עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by olegu,

יש לי מחשב חדש. אני רוצה להתקין בו Windows XP. מתי שאני מתקין אותו מהדוס עם WINNT.EXE הוא מעתיק קבצים והכל מתי שהוא מסיים הוא מבקש להוציא דיסקט מהכונן ולעשות ריסטרט. הוצאתי את הדיסקט הוא עשה ריסטרט אבל במקום להמשיך בהתקנה הוא ביקש דיסקט. הכנסתי את הדיסקט ומתי שאני עושה שוב WINNT הוא עושה את אותה העתקת קבצים מחדש. איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי גם לשנות ב BIOS שהוא יחפש קודם את HD ולא את הדיסקט אבל זה לא עזר. יש לי לוח אם ASUS P4P800. בביוס שיניתי ל 1st boot device Maxtor 2st boot device cd rom 3st boot device 1st floopy drive

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  2. טוב אז ככה ניסיתי לפרמט את המחשב דרך דיסק ההפעלה של הXP לא משנה למה לא הצלחתי בכול אופן מה שעשיתי זה הוצאתי את ההרדדיסק, וחיברתי למחשב אחר ודרך המחשב האחר עשיתי לו פירמוט החזרתי בחזרה את ההרדיסק למחשב המקורי הכנסתי את הדיסק הפעלה אבל הוא אומר לי שחסר לו את הקובץ ntldr כמובן שהוספתי את הקובץ והרדיסק אבל אז הוא אומר שחסר לו את הקובץ hal.dll אותו ניסיתי גם להכניס אבל זה לא עזר הוא לא קיבל אותו עכשיו משום מה שאני מפעיל את המחשב בלי הרדדיסק בכלל הוא מעלה את התוכנה של ההתקנה של הXP אבל אז כמובן הוא מגיע לשלב שהוא לא מזהה שום הרדדיסק (בצדק, לשם שינוי) הבנתי שזה קשור משהו לביוס ניסיתי לאתחל אותו ע"י הוצאת הבטריה אבל זה לא ממש עזר מה ניתן לעשות? אגב עשיתי חיפוש באינטרנט ובפורום וכ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by vipic,

שלום רב.. לאחר שניסיתי את גרסאת הנסיון שמיקרוסופט סיפקה (RC2) , החלתי לחזור ל XP הישן והטוב. התקנתי אותו על תיקיה נפרדת, הכל טוב ויפה.. רק בעיה קטנה, שהוינדווס ויסטה נמחק מקובץ ה BOOT, ואני לא יודע איך לחזור ולהפעיל אותו (בימים שאני מתעגע למערכת) אם מישהו יודע איזו פקודה או נתיב שאני צריך להוסיף ב BOOT, אני אשמח לדעת. אגב, ה XP על כונן C הויסטה במקור הייתה על כונן G, לאחר ההתקנה של XP , שונה הכונן אוטומטית ל E[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 15:41:42 סליחה על ההקפצה , אבל למישהו יש מושג? ???

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by rollita,

קיבלתי מחשב חדש ואני מעונין להתקין בו XP. יש לי בעיה עם מחיצות. מופיעים בפני המסכים הבאים: "הרשימה הבאה כוללת את החללים (space) שהינם מוגדרים כמחיצות (are partitioned) ואת אלו שהינם not partitioned". הרשימה כוללת רק: "131Gb unpartitoned space" (בנוגע ללמה 131, אני יודע, זו לא בעיה). הוא שואל אותי היכן להתקין את XP ואני כמובן בוחר ב- "131Gb unpartitoned space" כי זה כל מה שמופיע לי. אח"כ מופיע לי המסך הבא: a new partition for windows XP has been created on 131Gb disk 0 at Id 0 and bus 0 on atapi [MBR] the partition must be formatted. כעת יש בפני שתי אפשרויות: format the partition using the NTFS file system (quick) format the partition using the NTFS file system בחרתי בא…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by abstract,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיות עם התקנת הXP עליו. אוקי המפרט: AMD 64 3000+ S-939 GA-K8NS-939 לוח אם 2*256 TWINMOS DDR 400MHZ GA RADEON 9600XT VIVO 256MB והרד דיסק ישן שכבר היה לי WD 30GB אוקי, אז ככה. בפעם השלישית בערך הצלחתי להתקין ווינדוס (בלי SP1) אבל, הוא קורס פעם ב... כלומר, זה יכול לקרות כשאני רק מעלה את הווינדוס ואז הוא עושה ריסטרט מעצמו או כאשר אני מנסה להדליק משחק כלשהו. הוא פשוט עושה ריסטרט. אחרי כל ריסטרט כזה הוא דורש תיקון של הווינדוס ע"י הדיסק של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם אחת אבל הוא דורש את זה כל פעם. דבר נוסף : הוא הקפיץ לי מספר פעמים חלון כחול (?!) עם השגיאה : BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO. למען ההגינות: את המחשב הרכיבו לי במעבדה, הבאתי להם את ההרד דיסק…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום התחלתי להתקין את WIN XP על מחשב ניד של טושיבה בכול מקרה בחלק שבו אתה מגדיר מחיצות הכול הלך כמו שצריך ואז בחרתי את המחיצה שעלה יהיה הWIN ואז בזמן האיתחול(אני חושב בפעם הראשונה שהפס צריך להתמלאות) המחשב ניתקע ב12% ואז הורדתי קצת את הגודל של מחיצת הWIN וזה גדל ל50% ואז שוב הורדתי וזה הגיעה עד 83% אבל כבר לא יכולתי להוריד זה היה כבר ממש מינימום.... למה זה ניתקע בשלב הזה ומה אפשר לעשות?\ תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Eden 6600,

קניתי השבוע את הנייד Compaq mini 311c שמגיע ללא כונן דיסקים והייתה לו בעיה עם האתחול של הwindows. אז באתי להתקין את ה-XP מחשב עם כונן דיסקים חיצוני אבל במסך ההתקנה הכחול ההתקנה לא הצליחה לזהות את הדיסק הקשיח ולא יכלתי להמשיך. יש דרך לפתור את זה? דרייברים או משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. אני מתפקד על תקן הטכנאי מחשבים של החברים שלי בפקולטה, ונותן תמיכה עד כמה שאני יכול ומבין. לפני כמה ימים פנתה אליי בחורה מהפקולטה שהמחשב של בעלה לא עלה. מדובר במחשב נישא של Dell. אמרתי לה לעשות Repair עם הדיסק של XP. בטלפון היא אמרה לי שאין לה אפשרות (אחרי שלחצה על r) לגשת לכונן. ניסינו כמה דברים נוספים אך זה לא עלה יפה והפנתי אותה למעבדות גלאקסי, שמטפלים במחשבים של Dell. היום ניסיתי להתקין מחשב של מישהי אחרת בפוקלטה. אותו סיפור - המחשב שלה לא עלה. היא אמרה לי שאחיה כבר פירמט את ה-HD. אני חשבתי שמדובר בהתקנה סטנדרטית. לאחר ההתקנה (עדיין לא בוצע עידכון מהאתר של מייקרוסופט, המחשב לא מחובר לאינטרנט), ניסיתי להתקין norton antivirus 2003 אבל הוא סירב להתקין לי אותו. לאחר ניסיון…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  9. קניתי אתמול מחשב חדש, ללא מערכת הפעלה... היום שהתקנתי WINDOWS XP SP3 גיליתי באמצע ההתקנה שהדיסק לא טוב, ועכשיו שאני מנסה להכניס דיסק אחר של ווינדוס SP2 זה לא מקבל אותו כמובן באמצע ההתקנה.. ויותר מזה אי אפשר לפרמט כי זה נכנס ישר להתקנה של הווינדוס! מה עושים במצב כזה? אני כאילו תקוע בהתקנה של הווינדוס ואי אפשר לצאת ממנה..

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by almogas,

שלום לכולם נראה לי שיש לי איזזו שהיא בעיה במחשב שמקורה בווירוס מסויים.. אני לא מצליח להתקין שום אנטי וירוס לא קספרסקי ולא נוד בטענה שאין לי גישה לתיקיה שבה מותקן האנטיוירוס ולכן אי אפשר להתקין גם שאני משנה את מיקום התיקיה הוא עדין רושם לי את זה ותמיד זה על הקובץ הפעיל של האנטיוירוס הוינדוס דיפנדר לא עולה לי גם.. יש למישהו מושג? אה ובקשר למסכים הכחולים הסתדרתי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אבי11,

אשמח לעזרתכם אני מנסה לבצע התקנה של חלונות אקס פי פרו על גבי התקנה קיימת. לאחר שהתחלתי את ההתקנה והתבקשתי להקליד את המספר סידורי (סימן שמתחילה להתבצע התקנה מהתקליטור) ולאחר המסך הראשון שמראה לי כמה זמן נדרש להתקנה מתבצע ריסט ועולה המסך הכחול של ההתקנה עם הודעה שעלי להכניס את התקליטור של הווינדוס עם חבילת השרות מס' 2 וללחוץ אנטר כמובן שהתקליטור בכונן , הקשה על אנטר מחזירה את ההודעה וגם פתיחה וסגירה של מגירת הכונן לא משנה את המצב אין אפשרות להמשיך בהתקנה (המחשב לא נתקע - רק כאילו לא מזהה את התקליטור) יש למישהו עצה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. אני מעלה את הדיסק בבוט, בשלב שבו אני בוחר אם להתקין ווינדוס, לעשות repair, או לצאת מההתקנה, אני בוחר להתקין ווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להמשיך כי המחשב לא מזהה שיש הארדיסק מחובר או שאולי הוא לא דלוק ולא זורם אליו חשמל. אין לי מושג מה עושים מעולם לא נתקלתי בבעיה כזאת. מישהו?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. בכול פעם שאני מנסה להתקין את האקספלורר 8 אני מקבל הודעת שגיע שהתקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. אני עובד עם חלונות XP פרופשיונל גרסה 2002 SERVIS PACK 3 שבמקור שלה היא בשפה האנגלית, אבל בעזרת תוכנה מסוימת הפכתי את המערכת לעברית. האם יש איזה שהיא דרך כן להתקין את האקפלורר בעברית? כי באנגלית אם אני זוכר טוב הצלחתי פעם להתקין.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by POD,

אהלן, אני משתמש ב-XP SP2, יש לי דונגל BT גנרי תוצרת סין ואני לא מצליח להתקין עבורו דרייברים. ניסיתי BlueSoil- לא עבד. ניסיתי Widcomm- עובד רק בהתחלה, אבל כשאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול, יש בעיה עם ה- btwusb.sys. לבסוף התקנתי אותו עם הדרייברים הגנרים של XP, אבל במנהל ההתקנים הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב ובמאפיינים כתוב שהדרייברים לא מותקנים . מישהו מכיר דרייברים אחרים שאני אוכל להשתמש בהם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by CybeR_CoM,

הכנסתי לUSB את הכוננים הקטנים האלה (לא יודע איך קוראים לזה) דמוי מחזיק מפתחות שמתחבר לUSB. כשאני מכניס את זה, יש לי את החלון של חומרה חדשה ואני אומר לXP שזה יתקין, הוא "מחפש" דרייבר, מוצא ואז הוא יוצר system restore point עכשיו זה בערך עובד כמו חצי שעה ולא מסיים ואני זוכר שגם בעבר זה היה קורה הרבה. לפעמים זה באמת מסיים אחרי איזה שעה ולפעמים זה סתם נתקע. יש למישהו רעיון? ד"א זה מחובר לUSB2.0

16. Started by pergola,

יש לי לוח אם ASUS P5B התקנתי את כל הדרייברים והכל היה טוב כשאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול הוא מביא לי הודעת שגיאה.. "the HDA audio bus driver is required and not found" ניסתי גם מההתקנה האוטומטית וגם דרך התיקיות.. בשני המקרים זה לא עבד.. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by r0ck1t,

הורדתי את דרייבר הקול של לוח האם שלי(Asus P4P800S), ניסיתי להתקין, וזה פשוט עצר לי בשלב הזה - http://img96.imageshack.us/img96/3136/untitledea9.jpg, ולא המשיך. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. קניתי ווסטרו 3350 והתקנתי וינדוס 7 אבל משום המחשב לא מזהה שום רשת על חוטית למרות שרשום כי הבלוטוס דלוק. ניסיתי להתקין דרייבר של דל אבל זה לא עוזר. מישהו יודע איך להפעיל את האינטרנט? כי לפי מה שזכור מכל ההתקנות עד עכשיו המחשב היה מזהה לבד.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  19. יש לי בעיה עם הכ.קול שאני מתקין תדרייברים עם הADD HARDWARE WIZARD שזה מגיע לסיום של התקנת הכ.קול מופיעה שגיאה : "THIS DEVICE COULD NOT START. (CODE 10)" מישהו יודע מה הבעה ואיך לתקן את זה??

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by Gnome,

יש לי פה מחשב חדש וכל פעם שאני מנסה להתקין את הWINDOWS XP PRO, אחרי שאני בוחר איזה מערכת קבצים וכל זה והוא מתחיל לעשות COPY FILES או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול שבו הוא אומר לי שהמערת כיבתה את המחשב כדי שלא יגרם לא נזק ואם זה פעם ראשונה בלה בלה בלה...... מה אתם חושבים שזה יכול להיות? יש לציין שהדיסק של ה WINDOWS תקין.

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  21. שלום לכם לפני כמה ימים קיבלתי וינדוס אקס פי הגירסא הביתית בעברית אז אתמול אחרי שקראתי את כל הדפים המצורפים לדיסק מכניס את הדיסק לכונן כשמערכת ההפעלה וינדוס 98 שלי באנגלית עדין מופעלת בהתחלה הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שאין לי את האפשרות לשדרג את המערכת מכיוון שהוינדוס הישן שלי באנגלית והוינדוס שאני מתקין בעברית אז היתה לי רק אפשרות אחת לבחור בא התקנה חדשה של וינדוס בחרתי בהתקנה הזאת ההתקנה ביקשה את מספר מפתח המוצר אני רושם את המספר לוחץ next ואז עולה לי הודעה שהמספר שכתבתי לא נכון בדקתי שוב ושוב ושוב את המספר אבל עדין זה אמר לי שהמספר לא נכון למישהו ממכם יש אולי רעיון לבעיה הזאת? למה זה קרה לי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by jbkkd,

גם לי יש. אחרי שהוא מוריד ועושה System inspection ההתקנה כותבת לי שחסרים לי קבצים שאני צריך להוריד ואחר כך להריץ את ההתקנה שוב. הבעיה היא שהוא לא כותב לי איזה קבצים להוריד... אני אמור לנחש? או שעידוכנים ששכחתי?(הורדתי את כולם אז אין סיכוי לזה)

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by dark_zero,

טוב אז ככה כאשר אני מכניס את הדיסק ותדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על מקש כדי שאני יעש BOOT מהדיסק אני עושה את זה יש טעינה כזאת עם המסך השחור ויש את הWINDOWS STARTING אבל שאי מגיע שמסך שבו אני צריך להתקין לבחור שפות שום דבר לא מופיע רק הסמן של העכבר טוען איזה 5 שניות מפסיק ושום דבר לא מופיע ואני יכול להזיז אותו אבל פשוט אין שום חלון שום דבר ואמור להופיע החלון של בחירת שפות...בבקשה אני צריך עזרה ניסיתי 2 דיסקים שונים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by asaf999,

שלום לכולם! היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וניסיתי להתקין בו וינדווס XP, התחלתי להתקין את הווינדוס (מדובר בעותק מקורי של XP HOME EDITION של חבר, לא שלי! עותק די ישן מהראשונים שיצאו... אבל מה זה משנה?!)..... אולם אז הסתבר לי שאין לי CD KEY ... אז ניסתי איזה 10 CD KEY שלקחתי מהאינטרנט (לגירסה שלי כמובן..) ושום דבר לא היה טוב, אני חושב אולי שיש בעיה בCD או משהו. בכל מקרה לא הצלחתי להמשיך בהתקנה!!! בקיצור הבנתי שאני לא אוכל להתקין את זה!! אז מה שעשיתי לקחתי מחבר אחר XP PRO (צרוב) אבל להפתעתי הרבה אני לא יכול להתקין גם אותו, מכיוון שהמחשב מבקש את הווינדוס השני (הראשון... יותר נכון).... מה שקורה נוצר מצב שבו אני מפעיל את המחשב, עולה לי ווינדוס XP HOME EDITION ומבקש להמשיך בהתקנ…

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by Couthzoe,

שלום לכם, הצלחתי להתקין לפני שבועיים Win7 על גבי WinXP (שניהם 32bit), והיום הייתי צריך להתקין אותו מחדש בגלל ספייוור שמצאתי ולא עזב אותי לנפשי. החלטתי, בטיפשותי, להפעיל גיבוי של WinXP על ידי Norton Ghost ולאחר מכן להתקין ווינדוס 7, אבל לצערי הDOS של גוסט לא עלה וכנ"ל לגבי הBOOT של הווינדוס שנתקע. בכל מקרה, הצלחתי להתקין ווינדוס XP מדיסק אבל כשאני מנסה להתקין 7 על אחד הPartitions, ההתקנה כותבת שאין לי מספיק מקום כשבבירור כתוב שיש לי 335 ג'יגה פנויים, וגם מסוג NTFS. הנה הPartitions שנמצאים כרגע: D:\) NTFS 335.46GB (G:\) NTFS 129.23GB (C:\) FAT 8MB - זהו ה Partition לStartup של גוסט ועוד 1.06GB שלא הוקצאו זה בלאגן... ניסיתי גם להריץ liveUSB ו liveCD של Gparted ולפרמט הכל אבל…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.