עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dror_gh,

שלום. אתמול יצאתי מהבית והשארתי את המחשב פועל כשהוא מבצע פעולה אחת - הורדה בביטורנט כשחזרתי התברר לי שהיה קצר בבית והמחשב נכבה. שהפעלתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה (כמו בתמונה) : ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא עבד. ניסיתי להתקין את הוינדוס בלי פרמוט וגם זה לא הצליח בטענה שחסרים לו קבצים או משהו כזה האם ניתן לתקן את הבעיה בלי פירמוט ? בנוסף - חיברתי את ההארד דיסק שנפגע למחשב של אחי כדי לגבות דברים, חלק היו שם אבל חלק גדול , כולל PROGRAM FILES לא נמצא. מה הפתרונות שלי ומה העצות שלכם? נ.ב המערכת הפעלה היא ויסטה נ.ב 2 זו פעם שנייה בחודשיים שהמחשב קורס לי ככה אחרי קצר. האם יש לי משהו לעשות בנידון? או שזה ימשיך לקרות ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. Started by WUID,

השאלה שלי היא לגבי ה VISTA 64 או VISTA 32 . קראתי שיש חילוקי דעות , אך לא מצאתי דיון שעוסק אם לשימושים הסטנדרטים (אינטרנט אופיס וכו'...) נפעיל את המערכת דרך XP. ומשחקים שתומכים האם עדיף להפעיל דרך VISTA64/32 ?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by Epic,

לאחרונה לפעמים כשאני עוזב את המחשב לכשעה הוא נתקע עם התמונה של השומר מסך ולא מגיב. כשאני מאתחל אותו (מהכפתור במארז) הוא כותב שהייתה שגיעה והוא רוצה לדווח למיקרוסופט. ואז הוא פותח את האינטרנט ומעלה את הדבר הבא: יש צורך להיות מודאגים? יש לי פנטיום 4 3.0GHz (ללא OC) ולוח אם שלBiostar P4VMA-M (לפי תוכנת everest)

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. עשיתי חיפוש בגוגל לגבי התהליכים המצ"ב והבנתי ש: ctfmon זה משהו של אופיס. האם חובה שזה יפעל ברקע בשביל שאופיס יעבוד? האם בשביל שאופיס יעבוד אצטרך להפעיל אותו ידנית? (במידה ואבטל אותו) NvMCTray זה של הכרטיס מסך NVidia או משהו כזה. האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? skytel זה של הכטיס קול. האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? emMON זה של תוכנת BDA Monitor Application. אין צורך שזה יעלה אוטומטית, נכון? nwiz זה גם כן של הכרטיס מסך NVidia (או לוח האם. אני ממש לא מבין בזה). האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? NvCpl גם כן של NVidia . אגב מה ההבדל בין כל התוכנות של שעולות בהתחלה? הערה: אני לא שואל אם למחוק אותם מהמחשב (כי כולם נחוצים) אלא אם כדאי לבטל שיעלו באיתחול…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

היי.. רציתי לפרמט את המחשב, העלתי את הדיסקים שיוצרים לשחזור בBOOT, וכל מה שזה עשה זה שחזור מערכת אפשר בעצם לעשות את זה ישירות בלי הדיסקים בrecovary manager .... אין אופציה לפרמט לגמרי ? להגיע למצב ההתחלתי של הויסטה כמו בכל פירמוט נורמאלי ורגיל ???

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by רקשאלה,

קבצים של EXE לא נפתחים ומותקנים, בגישה לאתרים מסויימים הדפדפן נסגר מעצמו, גם ה- IE. וגם, בסריקה של טרוייאנים על המחשב עם הסופר אנטי ספייוואר, מתגלים כמה דברים בהתחלה גם בממורי וגם ברג'סטרי, ואז המחשב מאתחל את עצמו לבד. ניסיתי גם בסייפ-מוד, קורה אותו דבר. עזרה בבקשה תודה לכל ועוד משהו, אין לי גישה לאנטי וירוס. הוא לא מגיב. נסיתי להתקין מחדש, להסיר ולהתקין מחדש וכלום. גם ניסיתי ללכת לאתר להוריד קובץ חדש וכלום, הדפדפן נסגר לי עוד לפני הגישה לאתר.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  7. זה קורה לי לאחרונה,כאשר אני לא במחשב והווינדוס נכנס למצב של "מנוחה" (לא SLEEP) אז כאשר אני מעיר אותו העכבר לא מגיב בלחיצות שלו אבל הוא זז והמקלדת פועלת אבל לא מאפשרת לי לבצע פעולות כמו שאני לוחץ על מקש ה"התחל" במקלדת אז אני לא יכול לעלות למעלה בחיצים וכדומה. עוד משהו שאולי אפשר לציין שזה קורה לי מאז שאני משחק GTA4 וכאשר אני יוצא מהמשחק אז כאילו הוא עדיין רץ ואני לא יכול לעשות כלום,אותו אי תגובה שכתבתי בהתחלה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות,אולי יש תוכנה הפותארת את הבעיה... תודה רבה לעוזרים .

