עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by x-amin,

זה מה שאמור להיות http://img147.imageshack.us/img147/3711/8285cv3.jpg אבל מה שבאדום לא נמצא(זה במחשב אחר) ומה שבכחול כוון לדקה אפילו וזה לא מכבה את הצג.. מה אפשר לעשות..?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. יש לי VISTA 64BIT ויש לי פתאם בעיה מוזרה יש לי סקין שאני איתו תמיד, וכל התיקיות בדסקטופ עם אייקונים שאני שם כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש המחשב כאילו "שוכח" מה היה ומדליק את זה עם הסקין הראשוני " WINDOWS CLASSIC" אין לי בעיה כל פעם לשים את הסקין ואת התיקיות מחדש אבל עדיף לפתור את זה כי זה די מציק.. זה לא היה תמיד זה התחיל רק אתמול .. מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  3. Started by hal,

היי כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי הודעת כלי שירות.....,ניסיתי לסמן בוי -אל תציג הודעה זו ולא עזר וכל פעם מופיעה וכן אין באפשרותי לשנות תוכניות עולות וכל פעם עולות כולן תבדקתי ספייור ווירוסים והכל בסדר,האם יש למשהו הצעה איך לסדר את הדבר המעצבן הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  4. אני לוחת את השילוב ctr+alt+del ואני אמור להכנס ל "מנהל המשימות" ושאני עושה את זה הוא מעלה לי את ההודעה הבאה: הוא אומר שצריך להתקין משהו מה צריך להתקין?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by DannyBoy1904,

כמה תוכנות שניסיתי להתקין אמרו לי שיש לי בעיה ב COM שאי אפשר לאתר אותו או משהו! והתקנתי את התוכנה uICE וכשאני בוחר ביציאה COM1 המחשב נתקע! יש לי לוח ג'יגבייט K8NF-9 מה לעשות

6. Started by CodeNinja,

אני לוחץ על המחשב שלי לחצן ימני ואז ל manage ומופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/707/22074323.png זה קורה מאז שהתקנתי כמה עידכונים לווינדוס (7)... משהו מוזר לאללה. פירמטתי, הורדתי עידכונים ושוב זה חזר.... מישהו? תודה, שחר.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  7. Started by barhanin,

שאני מדליק את המחשב יש לי את החלונית הקטנה הזו של בחירת משתמש והקשת סיסמה. במשתמש שלי אין סיסמה וגם אין עוד משתמשים אחרים. כשאני מנסה להיכנס למשתמש הוא כאילו טוען את הגדרות ואז ישר יוצא חזרה לחלונית הזו של הבחירת משתמשים. ולא ניתן להכנס למחשב. מצב בטוח לא עזר!

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by nore0,

אני נכנס ל-SAFE MODE וכלום לא מופיע ב-DESKTOP רק מנהל המשימות יכול לעלות

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  9. ולא מראה כלום רק את התמונה וזהו ואחרי זה המחשב לא מגיב כלומר העכבר זז ואני יכול להיכנס למנהל משימות אבל עדיין לא עובד... ניסיתי את ה "מצב בטוח" אבל גם זה ניתקע באותו מצב יש למישהו עצה? אאא ועוד משהו אני מצליח להיכנס לכוננים של במחשב שנידפק בעזרת הרשת דרך מחשב אחר.. (אם זה משנה משהו) אא ועוד משהו שראיתי עכשיו אני מצליח להפעיל כמעט הכל דרך ההפעלה במנהל משימות מישחקים תוכנות... אבל זה נישאר תקוע על השולחן עבודה...

10. שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS VISTA, כשאני מנסה להכנס לאתר של מכללת ספיר אני נתקל בבעיה, עמוד הבית נטען מהר ואין איתו בעיה, כשאני מנסה להכנס לחלון "מידע ברשת" או "למידה ברשת" - במסכים אלה נמצא חומר הלימוד והודעות לסטודנטים, האתר עולה ממש לאט (יותר מ - 3 דקות זמן טעינה), כשדיברתי עם התמיכה של ספיר הם אמרו שהאתר לא תומך ב - IE7, ניסיתי להתקין גם FIREFOX וזה לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר דפדפן שיכול לעבוד עם האתר או דרך כלשהי להתקין IE6 על VISTA, או כל פתרון אחר? אני מאוד מרוצה מה - VISTA ויהיה חבל לי לחזור ל - XP. בתודה מראש לעוזרים. אופיר.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. Started by AtomiX,

