Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
- 

אהלן בטעות התקנתי SP2 אז אתמול חבר בא אליי והוא מחק בעזרת התוכנה DELTREE את התיקיה של ווינדוס והתקנו מחדש את ווינדוס... אז זה הלך די בסדר חוץ משהאינטרנט היה על מהירות 2KBPS בגלל שהייתה בעיה בכרטיס רשת... קיצר.... אמרנו נקתין שוב ווינדוס כי לא משנה מה עשינו לא פתרנו את הבעיה אז הוא "מחק" שוב את ווינדוס והתקין... ובסוף ההתקנה אחנו מגלים שיש שני ווינדוס על המחשב יעני צריך לבחור בין הווינדוס מתי שהמחשב עולה יש אפשרות לבטל את זה? למחוק את הישן? או לפרמט וזהו? וגם המחשב עכשיו די מהיר אבל מתי שאני זז באקספלורר למעלה ולמטה (עם הגלילה הזאת) זה ממש מקרתע וגם מתי שאני מזיז חלונות זה מקרטע מה הבעיה? תודה מראש
- 

- 4 תגובות
 - 673 צפיות

- 

- 

כאשר אני מדליק את המחשב לוקח לו זמן להראות את השולחן עבודה, הוא נתקע על חלון ה welcome במשך כמעט דקה ורק אחרי דקה נכנס לשולחן העבודה. סרקתי את המחשב עם malwarebytes ביצעתי ניקוי לרג'סטרי עם ccleaner הסרתי את כל הדברים שעולים עם המחשב ב msconfig - לא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה..
- 

- 1 תגובה
 - 675 צפיות

- 

- 

שלום רב, המחשב עבד כרגיל. לאחר כמה ימים שהדלקתי את המחשב אני מגלה הודעת שגיאה בהרצה של המחשב. אחרי העלאת הנתונים של המחשב. חלון שחור שהוא אומר שהקובץ נשחק או לא נמצא. בתקייה windows/system23/config/system לפתרון התקלה הכנס את הדיסק התקנה של ווינדוס ולחץ R. הכנסתי את הדיסק. הקבצים של התקנה עלו והגעתי למסך שובחר האם להתקין לעשות ריפר או לצאת. בחרתי בריפר והוא שואל אותי "which windows installation would you like to logon?" אין לי מושג מה לעשות מפה מבקש את עזרתם הטכנית. יש לי חומרים מאוד חשובים על הארד-דיסק אודה לכם. תודה מראש
- 

- 12 תגובות
 - 956 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה בווינדוס אקספלורר כל פעם שאני מנסה לבחור ספרייה או או כונן בתוך האקספלורר ולוחץ על המקש הימני של העכבר אני מקבל הודעת שגיאה על פעולה בלתי חוקית, האקספלורר נסגר והווינדוס עולה כביכול מחדש , אני מקבל הודעה על קובץ שנקרא shell32.dll או משהו כזה. האם מישהו מכיר תופעה כזו? תודה
- 

- 1 תגובה
 - 739 צפיות

- 

- 

אני מנסה להפעיל את הווינדוס ואז רשום לי insert system boot disk עכשיו אני לוחץ אנטר וזה חוזר על עצמו ועכשיו עוד בעיה שאני מנסה לפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הווינדוס המחשב נתקע ולא זז יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה ובשתי הכוננים(D,c יש ווינדוסים אחד 98 והשני xp טוב בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
- 

- 0 תגובות
 - 556 צפיות

- 

- 

http://blog.stevex.net/index.php/2007/05/21/80071a91/ יש לי את אותה הבעיה שנידונה בשאלה שם. כאשר ניסיתי להשתמש בפתרון שהוצע נתקלתי באותה בעיה של האדם המכונה Neeraj. למישהו יש רעיון לפתרון?
- 

- 0 תגובות
 - 706 צפיות

- 

- 

הי, התקינו לי ויסטה על מחשב חדש ניתקלתי בבעיה ממש מוזרה: כאשר מנסים לשלוח קובץ במייל (קובץ - שלח אל - נמען דואר) כגון דף אינטרנט, או קובץ וורד, נפתחחת תיבת הדושיח הרגילה של שליחת מייל אבל אין כפתור send !. מישהו מכיר את העניין ויכול לעזור ? אגב, מתוך תוכנת outlook אין בעיה לשלוח מייל. תודה גיא
- 

- 0 תגובות
 - 608 צפיות

- 

- 

שלום יש לי מחשב נייד של של טושיבה עם ווינדוס ויסטה יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בזמן האחרון הוא נעשה איטי כל החלונות עולים בצורה איטית האינטרנט עובד לאט. עשיתי סריקה של וירוסים ולא מצא לי אף וירוס מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?
- 

- 0 תגובות
 - 654 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, החלפתי מחשב, הכל למעט HARDDISC, לכן הייתי צריך לעשות repair , למערכת ההפעלה (צ'יפסט שונה וכו) לאחר שהורדתי מחדש את כל העידכונים יש לי עדיין מספר בעיות 1. בעיה אחת בעברית - מופיעה כ ג'יבריש, לאו דווקא בווינודס אלא גם בחלק מהאופיס 2. בעיה ב רג'יסטרי, חלק מהתוכנות שהיו במקום כלשהוא עדיין שם רק שהוא לא מזהה אותם, אין בעיה ממש אלא רק עניין של נוחות, אם כי אולי יש דרך לתקן את כל הרג'יסטרי. 3. סתם לדעת האם יש משהו שכדאי לעשות לאחר תהלילך כזה ע"מ שמערכת ההפעלה והמחשב יעבדו בצורה הטובה ביותר. תודה רבה לכל העוזרים.
- 

- 2 תגובות
 - 634 צפיות

- 

- 

הייתה לי בבית הפסקת חשמל בזמן שהמחשב שלי עבד ועכשיו הוא עולה לי כרגיל אבל לא נפתחים לי חלונות של הווינדוס,אני בדסקטופ ושאני לוחץ START זה עולה (אם כי לא מייד) אבל My Computer למשל לא מגיב. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ספק של TT 480W. יכול ליות שהלך לי משהו או שזה זמני בגלל המכת מתח. נ.ב משהו דומה כבר קרה לי פעם אבל אז המחשב חזר לעצמו לאחר כמה דק' ועכשיו זה נמשך כבר יותר משעה.
- 

- 3 תגובות
 - 632 צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני רוצה להפעיל סרט והוא רושם לי "המודול שצויין לא נמצא" מה אני עושה במצב כזה? אגב הסרט הוא בפורמט avi תודה רבה רבה לעוזרים אלי.
- 

- 0 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

מה ההודעה הזו אומרת: A disk read error occurred Press ctrl+alt+del to restart הבעיה לא אצלי ...אצל חבר...והוא אומר שזה קרה לו באמצע סריקה של הסורק ושהוא ניסה לעשות ריסט ופיתאום אי אפשר להיכנס לווינדוס ושההודעה הזו מופיעה בחלון דוס... אני צריך לתת תשובה עד מחר
- 

- 1 תגובה
 - 577 צפיות

- 

- 

התקנתי ווינדוס גירסה חדשה Professional Retail SP2 והאינטרנט אקספלורר ניתקע לי כל הזמן - אי אפשר להפעיל אותו יש פתרון לבעיה? גם, אין לי רשת למרות שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם
- 

- 1 תגובה
 - 544 צפיות

- 

- 

לא יכלתי להגדיר כל כך טוב, אבל תמונה שווה אלף מילים: http://img102.imageshack.us/img102/5333/14951512148814971512149315110t.jpg רואים את הרקע הירוק המעצבן על השמות של האיקונים? הערות: הבעיה היא אצל חבר שלי לא אצלי. ניסינו לבטל את הlock desktop items מהגדרות כרטיס המסך.. זה מאוד מעצבן :-\ תודה לכל מי שעוזר, אבי.
- 

- 3 תגובות
 - 954 צפיות

- 

- 

אז מופיע מסך כחול(צירפתי תמונה) והמחשב עושה רסטרט. ואז המחשב עובד כרגיל. מה לעשות ומה זה לעזזאל? [attachment deleted by admin]
- 

- 12 תגובות
 - 876 צפיות

- 

- 

שלום. עשיתי ריסטרט ופתאום הad-watch שלי קפץ והודיע שנעשו כמה שינויים בreg ושאל אותי האם לאשר או לחסום.בחרתי בחסימה.מאז אני לא יכול להפעיל קבצים שסיומתם היא lnk,כלומר לינקים (רוב הארד-דיסק אם מדברים על EXE).בקיצור,רציתי לדעת האם אפשר לבטל את מה שעשיתי (כלומר חסימת קבצי הreg [חשבתי שזה טרויאן שמנסה לשחק לי בreg file]) או לחזור לפני (אי אפשר להפעיל את system restore כי כמו שאמרתי,סיומת lnk). צריך עזרה >_<,תודה. נ.ב.: אם זה עוזר, שמתי לב שכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס (לפני מסך הפתיחה) הוא סורק לי את כל כונן D,מוזר.
- 

- 18 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

אם אני עוזב את המחשב ל5-10 דקות שורת הכלים למטה-"ההתחל" נעלמת לי לגמרי אין אפשרות לראות אותה או להחזיר אותה רק אם אני עושה ריסטרט למחשב אבל אז שוב אותו סיפור-אני עוזב תמחשב ונעלמת לי שורת ההתחל. יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת? תודה לעוזרים!
- 

- 1 תגובה
 - 702 צפיות

- 

- 

שלום לכולם... לאחרונה הווינדוס לא פותח חלונות(LOL)זאת אומרת תוכנות וכו',אני צריך להקיש את הפקודה שלו כדי להכנס דרך הmanager,נכנסתי לפיירפוקס כי אני מכיר את הפקודה אבל לא את הפקודות האחרות וזה גם לא נוח.. מה לעשות ? אני משתגע.....
- 

- 8 תגובות
 - 878 צפיות

- 

- 

אהלן יש לי בעיה רצינית במחשב שלא נתקלתי בה אף פעם...שאני נכנס למחשב..אחרי שהוא טוען את הווינדוס..הוא מגיע למסך שחור..ואז קופץ לי הודעה... there is no paging file...משהו כמו אין זיכרון וירטואלי במחשב אנא שנה זאת...אני הולך ומשנה את זה מ"מנוהל ע"י המחשב" ומכפיל את כמות הראם שלי ב1.5(שיוצא 3072)ואז הוא מבקש ממך להתחל על מנת שהשינויים יכנסו לתוקף...אני מהתחל ושוב הוא רושם לי את אותה הודעה...יש אפשרות שזה וירוס ? ושום תוכנה לא מצליחה לזהות אותו ?או אולי בעיה אחרת ?עשיתי בדיקת וירוסים עם הקספרסקי ובדיקות עם הSPYBOT...SPYDOCTOR והם לא מוצאים כלום...
- 

- 6 תגובות
 - 639 צפיות

- 

- 

אנשים יש לי בעיה במחשב הוא איטי רצח..בכלל לא זז והוא לא היה ככה. יש לי פנטיום 4 לא הכי חדש ואין לי הרבה תוכנות מותקנות. במנהל המשימות הוא מראה לי מלא דברים שאני בכלל לא יודע מה הם אולי תוכלו להגיד לי מה זה..ואם זה אמור להיות ככה.. יכול להיות שזה וירוסים או משהו כי אין לי מושג איך להסיר את זה. תודה לעוזרים..
- 

- 2 תגובות
 - 545 צפיות

- 

- 

כונן D אצלי הוא כונן התקליטורים ומדי פעם שאני מכניס דיסק הוא נעלם ואני צריך לעשות ריסט כדי שהוא יחזור מה אפשר לעשות?
- 

- 4 תגובות
 - 707 צפיות

- 

- 

למה זה ? כל פעם הוא סוגר לי לבד.... בלי שאני עושה כלום
- 

- 1 תגובה
 - 755 צפיות

- 

- 

שלום! יש לי בעיה בוויסטה 64BIT שאני לא יכול להתקין דברים, אני לא יודע איך להסביר את זה אז הנה שתי תמונות שיסבירו זה בכל דבר, כולל משחקים והכל אם אני מתקין דרך דיסק אז אין בעיה רק דרך דברים שהודרתי זה כאילו לא קורא את הקובץ התקנה מהשולחן עבודה תודה אריאל [attachment deleted by admin]
- 

- 24 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

הנה יש תמונה מצורפת... ככה הוא מציג לי תמונות וסרטים פשוט........ תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 525 צפיות

- 

- 

שלום כולם עדכנתי את הוויסטה שלי 64bit עם ה-SP1 ואני לא רואה שמותקן לי DX10.1 בדקתי דרך שורת ה-RUN, שכחתי מה בדיוק הפקודה שמראה איזה DX מותקן לך על המחשב אבל שם הוא מראה לי שיש לי רק 10 יש למישהו מושג אם זה אמור להיות 10 אפילו כשמותקן 10.1 או שבכלל לא מותקן לי 10.1 כמו שזה אמור להיות ואני צריך לעשות דבר מסויים בכדי שזה יקרה תודה לעונים
- 

- 7 תגובות
 - 924 צפיות

-