Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
-
הכנסתי דיסק ווינדוס xp sp2 טוען לי את ההתקנה אתם יודעים היה לי את ה press any key to boot from cd. ואחרי זה המחשב טען את הקבצים ואז זה כתוב: SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOUR COMPUTE ו Make sure any hard disk drive are powered on and properly conected to your computer and that any disk related hardware configuration correct. this may involve runing a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. -- מה זהההההההההההה אני מת להתקיןןן ודרך אגב זה מחשב חדש
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק שלושים גיגה עכשיו פירמטתי אותו והוא מפוצל לשתי מחיצות עכשיו יש לי דיס של וינדוס אקס פי עם sp1 שאם אני עושה ב biso מכון שהדבר הראשון שיעלה זה הcdrom עכשיו זה אמור ישר להתקין את הוינדוס זה מתחיל להתקין את הוינדוס במסך הכחול אחרי זה זה עושה ריסטרט ובימקום להמשיך את ההתקנה של הוינדוס זה חוזר על אותה פעולה ראשונה של ההתקנה במסך הכחול ..... מה אני אמור לעשות? בתודה על העזרה אלעד
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג msi pt880 vt8237 . עד היום תמיד כשהייתי רוצה להתקין וינדוס מחדש היתי מוריד את הדרייבר של vsata raid לוחץ f6 מריץ את הדיסקט עם הקבצים של הסאטא ומתקין אתמול רציתי להתקין וינדוס מחדש ויש לי בעיה אני לא מצליח להריץ את הדיסקט הוא אומר לי שגיאה כזאת: vaisraid.sys cannot load error code 18 ניסתי להתקין כמה סוגים של וינדוסים הורדתי sata driver מכל מיני מקומות ועדין יש לי שגיאה .! אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת ?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל 915PCY ללוח אם יש כרטיס קול עליו של ריאלטק .. הבעיה זה שהוינדוס מסרב להתקין את הדרייברים הוא מציג שגיאה מוזרה : Microsoft bus driver must be loaded ??? ??? למישהו יש רעיון ??? , כל החומרה חוץ מהכרטיס קול הותקנה בהצלחה , בנוסף המחשב מזהה כרטיס שהוא לא מצליח להתקין ...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק חדש, westren digital 80 gb 8mb buffer. חיברתי אותו כמו שצריך, הוא מזוהה בלי בעיה בביוס. כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי הודעה שזוהתה חומרה חדשה. אבל אני לא רואה את הכונן. עשיתי הוספת חומרה חדשה אבל כתוב לי שכבר מותקן רכיב בשם WDC WD800JB-00FSA0, אני מתאר לעצמי שזה הכונן החדש. מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרתכם. רכשתי רישיון חוקי של Office 2024 Professional Plus מסוג Retail (פרטי) דרך אתר keysredeem.com (מצורפות תמונות למטה). 🔹 מערכת ההפעלה שלי: Windows 11 Pro 🔹 רישיון: Retail, חד-פעמי, פרטי – לא רישוי ארגוני או מנוי 🔹 הבעיה: בכל ניסיון להכניס את קוד הרישיון שהתקבל מהאתר, אני מקבל את ההודעה: "השירות אינו זמין – אנו נתקלים כעת בקשיים טכניים. נא נסה שוב מאוחר יותר" מה ניסיתי עד כה:מחקתי לחלוטין את כל גרסאות ה-Office מהמחשב כולל כלי ההסרה של מיקרוסופט ניקיתי את הרישום והפעלתי מחדש את המחשב ביצעתי עדכון מלא ל-Windows ניסיתי גם התקנה מקוונת וגם קובץ התקנה מקומי (Offline) ווידאתי שהשעה ואזור הזמן תקינים ניסיתי להפעיל כמנהל – ועדיין אותה שגיאה מצורפים:✅ צי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חברים אני אובד עצות ואני ממש אשמח לעזרה.. התקנתי את הווינדאוס 7 על המחשב (4 ליבות q9400) ולאחר ההתקנה כשהווינדאוס אמור לעלות מופיעה שגיאה: "המחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי או שאיראה בו שגיאה לא צפויה. אין להמשיך בהתקנת windows. כדי להתקין את windows, לחץ אישור כדי להפעיל את המחשב מחדש ולאחר מכן הפעל מחדש את התוכנה" מה שכמובן לא עובד.. והשגיאה חוזרת חלילה..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ישן ולהתקין לו Windows XP, אבל כשאני מפעיל את תהליך ההתקנה, המחשב מודיע לי על טעות עוד לפני שאני מגיע לשלב של הפרמוט. צירפתי תמונה של ההודעה שאני מקבל. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי עותק חוקי של ווינדוס 7, 32 ביט. הכל עובד טוב ויפה אבל החלטתי שאני רוצה לעבור למערכת 64 (בנוסף להוספת 4GB זיכרון, לא רלוונטי). מפאת חוסר בתקציב, ומהרצון לא להרגיש פראייר ולשלם על 2 גרסאות של אותו הדבר, הורדתי גירסת 64 ביט למחשב, אך עכשיו אני לא מצליח להתקין. דרך הווינדוס ההתקנה לא עובדת מכיוון שצריך לעבוד במערכת 64 ולכן צרבתי את קבצי ההתקנה ועשיתי BOOT דרך הCD אבל זה עדיין פשוט נכנס לווינדוס המקורי (32). יש דרך להתקין את המערכת מבלי למחוק את המקורית או שאני חייב למחוק הכל בכדי להמשיך? תודה למתייחסים!
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. כרגע מותקנת לי גירסת ווינדוס XP pro, כאשר אני מנסה להתקין גירסת ווינדוס XP home דרך הווינדוס עם הדיסק של XP home קופצת לי ההודעה הזאת: איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?? תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום! אז הכנסתי את הדיסק של וונדוס, איתחלתי איתו את המחשב, ופירמטתי את הכונן שבו היה מותקן וינדוס מקודם. אחרי זה המחשב עשה ריסטרט, והגעתי למסך הכחול ההוא שממנו אמורה להתחיל ההתקנה של ויונדוס. אבל אני תקוע במסך הזה! אני פשוט רוא מסך כחול ועכבר באמצע ושום דבר לא מתקדם. המחשב שלי בעצם חסר שימוש כי בכל פעם שאני מדליק אותו הוא מגיע למסך הזה. ניסיתי לפרמט שוב את הכונן ולהתקין שוב, אבל בדיוק אותה בעיה. יש לכם רעיונות? אה כן, לפני זה בטעות התקנתי את וינדוס על מחיצה אחרת בHD,זה עבד טוב, אבל אז רציתי להתקין מחדש במחיצה שבה רציתי להתקין מההתחלה, ואז קרתה הבעיה. יכול להיות שזה קשור? תודה.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע לפני כשעתיים ואני לא בדיוק מצליח להתקין את הווינדוס אין לי כונן דיסקטים ורק צורב DVD.. אני מכניס את הדיסק של הווינדוס ומפעיל את המחשב והוא כותב לי: disk boot failure, insert system dist and press enter בדקתי את הדיסק הזה דרך הווינדוס והוא העלה את ההתקנה.. נכנסתי לביוס וכתוב שם כונן הDVD אין אפילו אפשרות לשנות את זה אבל הוא עושה מזה בוט... קראתי איפשהו שצריך להכניס את הדיסק של הלוח אם כאשר אין כלום במחשב אז הכנסתי אותו והוא מעלה לי את המסך הבא כמו חלון CMD כזה.. 1. HD System type -(00) freeDOS kernel version 1.1.35w......... copyright........ c: HD1, Pri [ 1], CHS= 0-1-1, Start= 0 MB, size= 31 MB corrupt or unpartitioned drive 01 bad or…
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
על פי מה שלמדתי אני יודע שהמעבד שלי תומך 64 ביט ואני יראה לכם תמונה הפעלתי את ה-VMware מכונה וירטואלית ואני מנסה לעלות את הווינדוס והוא רושם לי שהמעבד לא מתאים יש למישהו עצה בקשר לזה?
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב שלי ואחרי שאני מאתחל את המחיצה ומתקין עליה את הווינדוס הוא מתחיל להתקין ואז נתקע עם מסך שחור. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ועוד שאלה אם אני יתקין את מערכת ההפעלה על מחיצה אחרת שיש עליה קבצים המערכת תמחק אותם ותתקין את עצמה או תשאיר אותם ותתקין את עצמה? תודה מראש חגי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... ניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עשיתי פירמוט וניסיתי להתקין ווינוס 7 אך ההתקנה כל הזמן קרסה והראתה לי מסך כחול וכתוב שם שגיאת חומרה. התקנתי אחרי זה XP והכל היה בסדר, אני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין את הווינדוס 7. המפרט שלי - AMD ATHLOM 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 6000+ 3.01 GHZ 2 GB RAM ניסיתי להתקין גם גירסאת 64 ביט וגם 86 והקריסה קרתה בשניהם ובמספר פעמים. הקריס לא קרתה בזמן מסים, לפעמיים היא הגיעה בתפריט של הבחירת שפה בהתחלה ולפעמים ב-90% אחוז של ההתקנה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, לא נראה לי שזאת בעיית חומרה כי אין סיבה ש-XP יעבוד ו-7 לא. עוד דבר, התקנתי XP אבל אין לי שם עברית ולא היה גם באופציות, יש מצב להתקין את השפה ההעברית בדרך אחרת ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין ווינדוס 7 ובאמצע ההתקנה המחשב מבקש מנהל ההתקן ואין לי את הדיסק דרייברים של המחשב וגם לא איך לבדוק סוג חומרה של המחשב מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
-
\windows\system32\drivers\lsi_fc.sys \Windows\system32\DRIVERS\q12300.sys status: 0xc00000e9 info: Windows failed to load because a critical system driver is missing כאשר אני מתקין את הווינדוס הוא רושם לי את אחת הבעיות הנ"ל כל פעם משהו אחר . התקנתי ווינדוס עשרות פעמים ופעם ראשונה שאני נתקל בבבעיה כזאת אודה לכם אם תנחו אותי מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי שכרגע גם מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ווינדוס 7. כרגיל עשיתי את כל השלבים, החלפתי בביוס את הfirst boot device לcdrom הכנסתי את הדיסק של הווינדוס הגיעה השלב שהמחשב עולה הדיסק של הווינדוס בפנים, שהמחשב עולה עולה הפקודה "press any key to boot from cdrom" אני לוחץ אנטר ובמקום שההתקנה של הווינדוס תעלה המערכת הפעלה שלי עולה באופן רגיל. ניסיתי כמה גרסאות של ווינדוס ובכולן אותה הבעיה. החלפתי סידירום, שיניתי את הסדר של הבוט שגם השני והשלישי יהיו מהסידירום ועדין אני לא מצליח לעלות את ההתקנה של הדיסק על מנת לפרמט ולהתקין עותק חדש של ווינדוס. מה אני מפספס פה? יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אחרי שקבלתי מחשב נייד ללא עברית וווינדוס שאי אפשר להתקין בו עברית, הייתי חייב להתקין ווינדוס חדש (ultimate 64) כדי שאני יוכל להתקין עברית לאחר מכן, אבל שכחתי ממשהו שאחד, שאין לי driver למחשב, משמע אין לי אפשרות להתקין את הdriver של הרשת ככה שאני לא יכול לגלוש כרגע באינטרנט. יש איזה דרך להשיג דרייבר של זה? לא מצאתי באתר של HP הדגם זה HP 630 תודה
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב ווינדוס 7 64BIT ULTIMATE בקובץ ISO. צרבתי את הקובץ לדיסק DVD כמו שצריך גם בנרו וגם דרך הווינדוס 7 אך כאשר אני מנסה להתקין את זה במחשב אני מקבל מסך שחור. סידרתי את הBOOT כמו שצריך ואני מקבל את ההודעה PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DVD אך אחכ אני מקבל רק מסך שחור. מדוע זה קורה? אולי בגלל שזה גירסת 64BIT? יש לי במחשב 4 GB זיכרון וגירסת 32 BIT של ווינדוס 7 כרגע במחשב וכאשר אני מבצע התקנה דרך הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "גירסת מסמך זה אינה תואמת לגירסת WINDOWS שאתה מפעיל. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הפכתי USB של 8 GB לBOOT ושמתי עליו WIN7. שאני מחבר אותו למחשב ומפעיל אותו כBOOT המחשב מעלה אותו ואז נתקע על המסך WINDOWS IS LOADING FILES. ב-3 מחשבים אחרים שניסתי להפעיל את הUSB כ BOOT הכל עבד מהר וחלק.. שניסתי להתקין את הווינדוס מCD שהוא BOOT הכל עבד חלק מכל המחשבים.. משהו מתפקשש לי ב USB שאני מנסה לפרמט.. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? והגדרתי את הUSB בביוס שיעלה ראשון.. אפילו הגדלתי לעשות והחזרתי את הביוס למצבו האורגינל... עדיין לא עובד במחשב שלי ובאחרים כן.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס 7 על לפטופ חדש של חברת ASUS, בחלון של הבחירת מחיצה להתקנה אני מקבל הודעה שאומרת: "אין אפשרות להתקין את Windows בדיסק זה. הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג MBR.במערכת EFI, ניתן להתקין את Windows בדיסקים מסוג GPT בלבד". מישהו נתקל בעבר בהודעה כזאת? איך מתמודדים עם מצב זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש בלי שום מערכת הפעלה ועכשיו בבית חיברתי אותו ואת המסך, הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7. המחשב כן עושה קולות "חשיבה" ומהבהב וקורא את הדיסק, אבל מבחינת המסך - לא מופיע עליו כלום, לחלוטין. בהתחלה עולה הלוגו של החברה (LG) ואז הוא עובר ל-power save mode והמסך נכבה. יש למישהו רעיון מה לא בסדר או מה אני עושה לא טוב? אני אוסיף גם שהמסך הגיע עם שני כבלים, אחד עם יציאות כחולות והשני עם לבנות, חיברתי אחד מהם ולאחר מכן את השני ובכל מקרה הוא ישר עובר ל-power save mode ובזאת זה נגמר.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-