Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את חבילת השירות sp2 הווינדוס הוא ווינדוס חוקי לגמרי לא יודע מה הבעיה אני הורדתי את החבילה מהאתר של מיקרוסופט וזה נותן לי את השגיאה הבאה בעת ההתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היה פנטיום 2 מסריח ושידרגתי אבל את הארד דיסק השארתי ואת המעבד לוח אם וזיכרון החלפתי ושאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול משהו יודע למה? עריכה : אני גולש מהמשרד של אבא שלי כי מהמחשב שלי אי אפשר למה תקראו למלעה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שני דברים, יש לי כרגע 2 גיגה ראם במחשב ואני רוצה להתקין WIN7 64BIT וראיתי שיש המלצה ל4 גיגה אם רוצים את הגרסה הזו. כרגע יש לי 2 גיגה על XP ואין לי בעיות, יש סיבה להוסיף? דבר שני, החומרה שלי לא תגביל אותי בהתקנת WIN7 64BIT על המחשב שלי? המפרט הרלוונטי q6600 ga 965p-s3 9600gt תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שאם הוא מחובר כ SLAVE הוא פועל ואם הוא מחובר כהארד דיסק יחיד הוא לא פועל בכלל. ההארד דיסק הוא IDE של סיגייט זתומרת אם הוא מחובר בנוסף ל SATA שלי אז אני יכול לשים בוא מידע ולהוציא ממנו אבל אם הוא מחובר כ MASTER יחיד אז המחשב לא עולה (מן הסתם יש עליו וינדוס והוא כבר פעל לי כיחיד בעבר) מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
What should I do In the languges setting already installed hebrew so what's the problam ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס XP אחרי שהוא מפסיק לטוען את עצמו הוא מבקש "סיסמא ההפעלה של וינדוס " שזה אף פעם לא היה לי בקיצור הווינדוס היה עולה לי בלי זה כל הזמן פיתאום יש לי את החלון הזה מה עושים
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את השם ושם הארגון ב - WINXP? כשהתקינו לי אותו בחנות הקלידו סתם ג'יבריש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 8 משומה רק עכשיו שמתי לב לזה.. כתוב לי שהמחשב מזהה את ה 4GB שיש אך ניתן לשימוש רק 2GB. לא מצאתי פתרון לזה אשמח לעזרה,תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי מישהו יכול להגיד לי מה הדרך הכי טובה להוציא תמונות ממסמך וורד? (שאני אומר "טובה" הכוונה מהירה וקלה...) תודה!
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רציתי דעה (מניסיון) לגבי מערכת ההפעלה הזאת....השימושים בה הם דיי ברורים לי ודי נחוצים לי, אני רואה טלוויזיה HOT דרך כרטיס טלוויזיה ,עורך מוזיקה, הקלטות בקיובייס אבל חוטא כמו כולם ומשחק משחקים . רציתי לדעת מה עדיף בשבילי, והאם המערכת תהיה יציבה לכל השימושים הנ"ל כולל תמיכה בדרייברים.? אז.. XP PRO או XP MEDIA CENTER??? תודה לכל העוזרים..
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
איך אפשר להעביר את קבצי ה BOOT למחיצה של ה WIN7 ? הם כרגע על המחיצה של הXP ואני רוצה למחוק את המחיצה הזו.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מעבד : Intel P4 LGA 775 64Bit 3.2GHz 800 MHz cache:1MB לוח אם : GIGABYTE GA-8VM800PMD כרטיס מסך : gtgabyte radeon 9550 זכרון : 1024MB DDR2 533MHz דיסק קשיח : SATA 2 7200RPM 8MB 160GB צורב: DVD±RW X18 יעבוד ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין SP3 על XP ואני מקבל הודעת שגיעה שאני קודם צריך להסיר את KB925877 אבל אני לא מוצא אותו בהסרה והופסה של תוכניות גם עם אני מסמן את הV על SHOW UPDATE מישו יכול להגיד איזה עוד דרכים אפשר להסיר את הKB ?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
האם קיימת אופציה ב WIN7 להגדיר על תיקייה כלשהי סיסמה? תודה, אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום אנשים התקנתי לחברה ווינדוס 7 (אחרי ויסטה) ההתקנה הלכה חלק וכשסיימה השולחן עבודה עלה רגיל לאחר ריסטרט הווינדוס לא עולה ומראה מסך שחור והסמן מהבהב למעלה בצד שמאל ולא עולה ניסיתי לשנות בביוס את כל העניין עם ה- ahci אבל זה לא עזר אין לי מושג מה עוד לעשות זה קורה בשני מחשבים אודה לכם אם תוכלו לעזור בהקדם האפשרי כי אני אצלה... חחח תודה! מורן
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ויש לי הודעה ntdlr is missing מה עושים?? ניתן לפתור זאת מבלי להתקין שוב? דרך אגב ההודעה מופיעה מיד לאחר מסך האיתחול ---לפני עלית המערכת!! תעזרו לי פליז
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ה אני מאוד מאוכזב בהתוכנה ולא ניתן למצוא אקטיבציה אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי האם לעשות פירמוט והתקנה מחדש או uninstall תודה רבה אדם
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
התקנתי win xp pro ויש לי את הכוכב הכחול שאומר שהווינדוס לא חוקי ויש לי קוד איך אני מכניס\משנה אותו??