מהיום במספר אתרים שניסיתי להיכנס הדבר הזה קורה.. לא נותן לי להיכנס מה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  12. אני משתמש בדפדפן Internet Explorer (IE) 6, כשאני מנסה להיכנס לאתרים אשר דורשים סיסמא והכניסה אליהם היא כזו למשל: http://user:pass@www.site.com אז הוא לא נכנס ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי", ובעבר לפני שהפירמוט הוא היה נכנס חלק. איך מסדרים את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה על התמיכה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  13. יש לי בעיה - שככל הנראה קשורה בבעית אבטחה - בכל הקשור לכניסה לאתרים שדורשים סיסמה. הכוונה שלי מתיחסת לכניסה ישירה לאתר כאשר בשם האתר כבר מופיה הסיסמה, לדוגמה: http:\\1234:5678@walla.co.il בהתחלה לא היו לי בעיות בכניסה ישירה ע"י הכנסת הכתובת הזאת, אבל אחרי שהתקנתי עדכוני אבטחה של IE מאתר Windows Update אני לא יכול לעשות זאת יותר - וכשאני מנסה אני מקבל מסך כמו של כתובת לא נכונה. איך אפשר לבטל את האיסור הזה של שם וסיסמה דרך כתובת האתר?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. לאחרונה אני נתקל יותר ויותר ועד עכשיו לא מצאתי פתרון בשום מקום. אוקיי. הבעיה היא כזו: במהלך גלישה באינטרנט החל הNORTON ANTIVIRUS לצפצף ולהתריע על וירוסים. מייד כיביתי הכל הפעלתי ב SAFE MODE וסרקתי. NORTON מצא 67 קבצים נגועים אבל לא וירוסים! הוא קרא להם ADAWARE משהו... הנה לינק שהוא נתן לאחד מהם: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/cgi-bin/virauto.cgi?vid=31118 30 הוא מחק ו 37 עשה EXCLUDE, ואין לי מושג מה זה אומר. אבל לאחר אתחול בכניסה לדפדפן הוא מציג מין דף שהוא לא דף הבית והכותרת ב ADDRESS היא ABOUT:BLANC. כל ניסיון להחזיר את דף הבית לקדמותו עלה בתוהו. ניתן לדפדף בכל אתר, רק לא להכנס לMAIL של HOTMAIL. למזלי יש לי 2 מערכות הפעלה ובשנייה הוא עולה ללא בעיה. כאמו…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by bennash,
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lader,

הייתה לי בעיה של יציאה מתוכניות דרך התהליכים, אמרו לי פה בפורום לעשות בדיקת תקינות של קבצי הווינדוס עם הדיסק של הווינדוס ואז כשעשיתי הפעלה מחדש לפני הכניסה לווינדוס הוא דורש אימות חוקיות של הווינדוס, והאפשרות היא התחברות לאינטרנט על מנת לאמת את המקוריות אבל כשלוחצים על זה אז ההתחברות לא מתבצעת ואי אפשר להכנס לווינדוס. מה עושים?

17. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי בעיה והיא כזאת כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה לWIN וממש לפני שהוא נכנס לחלונות אני מקבל מסך שחור ושם כתוב no signal ואז המחשב מאתחל את עצמו (עושה ריסטרט) ניסיתי לעלות אותו גם במצב בטוח זה לא עזר ניסיתי לאפס את הביוס גם זה לא עזר מה עוד אפשר לעשות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by ZASUS,

כשאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לווינדוס הוא כותב לי את ההודעה "דרוש מקוריות" למרות שהווינדוס "כשר" לחלוטין(מקורי). מה עלי לעשות? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  19. כשאני מנסה ללחוץ על אחד מהקישורים שנמצאים במועדפים בתפריט התחל הוא מעביר אותי לחלון של המדפסת http://img131.imageshack.us/img131/5042/39603554zy0.jpg מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by LTE,

שלום לכולם יש לי בעיה שצצה פתאום שכשאר אני מעוניין להיכנס למצב של MSCONFIG הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכתובה בצילום המצורף ! האם למישהו יש מושג אייך לפתור את זה ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. Started by aloneg,

שלום יש לי מחשב AMD Athlon 64 4600+ יחסית חדש על גבי XP64, ולמרות שאני מגדיר אותו להיכנס למצב Hibernate לאחר כ-10 דק' (בכל ה-USERS) הוא לא עושה כלום ונשאר דלוק. אם למישהו יש רעיון מה יכול להפריע לו להיכנס למצב זה, בבקשה תעזרו

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by psxr,

כשאני נכנס לסיפריה שיש בה קבצים עם סיומת avi הוינדוס פשוט נתקע. צירפתי את הודעת הטעות שאני מקבל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  23. שכנה שלי לא הצליחה להכנס אתמול לצ'ט של נענע, היא פשוט לוחצת על "כניסה לצ'ט" או משהו כזה וכלום לא קורה, אבל ממש כלום כיאילו לא לחצה על כלום ואין לי ממש מושג מה הבעיה... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז ככה: לכל תוכנית מלבד כמה תוכניות מסוימות אני פשוט לא יכול להיכנס כאילו אני לוחץ על תוכנית מסוימת ואני מקבל הודעה שווינדוס לא יכול להפעיל את הקובץ ואז אני נשאל אם אני רוצה להעזר באינטרנט ככלי עזר או לבחור תוכנית שבעזרת אני אפתח את הקובץ כמובן זה לא עוזר זה מאוד מעצבן כי אני כמעט ולא יכול לעשול כלום במחשב וחיפשתי בחיפוש אנא עיזרו לי :s05:

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by bigdedi,

שלום יש לי בעייה בכניסה לתיקייה System Volume Information במערכת הקבצים NTFS מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני צריך למחוק משם קובץ דחוף

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.