האלא של NVIDIA על ויסטה חשבתי שזה יעזור או ישפר משהו במשחקים אבל עדין יש את הבעיות של הגראפיקה [הגראפיקה פה ושם משתגעת..] יש לי LEADTEK PX7600GT 256MB 128-bit מה אתה מצאים לעשות ? הנה הדרייברים שתקנתי : X64 לא עובד אצלי [לא יודע למה] אז הורדתי והתקנתי את הX86 .. http://www.nvidia.com/page/technology_vista_downloads.html .. *************************************************** *************************************************** אוקי יש לי בנוסף שני שאלות קטנות : הויסטה אמור להיות תלת מיידי[3D GRAPHICS]? הDX9.0c משפיע איך שהוא על ויסטה ? לא ניראה לי כך תזה שDX…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by teh1archon,

שלום רב, ניסיתי להעזר באינטרנט אבל זה לא מספיק. הורדתי, ניסיתי להתקין ואני מקבל את 0xC1900101 - 0x20017 או 0xC1900101 - 0x4000D. כשהמחשב קורס אני מקבל נBSOD את: IRQL_LESS_OR_EQUAL וSYSTEM_SERVICE או SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION וATTEMPTED_TO_WRITE_READONLY_MEMORY. עקבתי אחר ההוראות של איך לבצע איתחול נקי, אין לי אנטי-וירוס מלבד windows defender שכיביתי אותו. מה בכל זאת עוד יכול לדפוק לי את ההתקנה? עידכון: אחרי ניסיון נוסף שבו ניתקתי גם את המקלדת והWEBCAM קיבלתי שוב SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ואחריו SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED ופעם נוספת 0xC1900101 - 0x4000D. התקלות מתחילות אחרי שנראה שהוא סיים להתקין והוא מנסה לעלות כ8.1 בפעם הראשונה. מה עכשיו? תודה מראש, שי.

8. Started by zolder,

הייתה לי בבית הפסקת חשמל בזמן שהמחשב שלי עבד ועכשיו הוא עולה לי כרגיל אבל לא נפתחים לי חלונות של הווינדוס,אני בדסקטופ ושאני לוחץ START זה עולה (אם כי לא מייד) אבל My Computer למשל לא מגיב. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ספק של TT 480W. יכול ליות שהלך לי משהו או שזה זמני בגלל המכת מתח. נ.ב משהו דומה כבר קרה לי פעם אבל אז המחשב חזר לעצמו לאחר כמה דק' ועכשיו זה נמשך כבר יותר משעה.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by rangolan2,

יש לי ווינדוס אקס פי פרו סרוויס פאק 1 ואני מנסה להתקין את הסרוויס פאק 2 וזה מראה לי את השגיאה הזאת: מה לעשות? כי נראה לי שזה בגלל שהורדתי תוכנה שנקראתי KEYFINDER כדי לעשות את הווינדוס חוקי וזה שינה לי תסריאל בבקשה תעזרו לי תודה רבה

10. Started by talsa,

צריך את זה כדי להחליף ביוס לכרטיס מסך תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. איך אפשר לדעת מתי הפעם האחרונה שעשיתי ריסט למחשב? יש משהו מובנה בווינדוס, לא בתוכנה חיצונית? ולא כמה זמן מחובר לאינטרנט...כי בכל זאת זה נופל ומתנתק אני רוצה לדעת זמן מדויק כמה ימים שעות וכו'.. תודה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  12. כי קראתי שה XP HOME מבוסס על WIN 98/ME , מה שהופך XP PRO ליותר עדיף ויציב , האמנם ?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by menibi,

אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת (יש לי xp ) וכשאני לוחץ על DEBODING הוא רושם לי משהוא על SCRIPT כפי שאתם מבינים אני לא מבין גדול אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  14. מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם? 1. למה אני לא יכול לערוך קבצים בProgram Files כשאני פאקינג Administrator? אני עושה מוד לאיזשהו משחק שמותקן בProgram Files וכל פעם אני צריך להעביר את הקובץ לתיקיה נפרדת (גם בC:\ אסור) - למשל לMy documents ואז ידנית להעביר לתיקיה של המשחק בProgram files. מה לעזאזל?! 2. לאחר איזשהו עדכון אני חייב כל פעם לאחר שאני מפעיל את המחשב להכנס ידנית למשתמש. הוא לא נכנס לי אוטומטית. 3. כשאני בא לסגור את הנייד 5 דקות לפני סיום העבודה ב22:00 פתאום אני מגלה שהותקנו 345435 עדכונים ושעלי לחכות חצי שעה לסיום ההתקנה כשאני פאקינג צריך לסגור את המשרד. 4. כשאני בא לפתוח את המסנג'ר ואני מגלה שהוא מנסה להתחבר אוטומטית לUSER שהקלדתי בטעות ושעלי כל פעם להחליף לUSER…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by מאור247,

מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה ויסטה אבל לא הייתי מרוצה ממנה...לכן רציתי לפרמט חזרה ל XP אבל מתי שאני מנסה לפרמט (דרך ה BOOT) המחשב לא נותן לי לפרמט..... מישהו יודע אולי איך אפשר למחוק ת'ויסטה????

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  16. יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט לאחרונה הפייר ווול לא עובד לי ולא ניתן לשחק בזה הייתי רוצה לדעת איך ניתן לשחזר אותו או לעדכן ובכך לפתוח את הבעיה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. אהלן יש מצב טוב מאד שאני סטלן ופשוט לא העתקתי את זה באמת לכונן או משהו כזה אבל אני בטוח שהעתקתי את זה , היה סוף יום בעבודה ומהר מהר העברתי את הקבצים לכונן הנייד שלי . הגעתי הביתה וואללה נפל לי הראש, אני לא מוצא כלום אין לי מושג איפה תקעתי אותם בכונן , ניסיתי לסדר לפי תאריך וכ'ו החיפוש של חלונות ולא עוזר לי בכלל. אשמח לקבל טיפים למה ואיפה ואיך לחפש תודה

18. איכשהו הצליח להתנחל לי במחשב איזה וירוס למרות שהיה מותקן לי אנטי וירוס (NORTON 2002) לאט לאט כדרכם של ווירוסים הוא מכרסם לי בכל המערכות (את XP אני כבר לא יכול להעלות) ההודעה: norton anti virus detected a virus on your computer object name: .../sys32/winlogon.exe virus name: W32.elkern.4926 action taken: UNABLE TO REPAIR THIS FILE! ניגשתי לאתר של SYMANTEC ושם הורדתי כלי שעיודו לטפל בווירוס זה ע"י מחיקתו הבעיה היא שהקבצים הנגועים הם קבצי מערכת (SVCHOST וSERVICES) בגלל זה כל פעם שאני מפעיל את היישום (במצב בטוח כדרוש) המחשב עושה REBOOT לכן ניסיתי להתקין מחדש את ווינדוס 2000 בידיעה מוחלטת שידבק שוב אך בתקווה שאולי יש סיכוי שהפעם אני יספיק להתקין את האנטי וירוס לפני או שמישהו מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by KRS1,

אממממ, נתקלתי בבעייה מוזרה במחשב שלי. גם הצורב וגם הסידירום לא מפעילים autorun למרות שבהגדרות האפשרות מסומנת, אני עובד תחת ווינדוס XP. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, יש לי ויסטה אולטימייט X64 יש ברשותי שני כוננים 80GB שבו מותקן הווינדוס ו-250GB של השטויות שלי. כל פעם הוא מכבה ומדליק את ההארד דיסק של ה-250. איך אני מבטל את זה?

21. שלום חטפתי וירוס ואני משותק לגבי כל מה שקשור לשולחן העבודה ,כאשר אני מנסה להחזיר את ההגדרות הרגילות, ולהוסיף תמונת רקע , אני לא מצליח מכיוון שהאפשריות האלה לא זמינות, כפי שאפשר לראות בתמונה.(כרגע לשולחן העבודה שלי יש צבע אחיד מגעיל ולא ברור) איך אני פותר את הבעיה הזאת ? (יכול להיות שיש לי בעיה עם הקובץ SERVICES.EXE ? אם כן איך אני משחזר את הקובץ הזה?) תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  22. שלום כולם עדכנתי את הוויסטה שלי 64bit עם ה-SP1 ואני לא רואה שמותקן לי DX10.1 בדקתי דרך שורת ה-RUN, שכחתי מה בדיוק הפקודה שמראה איזה DX מותקן לך על המחשב אבל שם הוא מראה לי שיש לי רק 10 יש למישהו מושג אם זה אמור להיות 10 אפילו כשמותקן 10.1 או שבכלל לא מותקן לי 10.1 כמו שזה אמור להיות ואני צריך לעשות דבר מסויים בכדי שזה יקרה תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  23. אהלן. יש לי ווינדוס XP. הדלקתי את המחשב ועוד לפני שעלה ווינדוס (אבל אחרי שהופיע הסמל של ווינדוס עם השורה הרצה), כיביתי ת'מחשב ע"י לחיצה על הכפתור. מאז, המחשב כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא מראה מסך כחול עם כיתוב לחצי שניה (אי אפשר להספיק לקרוא כלום), ועושה ריסטרט. ככה ללא הפסקה. ניסיתי לעשות לו last known configuration וזה לא עזר. ניסיתי safe mode לא עזר. ניסיתי windows PE- להעלות את המחשב ולכבות אותו כמו שצריך- לא עזר. וככה הוא ממשיך וממשיך. כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע למצב של הבחירה בין safe mode וכו'.. ולא משנה מה אני אבחר, הוא ינסה להעלות את ווינדוס, ורואים את השורה הכחולה הזאת שרצה כשווינדוס עולה ואז הוא מראה את המצב הכחול הזה ועושה ריסטרט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום, קניתי והתקנתי Windows 8 והגדרתי שני משתמשים נפרדים. אני מנסה להגדיר את Google Drive עבור כל אחד מהמשתמשים באופן נפרד (לכל משתמש חשבון גוגל/ג'ימייל משלו כמובן), אבל זה לא עובד: חיבור לחשבון גוגל במשתמש אחד מוציא אותי מחשבון גוגל במשתמש השני. וכדי להתחבר מחדש, אני נדרש כל פעם מחדש לתיקיה ריקה. כלומר, אי אפשר אפילו לחזור לתיקיה שהסתכרנה קודם לכן. במלים אחרות, אני לא מצליח להגיע למצב בו לכל משתמש פועל ברקע Google Drive, שמסונכרן עם חשבון הגוגל שלו. ניסיתי לקרוא על זה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה. נראה ש-drive פשוט לא תומך במה שאני רוצה. אשמח לעזרה איך בכל זאת לעשות זאת. אולי תוכנת סינכרון כלשהי? או יצירת הפרדה בחשבונות ב-windows? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by GIL100,

האם ניתן לשדרג מ-win מילניום בעזרת גירסת XP מלאה, או שחייבים גירסת שידרוג של win xp?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.