עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. האייקונים אינם שקופים על הדסקטופ ויוצרים מסגרת סביב הכיתוב [ראו בתמונה]. כיצד ניתן לתקן זאת? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי אנשים,מישהו מכיר את התופעה? אחרי כמה זמן של עבודה עם המחשב או אם אני עוזב אותו וחוזר אני מתחיל לעבוד איתו ואז החלונות לא מגיבים,הם פעילים,כל התוכנות עובדות כרגיל, רק שאי אפשר להזיז אותם או לסגור, אז אני סוגר את התהליך explorer.exe‏ ואז עושה הפעלה שלו מחדש באופן עצמאי, ואז הכל חוזר לעצמו. דבר נוסף שקורה יחד עם זה, הכפתור בחירה בעכבר פותח את התפריט(נגיד אני לוחץ על משהו הוא פותח את התפריט עם הפעולות העתק הדבק מאפיינים וכ"ו..,) זה נפתר ברגע שאני נותן קליק ימני ולוחץ על אחת האפשרויות לדוגמא קליק ימני ואז רענן על שולחן עבודה. יש למישהו מושג כיצד לפתור את זה? תודה רבה! דרך אגב,אני כרגע עם אינטרנט אקספלורר 8, כבר מחקתי אותו וגם את 7 והתקנתי מחדש,גם את הSP3 מחקתי,לא עזר...

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by croetro,

שלום, יש לי הארד דיסק אחד 500GB מפוצל ל-2 פארטישנים. אני רוצה להתקין וינדוס 7 בתור נסיון על הכונן השני. זה אפשרי לעשות את זה שיהיה 2 וינדוס בו זמנית מבלי לפגוע בתוכן ובהתקנות הקיימות כרגע ?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by cateye,

היי, יש לי "ויסטה ביזנס" מקורי בדיסק אבל אין עברית שם ובגלל זה התקנתי "ויסטה עברית הום פרומיום" אבל אני לא חושב שהוא חוקי.. איך אני יכול להפוך את העיסקי לעברית? ומי יותר טוב "ביזנס" או "הום פרימיום"? תודה מראש לכולם זה מאוד חשוב לי. (עשיתי מספר חיפושים אבל לא מצאתי כל כך)

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by cateye,

יש לחברה שלי X110 והוא די נהרס לה (הXP) אז התקנתי מחדש (עד שהצלחתי יצאה לי הנשמה כי אין לה CD במחשב) אבל עכשיו יש לה 2 XP על המחשב! הוא מבקש בהתחלה לבחור בינהם. אני חושב שיש דרך למחוק אחד מבלי לפרמט את כל מחשב, מישהו יודע? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  6. הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. אתמול התקנתי VISTA בפעםהראשונה ובמהלך ההתקנה לא ראיתי שום אופציה לביצוע מחיצות אז התקנתי ............ אחרי חיפושים קטנים ראיתי שאפשר להקטין את המחיצה דרך "ניהול מחשב --> ניהול דיסקים" , אבל יש לי אפשרות לקבץ רק 1.6GB מתוך 659GB שייש בדיסק יש הערה שבה כתוב "ששטח הכיווץ יכול להיות מוגבל אם snapshot או pagefiles פועלים" , את ה pagefiles ביטלתי, מה זה snapshot ? עדיין לא התקנתי אופיס וכל שאר ירקות וכבר תפוס אצלי 45GB (חשבתי בהתחלה ש50GB יספיקו לכונן C)

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by ofirrjd,

היי, לצערי אני עם vista business. והיא כידוע לא כוללת את מדיה סנטר. אני מכיר את התחליף הזה מצ'יטוט קצר באינטרנט. http://www.team-mediaportal.com/ אני אשמח לשמוע על תחליפים מומלצים שלכם, אפילו בתשלום... תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. רק עכשיו זה מתחיל,ווינדוס XP. אולי זה יסתדר אחרי ריסט,לט ניסיתי,בכל אופן רציתי לדעת עם יש אופציה שצריך לסמן\לבטל שבעצם פותחת את המאפיינים בעת ניסיון פתיחת התיקייה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by galr52,

שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא לפה. טוב אז ככה כל פעם שאני מכניס דיסק למחשב או דיסק און קי שאני מחבר את המצלמה אז פעם היה קופץ לי חלון כזה של איך אני רוצה לפתוח את זה, ואם זה הדיסק און קי אז היה נפתח לי ישר ה U3. עכשיו זה כבר לא ככה. איך אני מחזיר את זה? בברכה, גל

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  11. Started by scohen360,

שלום לכולם עד לפני שעה עבד לי הויסטה מצוין הפעלתי מחדש את המחשב קורה לי הבעיה הבעה המחשב עולה עד למסך שחור ויש תמסך שזה טעון תויסטה זה ניתקע על המסך הזה איזה רבע שעה ואז מפעיל מחדש את המחשב הוא לא ניכנס לווינדוס ניסיתי לעשות על מצב בטוח גם כן זה טוען דברים ואז ניתקע רבע שעה ומפעיל מחדש תמחשב מה עוד אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. אני מתכוון היום להתקין WINDOWS 7 64BIT. ואני רוצה להכניס את ההארדיסק החדש שקניתי ולעשות RAID 0. שני הHDD הם Seagate 32mb 500GB כך שיווצר טרה במהירות גבוה, אני גם מגבה הכל על כונן נייד כל הזמן אז האובדן לא מפריע לי. ראיתי שצריך את כל הקטע של הדרייברים בהתקנה של הווינדוס ואין לי כונן דיסקטים, מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by yuvalm2,

יש לי שני כוננים פיזיים במחשב, C: ו-D:. גיליתי שהראשון © תקול, ולכן התקנתי את Windows XP על D, ואמרתי לעצמי שאוציא את C בהזדמנות. עכשיו גיליתי שככל הנראה המחשב לא מסוגל להעלות את חלונות בלי כונן C. איך אני יכול לגרום לו לרוץ עם D בלבד?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by aviram_hi,

בהמשך לנושא שפתחתי אתמול, עשיתי repair מדיסק מקורי של ווינדוס, ועכשיו קודם כל המחשב פתח לי משתמש חדש, והעביר לי את המשתמש הישן עם כל הדברים וההגדרות של התוכנות למשתמש "מוסתר", כזה שמופיע רק במצב בטוח. אני יכול לגשת לדברים דרך Documents And Settings, אבל מנסיון קודם וגם עכשיו שמתי לב שכמה תוכנות כבר התחילו לעשות בעיות בגלל הבלבול שנוצר על המשתמש החדש. עוד בעיה שצצה פתאום, שהכי דחופה לי, זה שפתאום הכרטיס קול ורשת שלי לא מזוהיים ע"י המחשב בכלל, ואני לא מדבר על דרייברים, ניסיתי להתקין דרייברים ועולה לי הודעה שאין ההתקן מחובר למחשב. אני בטוח שהורדתי דרייברים מתאימים, זה ממש לא בעיה. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך מזוהה כמו שצריך, וגם עידכון דרייברים עבר בהצלחה. אני אודה לכל מי ש…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום.. שיחקתי קצת עם החשבונות משתמשים הוספתי, ומחקתי, ועכשיו השארתי רק משתמש אחד שהוא מנהל המחשב ! ומאז כול פעם שאני לוחץ איפה על כיבוי אז מופיע לי את האפשריות( הפעלה מחדש כיבוי וכ'ו) וגם שאני מעלה את המחשב אז הוא נותן לי להכניס סיסמא אפילו שמחקתי אותה אני רק לוחץ אינטר וזה עולה אבל אני רוצה ששזה יעלה ישאר.! תודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by zombie,

כמו שבכותרת.. זה מקפיץ לי משחקים ומציק, איך אני פותר את השגיאה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by Or94,

שלום, לבן דוד יש כרגע WINDOWS XP והוא רוצה לעשות שידרוג גדול למחשב שלו ולשים ווינדוז ויסטה. איזה גירסא של ויסטה הוא צריך? OEM או RETAIL? מה ההבדל בין הגירסאות?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  18. עכשיו אני עם מערכת של HOME PREMIUM x32 אבל כשאשדרג ל4GB ראם אשדרג למערכת של 64 ביט השאלה מה עדיף ULTIMATE או HOME PREMIM? מפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHZ @ 2.8GHZ Gigabyte EP43 DS3-L 2x1GB Kingston 800MHZ CL6 Segate 500GB 16mb Palit Ati Radeon HD4870 1GB GDDR5 יהיה: 2x2GB DDR2 800MHZ CL5 החברה כנראה תהיה G.Skill מטרות: גיימינג,אינטרנט

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by jhonston,

שלום יש ברשותי נייד HP PAVILION DV6000 עם מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM את המחשב הבאתי כאשר ביקרתי בארה"ב ולכן על המקלדת יש רק סימוני אותיות באנגלית . על מנת לכתוב בעברית (כמובן לאחר שהוספתי את הגופנים של השפה העיברית ) הפעלתי את המקלדת הוירטאלית. הגעתי לארץ וקניתי מדבקות (אני מרוצה מהן ) אך לצערי אני לא מצליח להיפטר מהמקלדת הוירטואלית . כל פעם שאני מדליק את המחשב המקלדת עולה כחלק מתוכנות הSTARTUP אני לא יודע מה לעשות ? האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? ניסיתי להיכנס ל EASE OF ACCESS לא עזר אני חייב לציין שאת ההגדרה להפעלת המקלדת באופן קבוע עשיתי ממסך הפתיחה (ז"א ממסך ה LOGIN) יש אייקון קטן בפינה התחתונה. עזרה

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by DOGMA,

בXP הייתי משתמש בNTFS Junction, שכבר לא עובד בVISTA(בעיקר בגלל שאין צורך) אני צריך להעתיק כ3000 קבצים למקום מסויים ומסודר בשביל תוכנה מסויימת ואין לי מקום פנוי בשביל לעשות את זה. mklink לא יודע לקבל list מסודר בתור קלט, ולבנות batch עם 3 אלף שורות זה לא רעיון חכם במיוחד. אני זוכר שבבטא הייתה אפשרות לשנות את הcopy paste של הGUI לעבוד עםSoft links בלבד בעבר זה היה בfolder options היום אני לא מוצא את זה וגם מחיפוש קצר בגוגל זה כנראה כבר לא קיים. למישהו יש מושג לאן העבירו את זה מבחינת ההגדרות(או ערך הרג'יסטרי שמפעיל את זה בצורה שחורה), או מכיר כלי שיוצר NTFS Junctions/Symblinks שעובד עם VISTA?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קודם כול אני חושב שהתארד מתאים לפה עקב שאני בויסטה וכול הבעיות כבר מזמן עלו לי על העצבים כול הבעיות החשובות התחילו בשבוע הזה עכשיו לבעיות החשובות: 1.יש לי בעיית איטיות קשה באיטרנט ובמחשב, זאת אומרת,שבמשחקים,איטיות במחשב של פתיחת קבצים וכו,שירים במחשב ואפילו באיטרנט עצמו ובסירטוני ביוטוב ששם כאילו יש לו רצונות משלו הוא מחשב את כול הסירטון בהתחלת הסירטון 10 שניות מנגן בSLOW M. {שכך גם בכול דרך שאני מנגן שירים אחרי זה אני יפרט}אבל בזמן הזה הסירטון הולך חלק יחסית,אחרי זה מנגן 10 שניות טוב אבל אז הסירטון לא זז ונגן ישר מסתיים עד הסוף. כך גם בכול דבר שאני עושה במחשב. עכשיו הבעיה של השירים שנדיר מאוד מנגן טוב,לפעמיים מנגן לאט ולפעמיים מנגן ממש לאט זאת אומרת שנייה כשלא היה ש…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by Guy King,

יש לי מחשב נייד (T42, IBM) שפרמטתי אותו לאחרונה והתקנתי בו Windows. ה-Windows נתן לי 30 ימים להפעלה. היום, שנשארו לי עוד 12 ימים, ניסתי להפעיל אותו דרך האינטרנט, ושהכנסתי את קוד המוצר הוא כתב לי שאני לא יכול להתקין שוב את ה-Windows כי עברתי את מכסת ההתקנות (התקנתי אותו כבר בעבר). מה יקרה אם אני לא אפעיל את ה-Windows תוך 12 ימים? ומה יש באפשרותי לעשות?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. אהלן מבקש לדעת אם אפשר לבצע את מה שכתבתי בכותרת..מעצבן כל פעם להפעיל את CORETEMP בכל הפעלת מחשב. או GADGET שמראה את טמ"פ המעבד שזה יותר נוח, כי לא מצאתי באתר של מייקרוסופט משהו מעניין.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by alone66,

מכיוון שהתקני windows על HD חילקית את ה HD וכרגע כונן C הוא HD כונן D - DVD כונן HD- E איך אני משנה את שמות הכוננים כך שכונן E יהיה DVD וכונן D יהיה של HD

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  25. שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד IBM T42P. אתמול קניתי הארד דיסק מקיי אס פי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6528 160GB של WD חיבור IDE. כאשר התחלתי בהתקנת הווינדוס קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא הארד דיסק קראתי בסטיקי על הבעייה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg731247 אך מבדיקה חיצונות קצרה של המחשב, הבנתי שאין לי כונן דיסקטים ואין לי מושג מאיפה להשיג את הדריבר. מה גם שהוא IDE. בנוגע ל"חלק מהלוחות אם בהם משולב בקר SATA מגיעים עם דיסקט עליו יש את הדריבר וחלק מגיע עם הדריבר על ה-CD המצורף ללוח" אינני מוצא את אותו הדיסק. יש אפשרות להוריד את הדריבר מאיפושהו? תודה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים