עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dawn,

הבעיה היא כזו אני לא רואה את התמונה זזה ... למשל זה לא זז ותקוע על הפריים הראשון שלו. איך בבקשה אפשר לטפל בבעיה. עריכה: לא משנה כבר.. הצלחתי.. עד שעונים פה אם בבכלל אפשר למות

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. תופעה שהחלה פתאום: windows xp home edition בתיקיית "network connections" אין כלום, היא ריקה. ניסיתי להפעיל sfc /scannow והוא נפתח ולא עשה כלום. רשמתי מחדש קובץ DLL בפקודה: regsvr32 initpki.dll ואז הצלחתי לבצע בדיקת SFC (אולי) ניסיתי לבצע רישום גורף של כל קבצי ה DLL וה OCX בתיקיית windows/system32 אבל לא עזר. ייתכן שמשהו באיתחול משבש את רישום הדרייברים. ניסיתי להפעיל ב SERVICES את network connections וקיבלתי שגיאה. החיווי הוא שהשירות מופסק. יש למישהו ניסיון עם תופעה כזו?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

השאלה מופנית למי שהספיק כבר לפרמט את המחשב עם vista האם הפירמוט מוחק הכל מהכל [בדומה לפירמוט מלא בXP ]או שישנה אפשרות לשמר תיקיות מסויימות ? אם אני יוצרת מחיצות [כונן\ים בנוסף ל C], זה נשמר גם לאחר הפירמוט ? ואם ישנה אפשרות לפרמט רק מחיצה אחת [שנוצרה מתוכנה כמובן] או שזה לא מזוהה ע"י השחזור ... ? מקווה שהשאלות שלי ברורות... ושהן לא נשאלו - החיפוש בפורום לא מתקדם מספיק .. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by hellfire03,

השאלה המקורית היא האם יש דרך בעזרת שורת הפקודה למנוע ולאפשר טעינה של הסוללה האמת היא שאני שואל בגלל שאם אני לא טועה (יש כל מני סיפורים) שעדיף להוציא את הסוללה בנייד בזמן טעינה כדי לשפר את אורך החיים שלה נכון?/לא נכון? קראתי שלתיום יום אוהבות שטוענים אותן כל הזמן (לא לתת להן להיגמר) אבל מצד שני שמעתי שעדיף להוציא את הסוולה כי זה מזיק לה (חום ודומה) או שבכלל אין לי במה להתעסק כי ניהול הטעינה של WIN 7 מצוין ולא צריך לדאוג? בכל מקרה אשמח לתשובה אפילו לאחת השאלות אריה

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  5. ב"ה ב 13 לחודש קיבלתי BSOD ראשון לאחר חודש של שימוש בלי BSOD אחד(לא כ"כ התייחסתי), יום למחרת עוד שתיים (בזמנים מסויימים) . החלפתי HD (כי בקודם מצאתי באד סקטורים מינורים) , אבל היום שוב עוד פעם אחד ( וזה עם מ"ע חדשה), לפי מה שנראה לי זה בגלל העדכונים הבאים שיצאו ב 7 לחודש: 1: שיפור ביצועים http://support.microsoft.com/?kbid=938979. 2:שיפור יציבות http://support.microsoft.com/?kbid=938194 . לפי מה שידוע לי אלה לא עדכונים שהופצו ב Windows Update . אם מישהו אחר נתקל בבעיה דומה , נא לידע . אני הסרתי את העדכונים הנ"ל ועכשיו אני מחכה לראות מה עם ה BSOD . עריכה: אני צירפתי קובץ של ה Minidump האחרון אם אפשר לנתח אותו (יש בעיה עם ה WinDbg ב VISTA). ד"א ב BSOD לא היה כתוב כלום פשוט …

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  6. שלום לכולם ! לא מזמן עשיתי עידכון לויינדוס דרך האתר של מיקרוסופט בגלל הוירוס SASSER ולמחרת פתאום התחיל להופיע לי בהדלקת המחשב מופיע בשורת המסימות למטה " נותרו עוד 30 יום להפעלה .." כנראה שהתקינו לי איזה תוכנה לא חוקית אולי ??? וכל יום זה יורד למה זה קורה רציתי לקחת את המחשב לחנות שקניתי ממנה אבל מסתבר שהיא נסגרה .משהו אמר לי שניתן להחליף קוד של ההתקנה או משהו כזה האים מישהו יכול לעזור ??? תודה :huh

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nir_varon,

היי הורדתי חבילה של icons בשביל windows XP אבל כל הקבצים שהורדתי הם קבצי PNG. אני לא מצליח להחליף את הIcon-ים הנוכחיים כי הוא לא מזהה לי את הקבצים. מישהו יכול להגיד לי איך משתמשים בקבצי הPNG כicons? תודה!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by llime,

היי. התקנתי עכשיו וינדוס XP על דיסק חדש. מזמן לא עשיתי את זה, ויש משהו שלא ברור לי בקשר לחשבונות משתמשים. לאחר שטרחתי והתקנתי מלא תוכנות וכו', האנטי-וירוס (AVIRA-פעם ראשונה שאני משתמש בו) הודיע לי שאני מחובר כאדמיניסטרטור וזה לא בריא. לצערי אני לא זוכר איך הייתי מחובר בעבר... האם אני צריך להגדיר חשבון חדש ללא הרשאות מנהל וממנו לעבוד כל הזמן?...(וכל פעם שארצה להתקין תוכנה או להסיר אצטרך להתחבר מחדש כמנהל?...) אני אמנם לא זוכר איך היו ההגדרות שלי בעבר, אבל אף פעם לא הייתי צריך לעבור לחשבון אחר כדי לבצע פעולה כלשהי. רצ"ב צילום מסך של ה- user accounts כפי שמופיע אצלי. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שולחן העבודה מלא אייקונים .. כמו כולם ... קורה שמידי פעם, במהלך אתחול המחשב .. עולה הודעה ונעלמת במהירות ... כאשר המחשב עולה כול האייקונים מסתדרים צמוד האחד לשני במרכז המסך. ואז שוב פעם לסדר אותם ... ממש מטריד .. כול פעם לסדר מחדש )))-: היש מה לעשות בנדון ?

10. Started by picklaro,

שלום,יש לי ווינדוס XP באנגלית,הווינדוס לא כולל משיום מה תמיכה בעברית כיצד אני יכול להתקין עליו תמיכה בעברית? חיפשתי ברשת עבור חבילת עברית או משהו דומה ללא תוצאות.(אני כותב ממחשב אחר) כמו כן משום מה האייקונים על הteskbar אצלי מטושטשים ו"מפוסקלים" מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  11. אני לא רוצה את SP2 אלא רק את SP1.... מאיפה אני משיג??????? (ובקשה אל תענו לי שמהאתר של מיקרוסופט....)

12. Started by Alex89,

המחשב נידלק וכל טוב ויפה אבל לוקח לו הרבה זמן לדליק את XP תמונת הרקע של שולחן העבודה מופיעה בלי כלום ואז לוקח לזה איזה דקה בערך אז שהכל מופיעה על המסך. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by subarel,

ב CMD או משהו? מישהו מכיר משהו כזה?

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by tomyem,

כידוע, אי אפשר לנעול מסך בנעילת משתמש המובנית במערכת ההפעלה, כך שבהדלקת המחשב החשבון יתחבר וכל התוכניות ירוצו ואז החשבון יינעל. אני מחפש תוכנה שעושה את זה, כך שאוכל להדליק את המחשב, לחזור לאחר דקה או שתיים והכל כבר ירוץ (כולל תוכנות שמוגדרות לפעול אוטומטית). אשמח לשמוע על תוכנה רצנית שעושה את זה. תודה מראש, תומר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bm1125,

לא יודע לאין אבל נעלם המשחק, ניסתי להתקין דרך ההוספה והסרה של תוכניות (עם דיסק של ווינדוס). יש למישהו מושג איך אני יכול להשיג את המשחק המקורי (לא גירסאות להורדה של חברות אחרות)? אולי מישהו יכול להעלות את הקובץ מהתיקייה SYSTEM32 בשביל שאני יוריד?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

הקנתי ויסטה אחרי יומים התקנתי XP (במחיצה אחרת) אבל עכשיו אני לא יכל לחזור לVISTA! אני יודע שיש את המסך הזה שהמחשדב עולה ואז אתה בוחר לאיזה WIN להכנס... אבל אי אפשר מXP לVISTA כי הם נמצאים בסך אחר... למישהו יש פיתרון? נראה לי שיש לי פתרון.: קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>ערוך עכשיו זה מסומן לי שאני יכל לבחור במערכות נוספות וכו' אבל שוב זה לא עובד מהסיבה שרשמתי למעלה.... מה שכן חשבתי אולי אני יכניס בשורה של הWINDOWSים את הVISTA ואז הוא כן יתן לי..... מה אתם אומרים? יעשה בעיות/יעבוד? ואם אתה חושבים שיעבוד מישהו פה יכל ללת לי את ה"כתובת" של VISTA? (אתם צריך לעשות אתזה קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by soika,

קנית מחשב חדש נייד עם Windows Vista® Home Premium Edition עכשיו מהן האפשרויות לראות בו עיברית? לא משנה לי עם הוא ישאר באנגלית אבל לפחות שאני אוכל לרשום בעיברית ולראות עיברית תודה רבה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. שלום אני משתמש בWIN XP הייום בבוקר אני פותח את המחשב... שמח בבוקר היפה הזה ואז אני מגלה שהמחשב לא עולה, הנחשב עושה ריסט אחרי המסך הטעינה, אני משתגע אני לא יודע למה זה קורה. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאולי מהבעיה קשורה ל autoexec.bat ו config.sys אבל זה סתם ניחוש... בגלל שהם קשורים לעליית המערכת. נ.ב אני משתמש בלילו, כדי לבחור בין ה XP ללינוקס אבל הוא עולה בסדר גמור ואני בוחר את ה XP ורק אחרי הטעינה זה עושה ריסט תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. כל פעם כשאני מתקין תוכנה כלשהי / משחק / כל דבר אחר המחשב אומר שהוא לא יכול לבצע את הפעולה הייתי בחול והתגוררו לי בבית אנשים וברגע שחזרתי מאז לא יכולתי להתקין כלום מבחינת הרשאות המשתמש שלי הוא אדמיניסטרייטור... מישהו יודע מה הבעיה ? ד.א זה התחיל ברגע שחזרתי לארץ לא היה לי אינטרנט אז עשיתי שחזור לפני הטיסה והאינטרנט חזר אבל מאז אי אפשר להתקין כלום.... תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מי יודע את השורה הזו ?!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכם, יש לי בעיה במחשב שלי win7 64b כל קובץ שאני מוריד בהורדה ישירה לא מצליח להיחלץ (CRC ERROR) או אם זו התקנה אז תמיד תהיה בה בעיה. התקלה מתרחשת תמיד על קבצים גדולים- 100מגה ומעלה ולעיתים גם על הורדות קטנות בגודל 5-10 מגה (ואז אני צריך להוריד את הקובץ הקטן מחדש ואז הכל תקין-- הורדות גדולות אף פעם לא מסתדרות) עשיתי בדיקת זיכרון- יצא תקין אבל מה הקטע? שאני מוריד משחקים דרך TORRENT אז הם תמיד תקינים כאילו הבעיה רק בהורדה ישירה גם אם אני מוריד משחק רשת דרך Downloader ולא בהורדה ישירה. גם אז הקובץ תקין יש לי כאילו בעית CRC עם הורדות ישירות- אני מוריד ב IDM וניסיתי להחליף תוכנה גם ב FLASHGET יש את התקלה עזרה בבקשה

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. שלום חברים, יש לי אימג' של ווינדוז על ההארד דיסק, אך כשאני פותח אותו דרך נגיד ווינראר לדיסק און קי הוא לא עולה בבוט אוטומטית. איך אני גורם לו להיות ממש כמו דיסק שצרבתי מהאימג'?? זאת אומרת איך אני עושה את האימג' כשהוא פתוח על הדיסק און קי לבוטבל? כמובן שהבוט בביוס הדיסק און קי מוגדר להיות ראשון בסדר. הסיומת היא ISO תודה

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום אנשים , אני רץ על WIN XP , מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (רק 3.5 בשימוש לצערי) מעבד core duo e-6300 מחשב שאמור להיות חזק פחות או יותר... משום מה , כשאני משתמש בו קצת במאסיביות (פותח כמות סבירה של חלונות אקספלורר עם כמה טאבים בכל אחד) outlook , emule , babylon , media player פתוחים (לכאורה לא יותר ממה שמחשב אמור להחזיק) מתחילים לקרות תופעות מוזרות כגון : תוכנות חדשות לא מסכימות לרוץ , טאבים חדשים לא מוכנים להפתח , כשאני כותב מייל ומגדיל את הפונט באיזשהו גודל מסוים הוא נתקע ולא מוכן להגדיל אותו מעבר לו , ואפילו הרגע קרה לי שרשימת המנועי חיפוש המועדפים (ב IE7 הצטמצמה מ 9 ל 3 , אבל עכשיו היא חזרה להיות מלאה). אני כמעט בטוח שזה קשור איכשהו לזכרון כיוון שאם תוכנה לא נפתחת , אני ס…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by Guy950,

בזמנו כששידרגתי את המחשב האישי שלי לווינדוס 7, הכרתי את כל הדרייברים של המחשב בעל פה ככה כשהתקנתי את הווינדוס 7 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושאר חלקי המחשב בעצמי. לאמא שלי יש מחשב עם ויסטה 32bit אשר קנתה מHP, במסגרת ההנחה שלי כסטודנט החלטתי לקנות לה ווינדוס 7 פרו במחיר מוזל ולהתקין לה אבל נתקלתי בבעיה הפשוטה שאני לא מכיר את המחשב שלה ואני לא יודע אילו דרייברים עליי להתקין על מנת ליצור הורמוניה בין המערכת לשאר חלקי המחשב. מישהו יודע איך אני יכול לברר ולדעת אילו דרייברים להוריד למחשב שלה? אני גם די רוצה להעיף את כל המערכת שHP התקינה בגלל שהיא עושה כאב ראש.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  25. Started by tomer_et,

אני משתמש ב-WIN XP PRO SP1. אני משתמש כבר זמן רב באתר של Windows Update וכאשר אני לוחץ על הקישור אני מגיע לאתר עידכון בעברית. לפני כמה ימים הגעתי משום מה לאתר העדכון באנגלית ובעל עיצוב קצת שונה. לא יודע למה זה קרה - אני פשוט רוצה לחזור למצב הקודם. מישהו יכול להגיד לי איך? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.