עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אתמול רציתי להתקין לחבר שלי Vista ultimate, כשמה שהיה לו זה vista home. הגעתי עד השלב של ההתקנה ממש, ואז קיבלתי הודעה שלא ניתן להתקין. סגרתי את תוכנית ההתקנה וקיבלתי הודעה שכל השינויים שבוצעו במהלך ההתקנה הוסרו. היום, החבר שלי פתח את המחשב וקיבל את השגיאה הבאה: http://www.vbheb.co.il/files/photo.jpg מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by naoriko,

יש לי בעיה בווינדוס ויסטה אחריי שאני מדליק את המחשב אני משתמש בו קצת ואז הוא נתקע ולא יכול לעשות כלום חוץ מלהזיזי את העכבר וניסיתי הכל! מה אני עושה בששביל לפתור תא הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. Started by asaf_a,

יש לי בעיה.. נכון אחרי שלא נוגעים במחשב כמה זמן זה מגיע לחלון ואז המחשב כאילו נעול... אז כל פעם שזה מגיע לי לחלון הזה האייסי, המסנג'ר והביטקומט מתנתקים לי. יש דרך שזה לא יגיע לי בכלל לחלון הזה או איזה דרך שהתוכנות האלה לא יתנתקו? אני משתמש ב-64 ביט אולטימט

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. שלום אנשים... התקנתי אתמול בלילה את גירסאת הULTIMATE והכל עובד כמו שצפיתי חוץ ממצב SLEEP ו HIBERNATE. כשהוא עובר למצב הזה הוא מכבה רק חלק מהרכיבים (לפטופ) אך נשאר דולק והדרך היחידה להדליק אותו היא ע"י כיבוי חזק. נא עצתכם... אני נואש עדכון... הבעיה היא לא בכניסה לSLEEP אלא ביציאה ממנו... כשאני לוחץ על ההפעלה אחרי שהוא ישן הוא לא מתעורר לי... בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. שלום לכולם, מדובר בויסטה עם SP2. לפעמים קורה לי מצב, סתם ככה פתאום, שהשימוש במחשב נעשה כאילו אני לוחץ באופן קבוע על החץ ימינה במקלדת. זה בא לידי ביטוי בכתיבה למשל, אי אפשר לכתוב ככה בעברית כי הסמן חוזר להתחלה. לפעמים זה משתחרר, ולפעמים צריך לעשות ריסט. ובדקתי כבר שאין לכלוכים במקלדת, זה לא משהו פיזי שלוחץ על החץ. אשמח לפתרון

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. יש לי WD PASSPORD 160GB ואני חייב שהוא יהיה על FAT32 אחרת הרדיו באוטו והDVD בבית לא מזהים אותו דרך הכניסת USB... אני אישית עובד עם XP, אבל המחשב של המערכת קולנוע ביתית יש בו VISTA לצורך מדיה סנטר ומשום מה הוא לא מגיב כשאני מחבר את ההרדיסק החיצוני.. לפני הפירמוט ל FAT הוא זיהה את הכונן יופי... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. Started by manorking,

המחשב שלי הפסיק לזהות את האייפוד, מופיעה לי ההודעה הבאה: מחשב אחר כן מזהה את האייפוד, כך שזו לא הבעיה באייפוד.. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by crik,

היי, יש לי במחשב 4 גיג'ה זיכרון בביאוס וגם בהעלה של המחשב הוא מזהה 4 כמו שיש באופן פיזי הבעיה היא שהווינדוס (XP) מזהה לי רק 3 גיגה מתוך ה4 האם יש איזה פאק בווינדוס שלא מצליח לזהות יותר מ3? תודה, משה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by AdamS,

היי, יש לי כבר כמה זמן את צורב ה-DVD GSA H42N של LG והוא עובד מעולה. עכשיו, היה לי משהו והייתי צריך לנתק אותו מהמחשב ולהחזיר - אחרי שהחזרתי הכונן לא היה במחשב שלי. הסתכלתי ב-device manager והוא היה שמה עם סימן קריאה צהוב והוא זוהה גם בביוס. לא הצלחתי לגרום לזה להסתדר, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  10. יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט והגדרתי את החשבון שלי בתוך חשבון אדמיניסטרטור (מנהל). הבעיה היא שבכל תוכנה שאני נכנס אליה ודורשת להיות מנהל זה מזהה אותי בתור משתמש רגיל ולא בתור אדמיניסטרטור. בלוח הבקרה ניסיתי לשנות את החשבון לחשבון רגיל אבל אין לי אפשרות כזאת. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  11. ערב טוב קניתי לפני תקופה מערכת הפעלה XP - מהדורה מקצועית. עדיין לא התקנתי אותה על המחשב. כאשר התבוננתי לראות האם היא 32 ביט או 64 ביט. לא ראיתי שום סימן לכך. לא על גבי התקליטור ולא בניירת או באריזה. כיצד ניתן לדעת לפני ההתקנה, בכמה ביט מדובר ? תודה ניצוץ

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, התחשק לי לחזור לנוסטלגיה ולהכניס את כל הצילומים שלי מפעם למחשב, חיברתי כרטיס פיירוואר למשב והוינדואז התקין אותו עכשיו כשאני מחבר את המצלמה הוינדואז כאילו לא מזהה שמחוברת מצלמה וככה אני לא יכול לדגום שוב דבר למחשב למישהו יש רעיון?< המצלמה היא מצלמה ישנה יחסית של סוני מצלמת וידאו

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. שלום לכולם ותודה מראש היו לי 2 מערכות הפעלה. win xp על כונן C. ו win xp 64 על כונן D הכל עבד טוב ויפה עד שאתמול התקנתי ויסטה על כונן C ועכשיו אין לי אפשרות boot מ winxp64 שנימצא על כונן D יש מצב לתקן תמצב?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by KaKa,

משום מה צצה לי הודעה שאין לי מספיק זיכרון ווירטואלי אז הלכתי לבדוק מה הבעיה וראיתי שהזיכרון הווירטואלי מכוון ל0 ואני לא יכול לשנות את זה! ולפני שאני מגיע לי לדף של הזיכרון הווירטואלי אני מקבל את ההודעה הזאת: http://rotter.net/User_files/nor/3f74b29674f54940.jpg ואז אחרי ההודעה שאני נכנס לדף של הזיכרון הווירטואלי אני פשוט לא יכול לשנות מ0: http://rotter.net/User_files/nor/3f74b2f475e22eab.jpg למישהו יש פיתרון? אני לא יכול לשחק במשחקים כי הוא כל פעם מביא לי הודעה שאין מספיק זיכרון ווירטואלי תודה רבה לעוזרים. :-*

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה בהרד דרייב התקנתי וינדווס ויסטה ועכשיו כל פעם שאני מתקין משהו הוא שומר לו כמה GBים כדי שיוכל להתפרס כשהוא נפתח אבל הבעיה היא שגם כאשר הוא לא פתוח הוא עדיין שומר אותם ובגלל זה על כול תוכנה שאני מתקין יורד לי GB בכמויות , מה אני יכול לעשות, הבנתי שזה קשור לדחיסה והתקבצות אבל אני לא ממש יודע מה לעשות, עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by mostwanted,

הבוקר כשקמתי היו המון הודעות באנטי וירוס שלי שתקפו אותי הכל נדפק והייתי צריך להתקין את הדרייורים מחדש האנטי וירוס מסרב לפעול ויש לי את הבעיה הזאת עכשיו (תמונה) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by חחgitech,

יש לי בעיה מוזרה עם וינדוס 7 64 יש לי זכרון 8 GB במהלך עבודה שם לב שהזכרון מתקצר ל- 5.99 GB בלי שום דבר שגרמתי לכך רק ריסטארט למחשב מחזיר לי 8 GB זיכרון ושוב במהלך העבודה הזכרון מתקצר ל- 5.99

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by UpsideUp,

אני בא עם בעיה ששאלתי כבר המון אנשים לפתרון אליה, אבל עדיין לא הצליחו ממש לעזור לי. כתבתי פה קטע מהאתר גיימר, בפורום תמיכה שיש בו, עדיין לא עזרו לי שם. הנה הקטע: "מצאתי את הקטע הזה בדיון הFAQ: ש: יש לי 20 ג'יגה בהרד דיסק והיום הסתכלתי ויש לי רק 4 ג'יגה תפוס, אבל יש לי רק 12 ג'יגב פנוי איפה עוד שני ג'יגה? ת: יכול להיות שהוינדוס שלך מגבה את עצמו, וזה תפס את המקום אז תבדוק את אפשרויות הגיבוי שלו, יכול להיות שהוספת זיכרון תפעולי, אז תבדוק אותו המחשב שלי>מתקדם>בראשון מאפיינים>מתקדם ולמעטה יהיה רשום לך כמה זיכרון מהארד דיסק שלך הולך ואתה יכול לשנות, אם זה עדיין לא עוזר תנסה גם איחוי דיסק. האפשרות השניה היא שיכול להיות שישנם קבציםן מוסתרים, אפשר את הצפיה בקבצים אלה ובד…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי בעיה... בכל פעם שאני מפעיל את האיי סי קיו ועוד תוכנה שבאה איתו המחשב אומר לי שחסר לי זיכרון ווירטואלי וכותב out of memory מה אני עושה עם זה? פעם מישהו הסביר לי והעלתי את הזיכרון לכמה אני צריך להעלות עכשיו? תודה לעוזרים!

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום היום הדלקתי את המחשב והכל עבד ופתאום קפצה לי ההודעה הזאת זאת לא פעם ראשונה שההודעה הזאת קופצת לי מצטער על האיכות פשוט לא הצלחתי לעשות printscreen איך אני יכול לפתור את הבעיה מדובר בwindows 8.1 תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ross,

יש לי ווינדוס 7 rc וכשאני רוצה לפתוח סרט מהאינטרנט אין לווינדוס מדיה פלייר אפשרות לזרימה (יש לי רק שמור ובטל) כשאני מעביר את הגדרות הברירת מחדל ל media player classic אז יש לחצן הפעל אבל הוא לא תומך בזרימה אלא ההוא מוריד את כל הקובץ (לספרייה זמנית) ואז מפעיל אותו ומה שיותר גרןע זה שאין בו חזרה (repeat). מישהו יודע איך אני מפעיל זרימה במדיה פלייר???

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  22. לפני כשנה הWINDOWS עשה לי עדכון אוטומטי והפך חצי מחשב לאנגלית (במקור עברית) ומאז שניסיתי להתקין SERVICE PACK 2 הווינדוס רושם שהשפה במחשב לא תואמת לשפת הservice pack, ניסית את הגירסה האנגלית וגם את העברית ובשתי הגירסאות מופיעה אותה שגיאה ובעצם אני חושב שגם service pack 1 לא מותקן אצלי. מה אני עושה?! לפחות אני יכול להתקין את הסרביס פק 1? אפשר קישור?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by drorgon,

שלום המסך חדש ( מהקנייה הקבוצתית ) כאשר אני מחבר את כבל ה-USB מהמסך למחשב ה- XP מזהה התקן חומרה חדש אבל לא מצליח למצוא לו דרייבר מתאים. כרגע הוא מסומן כ- USB Device בצהוב עם סימן קריאה. ניסיתי להפעיל את המחשב עם המסך ובלי המסך ורק אחר כך לחבר אותו, לא הצליח. ניסיתי גם להתקין ידנית מנהל התקנים של USB HUB אבל לאחר ההתקנה ה-XP לא זיהה התקני USB מהמסך. יש רעיונות ? איזה DRIVER מותקן אצל בעלי המסכים הזההים ? תודה מראש לעוזרים. ;D

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  25. ערב טוב וחג שמח. יש ברשותי מחשב נייד דיי ישן (מפרט) שמותקן עליו וינדוס ויסטה. בגדול הכל עובד בסדר מלבד בעיה שצצה בזמן האחרון והמערכת לא מזה שום התקן שעובד בUSB. ניסיתי להפעיל מחדש את המערכת על F8 מצב good... ניסיתי לעדכן את המערכת. ניסיתי לבדוק אןלי חסר דרייבר אבל לא היה חסר כלום. יש לציין שהעכבר היה עובד על מחשב זה והוא תקין לחלוטין. מה עלי עוד לנסות כדיי לפתור את הבעיה? אין לי עוד מושג מה זה עוד יכול להיות ולפרמט מערכת רק בגלל עכבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.