Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום 1.כשאני מפצל את ההרדיסק בהתקנת XP על מחשב חדש איך אני עושה format לכונן השני ( לכונן שנותר לא C 2.האם במחשב חדש יכול להיווצר בעיות עם אני עושה פירמוט מהיר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך שאני פותח את המחשב, נפתח לי התיקייה של "המסמכים שלי". ניסיתי כל דבר אפשרי, גם בהפעלה מהירה (msconfig), לא מופיע שום דבר שנותן פקודה לפתוח את התיקייה עם פתיחת המחשב. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם VIRTUAL SEVER 2005 תומך ב WINDOWS 7 והתוסף שלו VMRC PLUS?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום!! הורדתי את הווינדוס xp mce version ואני לא מצליח לשים לו עברית,יש מצב שהווינדוס לא בא עם עברית ואם כן האם יש דרך להוסיף עברית בלי פירמוט?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שבוע הדיסק קשיח שלי נשרף והחליפו לי אותו יש לי 2 ג'יגה ראם ורציתי להוסיף עוד 2 האם אני צריך לפרמט את המחשב לאחר הוספה? אני מתלבט מה להתקין איזה ווינדוס עדיף 7 xp vista יש לי מעבד q6600 כרטיס מסך 8600gt 4 ג'יגה אחרי שאני יוסיף ראם דיסק קשיח 500G אני צריך לדעת אם חייבים לפרמט אחרי הוספת ראם ואיזה מערכת הפעלה עדיפה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה על מחשב Pentium D (dual-core) CPU 2.8GHz, 2GBRAM, GeForce 7300LE 512 MB. המחשב עומד בדרישות החומרה. ההתקנה עברה חלק ומהר, אך לאחר האיתחול האחרון ניתקלתי בבעיה הבאה: השלב האחרון של ההתקנה (בדיקת ביצועי המערכת אם איני טועה) לקח למחשב המון זמן: חושב לכמה שניות, קופא למשך דקות ארוכות (שוב, המון זמן), ממשיך עוד כמה שניות לחשוב, שוב קופא, וכן הלאה. לאחר מכן הוא עלה בסופו של דבר, אך גם אז נמשכה הבעיה - בשביל להגיע למצב שאפשר ללחוץ על אייקון כלשהו, לוקח שוב דקות רבות, וגם וגם אז "חלון הההזדמנויות" הוא לשניות מועטות בלבד. ראוי לציין שניסיתי בעבר גירסא אחרת של ויסטה, שלאחר התקנתה צצה הבעיה. חשבתי שהיה מדובר בבעיית זיכרון, אז שידרגתי ל-2GB, אך הנה אני כאן היום שוב עם א…
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התקנתי תגרסא 7100 וזה...פתאום זה אוכל לי מלא מקום בהארדיסק סתם...פתאום עוד ג'יגה ועוד ג'יגה ומשהו מה זה הדבר הזה WTFFF?!@! מלך מי שעוזרררר דחוףף
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני בהתלבטות איזה מערכת הפעלה להתקין. Windows Vista או Xp? חשוב לציין שקניתי מחשב חזק למשחקים כבדים, ואני מעונין במקסימום ביצועים ממערכת ההפעלה. הרצת משחקים ב VISTA תוריד את ה FPS מאשר הרצת משחקים ב XP? תודה
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הי. שתי תופעות מוזרות ביותר. 1. לפעמים יש לי תמונה שה-preview שלה בסייר לפתע משתנה ומראה כאילו היא תמונה אחרת באותה תיקיה. כשפותחים את הקובץ מגלים שהתמונה שונה מה-preview. 2. תיקיה תמימה לחלוטין של תמונות. עברתי על התמונות באמצעות ה- windows picture and fax viewer הפשוט והטוב ומחקתי בערך 50% מהתמונות. התצוגה של התיקיה לא השתנתה (בכל התצוגות האפשריות -icons/list/details...), כאילו לא מחקתי דבר. כאשר אני פותח את אחת התמונות ומדפדף באמצעות ה-windows picture and fax viewer אני רואה רק את התמונות שלא מחקתי. כאשר אני יוצא שוב לסייר - שוב נמצאות גם התמונות הישנות. כאשר אני בוחר הכל עם Ctrl+A, מספר הקבצים שמופיע בבר בצד הוא המספר הישן לפני המחיקה. הצילו...
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא מוכן לעזוב את הXP שלי. עכשיו אני קונה מחשב חדש עם מעבד E8400 ו4 גיגה זכרון. הבנתי שלא יהיה הבדל כזה גדול בין 32 לבין 64 ביט. אבל לטווח הארוך חשבתי להתקין 64 ביט XP. מישהו יודע מה הבדל בין XP 32 לבין 64 ביט? חוץ מגודל הקבצים... מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה עם SP1 כך גם לאחותי הגדרתי אצלה את הרשת והכל אבל שאני מנסה להכנס למחשב שלה (או להיפך) אז זה מבקש יוזר וסיסמא איך אני מבטל את זה וגורם לשיתוף פשוט ?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF78D663C,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) המחשב חדש לגמרי (הוצא מהשקית), הרצתי MEMTEST והוא לא מצא כלום, כמו כן ניסתי מספר דיסקים שונים בכולם חוזרת אותה הודעה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חייב להציף משהו, מחשבה כללית כזו... אני יודע שזה נשמע תמוהה אבל אני פשוט לא להוט אחרי ה WINDOWS7 הזה כלל... לא שאני לא שמח שמיקרוסופט הצליחה ליצור מערכת שלא שואבת נתונים, אבל אני עובד בנייד שלי עם ויסטה SP1 ואני חייב להודות שאין לי ולו מילה רעה אחת להגיד על המערכת, יציבה, מקרינה אמינות, פשוט יוצאת מהכלל בכל הנוגע למשחקים (שוב, המחשב חזק כמו שהיא דורשת זה אין ספק...) ושלא נדבר על גלישה ועריכת תמונות.... בקיצור, גם אם היום אני נמצא איפשהו בשלהי ספטמבר 09 אני לא כזה שש למחוק את הויסטה שלי... לא יודע מה איתכם, נראה שכל חבלי הלידה של VISTA חלפו מזמן ומרוב השמצות לא עצרנו להבין שבעצם אין מערכת טובה מזו... אישית, אין לי שום בעיה עם הויסטה שלי... - ההפך אני מקבל את התחושה שעכ…
-
- 81 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
למה בחנויות דוגמת newegg אפשר לקנות גרסאות OEM בלי קשר לרכישת החומרה (כפי שלכאורה מתחייב?) כמובן שמצוין במפורש שאלו מיועדות עבור system builders, המחוייבים לתת תמיכה וכד', אבל מן הסתם הם לא היו עושים זאת אם מיקרוסופט לא היתה מאפשרת להם. עד כמה שידוע לי, מחנויות בארץ לא ניתן לרכוש גרסאות OEM.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של דל בארה"ב שמגיע עם vista basic באנגלית בלבד. האם יש אפשרות להתקין תמיכה בעברית? יש לי דיסק שדרוג ל vista ultimate בעברית - האם אפשר לשדרג? הייתי מעדיף להתקין תמיכה בלבד ולא לשדרג. תודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסיתי להוריד 4-5 גרסאות שונות של ווינדוז 7. בכל המקרים קיבלתי מסך כחול בתחילת ההתקנה (מיד אחרי הנקודות הצבעוניות שיוצרות את האייקון של חלונות). מדובר במחשב AMD 3800+ (ליבה כפולה) עם 2 ג'יגה זכרון. כשאני מנסה להתקין מתוך הווינדוז אז החלק הראשון עובר בסדר אבל כשהוא צריך לבצע ריבוט כדי להמשיך את ההתקנה אז שוב אחרי שלב הנקודות הצבעוניות אני מקבל את המסך הכחול. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לא מזמן ויסטה 32BIT במחשב שלי. יש רק משתמש אחד וכמובן שאני אדמיניסטרטור, בהפעלת המחשב זה נכנס אוטומאטי ולא צריך להזין סיסמא. אתמול בא אלי חבר ורציתי לבצע פעולה קטנה דרך CMD (להמיר לו את הכונן קשיח החיצוני ל-NTFS ע"י פקודת CONVERT) זה נותן לי שגיאה שאין לי מספיק פריוילגיות לבצע פעולה זו. אני לא מבין למה ולא מצליח לשנות את זה! אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה באמצע התקנה : setup cannot copy the file:wmilib.sys יש לי אפשרות ללחוץ רק על esc=דילוג או F3 לצאת מההתקנה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בויסטה עם SP2. לפעמים קורה לי מצב, סתם ככה פתאום, שהשימוש במחשב נעשה כאילו אני לוחץ באופן קבוע על החץ ימינה במקלדת. זה בא לידי ביטוי בכתיבה למשל, אי אפשר לכתוב ככה בעברית כי הסמן חוזר להתחלה. לפעמים זה משתחרר, ולפעמים צריך לעשות ריסט. ובדקתי כבר שאין לכלוכים במקלדת, זה לא משהו פיזי שלוחץ על החץ. אשמח לפתרון
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
לצערי, הסיגייט ברקודה מת בטרם עת עקב התקלה הידועה. למזלי הרב, גיביתי הכל. כעת קיבלתי את ה-WD6400AAKS במקום הברקודה. אני מעוניין לבצע התקנה של הויסטה 32 ביט (BASIC) על הWD. האם לאחר ההתקנה תהיה לי בעיה בהתקנה ובעדכונים עקב שינוי החומרה? האם הסריאל עדיין יהיה תקף למרות שהיה שינוי בחומרה? תודה לכולכם ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום!! ראיתי אצל חבר שהוא עשה גם וינדוס xp וגם וינדוס vista.עכשיו מכיוון שיש לי כרטיס טלויזיה וכדי שהשלט שלו יפעיל אני חייב גרסת מדיה סנטר,אז רציתי לדעת אם אני יכול לעשות כמו גם xp רגיל וגם גרסת מדיה סנטר של xp.... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד עם מערכת XP 32-bit. פתחתי מוקדם יותר את המחשב, ולהפתעתי הרבה, ממשק ה-Windows שלי השתנה לחלוטין. מסך הכניסה עם שם המשתמש וסיסמא היה נראה שונה, וכשהגעתי לשולחן העבודה, גיליתי שמשהו נדפק. אני לא יכול להריץ את רוב התוכניות (אני מקבל שגיאה: "This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix the problem."), ובקצרה, יש כשל מערכתי. ניסיתי להפעיל שחזור מערכת - לא עבד. חשבתי שאולי זה וירוס, אבל אני לא יכול אפילו להריץ את האנטי-וירוס... יש לציין גם שלפני הדלקת המחשב, הוא לא עלה כמו שצריך ונתקע במסך השחור, אז עשיתי ריסטרט. כשהוא עלה שוב, רצה בדיקת הכונן הקשיח של Windows, ומשהם המשכתי לכל הבלאגן…
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה winxp-sp2. היום כשהדלקתי את המחשב, מערכת הפעלה עלתה עד הרגע שהיא הייתה אמורה להיכנס ל- desktop, ושם נעצרה. ניסיתי לבחור באפשרות - Last Known Good Configuration אך נסיוני עלה בתוהו. האם ניתן להתגבר על בעיה זו בדרך אחרת?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי 512mb של זיכרון ram ואז שידרגתי ל2gb ram ועדיין אני מקבל מדי פעם הודעה של כמות מועטה מדי של זיכרון וירטואלי איך אני פותר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-