Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, אבא שלי קיבל מחשב חדש ואמר לי שהוא קיבל את זה עם וייסטה aurora.. רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא הזאת לבין אנלימיטד וכמה פרטים שאני ידע בכלליות מה זה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני גולש ואז קורה מצב כילו שאני לא בדפדפן לכמה שניות ואז חוזר הכותרת של הדפדפן מהבהבים ויש לי ווינדוס 8 אך אני פותר את זה?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי כרגע וינדוס ויסטה 64 ביט, עם 3 כוננים 500 ג'יגה שעובדים בRAID. אני מעוניין להתקין XP בשביל לבדוק כמה דברים, או אפילו ווינדוס 7, זה לא משנה כרגע. מה שמשנה זה, האם אני מסכן את המידע שיש לי בכוננים ובRAID, כשאני מתקין שתי מערכות הפעלה על המערך הזה? ובבקשה אם אפשר תשובה באמת מבוססת ורצינית כי יש לי מסמכים וקבצים גם של לימודים וגם של עבודה שמאוד חשובים לי ואני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים. תודה רבה מראש לעונים .
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי אני מנסה לכווץ את כונן C (הבסיסי) באמצעות Disc Management. היקף הזיכרון הפנוי בכונן הוא למעלה מ- 100 G, אבל בנסיון הכיווץ אני מקבל את ההודעה הבאה: עשיתי דיפראג לכונן. לא הועיל. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הססמא של הXP שלו, חשבתי על להיכנס ממשתמש אחר ופשוט "להסיר" את הססמא מהמשתמש הראשי, אבל המשתמש היחיד במחשב הוא האדמיניסטרטור ואין לי אפשרות להסיר את הססמא במחשב שלו. המחשב שלו פה אצלי ככה שיש את האופציה לחבר את הדיסק הקשיח שלו אצלי אם זה יתן משהו. אשמח אם תתנו כאן רעיונות/דרים להיפטר מהצורך בססמא הזאת ללא פרמוט שימחק את המידע מהדיסק. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים פרמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את הווינדוס נכנסה לי למחשב תולעת Padobot.Z שפשוט לא רוצה לעזוב את המחשב. הקבצים שהיא הפיצה נמצאים בSystem32 ואני פשוט מסיר אותם כל פעם מחדש בעזרת AVG אבל הם תמיד חוזרים (כנראה שיש עדין קובץ במחשב שמפיץ אותם כל הזמן מחדש או משהו בסגנון). אם מישהו יודע משהו על הוירוס הזה ויכול לעזור לי אז יהיה ממש נחמד. עוד דבר, רציתי לדעת חמה בעצם הוירוס הזה מיועד, כי בנתיים אני רואה שהאינטרנט שלי איטי. בכל מקרה כל עזרה תתקבל בברכה וכו' ... אם צריך אז icq 161371997
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה מאוד מעצבנת שקורת לי ואני לא יודע מה לעשות איתה אני מכניס את המחושב למצב שינה (SLEEP לא HIBRATE) ואחרי שהוא לא בשימוש כמה שעות אני מדליק אותו,הוא נדלק מראה מסך הLOGIN ואז אחרי מספר שניות נכנס שוב למצב שינה וככה אין סוף פעמים, מפעיל -> מספר שניות נדלק -> שינה. אני משתמש במערכת WINDOWS 7 אבל השתמשתי מזמן גם WINDOWS XP וגם שם זה היה. גם רוב הרכיבים במחשב הוחלפו מאז: ספק כוח,זכרון,לוח אם,דיסק קשיח,כרטיס מסך ככה שאני מניח שזאת לא תקלה בחומרה של המחשב אלא הגדרות או איזה שהוא באג. בBIOS הSUSPEND MODE הוא S1&S3 ודבר נוסף זה שאם אני שם אותו לSLEEP ואז אחרי מספר דקות מדליק הוא כן נדלק ולא מתכבה בגדרות בPOWER OPTIONS ואין שם שום טיימרים או משהו מוזר …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
windows could not start because the following file is missing or corrupt winnt\system32\config\system בבקשה עזרה !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני נתקל לאחרונה בבעיית תקיעת חלונות ובקושי ללחוץ על מקש ימין של העכבר בMY COMPUTER בלי שהחלון יתקע.. אני חושד כי זה קשור לתוכנה DRWTSN32.EXE...כל פעם שאני סוגר אותה זה סוגר את הEXPLORER הANTI VIRUS והANTI SPYWARE לא מצאו את זה...ככה שאני לא יודע מה זה. וגם חיפשתי את זה וזה מצא את זה בתיקיה SYSTEM32 אז לא ידעתי אם למחוק או לא :-\ תודה על כל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב חדש אני שוקל קניית דיסק SSD הם באים בגדלים 40 60 80... איזה גודל מינימלי צריך לקנות ואיך עושים את ההתקנה ? (מה צריך להעביר לדיסק)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לפניי יומיים את עידכוניי ההבטחה של מיקרוסופט נגד טולעת הבלסטר ועכשיו המחשב שלי עולה כמו עגלה . אני צריך לחכות איזה 20 דקות במקרה הטוב עד עד שהוא עולה . בבקשה אני צריך לדעת מה עושים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם שני הרדיסקים. אחד עם הרדיסק 160GB בחיבור SATA שממנו אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה - ויסטה. שני עם הרדיסק 200GB בחיבור IDE שעליו יאוחסנו בעיקר קבצי מדיה. האם יש הצדקה כלשהי לחלק את כונן ה-SATA למחיצות (partitions) ? פעם ההמלצה הייתה לעשות זאת תמיד בכוננים גדולים. אבל היום, עם ויסטה ו-SATA יש בזה בכלל צורך ?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, לפתע האאוטלוק החליט ש"אין תוכנה המשוייכת לקובץ זה"... ולא פותחת את הקובץ המצורף במייל מסוג WMV. עד כה עבד תקין. כשאני שומר את הקובץ למקום אחר הוא נפתח עם המדיה פלייר כרגיל. איך אני משייך חזרה לאאוטלוק את היכולת לפתוח קבצים אלה? (ניסיתי עם שיוך הקובץ באפשרויות תיקייה...לא עובד) תודה!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, עוד כמה ימים מגיע אלי המחשב החדש, AMD 3500 ATHLON 64. ורציתי לדעת איזה ווינדוס כדאי לי להתקין? האם את הרגיל או את הגרסא החדשה של 64? אני לא יודע איזה דרייברים יגיעו עם המחשב אבל מבחינת הגיון אני חושב שהדרייברים המקוריםם של הלוח יגיעו עם תמיכה ל64 כי לזה המעבד מיועד.. עוד משהו רציתי לדעת אם על התוכנות שאני עובד איתם ביום יום לא יעשו לי בעיות תוכנות כמו : KASPERSKY,BITLORD,BINTORRENT,TRILIAN,MIRC ומה עם משחקים? הם יהיה לי בעיות במשחקים? תודה רבה מראש על תשובה קובי.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן, אתמול התקנתי Windows XP 64 ביט, והכל עובד מעולה. עם זאת, ולאחר שהתקנתי מס' דרייברים (אני חושב שזה קרה אחרי הדרייבר של המעבד של AMD) פתאום קיבלתי מסך כזה: כאשר לוחצים על ה- Default, המחשב כותב הודעה שחסר קובץ של ה- kernel, או מבצע Reset. ה- boot.ini נראה כך: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS /usepmtimer [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer - כלומר, אין איתו שום בעיה. ניסיתי לשים את ה- timeout על 0 ובכך להסיר את התפריט, אך ה- default הוא ה- default :-\ מה אפשר לעשות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 17.05.2008 ב…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אהלן חברים, עשיתי לי היום פרטישן חדש ויצא שהוא מסומן באות F... זה לא כיף כשפרטישן אחד של ההארד דיסק הוא C והשני הוא F, אז רציתי לדעת האם אני יכול להחליף בין הכונן CDRW שלי (שנקרא D) לבין הפרטישן החדש (שנקרא F) באותיות...? אשמח לדעת איך עושים זאת, המון תודה, ניר.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני חייב להציף משהו, מחשבה כללית כזו... אני יודע שזה נשמע תמוהה אבל אני פשוט לא להוט אחרי ה WINDOWS7 הזה כלל... לא שאני לא שמח שמיקרוסופט הצליחה ליצור מערכת שלא שואבת נתונים, אבל אני עובד בנייד שלי עם ויסטה SP1 ואני חייב להודות שאין לי ולו מילה רעה אחת להגיד על המערכת, יציבה, מקרינה אמינות, פשוט יוצאת מהכלל בכל הנוגע למשחקים (שוב, המחשב חזק כמו שהיא דורשת זה אין ספק...) ושלא נדבר על גלישה ועריכת תמונות.... בקיצור, גם אם היום אני נמצא איפשהו בשלהי ספטמבר 09 אני לא כזה שש למחוק את הויסטה שלי... לא יודע מה איתכם, נראה שכל חבלי הלידה של VISTA חלפו מזמן ומרוב השמצות לא עצרנו להבין שבעצם אין מערכת טובה מזו... אישית, אין לי שום בעיה עם הויסטה שלי... - ההפך אני מקבל את התחושה שעכ…
-
- 81 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
הי, אני בדיוק מרכיב את המחשב שלי ובפעם הראשונה בחיים החלטתי לעשות RAID. אני קורא קצת בחוברת של הלוח אם - ואני מבין מה צריך לעשות מבחינת הBIOS וכו', אבל - מציעים שם להכין דיסקט BOOT כדי לעשות RAID וכו' -בכל מקרה, לא ברור לי מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להתקין על RAID. אגב - המחשב: E6420 DS3 2X250GB WD Sata2 16MB RAID 24/7 2x1GB DDR2 800MHZ GSKILL DUAL CHANNEL GIGABYTE 7600GT 256MB אני רוצה לעשות RAID 1. אגב - גם הCDROM הוא SATA, ויש כונן דיסקטים. אחרי כל הזיון שכל הזה - מה עושים? תודה! ורציתי להוסיף שיש לי דיסק bootable מקורי
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
כשאני ב"מאפיינים" מוריד את הV מ"קריאה בלבד" הוא אומר שרק למנהל מערכת יש אפשרות (זה אני.. ואני דרך היוזר הראשי והיחיד במחשב) ואם אני רוצה להמשיך ללחוץ "המשך". אני לוחץ, הוא עושה כאילו הוא מוריד את החסימה מיד לאחר שהוא מסיים אני בודק ב"מאפיינים" של התיקיה והיא שוב לקריאה בלבד. כנ"ל גם אם אני מתקין תוכנה חדשה לא בprogram files.. אני רוצה להצליח להוריד את הקריאה בלבד הזה מכל תיקיה שארצה.. איך? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל קובץ/תיקייה שיש לי על המחשב והוא מוגדר כ-Read Only (ע"י תוכנה שהתקינה אותו) פשוט לא מתשנה! אני לוחץ במאפיינים לבטל את ה-Read Only. לוחץ OK, אבל זה נשאר Read Only! מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין win7 על כונן נייד 500gb שמתחבר בחיבור usb ושאני אוכל לעשות ממנו boot בכל מחשב שאני רוצה. זה אפשרי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות בנושא השדרוג, אשמח לתשובות מבעלי ניסיון ודאי ולא כאלה המשערים השערות. 1. במידה ויש לי מחשב בו מותקן ווינדוס 7 לא חוקי וברצוני כן לקנות מערכת הפעלה חוקית, האם אני יכול לשרדג ב 40$ ל Windows 8 החדש? 2. יש ברשותי לאפטופ אשר הגיע עם ווינדוס Vista חוקי אך בהמשך המחשב פורמט והותקן עליו ווינדוס 7 לא חוקי, האם ניתן בכל זאת לבצע שידרוג ל Windows 8? |(ברשותי הסיריאל המקורי לWindows Vista) 3. כיצד מורידים את מערכת ההפעלה לכונן USB? (האם צריך לפרמט אותו לNTFS או WIN32?) ומה ההבדל בין התקנה נקייה לאקטיביציה? מודה לכולם על העזרה מראש! Romano
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה לעוזרים או שיש למישהו תוכנה כמו PARTITION MAGIC אבל בחינם ?
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי ונדהמתי לגלות כי הכתב באתר בכל מקום אפילו פה - בעריכת הודעה. גדל הכתב, מה אני עושה כדי להחזיר אות לקדמותו?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
עשיתי רדיבוסט איך אני יוגע אם הוא עובד\מועיל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-