Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם קיים Patch או Tweak ל-Windows 2000 Professional SP4 שמאפשר תמיכה מלאה באייקונים בפורמט Windows XP? אני מתכוון לאייקונים עם צלליות ושקיפות חלקית. Windows 98 ו-Windows 2000 מציגים אייקונים כאלה בצורה מעוותת עם כתמים שחורים במקום צלליות.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
^ השאלה בכותרת. 1.קניתי מחשב עם 4GB זיכרון, והכוונה שלי הייתה לקנות מערכת הפעלה 64bit כדי לנצל אותו. עכשיו חסרון משמעותי ששקלטתי מההסטיקי: ממה שהבנתי שלא רק שהויסטה תתפוס יותר זיכרון אלא גם כל תוכנה אחרת וזה רע מאוד. האם ב-4GB וה-64bit אני אוכל למשל לשחק קרייסיס על high, להריץ אנטי וירוס, פיירפוקס ועוד 2 תוכנות קלות ברקע ולא להרגיש איטיות? אם כן אז איזה ווינדוס מומלץ: Vista 64bit או XP 64bit. 2. לאור הדיבורים על windows 7 שהיא מחליפה את ה-vista שהיא בעצם רק מערכת ביניים בינונית, האם עדיף לא להשקיע בה את הכסף ולקנות XP? האם ה-Vista תשרת אותי היטב למשך ה-שנתיים וחצי/3 הקרובות לפני שמשהו ראוי יחליף אותה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי לאחרונה Windows 2000 SP4, הורדתי את הדריברים של מיקרוסופט ל- MS Wheel Mouse Optical 1.1A שלי. חיברתי את מתאם ה USB ל- PS/2 שלי כי ה PS/2 מסוגל להגיע ל rate של 200 לעומת ה- 125 של ה USB. אך ב- Advanced Settings של העכבר ב- Device Manager (שם קובעים את ה- rate) אני לא יכול לשים מעל 100. ב- XP יכלתי. יש למישהו מושג איך מתגברים על זה?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
WINDOWS XP.. מחשב חדש מטורף אבל פתאום השבוע כול דבר נתקע לי בו.. אני פותח חלון של "המחשב שלי " והוא מחליט להיתקע..וזה יקרה אחרי ש10 פעמיים לפני זה הכול היה נקי וחלק.. ואותו הדבר לגבי הדפדפן אינטרנט ועוד חלונות שאני יפתח.. על כול כמה פעמיים שהכול עובר חלק וטוב פתאום זה נתקע בלי להודיע כלום.. ממש ממש מוזר בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דבר ועוד שזה קרה לי אחרי שממש לא עשיתי כלום .. מישהו יודע מה לעשות?????
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מתנסה בגרסת חלונות 8 שמייקרוסופט שחררה לבדיקה. המחשב עם ספריה בשיתוף. המשתמש הוגדר כמשתמש עם חשבון מייקרוסופט. כיצד אני ניגש לספריה שבשיתוף דרך מכשיר אחר? אני מנסה עם טאבלט אנדרואיד ותוכנת ES Explorer, לגשת דרך פרוטוקול SMB. הבעיה העיקרית היא שאני לא יודע מה שם המשתמש שהוא מצפה שאני אתן לו. ניסיתי את המשתמש ככתובת האימייל של חשבון מייקרוסופט אבל הוא לא מקבל את זה. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה לעשת??? כל פעם שאני מנסה למחוק את הקובץ יש הודעה שאומרת שהקובץ בשימוש
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, מקווה שכותבת את השאלה בפורום המתאים. יש לי מחשב נייד Lenovo W510, כבן שנתיים, עם 4GB זיכרון, ו win7 64 pro, מערכת ההפעלה מותקנת על partition C בגודל 90GB, ובמשך תקופה ארוכה היו ב C כ 20GB פנויים. למרות שלא התקנתי תוכנות חדשות ואת ה data אני שומרת ב partition נפרד, פתאום הדיסק התמלא ונשאר עליו רק כ 2GB פנויים. בסריקת דיסק לא נמצאו בעיות, ונעשה defrag אחת לשבוע. disk cleanup לא פינה שטח משמעותי. הסרתי כמה תיקיות מדיסק C ופיניתי כ 3GB נוספים, אבל אחרי כמה שעות של עבודה שוב הדיסק נסתם ונשארו בו רק 2GB פנויים. בחיפוש עם ה search של ה windows בדיסק C לא מצאתי קבצים גדולים שהשתנו לאחרונה, למעט כמובן ל pagefile.sys 3.93GB, ול hiberfil.sys2.94GB. האם יכול להיות שקבצי …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, זו בעייה סופר קטנה אבל סופר מעצבנת. ממתי שפרמטתי את המחשב כשאני עושה copy paste לקבצים, אין בעייה להדביק אותם לתיקייה אחרת, אבל הם נכנסים לשם ומתערבבים עם יתר הקבצים ולא רואה אותם מסומנים כמו קודם. כך שבעצם אם אני מעתיק כמה קבצים לתיקייה בה יש כבר כמה מאות קבצים אני צריך להתחיל לחפש אותם ידנית. מישהו מכיר פתרון לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודעת שאפשר להוציא את הcd key מXP השאלה היא איך מוציאים מ2003 server אה ומדובר במערכת חוקית
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס אך ההתקנה לא מסתיימת . לא פעם ולא פעמיים שאני התקנתי כבר ווינדוס. עכשיו אני מנסה להתקין שוב פעם ווינדוס אבל במחשב של חבר, עובר את כל השלבים הראשונים ,ההתקנה מתקדמת באחוזים כהרגלה ,לקראת הסוף המחשב עושה פעם אחת/פעמיים ריסטריט כרגיל ואז כשזה עולה ומגיע לחלון שחור עם לוגו הרגיל שרשום שם ,"ווינדוס נטען..." בידיוק רגע לפני שנכנס לחלונות , אז נהיי מסך שחור ופה לא קורה כלום נשאר קבוע מסך שחור ניסיתי כמה פעמים ולהתקין ואף עם דיסקים שונים ואותה בעיה , מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה ואיך איפשר לפתור את זה???
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי להסתיר את כל האייקונים של הדסקטופ וזה נעל לי אותם ב- c:\ducuments and settings\administrator\desktop\ ושם יש אייקון של מנעול זהוב שכותב DESKTOP וקוד כל שהוא מחקתי תתוכנה ועכשיו אני לא יכול להוציא תתמונות שלי שהיו בדסקטופ מתוך התיקיהה הנעולה הזאת עזרההה זה דחוף כמו החיים עריכה:זה מפי חבר שלי שדפק לעצמו תמחשב אני אישית חולה על התוכנה היא מומלצת לכל אחד שרוצה לשפר את מהירות המחשב שלו ואת ביצועיו *חובההההה TWEAK XP לכל מחשב (חוץ מהטמבלים שלוחצים HIDE ALL DESKTOP ICONS ומוחקים תתוכנה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. רכשתי מחשב נייד חדש וקיבלתי אותו עם Windows 7 Home Premium מקורי מותקן מהחברה (הרי שילמתי גם על ה - Windows) ולא קיבלתי את הדיסק המקורי .. שאלתי את המוכר בחנות והוא אמר לי שהיום כל המחשבים הניידים שבאים עם Windows מותקן מהחברה לא נותנים את הדיסק של ה - Windows אלא מכינים על אחד ה - Partition סוג של דיסק של Windows עם כל הדרייברים למקרה שצריך לפרמט את המחשב .. בכל מקרה, יש לי את המדבקה של הסריאל המקורי על המחשב והשאלה שלי היא כזאת ... האם אני יכול להתקין Windows 7 Ultimate עם הסריאל שנתנו לי שהוא בכלל של Windows 7 Home Premium ?..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי windows 7 x64 על המחשב שלי, לאחר תקופה ארוכה שהיה לי את גירסת ה-32 ביט. ההתקנה עברה חלק, וגם העדכונים, אך כשניסיתי להיכנס לדפדפן לאתרים של 'https' הדפדפן כותב "the site's security certificate is not trusted!" באקספלורר הוא מציג בעייה דומה "The is a problem with the website's security certificate". מחיפוש ארוך באינטרנט הבנתי שזה בדרך כלל קורה למחשבים במשתמשים בפרוקסי, או למחשבים שהשעון והתאריך לא מכוונים בהם, אבל אצלי התאריך בסדר גמור ולא משתמש בשום פרוקסי. אודה לכם אם תוכלו לעזור בהקדם תודה מראש, תומר
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה ממש מציקה! כל פעם שאני לוחץ על ALT+CTRL+DEL כדי להכנס לTASK MANAGER אז הוא נדלק ואחרי שניה או שתיים מתכבה, לא משנה מה אני אעשה. הסימן של הTM עדיין נשאר בשורת המשימות(איפה שהשעון), אבל כשאני מעביר את העכבר עליו הוא נעלם. תודה מראש! מקווה שהבעיה תיפתר איכשהו... :-\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי WIN XP HOME רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש באותו הסיריאל במחשב נוסף שיש ברשותי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי בעיה במאחה דיסק מנהל התקנים והחיפוש של הווינדוס כשאני מפעיל את המאחה או המנהל הוא כותב לי MMC cannot open the file (וכו') אם אני נכנס לתוך הMMC אני יכול להפעיל מאחה.. אם אני מנסה להפעיל את המאחה מהרוט או לערוך אותו הוא נותן לי את אותה הודעת שגיאה... ככה זה בקשר לכל הכילים של הMMC כשאני נכנס לחיפוש הוא כותב a file that is required to run search companion is missing והפיתרונות מהאתר של מייקרוסופט לא עוזרים....(יש לי XP 64X SP1 ) והדבר הזה שהם אמרו להוריד ושזה יסדר לי את זה לא עבד גם... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח כי אני נואש... תודה...
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי היתה לי אפשרות לכתוב משהו עם העכבר והווינדוס היה מתרגם לי את זה לטקסט. במחשב החדש אני לא מוצא את האפשרות הזאת... איך אני מוסיף אותה? (אנגלית, אם אפשר שיהיה גם עברית) שכחתי להוסיף.. בדקתי בHELP איך להוסיף את התמיכה בזה... אבל יש בעיה... יש לי OFFICE 2007 ENTERPRISE ואין בו את האפשרות Alternative User Input
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב ניתנת אפשרות לבחור במערכת הפעלה 98 או אקס פי . 98 נמצא בכונן C ואקס פי ב F . אני רוצה שתהיה לי מערכת אחת בלבד במחשב אקס פי ושהכניסה תהיה מיידית. כיצד אני מוחק את וינ 98 ? האם מסיפקה כניסה לכונן F ומחיקת כל תוכן כונן C . תודה
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
באיחור לא אופנתי השתדרגתי לויסטה (התקנה חלקה) איך נפתרים מהמסך המעצבן הזה שמופיע בערך בכל התקנה ולפעמים גם סתם בפתיחת תוכנות? "A program needs your permission to continue" ואז יש אפשרות לבחור Continue או Cancel. אני האדמין במחשב אם זה משנה. 2. לפעמים כשאני יוצא מהיוזר שלי לSwitch User, ברגע שאני לוחץ על כפתור הSwitch User מתקבל מסך שחור. המחשב לא נכבה, אפילו שומעים לפעמים קולות של המערכת מהרמקולים אם לחצתי על כפתור שמפעיל את הנגן. אבל המסך שחור לגמרי ואין שום אפשרות לצאת ממנו חוץ מכיבוי דרך החשמל.. יש פתרון? (או שwin7 זה הפתרון) תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כיום כשהמחשב עולה אז הוא מגיע למסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני צריך לעבוד. במסך ההוא יש לי רק אפשרות בחירה אחת של המשתמש שלי (באמת יש רק משתמש אחד.. לא איזו בעיה). איך אפשר לסדר שהמחשב יעלה ישר לווינדווס בלי שאצטרך לבחור את המשתמש? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון מתחיל לקפוא לזמנים קצריםשל כמה שניות, לדוגמא כשאני מדפיס באיי סי קיו האותיות מגיעות במכה אחת אחרי כמה שניות, במעבר חלונות בIE המחשב קופא לכמה שניות, ואפילו עכשיו כשאני מדפיס את ההודעה, פתאום המחשב קופא וכל המילים שהדפסתי מגיעות במכה אחת. אפילו שאני צופה בסרטים כל כמה זמן יש קפיאה קצרה. את המפרט יש לכם, המחשב שמור, ללא אובר קלוק, מותקן אנטי וירוס, פירוול, וכמה תוכנות למציאת SPY, כל העדכונים מותקנים, SP1 וכל השאר. זה בעיה שאין לי שום מושג לאיזה כיוון ללכת, כי אין לי מושג מתי זה התחיל לקרות, אני לא יכול להצביע על שום תוכנה או בעיית חומרה. בבקשה תעזרו לי, כי אני לא חושב שיש לי כוח לפרמט, כי זו בעיה מרגיזה שגוזלת זמן. ****עריכה**** הדברים שעשיתי בזמן האחרון:…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה שכבר פתרו לי אותה פה בפורום, אבל נראה שהיא מסתבכת... אז ככה: במחשב שלי יש שני יוזרים: אחד מסווג כ-Administartor והשני כ-Limited. התקנתי את תוכנת ICQ במחשב והיא עובדת מצויין, אבל אצל ה-Limited היא לא עובדת, והמחשב מחזיר הודעה שרק Administrator יכול להפעיל את התוכנה. יעצו לי בעבר בפורום הזה לשנות את ה-Limited ל-Administrator, להפעיל פעם אחת את ה-ICQ (כדי "שישנה לעצמו את ההגדרות"), להחזיר שוב ל-Limited, ואז זה יעבוד כרגיל, וכך היה... היום נתקלתי שוב באותה בעייה, אבל ה"שיטה" לא עובדת הפעם. כמה שניסיתי, לא הולך... לכן שאלותיי הן: 1. האם יש פתרון אחר לבעייה? 2. חיטטתי קצת בלוח הבקרה והגעתי ל-: Control Panel > Administrative Tools > Local Security…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום עברתי מחלונות 7 לשמונה דרך דואל בוט, הדיסק שלי מחולק ל3 מחיצות לפי הסדר על ההארד-דיסק: 1) מערכת חלונות 7 (נמחקה - כרגע ריק) 2) קבצים ומסמכים שלי. 3) מערכת חלונות 8 (כרגע מע רכת הפעלה יחידה ועובדת תקין). לדעתי ריכוז של מערכת ההפעלה בתחילתו של הכונן הקשיח תעזור לביצועים גבוהים יותר, לכן אני מנסה להעביר את המחיצה של חלונות 8 מ3 ל->1. איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי לעשות קלון, לא הצלחתי להפעיל את חלונות. דיסק תיקון לא הצליח לפתור את הבעיה. יש למישהו רעיון/ניסיון איך מעבירים את המערכת למחיצה אחרת? ->אין מנוס מלהתקין שנית על מחיצה ראשונה? -> זה בכלל חשוב להתקין בתחילת הכונן? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 1 גיגה זיכרון במחשב, וראיתי שגודל ה-pagefile.sys אחד וחצי גיגה. האם כדאי לבטל את הזיכרון הווירטואלי או להקטין אותו, האם זה לא מוריד את הביצועים כשיש הרבה זיכרון פיזי?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שבת שלום , אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ומלבד החומר שגיביתי , יש לי רשומות של השלמה אוטומטית בשדות חיפוש שאני רוצה לשמור ולהעביר למחשב לאחר הפירמוט . כמו כן , את שמות המשתמש והסיסמה שאני נכנס באתרים שונים כמו פורומים (מלבד בנק כמובן) . איך מבצעים ? יש תיקיית ווינדוס שצריך לגבות ? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-