עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by omrialon,

קניתי מחשב חדש ועכשיו שהדלקתי אותו מופיע לי בתפריט ללחוץ על f12 בשביל להכנס ל boot menu ושאני נכנס לזה ע"מ לבחור את הcd-rom כהתקן שלי המקלדת פתאום לא מגיבה יותר,היא התנתקה מהמחשב. מה לעשות?? די דחוף!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  2. שלום לכלום, יש לי מקלדת G15 עם מקשים שניתנים לתכנות. הייתי רוצה להגדיר מס' פקודות באמצעות סקריפטים או פקודות ישירות של מערכת ההפעלה. איך למשל אפשר להגדיר את הCDROM שיפתח ? או שליטה על הווליום ? וכו'... תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  3. Started by Shay17,

יש לאגים בעכבר, כל כמה שניות הוא נתקע קצת כל המחשב יותר איטי בכניסה לתקיות ופתיחה של חלונות כיאלו שהCPU ב100% בדקתי ואין משהו שמעמיס עליו או על הזיכרון תוכנות קורסות לי והsend error report של מייקרוסופט עולה תקלה ביישום .exe, גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול .exe, גירסה 0.0.0.0, כתובת התקלה 0x0014fb00‏. הרצתי Trojan Remover לא מצא כלום עכשיו הNOD רץ

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  4. בTASK MANAGER אני רואה שם 99 אחוז ניצול של הRAM הפיזי וזה 6GB DDR3 מה הולך פה???? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ex_,

שלום מצ"ב תצלום מסך של הודעת שגיאה שקורה לי לפחות פעם אחת ביום ללא קשר לשימוש בחשב עשיתי עידכון ל SP3 אבל זה לעזר, פרמטתי את המחשב וגם זה לא עוזר יש לי קובץ DUMP אם צריך [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. במחשב הראשי (אני כותב כעת מהנטבוק), אני לא מצליח לעשות log on כשאני נכנס למשתמש שלי (administrator), הוא מחכה מלא זמן, ובסוף יוצא כאילו לא עשיתי כלום. ניסיתי להכנס בsafe mode ואותה בעיה, למרות שלפעמים פתאום הוא כן נכנס, ואחר כך כבר לא. למישהו יש מושג איך אני מטפל בזה? נ.ב. אין לי דיסק התקנה, התקנתי את זה על דיסק וירטואלי.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. Started by Radeon38,

אני יודע שזה נדוש אבל אחרי שקראתי את הדיון הארוווךךך על הויסטה 64 אני דיי מוותר עליה.איך אפשר בכל זאת עם מחשב ממוצע לנצל 4 גיגה לתוכנות ולעבודה שוטפת ולא למערכת הפעלה ?? אני יודע שיש שמועות ברשת שXP יכולה להריץ 4 גיגה - איך ? מה צריך לעשות? האם XP64 מספיק טובה או שהיא לא מוצלחת כמו שאומרים עליה? ושאלה האם ויסטה 32 יכולה להריץ 4 גיגה גם כן ??. כמובן ששאלה זו מתייחסת לכלל גירסאות הויסטה ולא רק לאולטימט המהודרת. 64 איכזבה אותי אחרי שקראתי את הדיון עליה עם צריכת הזיכרון המופרז שלה.ועל כן אני רוצה תוכנה שתזהה 4 גיגה ותשאיר לי 4 גיגה לשימוש שלי ולא "תאכל" לי איזה אחד וחצי גיגה בדרך. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by gargoil,

יש לי win xp sp2 על מחשב ישן יחסית (כבן 3 שנים). לאחרונה יש לו תופעה מוזרה שבה קיצורי הדרך על שולחן העבודה אינם מגיבים. קליק כפול לא פותח דבר. הדרך היחידה לפתוח אותם היא לחצן ימני של העכבר ו אז open . אני מחפש את הפתרון או כוון לפתרון של הבעייה. תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה במנהל ההתקנים צירפתי שתי תמונות בשביל להבין. לאחר שאני עושה את ההתקנה זה כותב שלא היה ניתן להתקין. יש רעיון? http://img129.imageshack.us/img129/163/27754386.jpg http://img129.imageshack.us/img129/3245/67463779.jpg תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  10. שלום רב, נתקלתי בבעייה מוזרה. סרגל הפעלה מהירה אצלי לא מציג יותר מ-2 אייקונים בבת אחת,למרות שאני מרחיב אותו לגבול המתאים ולמרות שתחת התיקייה של "הפעלה מהירה" קיימים הלינקים הרצויים - עדיין מוצגים רק 2 בלבד.כל נסיון להוסיף חדש דורס בעצם את הקיימים. יש לציין שזה קרה לי לאחר התקנת חבילת שפה עברית בVISTA ULTIMATE SP1 + עוד כמה עדכונים קריטיים שאין לי מושג אם זה בגללם. אשמח לעצות אם יש. תודה.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  11. דרך האשכול הנעוץ הגעתי לדף הזה http://support.teloep.org/vistaver.htm ובו גיליתי משהו מוזר. בשורה Maximum RAM supported with 64-bit system המספרים לא זהים. למה זה כך? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en ויש גם את הגירסה בעברית 231.5MB http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d0e5dea7-ac26-4ad7-b68c-fe5076bba986&displaylang=he מה להוריד ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  13. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה, התקנתי ויסטה בנוסף לWIN7 שלי ובהתקנה התווסף לי כנון בגודל 200 MB והוא מאוד מציק לי בעיין , איך אני מסתיר אותו? למחוק אותו בלתי אפשרי כי הוא הBOOT DRIVE של הויסטה ,יש דרך להסתיר ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי מודם יחיד ולא ראוטר, ולאחרונה אני מתחבר אוטומטית לאינטרנט, בלי חייגן (כתוצאה מכך שלא יכלתי ליצור חייגן חדש מכיוון שכל פעם שניסיתי הווינדוס העלה חלון שהיה כתוב בו ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'', ולא יכלתי להתחבר כלל). היום ניסיתי להתחבר דרך הדפדפן, לא התחבר. ניסיתי להתחבר למסנג'ר- לא התחבר. נכנסתי לsafe mode with networking ורק דרך פה אני יכול להתחבר לאינטרנט (אוטומטית, בלי חייגן). בבזק הציעו לי לטפל בבעיה עם החייגן כי הפתרון שנתנו לי הוא זמני, ואני מפחד שגם הסייפ מוד כבר לא יצליח להתחבר ואז אני ממש אדפק. אם צריך להעביר את הנושא לפורום רשתות אז תודיעו לי, אני ממש צריך עזרה פה. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by A1eX,

זו ההודעה שאני מקבל לפעמים לפני כיבוי המחשב... לאחר מכן מופיע חלון שלח/אל תשלח המוכר, ממה זה יכול לנבוע? מוערכת הפעלה - XP SP3.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  16. שלום בעת הפעלת המחשב עולה לי ההודעה הבאה: http://img528.imageshack.us/img528/3971/82051058.jpg מה זה אומר?איך נפטרים מזה?יש לציין שהמחשב עכשיו!עבר פירמוט.. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yoxo,

מותקנת אצלי ויסטה ומידי פעם אני שם לב שהארד דיסק ממש ניטחן שם וזה מאט את המחשב. חשוב להדגיש שסרקתי וירוסים ותוכנות רוגלות. גם אחרי שהתקנתי את הוינדוס על שתי מחיצות התופעה ממשיכה מה אפשר לעשות בידיוק כדי להפסיק את זה?

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by amit71,

ברשותי HP DV5 1160 חדש ובמהלך ההתקנה של מערכת הויסטה לא היתה אפשרות לחלק את ה HDD לכוננים ניפרדים האם ניתן לבצע זאת לאחר ההתקנה ללא תוכנה נוספת כגון PartitionMagic Version 8.0 ואם לא האם תוכנה זאת תומכת בויסטה לצורך החלוקה או צריך גירסה שונה ?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. שלום אני משתמש בwindows xp sp2 הופיעה לי בעיה שאחרי זמן מסויים שהמחשב דלוק פתאום הממשק של הווינדוס הופך מהרגיל כחול ירוק שלו לפשוט אפור של הקלאסי, לפעמים לכל הזמן, לפעמים לשנייה וחוזר ואז פתאום האינטרנט לא עובד, אם אני מקליק על הסמל של המחשבים (חייגן של ווינדוס) זה מופיע לשבריר שנייה ונעלם עשיתי ipconfig /release וזה לא עושה כלום כי הוא כותב ש rpc service is unavailable זה קרה לי פעם ראשונה שלשום לפני פירמוט כי היה לי איזה וירוס או משהו עכשיו אחרי הפירמוט זה שוב חזר לפרמט עוד פעם? אני אובד עצות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by eranisra,

שלום, מוגדר לי בויסטה שומר המסך BUBBLES שייפעל לאחר 7 דקות. הוא משום מה לא מופעל, המסך שלי נכנס למצב סטנד ביי כעבור 15 דקות (זה מה שמוגדר). יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. במקום צירוף המקשים שחייבים לעשות עכשיו? זה לא נוח ואני מעדיף לבחור מקש שלא בשימוש כדוגמת זה שנמצא משמאל לספרה "1"

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by Wingedbull,

לא יודע איך להסביר את זה, אבל בתצלום מסך תראו את ההמחשה לדבר. לא מובן איך זה קרה ואיך מסדרים את זה. התקנתי את הקובץ שמתקן ומחזיר את המצב לקדמותו וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תמונה: http://img219.imageshack.us/img219/7424/view.jpg

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעיה רצינית: אין לי זיכרון במחשב ואין מאיפה לקנות זיכרון SDRAM, כל חנות שאני נכנס אומרים לי שאין להם דבר כזה אלא רק DDR לסוגיהם, למרות שבזאפ רשום שיש. עד היום אני עשיתי קומבינות כמו לסגור תוכנות פועלות (למשל אי אפשר היה להריץ את האימיול והפושוטופ ביחד כי אז היתה מתבצעת קריסה מוחלטת). אתמול בלילה אחרי שהמחשב עבד 17 שעות רצוף התחלתי לקבל כל מיני הודעות שגיאה בהפרשים לא גדולים, את חלק קטן מההודעות צילמתי ואני אצרף אותם כאן. מכיוון שהמחשב רשם משהו על זיכרון וירטואלי ומכיוון שהנושא דובר כאן בפורום בעבר (גם אני פתחתי שאלה בנושא לא מזמן), אז פשוט נכנסתי להגדרות של הזיכרון וירטואלי והגדרתי שם שיעבוד עד 1000MB על חשבון מקום פנוי בכונן הקשיח. עכשיו השאלה היא כזאת: …

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  24. מחשב שני שכבר התקנתי עם דיסק XP ..נקי ללא תוספות (אבל לא מקורי) במהלך ההתקנה לא התבקשתי להכניס דרייבר ל-SATA וההתקנה עברה ללא בעיות . יש לי דיסק קשיח היטאצי 250 ג'יגה SATA + צורב SATA LG לא שיש לי תלונות , אבל לא ברור לי איך ההתקנה עברה ללא דרישת דרייבר , לאור הפוסטים הרבים שצריך דרייבר בדיסקט פלופי או לחילופין להטמיע את הדרייבר בדיסק ההתקנה עם תוכנת NLITE וכו' . מישהו יודע להסביר

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים