Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי דומין שנמצא על שרת 2008 יש לי בעיה עם הסינכון של השעונים ברשת אין התאמה בין השעונים האם יש דרך להעביר למשתמשים סינכרון מדוייק של השעון? כאשר אני מכניס את הפקודה net time /set /yes אז עדין השעה לא מעודכנת כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לא יודע איך מבטלים את זה, זה צץ באמצע סרט, באמצע משחק, וסתם ככה. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום כיצד אני יוצר מחיצה חדשה (דיסק מקומי) לאחר התקנת windows אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש היום בWIN XP והורדתי מהאתר של מיקרוסופט גם את WIN 7. יש אפשרות להתקין את ה7 בלי לפגוע בXP, וששתיהן תהינה נגישות עם אפשרות לבחירה במערכת הספציפית שאני מעוניין בה באותו רגע, בעת הפעלת המחשב? (אם כן, איך עושים את זה?) האם הקבצים שיש לי במחשב (נניח שירים וסרטים) יהיו זמינים בשתי הגרסאות? (אם שתי המערכות מותקנות על C והשירים והסרטים בD, כל הקבצים יהיו נגישים בשתיהן?) תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי ויסטה באנגלית, כל ה"מחשב שלי" ו"לוח הבקרה" כתובים באנגלית.. Control Panel, My Computer וכו'.. כמובן שאפשר גם לקרוא בעברית אבל כאשר לדוגמא אני שומר מסמך NOTEPAD בעברית, כשאני פותח אותו שוב כל האותיות העבריות מתחלפות בסימני שאלה, לדוגמא אם אני שומר: "אבגדהוז - 123456" כשאני פותח שוב את הקובץ מתקבל: "??????? - 123456" מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
IE 8 Version 8.0.7100.0 על Windows 7 RC1 Build 7100 64bit בניסיון לגלוש לכתובת המכילה מחרוזת מקודדת, לדוגמא : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%94 במקום לפתוח את הקישור, הדפדפן לא מזהה אותו נכונה, ומציג את ההודעה הבאה : האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתוח את הבעיה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברישום שלא נתנת למחיקה משום מה.שתי התוכנות החינמיות שלי מזהות אותה,מציעות תיקון אבל בסריקה הבאה היא מופיעה שוב. האם איפוס עוזר או יש פתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לא ניתן להבדיל את בין תיקיןת וקבצים ויש אייקון של HTML להכל.איך אפשר להעלים את המצב הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP במחשב נייד thinkpad R400 שהגיע אם ויסטה אני מכניס את הדיסק של XP (אני חושב זה 'הדור הראשון' של XP - לא נאמר כלום אל SP1 או SP2) ומעלה את המחשב. בשלבים הראשונים של ההפעלה (ברקע הכחול אבל לפניי שתוכנת ההתקנה מתחילה לשאול שאלות) מופיע מסך כחול
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
פתאום לאחר כמה חודשים של שימוש בווינדוס שעליו מותקן MUI עברי, התפריטים השתנו לאנגלית. מצאתי את הפתרון שפורסם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=304441.0 אך לצערי אין לי שום אחד מהעדכונים שמצויינים שם מותקן על המחשב. אשמח לעזרה, עומרי.
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת מתי יצא כבר הSP2 של וויסטה בעיברית?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עותק חוקי כמובן. יש לי את הגירסה שבאה עם 2 דיסקים,32 ו-64 ביט,קניתי אותה סגורה ממישהו שקנה את זה בארה"ב,קניתי אותה לפני יותר משנה ועד עכשיו פירמטתי את המחשב כבר די הרבה פעמים ואף פעם לא הייתה בעיה עם האקטיבציה עד עכשיו שזה אומר לי שהסיריאל בשימוש (פעם אחרונה פירמטתי השבוע אז עדיין המערכת לא עברה אקטיבציה). אין סיכוי שמישהו לקח לי את הסיריאל ולא החלפתי שום חומרה בשנה האחרונה. מה יכולה להיות הסיבה ? (ניסיתי גם להכניס את הסיריאל שוב אבל זה לא עזר)
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע xp sp3 ורציתי לדעת אם יש דבר כזה לעשות "עדכון" ל xp,כלומר להתקין את הויסטה דרך ה xp והוא פשוט הופך את xp לויסטה..? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 7, 32 ביט, RC ואחרי כמה זמן שאני לא ליד המחשב הוא נכבה לי אוטומטית.. לא ממש ברור לי למה... כשאני מדליק אין איזו הודעה או משהו כזה.. מעבד i7 920 6 ג'יגה ראם (מתוכם שמישים 3.25) אני כנראה היום אתקין את הגירסא של 64 ביט.. פשוט היה לי דיסק מוכן של 32 אז חשבתי לנסות בנתיים
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כשאני פותח את MY COMPUTE ונכנס לאחד הכוננים אני מעוניין לראות file edit view וכו"ו איך עושים את זה ? ושאלה שניה איך אני מגיע לחלון שאם יש לי קובץ חבוי איך אני רואה אותו
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כשאני מפעיל איזו תוכנית אז אנשים אחרים שנכנסים למחשב תמיד מפסיקים לי אותה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש בסרגל כלים השמאלי של הויסטה כפתור שמכניס את המחשב למצב "תרדמת" (low power). איך משנים אותו כך שיכבה את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של LG דגם P1, אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית בביתי, אבל אחרי זמן מסויים אני לא מצליח לגלוש, אבל עדיין כתוב שאני מחובר זה לא בגלל ניתוקים ברשת עצמה, כי בזמן שבדקתי את זה לא היו ניתוקים במחשב הנייח שמחובר. והתופעה לא קורית אחרי זמן ספציפי, זה אקראי, יכול להיות תוך 10 דקות ויכול להיות שעה וחצי. המחשב נקי מוירוסים ורוגלות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני יודע שזה אפשרי , אני לא מוצא את ההורדה ב update , והורדתי מהרשת , וזה לא מעדכן שום דבר , למי יש פתרון או הורדה ? עם קיימת בכלל . תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים..אני מפעיל את המחשב, הווינדוס נטען(עם הפס הכחול..) מסיים, ואז המסך פתאום לא מראה כלום(כאילו הוא נכבה). והמחשב עצמו ממשיך לרוץ. עכשיו ניסיתי להכנס למצב בטוח, אבל הבעיה שאחרי שאני לוחץ F8, ומגיע למסך עם האופציות בחירה לSAFE MODE. אין לי אפשרות לזוז במקלדת. היא לא מגיבה. משהו מוזר.. יש לכם אולי הצעות מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעלה את הוינדוס,הוא מבקש שם משתמש וסיסמא,אני מקליד הוא מראה שהכל תקין ומיד לאחר שניה הוא רושם מתנתק וחוזר לאותו מסך התחברות ככה גם ממנהל וגם מאורח ומהמשתמש הרגיל! לא מצליח גם במצב בטוח התקנתי וינדוס על הכונן השני שניהם תחת אותו סריאל מקורי שיש לי! מקורי!! בכל מקרה זה קרה לאחר ששניתי קובץ מסויים,אך עם הווינדוס השני שיחזרתי אותו במדוייק! מה אפשר לעשות? כי כרגע בווינדוס החדש שהתקנתי על הכונן השני,זה לא נותן להתקןי את הכרטיס מסך! אחרת הייתי עוזב את זה ככה לפרמט הכל מחדש ולהתקין? או שישנה אפשרות לסדר? לדעתי הפתרון הוא להגדיר שהוא לא יבקש אימות בכניסה לווינדוס אפשרות בלוח בקשה בתוך משתמשים,אך אני לא יכול להיכנס לווינדוס כדי לשנות זאת, יש אפשרות לשנות זאת דרך קובץ מ…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפני חצי שעה בערך המחשב שלי קרס והופיע מסך כחול וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב, הWINDOWS איפס את עצמו. כל ההגדרות של המערכת נמחקו ועל השולחן עבודה מופיעים רק התוכנות שהיו מותקנות מקודם, תיקיית המסמכים שלי ריקה וקבצים שהיו שם לא נמצאים אבל בכונן C לא התשנה המקום הפנוי ניסיתי לשחזר את המערכת אבל זה אומר שלא נעשה שום שינוי מה אפשר לעשות? אני משתמש בXP
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
בעיה ראשונה מותקנים לי על המחשב שני דפדפנים אקספלורר ופייר פוקס שאני יורד ועולה בגלגלת או כותב באינטרנט אם נתקעים לשנייה ואז חוזרים לעצמם למישהו זה קרה או למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון? ובעיה שנייה אחרי חצי שעה שאני לא נוגע במחשב הוא נכנס לפעולת שינה ואז שאני מעיר אותו הוא קם עם האינטרנט מנותק אני יודע לסדר שלא יהיה מצב שינה אבל אני רוצה ללכת ישר לבעיה ולבטל את הניתוק חיפשתי בהגדרות לא מצאתי משהו תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני אראה את כל הקבצים בכל התיקיות כ LARGE ICONS כי אני רואה הכל כ DETAILS וכל פעם לשנות תיקייה תיקייה זה באסה.