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה הXP שלי רץ קצת לאט, זה מתבטא בעיקר בפתיחת חלונות אחרי מיזעור וכאלה... אתם בטח מכירים. אז לקחתי עניינים לידיים והתחלתי להוריד קצת מהSTARTUP באמצעות הMSCONFIG. גם הורדתי את הGAIN אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. כמה תוכניות מתעקשות לחזור לSTARTUP גם אחרי שהורדתי אותם, איך זה קורה ואיפה צריך למחוק ע"מ להוריד אותם באמת? 2. במהלך הפעלה רגילה המחשב מפעיל כ-35 PROCCEים, זה נורמלי? כמה קבצים שהTASKMANAGER מראה כי אני כביכול המפעיל שלהם, אני בכלל לא מכיר. איך אפשר לבדוק את זה? 3. אילו SERVICEים אני יכול לבטל? לתשומת לבכם אני מחובר לרשת. 4. איזה עוד פעולות אפשר לבצע על מנת לשפר את הביצועים השגרתיים בהפעלה שוטפת של ווינדוז? 5. יש אפשרות לפנות זכרון דרך ווינדוז? בלי תוכנות …
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני דיסקים עם שתי מערכות הפעלה (ויסטה ו 7). כרגע אני מעוניין למחוק את ה 7 לגמרי ולהשאיר את הדיסק שהיא מותקנת עליו ריק לאחסון קבצים. כשאני מנסה לעשות format לכונן דרך הויסטה רשום שלא ניתן לפרמט דיסק עם מערכת הפעלה (ב disk management הוא מופיע בתור system). ניסיתי לבצע את הפרמוט ע"י קליק-ימני על הכונן ב my computer ובחירה ב format, דרך ה cmd, דרך ה disk management (הפכתי אותו קודם למשני), למחוק את כל הקבצים על הכונן ידנית ע"י shift+del (מה שהשאיר בכונן רק מספר תיקיות של הוינדוס כמו system32). למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
WINDOWS XP נתקע אחרי פתיחת הארד דיסק בחלון אקספלורר. דבר זה קורה בשני הארד דיסקים שונים בעוד שבשלישי זה לא קורה. אציין כי לכל שימוש אחר דרך תוכנות (שימוש / התקנה / הסרה / העתקת קבצים) ההארד דיסקים הנ"ל עובדים ללא בעיות - כמו כן נבדקו בSISOFT SANDRA ולא צוינה בעיה. הבעיה מתרחשת אחרי פתיחת הארד דיסק באקספלורר כאשר לא נעשית כל פעולה נוספת למשך מספר שניות. ה XP נתקע לחלוטין עד ביצוע END PROCESS לNON RESPONDING (הארד דיסק / תיקייה פתוחה) - או אז נעלם כל הדסקטופ ועולה מיד מחדש. אציין כי תוכנות שברקע ממשיכות לעבוד ללא בעיות. מישהו מזהה מה זה ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אתמול כאשר עשיתי restart למחשב ה ויסטא לא עלה, זה היה נתקע בשלב שבו הדסקטופ אמור לעלות ואז פשוט כאילו משהו לא עובד, וככה זה היה במשך כמה שעות לא משנה מה עשיתי safe mode, Last Known Good Configuration הוצאתי את כל החיבורים, עשיתי בעצם הכול, ובסוף הוא עלה, אין לי מושג איך, האם יש איזה כלי שיכול לבדוק לי מה לא בסדר?
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מדיה פלייר 11 במחשב ואני מעוניין להסיר אותו דרך לוח בקרה הסרה/הוספה אני לא מצליח זה זורק אותי מהוינזרד האם יש דרך אחרת להסיר את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-