עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קניתי מחשב חדש של חברת tms ללא מערכת הפעלה.... זה אומר שאני צריך לקנות עכשיו דיסק חדש של מערכת הפעלה? אם אני רוצה אקס פי אז עדיף פרו או הומ? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. Started by myjunkmail0000,

כיום יש לי 2 גיגה במחשב עם וינדוס 7, מעבד CORE2 6600 2.4GHZ האם שידרוג ל4 גיגה יגרום למערכת לעבוד מהר יותר? בדקתי במערכת של 32BIT וגם 64BIT ואני לא משתמש בכל הראם שכתוב (אני גם מבטל את VIRTUAL MEMORY) כך שיש לי 2 גיגה רק של הRAM. מתוך זה שהמחשב עולה ומפעיל את כל התוכנות אני משתמש בכ-800 מגה אז האם יותר מ2 גיגה יעזור... הרי אני אף פעם לא מגיע מעבר... ואני משתמש בתוכנות די גדולות (PHOTOSHOP,CROME עם הרבה מאוד טאבים!!!, VISUAL STUDIO, ואימיול+ביטורנט+ראפידשאר תמיד פתוחים)

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי WIN7 7077 עלמחשב יחסית חזק וחדש והכל עובד תקין למעט כמה תוכנות שנידרשתי להתקין מחדש כי עשיתי UPGRADE קניתי לפני כחודש את ROXIO MEDIA CREATOR ואני לא מצליח להתקין אותה בהודעה הבאה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by slrr,

מחשב חדש:e8400\gtx260\4gbx1333\msi-p45d3 neo-f\antec 500w התקנתי ויסטה אולטימייט X64... דרייברים...-והמחשב עובד ללאאטט!! כל דבר שאני מתקין המעבד לא עובר את ה20 אחוז ליותר משניה וברגיל (בזמן התקנה) הוא על 2\3\6 אחוז.... הראם על 1020 ככה זה סבבה... אפילו התקנתי את הויסטה שוב וזה אותו דבר... הרצתי את התוכנה סופר פי אי וזה עושה שגיאה.. הרצתי S&M ושזה סיים את הבדיקה הוא אמר שיש שגיעה אחת בזכרונות.. אולי זה?? אולי הספק חלש למחשב הזה??(אבל זאת יכולה להיות שהוא איטי??)

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by Guy950,

לפני שאני אתחיל אני אגיד שאת הבעיה הזאת פירסמתי מספר פעמים בפורום ווינדוס ורשתות וכמובן אף אחד לא טרח לעזור לי. אני מבקש בשיא הרצינות שהפעם תקדישו לי קצת מזמנכם כדי לעזור לי בבעיה שלי כי היא ממש בלתי נסבלת ומפריעה לי לתפקד עם העבודה שלי. עכשיו אני גם אמור ללמוד ובמקום זה עוד פעם אני חייב להקדיש מזמני למחשב הנתקע כדי שיפסיק להפריע לי. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב (המפרט בצד) והוספתי לו כרטיס רשת אל-חוטי (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084) ואנטי וירוס איסט (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=842) וכמובן הם הותקנו בחנות. בחנות המחשב לפני זה נבדק ואחרי שהבדיקות עברו בהצלחה לקחתי אותו הביתה ועל הרגע הראשון שחיברתי אותו למסך ולחשמל המחשב נתקע. אמרתי "ב…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by tmpusr,

אני מעוניין לבנות שרת קבצים/גיבויים ממחשב ישן (P4) בבית עם 6 מחשבים. מה ההבדל ביכולות ובעיקר בפשטות בין WHS, FreeNas וסתם XP עם שיתוף תיקיות ותוכנת גיבוי חינמית טובה? ברור לי ש-WHS עולה כסף (הבדל משמעותי) ומסוגלת ליצור גיבוי IMAGE מרחוק, אבל בהנחה שאני מעוניין לגבות קבצים ולא מחיצות שלמות, מה ההבדל? מה עדיף (בדגש על פשטות התקנה/הפעלה/תחזוקה)?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד שמאל. ההבעיה היא שכאשר אני עושה הפעלה מחדש ומגיע לשולחן עבודה לוקח לו איזה 2 דקות להעלות את כל התוכנות ולהיות מוכן לעבודה כמו שאתם יכולים לראות יש לי 8 ג'יגה זיכרון איכותי ועל המחשב מותקנות רק תוכנות הכרחיות והוא אחרי פירמוט. כמו כן נטרלתי מלא תכונות של ויסטה שלא היו נחוצות כולל משימות שעולות עם המערכת למינימום האפשרי. בגדול אחרי טעינה מלאה של המערכת המחשב עובד ממש מהר אבל תמיד לוקח לשולחן עבודה להיות מוכן "שנים". בבקשה עם מישהו יכול לעזור :s05:

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by MasterDK,

מראש רוצה לומר שלא ידעתי איפה לשאול את זה כי זה יכולה להיות בעיה של מסך או כרטיס מסך או של מערכת ההפעלה, אז תעבירו בבקשה אם יש צורך בכך. אז ככה יש לי Windows XP SP3, מסך של LG Flatron L1760TR וכרטיס מסך של Nvidia Geforce 6600 AGP 256mb (עם ביוס אחר לא מקורי, יש לציין שהמחשב עובד עם הביוס הזה כבר מעל חצי שנה מצד שני קשה לי לומר אם זה קשור לביוס כי כך הזמן הזה הייתי מריץ לינוקס) הבעיה היא שהמסך פשוט לא נכנס ל Power Saving Mode. לא משנה כמה אני מגדיר בהגדרות הוא לא נכנס. אומנם אם עכשיו אני עושה ריסט נכנס להגדרות ומגדיר שוב את הזמן עד לכיבוי המסך אז הוא כן יכנס אבל זה יהיה תקף רק עד הריסט הבא וזה דיי מעצבן. אני לא יודע איזה עוד פרטים אפשר להביא, יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר …

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. איך מפסיקים את ההתראה הזו שחוזרת על עצמה בכל איתחול של המחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום, ברצוני למחוק כמה וינדוסים, מה הדרך המהירה לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by xytkhi,

שלום בעבר התקנתי יחיד עם ה WIN במקביל גרסת אבונוטו של לינוקס שהותקנה בכונן אחר. מתי שהוא הסרתי את האבונוטו וגם עשיתי GHOST במחשב מאז שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך פתיחה ששואל אם אני רוצה להעלות את WIN כרגיל או את אובונוטו הבעיה שאבונוטו כבר לא קיים מזמן. איך אני מבטל את המסך הזה? נמאס לראות אותו כאשר מדליקים את המחשב תודה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by mickycohen,

חבריםשהמחשב עולה לי אני צריך להקיש סיסמא ושחכתי אותה מה עושים יש לזה פתרון המחשב לא מכניס אותי תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by r_h,

שלום לכולם: יש לי בעיה אבקש עזרה אני לא מצליח לפתוח את TASK MANEGER כנראה נדפק הקובץ יש איזה שיטה לשחזר את הקובץ או לתקן את זה בברכה רונן

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  14. היי, האמת שיש לי את הבעיה הזו מלפני מספר שבועות, ונראה לי הגיע כבר הזמן לטפל בה. כרגע אני כותבת ממחשב אחר בבית שלי. אז הבעיה החלה כך: החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס XP מחדש כדי לפתור כמה בעיות שהיו לו. עשיתי זאת עם דיסק צרוב. הכל הלך טוב ויפה. הפעלתי קובץ אקטיבציה שהיה כלול בתוך הדיסק. ומאז - המחשב פשוט לא עובד! כשמדליקים אותו הוא עולה כרגיל, יש את המסך השחור הזה של ווינדוס עם הפסים האלה שזזים כאילו המחשב "חושב" ואז כשמגיע זמנו של הווינדוס לעלות נהיה מסך שחור ואז המחשב כאילו נדלק מחדש, ושוב עובר את אותם שלבים אך הווינדוס לא עולה. איך אני פותרת את הבעיה הזו??? אני מניחה שקיימת אפשרות לפרמט שוב? אבל הדיסק של ווינדוס XP שיש לי הוא לא bootable, ולכן הוא לא עול…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Toxin II,

אהלן, התקנתי לפני כשעה את Windows 7 [build 7100 RC בכל אופן הכל מצוין חוץ מהמדיה פלייר. האם מישהו יודע כיצד אני יכול להגידר אותו כך כשאני מכווץ אותו תוך כדי שהוא מנגן שיר, הוא יופיע על שורת ההתחל עם פרטי השיר ועם כפתור PLAY\PAUSE [בדומה לפיצ'ר שהיה בויסטה ובאקספי]?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by sami lami,

אהלן וחג שמח, אתמול כשניסיתי להיכנס לכונן הקשיח שלי (מופיע בתמונה) הווינדוס מציג לי הודעה של פתיחה באמצעות עם כמה אפשרויות. מצאתי את האפשרות שפותחת את הכונן, אך כל פעם שאני מנסה לפתוח את הכונן הוא מציג שוב את ההודעה כל פעם מחדש. יש פיתרון? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by jepe,

אני שוקל להתקין את המערכת הפעלה החדשה שלווינדוס שיצאה בגירסה רשמית סופסוף. רק רציתי לברר קודם אם היא תעבוד חלק עם נמפרט שלי,שהוא קצת ישן רשום לי שיש לי מעבד AMD 64 3200 האם זה אומר שאני יכול להתקין את גירסת x64 ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על הרדיסק חיצוני ועכשיו אני רוצה לדעת אים זה לא יפגע בקבצים שיש על ההרדיסק החיצוני??

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by Bad-Guy,

קצת רקע: הכל התחיל מהשאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.0 שרציתי להעביר 5 גיג'ה מכונן אחד לשני וכאן קיבלתי פתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.msg3480438#msg3480438 אבל אז נוצרה בעייה שהווינדוס מגיע להגדרות האישיות הוא אומר לי שהאקפולרר לא נמצא ואז רושם לי את השגיאות הבאות... כשהוא עולה ומעלה את ההגדרות האישיות הוא לא מעלה לי את הEXPLORER.EXE והוא רושם שגיאות בקבצים הבאים: comctl32.dll drwtsn32.exe מה עושים? המחשב עולה רק בSAFE MODE

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by Radeon38,

שלום ברצוני לדעת אם פונקציית hibernet נתמכת במערכות שרת או שהיא יחודית רק לתחנות עבודה [ויסטה XP חלונות 7 ]. ואם היא נתמכת כיצד מפעילים אותה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  21. בוא נקדים קודם בסיפור קצר שיקל עליכם בהבנה. יש לי דיסק קשיח של 320 ג'יגה. חילקתי את הקשיח ככה: 2 כוננים. כונן C (עם הווינדוס) סה''כ 20 ג'יגה (נשאר 600 מגה פנוי) כונן D (עם כל התוכנות והמשחקים) סה''כ 300 גי'גה (נשאר 35 ג'יגה פנוי) עכשיו השאלה שלי היא כזאת אפשרי לקחת מכונן D נגיד 10 ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C מבלי ששום תוכן יימחק מאף כונן? במידה וכן הכיצד אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים הנחמדים

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ברשותי VISTA ULTIMATE X64 בשפה האנגלית כאשר אני מגיע למסך הראשון של ויסטה (מסך ה-LOG ON ל-USER שרוצים) אז שפת ברירת המחדל היא HEB והסיסמה של כל היוזרים היא באנגלית מה שמצריך אותי כמובן לשנות את השפה במקלדת ל-ENG כמובן שמדובר בלחיצה פשוטה של SHIFT + ALT אבל זה סתם מעצבן. איך אני מגדיר ששפת הברירת מחדל במסך הכניסה תהיה ENG ? תודה.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. אזז ככה אני צריך כמה אפשרויות של כל אחת מי הבקשות: אנטי וירוס- צריך כמה שיותר שמות של אנטי וירוס דריברים- לכרטיס מסך והלוח אם שלי המיפרט בצד תוכנות צריבה-כמה שיותר שמות שמתאימים תוכנות קיבוץ-כמה שיותר שמות וכל תוכנה טובה שתתאים לוינדוס 7 בשביל גיימר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  24. http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/volume-control-sidebar-gadget זה gadget ממש נחמד. מאפשר לשנות ווליום עם הכפתור של העכבר ונותן ויזואליזציה לעוצמת הקול בערוצי סטריאו. לחצן אמצעי עושה מיוט. לחיצה כפולה פותחת מיקסר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bigblue,

אני אתחיל מההתחלה, היה לי הארדיסק של 20 גיג'ה משהו ישן שהתקנתי עליו ויסטה סתם בשביל בדיקות וניסויים עכשיו קיבלתי הארדיסק אחר של 80 גיג'ה ועשיתי שכפול בעזרת Acronis TrueImage והכול עבר בסדר. המערכת עלתה והכול נראה בסדר, אבל אחרי הריסטרט הראשון המערכת נתקעת במסך של הכניסה לויסטה עם הבר הירוק ופשוט מסרבת להמשיך הלאה. עשיתי בדיקות להארדיסק החדש וכולם יצאו בסדר. יש למישהו הצעות??

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים