עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gman_il,

מי שידרג ויכול לתת רשמים? אני עובד עם זה בעבודה אבל בבית זה משהו אחר. כל המשחקים עובדים עם זה בצורה תקינה? יש תמיכה של דרייברים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, היום התקנתי ויסטה ובאתי להתקין את חבילת השפה בעברית מה-WINDOWS UPDATE באמצע ההורדה של חבילת השפה, נתקע האקספלורר ונסגרה ההורדה דרך ה-WINDOWS UPDATE, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל את העידכון של החבילה מופיעה לי בסוף הודעת השגיאה מס' 2, בדקתי באתר MICROSOFT מה אפשר לעשות עם שגיאה זו, נתנו איזה קובץ תיקון בשביל זה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את קובץ התיקון אני מקבל את השגיאה הבאה: "The update does not apply to your system" וכל פעם שאני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את אותה שגיאה, חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פיתרון, וכל זה בגלל שאני עושה התקנה של החבילה, הוא לא מוריד מחדש כי הוא רואה שיש לו כבר את הקובץ, אבל הקובץ פגום כי ההורדה שלו נפסקה באמצע אז... התקנה נכשלת ואנ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ב - IEXPLORER כידוע לכם ניתן לשמור סיסמאות ויוזרים לאתרים. יש לי רשימה דיי ארוכה של אתרים שאני נכנס אליהם עם סיסמה. אני רוצה לשנות את הסיסמאות של האתרים האלו. האם יש דרך, דבר ראשון, "להכנס" לרשימה של הסיסמאות ולשנות אותן? שנית, האם יש דרך לשנות את כל הסיסמאות ביחד (לדוגמה במקום 123 הסיסמה תיהיה 456)?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. איך אפשר להחזיר את ההגדרות לקדמותן ? ניסיתי ע"י שחזור המערכת אבל זה לא עזר יש לי ווינדוס 7 תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. יש ל יXP מקורי אך הדיסק התקנה נדפק. האם יש אפשרות להתקין מדיסק לא מקורי ולהשתמש בסיריאל המקורי? זה יהיה כאילו התקנתי מהדיסק המקורי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by liad88,

יש לי מחשב נייד מסוג lenovo s10-3 הפועל במערכת הפעלה ווינדוס 7 סטרטר. אחת למספר שבועות בעת הפעלת המחשב נפתחת תוכנת שחזור שלוקחת חצי שעה ובסוף רושמת שלא הייתה הצלחה לשחזר(תודה על ההמתנה) במקרה הרע זה מוחק את המידע מהמחשב שבועיים אחורה. אבל לעניין, לאחר הפעם האחרונה שזה קרה התחילה להופיע פתאום סיסמת התקנה מוזרה בעת הפעלה של המחשב או התעוררות ממצב שינה. הניחוש המוצלח היה 1234567. לאחר הכנסת הסיסמא המחשב פועל רגיל. למישהו יש הסבר לסיסמא ואיך אני מבטל אותה. בתודה ליעד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by IPIP,

1) השימוש בזיכרון פיזי גבוה בלי ששום דבר פועל- http://www.fastup.co.il/images/47625293.jpg (בXP זה היה 300 ומשהו) למה זה ככה ? 2) יש אפשרות לשנות את זה שהמסך יהיה יותר גדול ? (האדום) http://www.fastup.co.il/images/67829730.jpg 3) איך אני בודק את הService Pack ב WIN 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי בעיה די מציקה, בתור המשתמש היחידי במחשב משום מה לשום תוכנה שמופעלת באופן רגיל אין אפשרות לכתוב לכונן D אלא אם כן אני מריץ את התוכנית בתור אדמין. למה זה קורה ? ואיך אני יכול להריץ את כל התוכניות במצב של אדמין כברירת מחדל ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני יודע שכשהווינדוס נטען, הוא מעלה כמה תוכנות שלו מההרד דיסק לזיכרון הפנימי, מה שקורה אצלי, זה שבמסך של הWELCOM (אני גרוע באייות אז אם יש טעות אל תתרחו לתקן...) המנורה של ההרד דיסק מפסיקה לפעול ולא דולקת כמה שניות, המחשב עושה איזה דילאי מיותר שסתם מציק. בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהרד דיסק, אבל כל הבדיקות (שרפשר לעלות על הדעת) לא מצאו שום בעייה. זה התחיל לפני חודש בערך, לפני זה המחשב עלה ב40 שניות בערך ועכשו הוא עולה בדקה ו10 שניות, הסרתי את כל התוכנות שעלו עם הווינדוס והן לא שימושיות (גם כאלה שהיו מותקנות לפני שהתחילה הבעייה...). יש מצב שזה שזה הDIVX החדש שהתקנתי, עם עוד איזה תוכנה שבודקת את מזג האוויר בכל מיני מקומות בעולם (בנוסף לזה שהיא מאפשרת צפייה בקבצי ווידאו דחוסים ו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מהו העידכון windows שאסור להתקין? שכחתי איך קוראים לו,תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Santa,

כבר כשבוע הפורומים מקרטעים, נתקעים השרתים נעלמים וכו וכן חוויה מתסכלת. עשרות מומחים מדופלמים, פורומים לכל נושא וענין ואף אחד לא מצליח לפתור את הבעיה ? נראה אם אצליח להשחיל את הנושא הזה...........

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המחשב מריץ "תיקון האתחול" בכל הפעלה, אפילו אם אני לוחץ "הפעל ווינדוס כרגיל" וזה מעצבן. בסופו של דבר הוא מסיים לבדוק מופעל כרגיל אבל זה גוזל לי זמן מהעבודה בכל פעם שאני מדליק אותו.... איך נפטרים מזה???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן חברים, כל כמה זמן מופיע לאחותי במחשב הודעה של כיבוי תוך כמה שניות,יש בעיות להתחבר לאינטרנט ואי אפשר להריץ תוכנות - בפרט אנטיוירוס. מן הסתם הבעיה היא וירוס/ים השאלה שלי מה אפשר לעשות כשאי אפשר להתקין בכלל אנטיוירוס והאנטיוירוס שהיה לה בכלל נוטרל איכשהו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ma4351,

קניתי אופיס 2007 אנטפרייז וכתוב עליו 32ביט, רציתי לדעת אם זה יסתדר עם ויסטה 64ביט? ואם יש כזה דבר בכלל גרסה של אופיס ל64ביט?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hitman47,

עשיתי Repair לווינדוס שלי בגלל שהיו כמה בעיות עם הזיהוי כרטיס מסך ועוד כמה הבעיות נפתרו לאחר ה Repair עכשיו ה Wga חזר בדיסק של הווינדוס יש את הדבר הזה שמבטל הפעלתי אותו וזה מה שהוא כותב לי : http://img205.imageshack.us/img205/ עזרה בבקשה זה ממש מאט ומציק ..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה המצב אנשים ?! אז ככה ... שמתי להורדה טריילר של משחק (מאתר בטוח שאין מצב שיש בו וירוסים gametrailers) וכשזה הגיע ל - 100 והיה את החלון הזה שזה מעביר את זה למחשב הופיע לי מסך כחול מוזר ... זאת הפעם הראשונה שזה קורה ... הנה תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg המשפט שם בסוף Beginning dump of physical memory מפחיד אותי ... מה זה אומר המסך הכחול הזה ?! תעזרו לי בקשההה !!! עריכה: לא מזמן החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק וסידירום ... תראו את המפרט של המחשב שלי מתחת לשם המשתמש שלי (מפרט מחשב) תודה מראש, משה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם , אני מעוניין בעצת המומחים בתכנון דומיין חדש . המצב הקיים שרת מסוג DELL T100 כאשר מותקן עליו SERVER 2003 עם SQL SERVER אשר משמש 30 משתמשים מצב החדש שרת חדש מסוג DELL T420 עם 32GB זיכרון ו 6 כוננים קשיחים SAS 600GB 2* Intel® Xeon® E5-2400 אני מציג את ההצעה שלי ואשמח לקבל המלצות אך בעיקר הערות האם נכון לבצע זאת? - כמות המשתמשים החדשה 60 התוכנית -הגדרת RAID5 על כל 6 הכוננים - קיבלנו קיבולת של 2200GB -התקנת SERVER 2012 STANDARD אשר ישמש כ HOST למכונות HYPER-V שיכללו בתוכן SERVER 2008 R2 ENTERPRISE *אני רוצה לנצל את היכולות החדשות של SERVER 2012 בתור מעטפת אך בכל זאת להמשיך לעבוד עם SERVER 2008 R2 בתור מערכת יציבה עם מעט באגים. -שדרוג השר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ניתן לראות בתמונה שני תהליכים מסומנים CAlculator.exe מאט את המחשב בצורה משמעותית עד כדי שהשימוש בו אינו פרקטי ובמקביל מעלה את הטמפ של כרטיס המסך עד לכמעט 100 מעלות (מאמץ מלא) mstsc.exe משתמש ב50% ממשאבי המעבד אך לא משפיע באופן נוסף לפי הידוע לי לשני התהליכים יש את התיאור nslookup שני התהליכים רצים במקביל או בנפרד ומותחלים אוטומטית כל מספר דקות במידה וסגרתי אותם אני עושה כרגע בדיקת וירוסים אונליין MSRT החזיר תוצאה שהכל תקין מדובר בWIN7 64BIT. הבעיה התחילה היום באופן מפתיע. מישהו מכיר פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sos,