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by Radeon38,

שלום אני כבר שבוע בנסיונות לאתחל את המערכת שלי עם בקר רייד חדש.אבל משום מה כל הטמעת דרייבר שעשיתי נכשלה. האם יש פיתרון אחר??.עברתי כמעט כל כל מערכת מבוססת XP אפשרית כולל שרתי 2003 ועדיין המערכת אינה עוברת את התהליך הראשוני. אני מחפש תוכנה אחרת חוץ מאנלייט להטמעת דריבר במערכת הפעלה (אני מכיר את הוילייט לויסטה) כמובן כל פיתרון יתקבל בברכה. חשוב לציין שאין לי דיסקטים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. התקנתי ווינדוס xp על המחשב של אחותי לפני כחודש בערך, עכשיו יש איזשהי בעיה מוזרה שאני לא יודע אם זה קרה מיידית אחרי ההתקנה או קרה עם הזמן. הבעיה היא שעל התמונת רקע בצד שמאל בפינה כמעט יש פס באורך של 1 ס"מ אולי פחות שחור שיורד מלמעלה. עכשיו לא משנה איזה תמונת רקע אני שם הפס הזה נשאר. עכשיו אם אני פותח חלון אינטרנט, תיקיה לא משנה מה ומגדיל לכל המסך הפס לא נראה, אלא רק על הדסקטופ.. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. בזמן שאני מפעיל משחק כלשהוא, המשחק מתמזער, כאילו יוצא ממסך מלא. רק כשאני מחליף את הסקין מ- AERO ל- BASIC אז אפשר לשחק במשחק, על מסך מלא. יש לי Vista Ultimate 64Bit עם כל העדקונים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by targil13,

שווה להתקין? מאיפה משיגים (אשמח לקבל לינק בפרטי) ואני יכול להתקין את זה איך שהוא על הדיסק אם לא עובד לי הצורב?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  12. היה לי לוח כיבוי .. והוא השתנה מעצמו היה לי ככה.. אדום: כיבוי צהוב: המתנה :ירוק: הפעלה מחדש.. ועכשיו השתנה לי לכזה.. איך אני מחזיר את זה לקדמותו !! וגם השתנה לי הכניסה למחשב הוא מבקש שם משתמש וסיסמה ולא הגדרתי סיסמה בכלל אני עושה OK והוא נכנס בלי סיסמה וזה גם הלוח של הסיסמה הוא גם שונה זה לא כמו הכחול הזה כמו בחשבונות משתמשים הוא בסגנון ישן כזה מה אני עושה תעזרו לי !!

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  13. יש לי VISTA 64BIT ויש לי פתאם בעיה מוזרה יש לי סקין שאני איתו תמיד, וכל התיקיות בדסקטופ עם אייקונים שאני שם כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש המחשב כאילו "שוכח" מה היה ומדליק את זה עם הסקין הראשוני " WINDOWS CLASSIC" אין לי בעיה כל פעם לשים את הסקין ואת התיקיות מחדש אבל עדיף לפתור את זה כי זה די מציק.. זה לא היה תמיד זה התחיל רק אתמול .. מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  14. חברה אני צריך עזרה דחוף דחוף .רכשתי מחשב אוטרה נייד ותוכנת ווינדוס ,אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה .יש לי רק חיבורי דיסק און קי במחשב החדש (הנייד).העתקתי את תוכנת הווינדוס לדיסק און קי דרך מחשב נייח ואני לא מצליח להתקין.המחשב הנייד חדש חדש .ריק לגמרי . מבקש עזרה בבקשה קובי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Shay17,

יש לאגים בעכבר, כל כמה שניות הוא נתקע קצת כל המחשב יותר איטי בכניסה לתקיות ופתיחה של חלונות כיאלו שהCPU ב100% בדקתי ואין משהו שמעמיס עליו או על הזיכרון תוכנות קורסות לי והsend error report של מייקרוסופט עולה תקלה ביישום .exe, גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול .exe, גירסה 0.0.0.0, כתובת התקלה 0x0014fb00‏. הרצתי Trojan Remover לא מצא כלום עכשיו הNOD רץ

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  16. יש לי ויסטה פרימיום 64bit, לרוב אני לא צורך יותר מ50% זיכרון, רק במשחקים אני מגיע לצריכה גבוהה של 70%. אמרו לי פעם שכאשר אני מפעיל משחק הויסטה מפנה בזיכרון דברים שהם לא שימושים וככה יהיה לי יותר זיכרון, וול, זה לא קרה לי עד עכשיו אבל ניחא. הבעיה שלי פה זה שהמחשב דלוק ברצף רק יומיים וכל השימושים שנעשו בו ביומיים האלה זה משחק אחד, פיירפוקס, מסנג'ר וצפיית פרקים של הירוס. הפעלתי פרק אחד שהוא באיכות HD (לראשונה!) ואז שמתי לב שהמחשב ניהיה איטי יותר ופתחתי את מנהל המשימות וראיתי אותו על כמעט 80% צריכת זיכרון שככה זה לא בד"כ, אמרתי שבטח זה הפרק ואחרי שסיימתי סגרתי אותו, עכשיו אני בא למחשב ורואה שחלק מהדברים זזים לאט וכמה זזים מהר, שוב בדקתי וצריכת הזיכרון שלי עכשיו תקועה על 70…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  17. מה הדרך הנכונה והמדוייקת(לפרט כמה שיותר בבקשה) לפרמט מחשב עם 2 הארדיסקים? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  18. בTASK MANAGER אני רואה שם 99 אחוז ניצול של הRAM הפיזי וזה 6GB DDR3 מה הולך פה???? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אז ככה אני לא רוצה לפרמט את ה windows שלי רק בגלל הבעיה המוזרה ביותר הזאת, בעבר התקנתי תוכנות של מצלמה שעושות כל מיני אפקטים אז צצה הבעיה הזאת.. שאני מפעיל מצלמה לא משנה מה,תוכנות מסרים או הכל.. זה מראה לי פסים מוזרים כאלה כמו של טלויזיה.. הינה תמונה : אין לי שום תוכנת מצלמה יותר של אפקטים וחיפשתי הרבה במחשב... אני כבר אובד עצות,סרקתי עם עשרות תוכנות של אנטי וירוס,ושל ספוויאר... פשוט עשרות. ניסיתי גם להחליף מצלמה וזה לא עזר תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by DJ_Yaniv,

שלום, לפני כעשר ימים היתקנתי Windows Vista Ultimate והיום קיבלתי הודעה, תמונה: מישהו יודע מה הבעייה ומה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים וחג פסח שמח.

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  21. תסתכלו בתמונה ,מה מוזר פה ? איך זה קורה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום כשאני מחבר את הGPS(עם כבל MINI USB רגיל) שלי למחשב הWIN מקפיץ לי הודעה(בבלון כזה) ובה רשום "אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין וwindows אינו מזהה אותו. לקבל סיוע בפתרון בעיה זו, לחץ על הודעה זו." עכשיו אם אני מחבר את הGPS שלי עם כבל USB אחר זה עובד טוב,ככה שנשללת האפשרות שהבעיה היא במכשיר עצמו...(את הכבל שעובד טוב עם הGPS אני צריך למשהו אחר). אך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? עריכה: הבעיה חוזרת ב-2 כבלים שונים.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  23. שלום לכלום, יש לי מקלדת G15 עם מקשים שניתנים לתכנות. הייתי רוצה להגדיר מס' פקודות באמצעות סקריפטים או פקודות ישירות של מערכת ההפעלה. איך למשל אפשר להגדיר את הCDROM שיפתח ? או שליטה על הווליום ? וכו'... תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  24. Started by omrialon,

קניתי מחשב חדש ועכשיו שהדלקתי אותו מופיע לי בתפריט ללחוץ על f12 בשביל להכנס ל boot menu ושאני נכנס לזה ע"מ לבחור את הcd-rom כהתקן שלי המקלדת פתאום לא מגיבה יותר,היא התנתקה מהמחשב. מה לעשות?? די דחוף!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  25. במחשב הראשי (אני כותב כעת מהנטבוק), אני לא מצליח לעשות log on כשאני נכנס למשתמש שלי (administrator), הוא מחכה מלא זמן, ובסוף יוצא כאילו לא עשיתי כלום. ניסיתי להכנס בsafe mode ואותה בעיה, למרות שלפעמים פתאום הוא כן נכנס, ואחר כך כבר לא. למישהו יש מושג איך אני מטפל בזה? נ.ב. אין לי דיסק התקנה, התקנתי את זה על דיסק וירטואלי.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים