עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. למה אני צריך את זה ומה זה בדיוק??? ומה יקרה עם אני יסיר אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mayhem,

יש לי WIN ME ואחרי שהתקנתי אנטי וירוס קספרסקי יש בעיה של כיבוי המחשב (המחשב לא נכבה כאשר אני לוחץ על כיבוי ואני נאלץ ללחוץ על כפתור הריסט). הבנתי שיש איזה קובץ DLL שאני אמור להוריד ואז הבעיה תפתר. אפשר בבקשה לקבל עוד פרטים על אופן פתרון הבעיה ובאיזה אתרים אפשר להוריד את הקובץ. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אוקיי אני אסביר לכם את הסיפור מה קרה: התחלתי את המחשב ואז הוא דרש ממני סיסמא. אני בטפשותי שכחתי את הסיסמא, וכבר בתחלתי להלחץ. בסופו של דבר הפעלתי אותו ב safe mode ואז נכנסתי דרך חשבון אחר (אני לא יודע איך) שבמקרה ידעתי את הסיסמא שלו. בחשבון הזה שיניתי את הסיסמא של החשבון הנוכחי שלי (יש לי כאמור ווינדוס אקס פי) ואז הייתי שמח ומאושר והייתי בטוח שפתרתי את הבעיה אז הפעלתי את המחשב מחדש (כי הוא היה עדיין במצב בטוח) ואז, כשהמחשב נדלק מחדש, החזרתי אותו למצב רגיל (F5 ואז העברתי ל NORMAL או משהו כזה..) אח"כ הוא נכנס לי לווינדוס אבל משום מה הוא נמצא לי על רזזולוציית 800*600 שזאת חצי צרה (אני משתמש ב 1024*768) אבל ב color quality הוא על Lowest 4 bit ואין לי אפשרות לשנות את זה!!! זה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by edoson,

כבר הגדרתי שפה עשרות פעמים והנה נתקלתי בבעיה מוזרה מאד... התקנתי עברית ואנגלית, אבל כשאני לוחץ CTRL+SHIFT לא מתחלפת לי השפה, וגם אין לי ICON של השפה על ה TASKBAR, נכנסתי להגדרות ובדקתי שמוגדר החלפת שפה ע"י לחיצה על מקשים אלו... זה מוגדר. לכן הגדרתי CTRL+SHIFT+1 = אנגלית CTRL ?SHIFT?2 = עברית וככה אני דווקא כן מצליח לעבור בין השפות... כמו כן בדקתי שמסומן ב V "הראה אייקון של שפות על סרגל המשימות" (הניסוח המצאה שלי) והוא מסומן ולמקות זאת אין לי ICON של שפות... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hawk,

יש לי windows 98 בכל פעם שאני מנסה לפעיל משחק מופיעה הודעה שאומרת: a required.dll,storm.dll,was not found

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by שמנואל,

אהלן. לא היה כפתור אחד שלא לחצתי עליו באתחול - אבל אני לא מוצא את התפריט לכניסה למצב בטוח. זה יכול להיות ? במקרה הצלחתי להכנס לרשימת הדרייברים כדי לבצע BOOT - האם זה קשור ? האם יש מישהו שראה כבר מקרים כאלו ויתן לי עצה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ETB,

התקנתי מחדש את הwindows XP SP1 התקנתי Kaspersky Avtivirus 5 PRo, הדכנתי את כל הדכוני האבטחה. ויש לי בעיה מעצבת של spyware, כל פעם שאני מהתחל את המחשב מותקנת לי תוכנה מעצבנת שכויכול חוסמת ספיוור, וכל פעם שאני מוחק את התוכנה, לאחר ההתחול, התוכנה מותכנת בחזרה בלי ידיעתי. וגם כל דקה בערך קופץ לי פופאפ של בתוכנה לאתר של התוכנה, וגם דף הבית של האקספלור תקוע על דף הבית של התוכנה הזאת. התקנתי מלא תוכנות שאמורות להתגבר על הבעיה הזאת כמו: ad-aware 6,spy but,past ptrol אבל אף אחת מהתוכנות לא מורידות לי את הדברים שתיארתי למעלה. למישהו יש תוכנה להמליץ לי? יכול להיות זה בעיה ברג'סטרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bolie,

הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את כל העידכונים של ווינדוס אקס פי והווינדוס נהייה לי באנגלית למרות שבאפשרויות שפה בלוח בקרה כתוב שזה בעברית...מה אני יכול לעשות....בבבקשהההה עזרו לי....אני לא יודע כל כך א-נ-ג-ל-י-ת..!!! :'( :'( :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Sygnus,

שלום פירמטטתי את המחשב לפני מס' ימים, וירוס בשם W32/pariteB הצליח כבר לפגוע במחשב מחקתי אותו בעזרת כמה תוכנות אנטיוירוס אך לפי מה שהבנתי הוא פוגע קשות במערכת הזיכרון ובקבצי הפעלה, בנוסף כל קבצי התקנת התוכנה כבר לא ניתנים ללהפעלה האם אפשר לסדר זאת ? והודעת של ווינדוס קובצת כל כמה זמן : windows virtual memory too low איך אפשר לסדר זאת ? ומספיק שאני אפתח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר ואתחיל לגלוש המחשב נהיה ממש איטי, והשימוש במעבד מגיע בין 95-100 אחוז כך שהוא לא זז. מה עושים ?? מדובר על פנטיום 3 1000 128 מגה זיכרון כרטיס מסך 32 מגה נוידיה כ 2 ג'יגה פנויים בכונן מערכת ההפעלה תודה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by G@L,

יש לי שני כוננים קשיחים: WD Caviar 10gb Maxtor D740X 40gb וחילקתי את ה MAXTOR לשני Partitions ככה: Partition 1: 37gb Partition 2: 3gb ואת ה WD השארתי שלם. רציתי להתקין Win98 SE על הפרטישן הקטן ו XP על הפרטישן הגדול. התקנתי קודם את ה SE וראיתי שהכל עובד ואז התקנתי XP. כשאני רוצה להפעיל את ה SE מהתפריט כשמעלים את המחשב פשוט מופיע מסך שחור עם הסמן המהבהב של ה DOS ולא קורה כלום. ה XP עובד מצוין. אני חושב שהבעיה היא בקובץ boot.ini שכתוב שם שה- SE נמצא בכונן C - מה שלא נכון, הוא נמצא ב E. תוכן הקובץ boot.ini : [boot loader] timeout=5 default=multi(0)disk(0)partition(1)\windows [operating systems] multi(0)disk(0)partition(1)\windows="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetec…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב מריץ "תיקון האתחול" בכל הפעלה, אפילו אם אני לוחץ "הפעל ווינדוס כרגיל" וזה מעצבן. בסופו של דבר הוא מסיים לבדוק מופעל כרגיל אבל זה גוזל לי זמן מהעבודה בכל פעם שאני מדליק אותו.... איך נפטרים מזה???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by iakovl,

יש אפשרות להוריד ידנית את השפה העברית לWIN8? ההורדה האוטומטית פשוט לא עובדת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by חנוך111,

ב- HD יש שתי מחיצות: C ו- D. כיצד מוחקים את המחיצה D מבלי לפגוע במערכת ההפעלה XP המותקנת על מחיצה C? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. פירמטתי עכשיו תמחשב יש לי VISTA ULTIMATE ואני לא רואה תיקיות מוסתרות איך אני רואה אותן אני לא זוכר איך? זה משהו בהגדרות אבל אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by almoglevi,

שלום לכולם יש ברשותי win xp גרסה 7. כאשר התקנתי את ה sp3 משום מה הוא הפך את התצוגה של הxp 7 לסוג של win 2000 נכון לעכשיו עשיתי שיחזור למחשב והוא חזר למצב שמותקן בו רק הsp2 אני מעוניין להתקים את הsp3 אבל ללא התצוגה המכוערת של חלונות 2000 למישהו יש פתרון? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by snaek212,

יש לי מחשב לנובו t61p עם ווינדוס 7 לפני שעה התקנתי idm (לא יודע עם זה קשור לבעיה) ואז מחקתי אותו ועשיתי ריסטארט ואז... רשום לי error 13 unsupported executable format לא יודע מה קרה אבל הוא לא מזהה את הפורמט???? בדיקה בגוגל וראיתי שזה קשור לדואל בוט של לינוקס ווינדוס ואני לא יודע מה לעשות

17. Started by xpepx,

מדובר במחשב בן 3, אך בעל זכרון 4GB DDR2. מה כדאי יותר? יורגש הבדל בעבודה עם 64bit? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Nihility,

אולי הספקתם לשמוע ששדרוג ל7 אמור לקחת 20 שעות... במציאות זה עורך פחות משעתיים: http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=1299 אני בעצמי ביצעתי 6 שדרוגים ל7 בחודשים האחרונים והממצאים שלי פחות או יותר זהים לאלה שפורסמו בzdnet. אז אין מה לדאוג. גם יש במאמר מספר טריקים שיאפשרו לשדרוג להיות אפילו יותר מהיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by prigat_a,

1234

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by za-david,

התקנתי windows XP על המחשב שלי ומסתבר שהוא יותר מידי כבד בשביל המחשב אז אני צריך לחזור עכשיו ל 98 אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה פורמט ל XP עם ההתקנה של ה 98 אני כבר יסתדר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shablull,

שלום יש לי בעיה בנמחשב שהקובץ מעלה את ה CPU ל100% ופותח את עצמו מספר פעמים , הדבר גורם לי למחשב איטי ואפילו הוא נתקע , יש לי מעבד PD 820 אז אני מפנה את הקובץ לשימוש במעבד מסויים אבל זה לא מחזיק ברבה זמן , השאלה שלי זה האם זה וירוס או משהו אחר או שאני צריך להתקין מחדש את המערכת הפעלה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי xp pro heb (חוקי, חוקי) אני רוצה לעבוד לא בעברית (כמו enabeld) איך אפשר לעשות את זה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. סתכלו במיפרט מחשב יחסית טוב לויסטה... לוקח לויסטה 20000 שעות לעלות אני רציני לקח לי 3 שעות מה-boot לתוך הויסטה!!! זה משהו מטורף ויש לי עוד מחשב עם 2.8 Dual ושמה זה פועל חלק...! יש פה אנשים עם AMD barton חחחחחח שמפעילים ויסטה חלק!!! למה זה פועל לי חרא!!? הדיסק נבדק הבעיה לא אצלו... אהה ודרך אגב ניסיתי להפעיל את הויסטה לפני שהכרטיס מסך נפטר... יכול להיות שזה בגלל S.M3?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by at,

חבר שלי ראה אותי לוחץ Ctrl+F5 על מנת לרענן ב IE, הוא שאל למה אבל לא ידעתי להסביר לו בוודאות! אני זוכר נכון שיש לפעמים יש טעם ללחוץ Ctrl+F5 במקום רק F5 על מנת לרענן, ובמעורפל אני זוכר אם אני לא טועה זה משהו על עקיפה של הפרוקסי וקבלת מידע עדכני יותר ישר משרת האתר? יכול להיות? מישהו מכיר את זה? אם זה נכון יש כאן משהו חדש שאולי לא כולם מכירים ויכול לעזור לפעמים (אבל צריך לוודא ולבדוק אם זה ככה) טל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tirasdor,

אז שלום לכולם, אני חדש בפורום כמו שאתם רואים, ויש לי שאלה שמעסיקה אותי כבר זמן מה ללא פתרון. תחילה אסביר את הסיטואציה(כדי לראות אולי יש פתרון אחר מזה שחשבתי עליו). אני וחברה שלי סטודנטים, לא מזמן עברנו דירה. מהדירה שלי, בעזרת אנטנת USB עצמתית אני מצליח לקלוט את האינטרנט של דודה שלי שגרה במרחק רחוב וחצי מאיתנו(מבחנתה אין בעיה שנתחבר). הבעיה היא כזו - ברשותנו זוג מחשבים, אך אנטנה אחת בלבד - רק אחד מהמחשבים יכול לקלוט את האות. אני משתמש בT61 עם XP עליו. בעבר הצלחתי לפתור את הבעיה ע"י זה שיצרתי רשת, אותה הכרטיס המובנה של המחשב פולט, ואותה אחת גם שיתפה את האינטרנט שהאנטנה החיצונית קלטה. למעשה הפכתי את המחשב שלי לסוג של נקודת גישה. עברו מאז שנתיים כמעט, וכבר הספקתי להחליף הארד …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.