Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה - שככל הנראה קשורה בבעית אבטחה - בכל הקשור לכניסה לאתרים שדורשים סיסמה. הכוונה שלי מתיחסת לכניסה ישירה לאתר כאשר בשם האתר כבר מופיה הסיסמה, לדוגמה: http:\\1234:5678@walla.co.il בהתחלה לא היו לי בעיות בכניסה ישירה ע"י הכנסת הכתובת הזאת, אבל אחרי שהתקנתי עדכוני אבטחה של IE מאתר Windows Update אני לא יכול לעשות זאת יותר - וכשאני מנסה אני מקבל מסך כמו של כתובת לא נכונה. איך אפשר לבטל את האיסור הזה של שם וסיסמה דרך כתובת האתר?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות כאזאת ואם כן - איך? אם לא - האם יש דרך להסיר את כל התוספות (אבטחה וכו') שהוספתי לדפדפן במשך הזמן דרך אתר Windows Update. בקיצור ולעניין - אני רוצה להגיע למצב של IE כמו שהוא היה כשהתקנתי את WIN. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם upgrade של מ"ה עם אותה גירסא, יגרום לשיפור בביצועי המחשב? במטרה לחסוך התקנה מחדש של כל התוכנות הקיימות במחשב
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
??? זאת פעם השניה ש ה recycle bin נמחק לי ,איך לשחזר אותו, המערכת היא:vista פעם הקודמת התקנתי מחדש(לא בגלל זה,אבל כך נפתרה הבעייה) :bash:
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Abit IB9 ואני רוצה לעבור לוויסטה ואני עכשיו באמצע הכנת דיסק של וויסטה בVlite ואני תקוע בקטע של הדרייברים לחיבורי SATA... אז הורדתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח אם שהגיע איתו ושמתי לב שאין שום תיקיה בשם וויסטה או משהו שקשור לוויסטה... יש WIN2003,98,XP אבל וויסטה אין.. אז רציתי לדעת האם זה בסדר שאני משלב את אתה הכל כמו שבתמונה שצירפתי... האם וויסטה תזהה את זה ולא תיהיה בעיה? נ.ב... אם הדרייברים בתוך הדיס אז צריך ללחוץ F6 בהתקנה או לא? דיי דחוף.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי תוכנה (רשימון 98) אשר רצה תחת דוס כשאני מפעיל אותה בווינדוס אקס.פי העברית הפוכה דבר שלא קורה בווינדוס 98 יש לכם מושג מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היו לי כבר בערך 4 התקנות של לינוקס. פעמיים בגלל דיסק פגום פעם אחת בגלל שטות שעשיתי בפעם האחרונה נדפק לי הדיסקט הפעלה(שימו לב, לא התקנה!), ובגלל הפשלה הלפני אחרונה לא התקנתי לילו בהתקנה. האם מישהו שיש לו את הגירסה שלי יכול בטובו הרב, לשלוח לי את קבצי הדיסקט בצורה מכווצת? בבקשה : ICQ: 76586917 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סובל מבעיה מוזרה במחשב החדש שלי , אבל אני לא בטוח שהבעיה היא במערכת ההפעלה . בכל מקרה התקנתי את ה XP64 , והכל בסדר לכאורה , יש עברית בהכל מלבד קבצי טקסט שנכתבו תחת המערכת ההפעלה הקודמת , ניסיתי לשנות פונטים , הוספתי את כל הקידודים. יש לכם רעיון ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אני בקרוב עומד לפרמט את המחשב שלי ורציתי להתקין עליו ווינדוס XP השאלה שלי היא,האם הווינדוס הזה טוב? אם לא מה הווינדוס הממולץ ביותר? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני משתמש ב E6+XP כבר זמן רב לאחרונה יש לי ניתוקים באינטרנט והם לא מהתשתית ולא מהספק. כאשר אני מחובר לאתר באינטרנט ולא מבצע פעילות ,לאחר זמן החיבור לאינטרנט מתנתק ,האם יש מקום בו ניתן לכוון את זמן החיבור כמו כיוון הזמן של שומר מסך. מהיכן נוצר השינוי הנ"ל.אילו היתי יודע מתי המצב השתנה במדוייק היתי מבצע שחזור .הבעיה היא בתוכנה אך איני מוצא היכן.מי יכול לעזור בבקשה.
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים אבל ננסה היה לי XP שהסתדרתי איתו אבל מחשב חדש וצריך לחשוב קדימה אז VISTA מישו יכול להסביר לי על ההבדלים בין VISTA BASIC לPREMIUM? או לפחות להכווין אותי למקום המתאים הייתי באתר של מיקרוסופט ואחרים אבל לא כתוב מה ההבדלים בתכלס ואיך זה משפיע על דרישות מסוימות של המשתמש, כלומר אם אני גיימר בינוני עם 2G זכרון אז מה כדאי לי וכאלה... ההבדל המחיר זה רק בשביל לקבל תלת מימד ושעון מפגר? הPREMIUM זה רק יותר יפה ועם יותר אופציות או שזה באמת משפיע על הביצועים והניצול של המחשב? לטובה אני מתכוון...
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
להתקין 98 בנוסף לXP כאשר XP כבר מותקנת??? אין לי כוח לפרמט....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום באמצע החיים המחשב שלי החליט שאחרי רבע שעה שלא נוגעים בו הוא מתחיל לבצע איחוי. זה די מעצבן... שומעים את המחשב פועל (לא מסוגל להשאיר אותו דלוק בלילה) והוא מגיב לאט כשחוזרים לעבוד. בדקתי ומצאתי שזאת פעולה שמופעלת בXP בתור ברירת מחדל אבל אמורה להסתיים מהר, רק שאצלי זה לא מצליח. הבנתי שזה מתקשר למפתח הבא ברג'יסטרי: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Dfrg\BootOptimizeFunction ככה זה נראה אצלי: דבר ראשון הייתי רוצה לדעת אם גם במחשב שלכם Enable מכיל את הערך Y (כלומר הפעולה הזו מופעלת)? הבעיה אצלי זה שבOptimizeComplete כתוב No ובOptimize Error רשום No Free Space. אני זוכר שלפני כמה ימים השגיאה הייתה שונה, ואז עשיתי בדיקת דיסק או משהו והיא השתנתה לNo Free Space. ולא…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש דרך לסגור את זה בכוח? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, כשאני פותח קובץ וורד שנגיד יושב לי במרכז הדסקטופ, וסוגר אותו הוינדוס שומר לי אותו במקום הקובץ הזמני שנפתח בצמוד לאייקונים שמיושרים לשמאל. הכוונה לא ל"יישור לרשת" או משהו כזה, הכוונה שהקובץ פשוט עובר ממקום למקום (אלא אם הוא כבר נמצא בגוש השמאלי\ ימני- תלוי בשפה של המערכת) איך אני מפסיק את זה? אני רוצה שקבצים ישארו איפה שאני שם אותם. זה עושה לי בלאגן מעצבן בכל הקבצים. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב . יש ברשותי מחשב נייד של תושיבה A200 - 130 . על המחשב מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה , היא עושה לי מספיק צרות וממש כבדה על המחשב. שאלתי היא: האם יש אתר שבו אני יכול להוריד את כל ה driver של כל החומרה שבמחשב. ( לוח אם, דיוידי,כרטיס רשת , בקיצור כל מה שנחוץ כדי להתקין XP . אני מודה לכל אחד שכול לעזור לי בנושא או לתת לי כיוון.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
http://img692.imageshack.us/img692/8080/memoryprob.jpg http://img237.imageshack.us/img237/930/memoryprob2.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב, במקום שבו אני לומד אחד מהצוות פתח עוד חשבון משתמש רגיל, כשהוא יצא מחשבון הadmin כדי להכנס לחשבון שהוא פתח הוא גילה שהמחשב החליט לנעול את חשבון הadmin עם סיסמא (וכנראה גם עם אפשרות איפוס רק ע"י dok), החשבון שהוא פתח מוגדר כרגיל אבל משום מה כשניסיתי לשנות את סיסמת הadmin דרכו הוא לא נתן לי לשנות אותה רק בגלל שהכנסתי תווים לא חוקיים (ככה המחשב טוען למרות שכל התווים היו בסדר גמור) ולא בגלל שאין לי הרשאה. כשאני מנסה להתקין תוכנות הוא לא כותב שאין הרשאה או מבקש סיסמא הוא כותב סתם שגיאה, וכן כשאני רוצה להגיע למסמכים שעל השולחן עבודה של הadmin הוא לא רוצה סיסמא אלא כותב שאין לי גישה. אותו איש צוות טוען שהוא מצא את המחשב פתוח בחשבון הadmin כך שיכול להיו…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הווינדוס עולה ואחרי שאני מתחבר לאינטרנט יש לי הודעה שהמחשב מתכבה עוד 60 שניות (מצורפת תמונה) וזה לא הבלאסטר !!1! עכשיו אם אני עושה SHUTDOWN -A זה מפסיק את זה אבל פה הבעייה זה לוקח ממני את ה-ADMIN של הWIN אני לא יכול לכבות את המחשב או לעשות ריסט הוא אומר שאין לי הרשאה לזה... בבקשה עזרה אני נואש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול להתקין משחקים\תוכנות במחשב. יש לי Windows XP. שאני מנסה להתקין משחק או תוכנה מופיעה לי ההודעה: "The windows installer service could not be accessed. this can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance." המחשב שלי אינו נמצא בSafe Mode. ניסיתי לעשות Repair לווינדוס אולי הקובץ הזה נפגע אז שלפחות יתקן אותו וללא הצלחה. ניסיתי להחליף את הקובץ msiexec.exe לקובץ אחר של חבר וגם זה לא עזר. הייתי באתר של ווינדוס וניסיתי לעשות את כל הפקודות האלה שהם אמרו מהRUN ולא הצליח. ניסיתי להוריד את ההעדכונים של הWINDOWS INSTALLER והייתה לי בעיה להתקין אותם …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! עיקר ההתעסקות שלי עם המחשב היא לצורך משחקים, ולכן חשבתי שאולי הגיע הזמן לעבור לויסטה בעקבות ה-directx10 רק שאני לא יודע איזה מכל הגרסאות מתאימה לי? ... והאם כדאי 64 או 32? יש לי מחשב חדש ברמה גבוהה כולל Nvidia 8800 640Mb התומך בdirectx 10. אז מה אתם אומרים? ואגב, יצא כבר SP1 לויסטה כך שכבר הגענו לעידן בו כן משתלם להשתמש בויסטה? בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב לא מתכבה כאשר אני מכבה אותו... כלומר START>>TURN OFF COMPUTER>>TURN OFF הוא פשוט לא עושה כלום. מתנהג כאילו לא לחצתי על כיבוי. עשיתי סריקת וירוסים עם NOD ו ובדקתי SPYWARES ועדיין כלום... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני לא רוצה להשמע חוצפן אבל לאור שהלינק למדריך ל TWEAKE WINDOWS XP לא עובד עקב בעיה באתר שלהם {שבו המדריך נמצא } וגם עקב בקשה חוזרת של הרבה אנשים {אני מקווה שהם שם תומכים בי } האם משהוא שממש מבין בWINDOWS יכול לרשום לנו TWEAK טוב בעיברית שגם אנחנו פשוטי העם נבין . אני יודע שיש עוד אחד שביקש את הבקשה והמנהל של אחד הנושאים ענה בשלילה! אבל אולי הפעם אפשר להתמקד בתוכנה?! בתודה מראש ! נ.ב בבקשה תגיבו שאני ידע שאני לא לבד לבקשה זו.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-