Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במערכת ההפעלה Windows 7 , שהמחשב התכבה לי פתאום ולאחר זאת , הופיע לי Windows Startup recovery הבעיה שזה לא טיפל בבעיה . לפני ההפעלה של הWINDOWS מופיע לי מסך שחור שכתוב לי שהקובץ c:/Boot לא פועל או הרוס ואי אפשר לקרוא אותו. נסיתי להריץ את הדיסק של Windows 7 . אבל המערכת לא מזהה לי את המערכת הפעלה. כאילו כל התקייה של הBoot נמחקה. בלי לבחור את המערכת הפעלה כלום לא פועל. ניסיתי כמה פקודות שם אבל לא עושה. עשיתי בדיקת דיסק Chkdsk וזה אמר שאין שום תקלה בדיסק .. האם יש דרך לקחת את הכונן הקשיח לחבר אותו למחשב אחר ופשוט לשים את הקבצים החסרים בתקייה של הWINDOWS? אם יש איפה אני משיג את הקבצים? או אולי יש תוכנה שמסדרת מערכות הפעלה שלא בשימוש באותו רגע? כי כל התוכנות שניסית…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן לראות בתמונה שני תהליכים מסומנים CAlculator.exe מאט את המחשב בצורה משמעותית עד כדי שהשימוש בו אינו פרקטי ובמקביל מעלה את הטמפ של כרטיס המסך עד לכמעט 100 מעלות (מאמץ מלא) mstsc.exe משתמש ב50% ממשאבי המעבד אך לא משפיע באופן נוסף לפי הידוע לי לשני התהליכים יש את התיאור nslookup שני התהליכים רצים במקביל או בנפרד ומותחלים אוטומטית כל מספר דקות במידה וסגרתי אותם אני עושה כרגע בדיקת וירוסים אונליין MSRT החזיר תוצאה שהכל תקין מדובר בWIN7 64BIT. הבעיה התחילה היום באופן מפתיע. מישהו מכיר פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WIN XP מחקתי קובץ אחד שהיה בתקיה C:WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC אני חושב שלקובץ קראו HOST ... לקבצים האלה אין סיומת ... נשארו לי "SERVICES" "PROTOCOL" NETWOKS" ו "LMHOSTS" ותקובץ שאני חושב שקוראים לו "HOST" מחקתי...אם מישהו יכול בבקשה להעלות את הקובץ לפה או להגיד לי איך לתקן ..אני אודה לו מאוד אני לא יכול לגלוש לרוב האתרים כמו גוגל ויאהו או להתחבר לאייסיקיו ולמסנג'ר ...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה לנקות את המחשב שלי בדרך כלל הייית מפרמט אותו אבל זה מחשב נייד שהמערכת הפעלה של ווינדוס באה לי מובנת ואין לי את הדיסק אבל תאמת יש לי את המספר הסידורי של הווינדוס מאחורי המחשב מודבק אבל אין לי מושג מאיפה אני משיג את הווינדוס כלומר את המערכת להתקין אותה,כלומר איזו גירסה בדיוק תקבל את המספר סידורי הזה ? במקרה ומישהו יודע אשמח גם על זה לקבל תשובה השאלה שאני רוצה לשאול בתכלס היא, כשאני נכנס לכונן C ואז למשתמשים משם לתקיה שנושאת בעצם את השם שלי (כלומר את השם של המחשב) ומשם אני נכנס לתקיה שהיא כביכול מוסתרת בשם appdata היא שוקלת קרוב ל 16 ג'יגה ....הזוי בתוכה קימות 3 תקיות ,והשניים מתוכם ששוקולות הכי הרבה זו Roaming , Local ב Local יש תקית temp ששוקלת גם הרבה. …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהוסף מדפסת- לאחר בחירת מדפסת ברשת- מתבצע חיפוש ולא נמצא מדפסת מה נדרש ב WINDOWS 7 (לעומת WINDOWS XP) כדי שימצא את המדפסת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם בכלל צריך להסיר אותו? יש לי : +סרקתי בתוכנות נגד "מרגלים"+וירוסים ולא נמצא כלום. (WINXP+SP1)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בטח שואלים את השאלות האלה המון בפורום הזה אבל אני לא מצאתי תשובה להכל, ולקרוא את כל הסטיקי בן ה 100 עמודים זה לא פרקטי... אני אקצר ואשאל את השאלות שיש לי: 1. עם המפרט הנוכחי שלי (רשום בצד), האם השדרוג בכלל כדאי? 2. איזה גרסה עדיפה ולמה (BASIC, PREMIUM וכו'...)? 3. איזה גרסת ביטים עדיפה ולמה(32\64)? אני חושב שזהו בנתיים.... אם יהיה עוד אני כמובן אוסיף. תודה על התשובות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להריץ תוכנת דוס בעברית תחת WIN XP HOME, אך משום מה אני רואה רק ג'יבריש. יש למישהו פתרון? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים המחשב שלי סתם עושה עצירות כאלה עם העכבר ומשמיע קולות מעצבנים במקום מוזיקה... מה אני יכול לעשות? נמאס לי והזמנתי גם טכנאי שפירמט וסתם לקח ממני כסף. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. התקנתי מערכת הפעלה חדשה של WIN8 - סיביות64 כמובן >>> על כונן SSD 2. התקנתי אופיס 2007 3. העתקתי את קובץ ה PST הקודם מהאוטלוק הקודם ( שהיה תחת XP סיביות32) עד כאן הכל סבבה....האמת גם ההמשך סבבה - אבל מוזר ? בריבוע! כשאני ממיין בOL את ההודעות לפי גודל קובץ - ואני עומד על קבצים שיובאו/ הועתקו מהאוטלוק הישן/הקודם ? (לא חדשים שהיגיעו השבוע) הם מיד מצטמצמים לגודל מינימאלי ...שמנותק מגודל הצרופה = גם כשאין צרופה למשל : אם ישנה הודעה עם צרופה של תמונה בגודל 1 מגה ? היא מצטמצמת ל 40K או הודעה בלי צרופה של 250K ? מצטמצמת ל 15K וכו הנקודה המבורכת שזה לא נעלם... כלומר אם ההודעה הישנה שקלה 2 מגה למשל? = ועכשיו אחרי שסימנתי אותה? = היא הצטמצמה ל 250K ? עדיי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי win XP, עם 768MB זכרון. כשאני מדליקה את המחשב הוא עולה מהר מאוד עד לשלב שאני מקבלת את ה-desktop, אבל בשלב הזה נוצרת השהייה ארוכה מאוד שבו המחשב "כאילו" תקוע. אני כותבת "כאילו" כי בשלב הזה אני לא יכולה להתחבר לאינטרנט ואני מקבלת איקסים על האייקונים של הפיירוול ושל ה-NAV (שנמצאים בצד ימים למטה ב-desktop), אבל אני יכולה להיכנס לתיקיות, מסמכים, לשמוע שירים מהמחשב וכו'. כל התהליך של התקיעה - כלומר עד שנמחקים האיקסים מהאייקונים ואני יכולה להתחבר לאינטרנט - לוקח בערך 3 דקות! איך מקצרים את הזמן? תודה מראש, הדר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעת נסיון התקנת משחק מחשב מקורי מופיעה ההודעה הבאה: warning:default charset cp1255 not supported, using iso-8859-1 instead ואז זה יוצא מהמסך של ההתקנה. יש לי ווינ אקס פי. למישהו הפתרונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני עומד לקנות מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה. יש לי windows 8 על המחשב. איך אני יכול ליצור דיסק און קי שממנו תעלה ההתקנה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי windows 98 בכל פעם שאני מנסה לפעיל משחק מופיעה הודעה שאומרת: a required.dll,storm.dll,was not found
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות פורמט ואני רוצה לפני כן להוריד את העידכון ולצרוב אותו על דיסק בכדי שהמחשב יהיה מוגן מפני הוירוס. מאיפה אני יכול להוריד את העידכון, חיפשתי שאתר של מייקרוספט ולא מצאתי. אז תנו לי קישור בבקשה! תודה ויום טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת איך והאם ניתן לצרוב על דיסק ו/או לשלוח באי-מייל מצגת של POWERPOINT XP יחד עם קובץ הצליל הקשור אל המצגת ואמור להיות חלק בלתי נפרד ממנה. עד כה לא עלה בידי לצרוב ו/או לשלוח באי-מייל את המצגת עם הצליל יחד. הדרך בה אני מוסיף את הצליל למצגת הנה: 1. הוספה 2. צליל 3. צליל מקובץ 4. דבל-קליל על הקובץ (השיר) הנבחר 5. צריבת המצגת ב- DATA, או המצגת וגם קובץ הצליל בנפרד על אותו הדיסק, ואז כשהדיסק מופעל במחשב אחר, המצגת עולה, אך ללא הצליל! תודות רבות מראש למי שיוכל לעזור, טל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד לנובו עם ווינדוס 10(64)חדש ואני חושב שיש זלילת ראם. האם זה תקין שכלום לא פתוח, כלומר רק הדלקתי את המחשב וראם תופס כמעט 3גיגה? בהמחשב הקודם שלי עם הווינדוס 7 כשכלום לא היה פתוח לא היה בכלל שימוש בראם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שידוע ולא ידוע, למספר מערכות ווינדוס ביתיות היו כמויות זכרון מקסיצליות אותן יכלו לנצל (ווינדןס 98 מהדורה ראשונה: 128 מגה בייט, ווינדוס me ו 98 מהדורה שנייה 256 מגה בייט). רציתי לדעת מהי כמות הזכרון המקסימלית לווינוס xp home edition (אם בכלל יש כזו)? סליחה... אני יודע ששאלה זו שייכת לפורם ווינדוס.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מהיום בבוקר כל פעם שנאי מדליק תמחשב הוא עושה FREEZE אחרי איזה 20 שניות ואז עושה ריסט אוטמטי. לא נגעתי במחשב, אין לי מושג למה זה קורה... מישהו יודע אם יש LOGS שמראים למה הוא קורס? או אם זה קרה לעוד מישהו? אני כרגע במצב SAFE MODE. תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לא מזמן עשיתי עידכון לויינדוס דרך האתר של מיקרוסופט בגלל הוירוס SASSER ולמחרת פתאום התחיל להופיע לי בהדלקת המחשב מופיע בשורת המסימות למטה " נותרו עוד 30 יום להפעלה .." כנראה שהתקינו לי איזה תוכנה לא חוקית אולי ??? וכל יום זה יורד למה זה קורה רציתי לקחת את המחשב לחנות שקניתי ממנה אבל מסתבר שהיא נסגרה .משהו אמר לי שניתן להחליף קוד של ההתקנה או משהו כזה האים מישהו יכול לעזור ??? תודה :huh
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבריהכותרת בנוסף יש לי2 programe files86 programe files) זה עם 2.8 גיגה 1 programe files זה עם 3.4 גיגה כל זה בנוסף ל-32 גיגה של WIN כל זה על מחיצה של 60 גיגה SSD מתוך 128 לא נראה לי הגיוני שמערכת הפעלה תופסת 32 גיגה אוטוטו המחיצה נסתמת מה עושים?תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי נייד של DELL ומותקן בו אובונטו ואני רוצה למחוק את האובונטו ולהתקין וינדוס במקומו שאני מנסה להתקין מופי לי 4 כוננים disk0 partiton1 39mb 29mb oem (reserved) disk0 partiton2 5gb 4.9gb primary disk0 partiton3 291.gb 0mb system disk0 partiton4 1.9gb 0mb logical רשום לי דבר כזה: windows cannot be installed to this hard disk space.windows must be installed to a partition formatted as ntfs windows cannot be installed to this hard disk space.the partition was reserved by the computer's orginal equipment manufacturer (oem) מה אני יכול לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חלונות 98 , ואני רוצה "לזרוק " את ה 98 ולעבור ל 2000 . קראתי בפורום שצריך לפרמט את המחיצה עליה מותקן 98 , ואז להתקין את ה 2000 אם אעשה זאת , המחשב לא יזהה את כונן ה cd ולא אוכל להתקין את 2000 . אז מה השלבים לעלי לבצע ? שמירת ה driver של ה cd על floppy ? ואז מה ? דבר נוסף :על המחשב מותקן גם לינוקס , ושהמחשב עולה יש תפריט בחירה בן שתי מערכות ההפעלה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד לאחרונה שהגיע מותקן עם WIN 7, יש לי בעיה להכנס לאתרים כמו פייסבוק, יוטיוב וכל מיני אתרים אחרים, נסיתי להוריד את התוכנות של ADOBE אך גם שם ההורדה לא עוברת לעמוד ההורדה. מבחינת הנגן הבעיה היא אותה דבר. מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחותי יש לה מדבקה רישיון מקורי, ומותקן חלונות 10 פרו,שפה עברית. יש לה מחשב נייח בבית. עכשיו לא נידלק מחשב. הבעיה מקור זה הלוח אם ASUS H310M-A R2.0 לא נידלק. ולא תקין. בלוח אם יש לה אחריות. החליפו לה לוח אם חדש אותו דבר דגם. היא הדליקה מחשב ועלה חלונות 10. והכל עובד פיקס. אבל הרישיון לא נותן לי לעבור רישום של חלונות 10. בגלל שהחליפו לה לוח אם חדש אותו דגם. ולא מופיע לי לעשות רישום טלפון רישיון. אני רוצה לעשות טלפון רישום רישיון חלונות 10. בדקתי בחיפוש גוגל ומצאתי פקודה slui.exe נסיתי בדוס פקודה CMD ולחצתי "הפעל כמנהל"..ורשמתי פקודה "slui.exe 4"..ושום דבר לא ניפתח חלון רישום טלפון. וגם נסיתי בחלונות 10 ורשמתי פקודה slui 4. ושום דבר לא ניפתח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-