טוב כמו שאתם יודעים יש לי בעיה ואפשר לראות אותה בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44343 עכשיו נראה לי שאני יודע מה לעשות אז אני צריך עזרה. מישהו יודע איך להפוך את כונן C מNTFS לFAT32 (כזכור אני לא מצליח להתקין את WINXP )?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by avil055,

מישהו זוכר בזמנו שיצא XP הייתה רק גירסה אנגלית ובאינטרנט הופץ PATCH שהופך אותו לעברית ,מישהו אולי יודע אם יש אחד כזה ל WIN 2K ואם כן איפה ניתן למצוא אותו ? ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ome,

היי לכולם, החל מאתמול מופיעה לי בחלק לא מבוטל של אתרים הודעת השגיאה הבאה (קונקרטית בכרום): This webpage is not available ERR_NAME_NOT_RESOLVED כשזה לא מופיע, אני מקבל שגיאה של "האתר הזה לא בטוח". הודעה לא שונה משמעותית מופיעה גם באקספלורר ובפיירפוקס. ניסיתי לשנות תאריך ושעה (שיטה שהוצעה), לעשות proceed (בהודעה של "האתר הזה לא בטוח"), למחוק browsing data, לעשות ריסטרט ושום דבר לא עזר. מה עושים? :\ תודה, אורן עדכון: כשעברתי ל-wifi אחר, הכול הסתדר, אבל אני רוצה לעבוד על ה-wifi הרגיל שלי :\

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Shlompy,

אהלן אנשים מה קורה? שמעו, פרמטי את הנייד שלי (HP DV6408), התקנתי ויסטה מחדש (חוקי ועשיתי כבר ACTIVATE בטלפון) הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של HP לויסטה, הכל עובד כמו שצריך. כרטיס מסך כרטיס קול USB מודם פקס כרטיס רשת + אלחוטי TOUCHPAD DVD קורא כרטיסים עכשיו, ב DEVICE MANAGER, תחת OTHER DEVICEC, יש לי UNKOWN DEVICE עם סימן קריאה. אין לי מושג איזה רכיב חומרה זה ואיזה דרייברים להתקין! איך אני יכול לדעת למה זה שייך?? המחשב עובד סבבה אבל זה די מטריד אותי. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shimronfio,

היי, האם קיים גאדג'ט של וינדוס או תוכנה שבה ניתן לכבות את המחשב לפי זמן. בXP השתמשתי בפקודה דרך הפעלה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. התקנתי win 7 ultimate 64bit ואני לא מצליחה להתקין תוכנות/דרייברים שמתאימים לגרסה הזו של הwin.אני מקבלת הודעת שגיאה שהגרסה לא תואמת. אפילו דרייבר של מדפסת לא הצלחתי להתקין :'( אני מצרפת את גרסת המערכת ואת הודעת השגיאה. בתודה מראש לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yanivnn,

שלום לפני שלשום באתי להפעיל את המחשב וכאשר הוא עלה השולחן עבודה נמחק ולא הראה כלום חוץ ממסך שחור...{יכול מאד להיות עקב שינוי שעשתה לי תוכנת התחזוקה} בכל אופן ניסיתי להכנס במצב בטוח ובכל המצבים ולא יכולתי בשום אופן ושוב הווינדוס עולה אבל רק מסך שחור {עם עכבר}... ניסיתי לעשות תיקון אך גם זה לא הצליח בשום אופן ניסיתי לחזור קצת בזמן זה לא נתן לי עד שבסוף החזרתי לגיבוי הכי ראשון שהיה לי... הווינדוס עלה אבל כל התוכונות נמחקו ושולחן עבודה חדש... השפה חזרה לאנגלית... עשיתי עידכונים לווינדוס אנטי וירוס ועוד כמה דברים...הורדתי שוב שפה בעיברית...אחרי שהווינדוס התקין הכל ועשה ריסט השפה לא השתנתה...ואין דרך לשנות אותה {גם מהלוח בקרה...הוא מציין שאני לא יכול לעשות זאת בתור אורח למרות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים