Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
- 

אוקי חבר שלי דווח לי שיום אחד,הוא עבד עם המחשב שלו [הוא יוצר טראנס] ופתאום בלי שום קשר הוא נתקע לו וזה קורה לו מלא בזמן האחרון הוא פרמט את כונן C וזה לא עובד הוא אומר שפעם אחת הוא הפעיל משהו כלשהוא ונתקע לו העכבר והמחשב ציטוט יכול להיות שזאת בעית חימום במחשב,אבל המחשב חדש זה מה שמוזר. יש מצב שזה וירוס? או מה זה יכול להיות?
- 

- 0 תגובות
 - 590 צפיות

- 

- 

אז ככה.. נעלם לי הסמל הפעלה מהירה של השולחן עבודה זה שלוחצים עליו והוא מגיע ישר לשולחן עבודה... רציתי לדעת איך יוצרים אחד חדש ואיזה פקודות לרשום.. ישנה עוד בעיה.. התקנתי דרך אתר זה http://www.topthemes.com/ theme לשולחן עבודה שלי ומשום מה אי אפשר להסירו ככה שנשארו לי הסמלים של התיקיות בצורה של החדש ואני לא יודע איך להחזיר לקודם ניסיתי להיכנס לאפשרויות ואז התאמה אישית ואז לשנות דרך שם ולא הלך זה לא שינה.. אז אשמח אם תעעזרו לי תודה! עריכה: התסדרתי עם הבעיה הראשונה עם השנייה לקחתי מבן דוד שלי את הקובץ\shell32.dll ניסיתי להלחליף והוא אומר שאי אפשר שיש תהליך שצריך לסגור קודפ
- 

- 5 תגובות
 - 627 צפיות

- 

- 

זה לא כול כך בעיה אבל מתי שאני נגיד מסמן תקיה עם העכבר אז כאילו אי רק מסמן וזה ניכנס לי אוטומט כול תיקה שאני עושה איך אני משנה את זה תודה
- 

- 5 תגובות
 - 717 צפיות

- 

- 

שלום, היום הורדתי משחק כלשהוא וכשהפעלתי אותו הוינדוס "השתגע": כל התוכנות הפסיקו לעבוד,הופיעו לי עשרות הודעות של ERROR לגבי כל תוכנהכ שהיא לא עובדת.. מה עושים במצב כזה?לפרמט?
- 

- 4 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

המחשב שלי מדי פעם עושה לעצמו ריסטרטים ואחרי זה מראה לי הודעה שהתבצעה שגיאה חמורה והמחשב עשה שחזור מערכת. כל פעם בלי הודעה מוקדמת זה קורה. יש לי וינדוס XP SP1. איפה הבעיה ואיך מסדרים אותה ? תודה
- 

- 5 תגובות
 - 826 צפיות

- 

- 

טוב ככל הנראה משהו גורם לאותה בעיה (כיבוי ומחשב וארור-ניתן לראות הכל בתמונה שלמטה) אני בטוח שהכל נגרם בגלל שטות שלי שפתחתי קובץ EXE (לא חשוב כרגע איזה). קיצר הרצתי אנטיוירוס ושתי תוכנות ANTI SPYWARE וכל מה שמאצתי(ומצאתי) העפתי. מה ניתן לעשות? כמובן שקודם כל הפעלתי ברגע שזה קרה תפקודה SHUTDOW -A אבל זה לא הפתרון... עריכה: פעם שניה שלישית רביעית מי סופר(..) שזה נגרם (אך עבר כולה פחות מ12 שעות מאז שפתחתי את אותו קובץ EXE) [attachment deleted by admin]
- 

- 9 תגובות
 - 992 צפיות

- 

- 

אתמול התקנתי WIN2000 ומאז כל פעם שאני מכבה את המחשב המחשב עצמו לא נכבה אוטומטית כמו ב98 וME אלא כותב הודעה שזה בטוח לכבות את המחשב (יענו ידנית) מישהו בבקשה יכול להגיד לי איך להחזיר את זה ככה שזה יכבה לבד? תודה
- 

- 7 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

אז ככה,יש לי בעיה מעצבנת. אני מנסה לצלם תמונה מתוך משחק,דוגמא FOOTBALL MANAGER 2010,וכאשר אני הולך לצייר ועושה הדבק,זה מציג לי את שולחן העבודה כתמונה.... מישהו יודע מה הבעיה? וכיצד אפשר לפתור אותה? אם זה לא קשור לכאן,תעבירו בבקשה למקום המתאים,תודה!
- 

- 1 תגובה
 - 665 צפיות

- 

- 

http://img692.imageshack.us/img692/8080/memoryprob.jpg http://img237.imageshack.us/img237/930/memoryprob2.jpg
- 

- 8 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

טוב הורדתי את עדיכון דרך windows update ובזמן ההורדה אני מגלה שנעלמו ש40 גיה בכונן c איך יכול להיות ? היה לי 160 ועכשיו לי 120
- 

- 1 תגובה
 - 990 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד עם וינדוס 7. כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב, אחרי המסך WELCOME, הוינדוס נשאר כמה דקות על חלון ובו רשום "Preparing you desktop" ואחרי זה אני מקבל שולחן עבודה ריק. לפני זה היה מותקן לי על המחשב וינדוס XP + וינדוס 7. מחקתי את הPARTITION של וינדוס XP ועשיתי לPARTITION של וינדוס 7 EXTEND ככה שהיא תתפוס את כל המקום. ומאז צצה לי הבעיה. לפי מה שהבנתי הוינדוס יוצר פרופיל חדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב. פרופיל בשם TEMP. אחרי כמה שעות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את הפרופיל הקודם שלי. אבל שום דבר לא עבד. קיצורי דרך לא עבדו, תיקיות, שום דבר. ( כדי להגיע לפרופיל הייתי צריך גם להריץ את ה EXPLORER ידנית מה RUN ) למישה יש מושג מה לעשות? ניסיתי כבר לערוך את ה REGI…
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

המקלדת שלי נפלה על הרצפה ושהרמתי אותה ראיתי שנעלמו לי כל האייקונים משולחן העבודה. כשאני מנסה ללחוץ ולגרור (לפתוח תיבת בחירה או איך שלא קוראים לזה) הסמן של העכבר הופך לסימן של אין כניסה במקום. יכול להיות שמשהו שנלחץ כשהמקלדת נפלה גרם לזה? עריכה: עכשיו אני שם לב כשאני מגדיל חלון כלשהו ב-Maximize הוא נמתח גם על ה-Task Bar...
- 

- 7 תגובות
 - 674 צפיות

- 

- 

שלום, לפני מספר ימים המחשב של אחותי החל לקרוס עקב רוגלות כאלה ואחרות ולאחר ניקוי יסודי של המחשב הוא חזר לתפקד כמעט בצורה מושלמת פרט לבעיה אחת. כאשר מקישים על מקש במקלדת,מערכת הפעלה מזהה את הפעולה כ- Shift + הכפתור הנלחץ,מה שגורם לסגירת הדפדפן כאשר לוחצים על W,כניסה למועדפים כאשר לוחצים על B וכ"ו... לאחר חיפוש ברשת לא נמצא פיתרון לבעיה,אשמח לקבל עזרה והנחיה בפיתרון הבעיה. תודה מראש
- 

- 2 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אני לא מפעיל את הIE ובכל זאת הוא מופיעה כפועל (ראה תמונה). בנוסף מופיע לי הודעת סקריפט מדי פעם הוא שואל אם להפסיק את פעולת הסקריפט בגלל שהמחשב יכול לקרוס משו כזה...(אני אצלם את ההודעה ברגע שהיא תופיע שוב). עכשיו אני מנסה לסגור את היישומים שמוסומנים באדום והם חוזרים. מה לעשות? ??? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
- 

- 2 תגובות
 - 683 צפיות

- 

- 

שלום. יש לי בעיה קטנה בוינדוס... ראיתי מדריך ל Recovery console של וינדוס וזה היה אמור להתקין מחדש את קבצי וינדוס... לא ראיתי הבדל ממש ועכשיו אחרי המדריך כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב עולה לי 3 אופציות בחירה של וינדוס, יש את הרגיל שזה ההתקנה הראשונה שעשיתי שזה מה שאני רוצה שיעלה ועוד 2 בשמות אחרים... איך אני יכול למחוק אותם כדי שלא תעלה לי הבחירה הזאת והמחשב יטען את וינדוס הרגיל לבד? תודה...
- 

- 8 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

לי ולאחותי יש ווינדוס ויסטה על הלפטופים שלנו... לי במחשב יש את כל האפשרויות של ויסטה כמו למשל שאני עובר העכבר על החלונות המוזערות שלמטה אז הוא מציג לי אותו במין חלון קטן כזה שזז, ולה במחשב לא... אני לוחץ על הכפתור של ווינדוס במקלדת ועל ה-TAB ואז כל החלונות שפתוחים זזים בצורה יפה כזאת ממש כמו ALT-TAB רק משוכלל יותר, ולה זה לא עובד... אצלה הווינדוס נראה בדיוק כמו שלפעמים שאני מפעיל תוכנה כבדה ואז ויסטה אומרת לי שווינדוס צריכה להפוך למצב אחר בשביל להפעיל אותה ואז כל הפנוקציות שאמרתי לא עובדות, והמסגרת של החלונות נהיית בצבע תכלת מוזר כזה.. בדיוק ככה זה ניראה אצלה. מישהו יודע למה הווינדוס שלה ככה? מה אני צריך לעשות בשביל שהוא יראה נורמלי ? אני מאוד מקווה שהבנתם למה אני מתכוון,…
- 

- 4 תגובות
 - 657 צפיות

- 

- 

הבעיה היא שבכל אתרי אינטרנט אני רואה חלק מהמילים מודגות בשחור וגם נוטות קצת ימינה (כמו הפונקציה בword) גם כל המשימות שרצות לי בtask manager מודגשות . העניין הוא שלפני זה זה לא היה לי וכשהתקנתי punkbuster ובאותו זמן מחקתי משחק אז התחילה הבעיה. איך אני יכול להוריד את ההדגשה ואת הנטייה. תודה על העזרה מראש......
- 

- 1 תגובה
 - 602 צפיות

- 

- 

אז ככה.. יש לי רשימת השמעה ובין כל שיר לשיר הבקרת עוצמה יורדת בקובץ wave ל0 ואני צריך להעלות אותו מחדש בין כל שיר לשיר.. יש למישהו פיתרון?
- 

- 0 תגובות
 - 647 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה לדעתי זה וירוס או תולעת שרצה ברשת בהתחלה אח שלי אמר לו שמהחשב שלו עושה ריסטתים לבד ואחרי שבוע בערך המחשב שלי גם מתחיל עצמאית יש לי NOD 32 מעודכן וZONE ALARM PRO and ad ware למישהו יש מושג ? תודה מראש
- 

- 5 תגובות
 - 781 צפיות

- 

- 

אני משאיר תמחשב דולק.. ואני מריץ עליו כמה דברים והוא נהיה טיפה עמוס.. והולך.. שאני חוזר פתאום אני רואה שהמחשב התכבה מעצמו.. וכל פעם אחריי הדלקה רשום לי הודעה שגיאה חמורה במערכת וכו..! שלח דוח שגיאות תראהת שגיאות .. פעם זה לא היה קורה לי..עשיתי הצג שגיאות זה הוביל אותי לקובץ שיש ב TEMP מחקתי אותו אני מקווה שזה יעזור.. המחשב פתאום נתקע ועושה ריסט כמו התקף לב כזה דום לב לכמה שניות ועושה ריסט ..רק שהוא בעומס.. ופעם זה לא היה קורה לי זה רק השבוע|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איך פותרים אתזה????
- 

- 8 תגובות
 - 707 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי בעיה בוינדוס. בכל קובץ שאני פותח הוא מראה לי את ההודעה הזו : במקרה הספציפי מדובר על המסנג'ר אבל זה קורה בכל יישום שאני פותח. וגם ההודעה הזו מופיעה לי לפעמים : זה קרה לי גם לפני הפירמוט וזו הסיבה שהחלטתי לפרמט אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה תודה רבה
- 

- 13 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

יש לי בעיה בוינדוס שכשאני מכניס את הMP3 שלי הוא מראה שהוא מתקין את מנהל ההתקן(כל פעם שאני מכניס זה מראה מחדש שזה מתקין)אבל זה לא מראה לי את הכונן ב"המחשב שלי". ניסיתי לחבר את זה למחשב של אח שלי או כשהוינדוס השני שלי פועל(vista 64 bit)וזה פעל כרגיל והכל היה בסדר כך שהבנתי שהבעיה היא בוינדוס איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לכל העוזרים
- 

- 0 תגובות
 - 604 צפיות

- 

- 

16 bit Windows Subsystem C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application. זאת שגיאת המערכת, ויש לי בעיה בהפעלת ישמויי דוס, אולי מישהו יודע מה עושים? אני אפילו לא מצליח להתקין VC++ והכל בגלל השגיאה המעצבנת הזאתי אני זוכר שפעם פתרתי אותה, אבל לא זוכר איך אולי מישהו מוכר לעזור לי? תודה רבה מראש לכל העוזרים
- 

- 3 תגובות
 - 659 צפיות

- 

- 

יש לי את ההודעה הזאת: thid sysem is shuting down. please save all work in prograss and log off this shut down is initiated by NT AUTHORITY/SYSTEM the system process C/:WINDOWS/SYSTEM32/SERVICE.exe terminated unexpectedly with status code 1073741819 the system will now shut down ואז המחשב מתכבה אחרי 60 שניות, מה לעשות?
- 

- 1 תגובה
 - 935 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה בוינדוס ואני לא זוכר איך או ממה פשוט יום אחד זה קרה לא זכור לי שום דבר מיוחד אני מפעיל את הדיימון טולס לדוגמא וזה עושה את העכבר לשעון לרגע אחד כאילו זה מפעיל אותו אבל אחרי זה פשוט לא קורא כלום וגם הטאסק מנגר משום מה נדפק...
- 

- 2 תגובות
 - 599 צפיות

-