עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elad-k1,

שלום.. בשורת התחל אני מפעיל את המדיה פלייאר למשל אז אני רואה את הלשונית של המדיה פלייאר עם סמל של תייקיה! למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי בעיה קטנה (ענקית!!) במחשב. לפני מספר שבועות שמתי לב שמחשב נהיה איטי בצורה בלתי נסבלת. חשבתי בהתחלה שזה וירוס או בעיית דפרגמנטציה, אבל הסתבר שזה לא המקרה וכנראה הכונן נדפק איכשהו. אז הלכתי לי חיש מהר לחנות המחשבים הקרובה למקום מגוריי וקניתי כונן קשיח חדש של 1 טרהבייט. התקנתי עליו מערכת הפעלה כרגיל, אבל עשיתי שם טעות קריטית. בגלל שאות הכונן C הייתה תפוסה ע"י הכונן הדפוק (שעדיין עבד ורציתי לגבות ממנו מידע) אז התקנתי על כונן F. עכשיו כבר המצב מחמיר ולמחשב קשה לזהות את הכונן הפגום כשאני מאתחל את המחשב (הוא מצליח אם אני נותן לו לנוח כמה דקות). הבעיה היא שאני לא יכול לנתק את הכונן הפגום כי אז אות הכונן משתנה ומערכת ההפעלה לא מוצאת את הקבצים שהיא מחפשת (חכמים אלה ב…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. מה אפשר לעשות כדי להיכנס למחשב או לבטל תסיסמא וזה במחשב זה בכניסה לווינדוס ? אצל ידידה שלי היא עשתה סיסמא והיא לא זוכרת אותו הרבה זמן לא נגעה במחשב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SAARKL,

שלום רב לאחרונה התקנתי WIN 7 בצירוף KLITE BASIC ואיני מצליח לראות סרטי DVD במדיה סנטר כמו שצריך - המסך מקרטע ויש המון הפרעות אציין בנוסף כי זה קרה גם ללא המקודדים מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  5. שלום קניתי לילדים מחשבים חדשים די חזקים: מעבד אינטל 8400 כרטיס מך 250GTS 4 גיגה זיכרון לוח אם מבוסס P45. אני חושב על להתקין להם Win 7. השאלה היא מה לעשות עם דרייברים. ל gigabyte אין עדיין דרייברים ל win 7 עבור לוח האם. האם ניתן להשתמש בדרייברים של Vista במקום? תודה.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  6. שאלה פשוט.... תראו כאן בתמונה... http://img404.imageshack.us/img404/1299/64878623.jpg מה אלו החירבושים האלו ב-4?... ואיך אני משנה את זה? המטרה היא לשנות את מיקום תיקיית ה-TEMP לדיסק הקשיח המהיר יותר שלי (הסיבה מובנת מאליה..). תודה רבה לכולם!!! :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by yoxo,

ניסיתי להתקין על הנייד CQ60 HP את WINDOWS XP מקורי ואיך שמתחילה ההתקנה אני מקבל מסך כחול. איך אפשר לטפל בבעיה ולהתקין את XP ?

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  8. בעיה ממש לא מובנת... לא מבין ממה היא נגרמת... אצלי אני לא מצליח להעביר שום קובץ מהמחשב לPSP שלי דרך הUSB אבל אצל החבר שלי זה עובד 100% זה רושם לי את הבעיה הבאה... מה יכולה ליהיות הסיבה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. Started by gogi,

חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD במקביל לחיבור למסך המחשב מאז כשאני מדליק את המחשב המחשב משנה את הרזולוציה של המסך וגם של הטלויזיה לרזולוציה המקסימלית, במסך 1024 על 1280 ובטלויזיה 1080 על 1920 במקום הרזולוציה הרגילה 768 על 1024 ו768 על 1360 בטלויזיה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  10. Started by itays333,

התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  11. שלום חברים היה לי ראיון עבודה במעבדת מחשבים כלשהי , שמספקת שירות בעיקר למגזר העסקי . הוא אמר לי שתכלס להרכיב ולשדרג מחשב זה שטויות ולא זה מה שמדאיג אותו הוא רוצה שאיהיה מסוגל לנהל שרתי ווינדוס סרבר , שרתי לינוקס ויוניקס . שתפקידם הוא בעצם להיות הראוטר של הרשת ולהקצאות הרשאות (גישה לאינטרנט וכולי ) לכל המחשבים הכפופים תחתם . עכשיו הוא אמר לי שאין לו הרבה זמן ללמד אותי את כל זה , ועיקר הלימוד שלי צריך להיות עצמאי . אתם מבינים על איזה סוג שרת\שרתים מדובר ? אשמח מאוד לכל לינק שמלמד על שרתים שהם ראוטרים ועל הדרך שמחלקים הרשאות לכל המחשבים הכפופים במערכות הפעלה הנ"ל תודה לעונים . עריכה: למעשה אני רק צריך ללמוד את ממשק השרת ראוטר . …

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. התקנתי SP2 לפני כשבוע, אחרי ההתקנה הוא התקין לי איזה עדכון לתוכנה של ה360 במחשב ומאז הוא מסרב בתוקף לזהות את השלט (יש לי אלחוטי דרך אגב). ניסיתי להסיר את הXBOX 360 ACCESSORIES 1.1 להורידו מהאתר של MS ולהתקינו מחדש וכלום!! אנא עזרה אני כבר שבוע בלי השלט ולא מצליח לפתור זאת.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by Ivan,

אי אפשר. מיקרוספט לא רוצה UPGRADE אבל אפשר לאכוף עם POWERISO לפתוח קובץ ISO של התקנה בספריה Source לשנות בקובץ cversion.ini את HostBuild ל 7000 : [HostBuild] MinClient=7000 MinServer=7000 לעשות SAVE ב WINISO לצרוב קובץ ISO עכשיו מתוך W7 אפשר לשדרג ל RC1 . (אני עוד לא ניסיתי לשדרג.)

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by sirexrv,

שלום לכולם לפני שבוע המחשב החליט שהוא לא מזהה את הכונן DVD שלי בבדיקה במנהל ההתקנים (מאפיינים של הDVD) נרשם: "Windows טען בהצלחה את מנהל ההתקן עבור חומרה זו, אך אינו מוצא את התקן החומרה. (קוד 41)‏‏ לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." אמרתי, סבבה - אבל למה את הכונן הוירטואלי שלי (DAEMON Tools) הוא גם לקח (הרי הוא לא מחובר פיזית)? מישהו יודע מה עשים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. אני עומד להתקין SP1 על הויסטה הקיים שלי.. האם כונן C שלי ימחק? או שזה רק יעשה UPGRADE?

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  16. חבר'ה, יש לי בעיה: כל פעם שאני מדליק את המחשב (נייד חדש שהגיע עם VISTA) ישנה פעילות דיסק-קשיח אינטנסיבית למשך כ-10 דקות. אין לי יותר מדי תוכנות, וביטלתי את כל מה שהיה אפשר דרך כלי ה-MSCONFIG. בדקתי עם ה-Resource Monitor ותמיד הבעיה היא בכתיבה אינטנסיבית לקובץ שנמצא ב-C:\SYSTEM VOLUME INFORMATION מה יכולה להיות הסיבה ?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  17. שלום התקנתי מערכת הפעלה נוספת על ה FLASH DRIVE שלי ואני רוצה לדעת איך אני יכול להוסיף רשומה ל boot.ini בכדי שאני אוכל לאתחל מ flash drive איך אני יכול לדעת מה הפרמטרים הנכונים של multi()disk()rdisk()partition() כדי להגיע ל USB..? או לפחות איך למצוא אותם? תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by DJ_Yaniv,

שלום, התקנתי היום וינדוס לחבר שלי על הדיסק קשיח שלו (וינודס XP) ולאחר שהתקנתי חיברתי בחזרה את הדיסק קשיח שלי ועליו יש וינדוס VISTA והוא מזהה את הדיסק קשיח אבל לא נכנס לוינדוס, עכשיו אני על המחשב של אח שלי. מישהו אולי יודע איך לסדר את הבעייה הזאת, ניסיתי כבר כמעט הכל. חבר'ה תעזרו זה דחוף, תודה !

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  19. בוקר טוב לכולם... אחרי הברדק שהיה הוחלף הלוח-אם והתקנתי בלי בעיה את ווינדוז 7. אבל לצערי עכשיו נתקלתי בהתחברות לאינטרנט. הווינדוז מזהה את שני כרטיסי הרשת שלי כמו שצריך אבל הוא נותן לי למטה אייקון של מה שמחובר למודם (אלקטל ספיד-טאץ' הום) עם סימן קריאה. אני יודע שצריך להכניס IP ידני לכרטיס הרשת (10.200.1.1) וזה מה שעשיתי אבל הוא עדיין עם הסימן קריאה הצהוב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא (מסתובב איפשהו מדריך להגדרת אינטרנט?) אולי יש דבר נוסף שלא עשיתי. התמיכה הטכנית במוקד לא תומכת בהתחברות לווינדוז 7 הדבר הוא שאחרי שמזינים IP ידני אז פשוט למטה אין כפתור של "OK" או "APPLY" כמו שהיה ב-XP אלא פשוט כפתור CLOSE . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by Shiker,

היי חברים אין ספק ה- RC1 רץ כמו מטורף..ואין מאושר ממני איך אני מגדיל את הזכרון של ה- WIN XP MODE[br]פורסם בתאריך: 11.05.2009 בשעה 14:31:25 אם יש לי כל כך הרבה צפיות אני אוסיף שאלה, אני משתמש בתוכנה ששמה AVAYA IP זו תוכנה שאני עובד איתה כחלק מהעבודה מהבית, לצערי היא לא עובדת בצורה חלקה ב- WIN 7 ולכן אני משתמש בה ב- WIN XP MODE אך יש בעייה, אין דרייבר של קול..ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם המחשב של כל הדרייברים אך לשווא..וגם אין עדכונים בנושא ב- WIN UPDATE רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. התקנתי את חלונות 7 עכשיו אני משתמש הרבה עם תוכנות ניידות portable כשאני מפעיל את התוכנות הניידות על החלונות 7 הוא תמיד סוגר אותם ומראה לי הודעה כזו.. נסיתי בכמה וכמה תוכנות ניידות הדבר חוזר על עצמו...

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. היי, כשמתקינים שתי מערכות הפעלה במחיצות שונות אבל בדיסק פיזי אחד, זה יוצר תפריט בחירה שמאפשר לבחור מערכת הפעלה בהדלקת המחשב. מישהו יודע איך אפשר לייצר תפריט כזה כשמערכות ההפעלה מותקנות בכוננים פיזיים נפרדים ? כרגע הפתרון היחיד שמצאתי הוא להיכנס ל- BIOS ולשנות את ה HD ב- BOOT Priority בכל פעם שרוצים להחליף מערכת הפעלה. וזה פתרון ממש מעצבן. תודה

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. בעיה קלה: אני רוצה לעשות שידרוג לחלונות 7 RC מויסטה הויסטה עם SP1 ועם חבילת שפות Mui בעיברית הבעיה היא שאני רוצה לנטרל ולהסיר את העיברית לגמרי בשביל שאני אוכל להתקין את Win7 בתור שידרוג ולא בתור התקנה נקייה נכנסתי להגדרות שפה ושיניתי הכל לאנגלית אבל המסך של 'ברוך הבא' עדיין מופיע בעיברית ועדיין כשאני מנסה להסיר את העיברית אז הואמודיע לי שהעיברית מוגדרת כשפת ברירת מחדל ובגלל זה אי אפשר להסיר אותה תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. אנשים אני לא מצליח להתקין וינדוס 7 RC 64 במקביל לוינדוס 7 RC 32 הקיים שלי ב dual boot ...! כאשר אני מנסה להתקין את מערכת 64 דרך וינדוס 32 מופיעה לי ההודעה שוינדוס מזהה מערכת שהיא 64 שלא תומכת במערכת שלי שהיא 32 ! ווינדוס ממליצה לי לתקין את המערכת 64 רק דרך ה boot טוב ניסיתי דרך boot CD בחרתי מחיצה D הכל טוב המערכת 64 מתחילה להתקין את עצמה עד שהיא עושה ריסטרט ואז הוינדוס 7 32 עולה לי למישהו יש תשובה ? ים של תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים