עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי דיסק של WINDOWS XP SP2, ורציתי לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס דרך הדיסק. אז שמתי אותו בכונן והפעלתי את המחשב, אך הוא עולה ונכנס לווינדוס בלי שיזהה את הדיסק ויתחיל בפירמוט\התקנת\תיקון ווינדוס. נכנסתי לביוס של המחשב (מחשב ישן..) ולא מצאתי דרך לקבוע BOOT FROM CD-ROM. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. בקרוב אני מתכוון לפרמט את המחשב..ולהתקין את WINDOWS XP SP3 PRO. הבעיה היא,שיש לי קבצים של בערך 30 גיגה אולי אפילו 50..(ביחד) ואין לי איך לגבות אותם,הם קבצים חשובים. איך אני אמור לגבות?אגב,ההארד דיסק שלי דיי קטן,יש לי 120GB. לכן אני לא יודע מה אני צריך לעשות.. תודה רבה לכולם.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lancealot,

שלום רב לאשתי יש מחשב (חדש) עם וינדוס 7 64 ביט, מעבד חדיש וכו' היא נכנסת לאתר מסוים לצרכי עבודה אך מקבלת באתר הספציפי DOES NOT SUPPORT AJAX נסיתי לעשות חיפוש ולחפש מה צריך להתקין על מנת לפתור את הבעיה אבל לא הצלחתי אשמח לשמוע רעיונות לעזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by idoyi,

המחשב יום אחד נפל לי ומאז הווינדוס לא עולה לי וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהקובץ הזה חסר: windows root system32\ntoskrnl.exe. please re-install a copy ot the above file. מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יעלה מבלי לפרמט את המחשב??? תודה ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by STRENGTH,

אני לא ממש אוהב את הסאונד של ווינדוס 7 שהוא עולה ושהוא מתכבה. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד צלילים חדשים לווינדוס ככה שאני יוכל לשנות את הווינדוס לגמרי :jump:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי את התיקיה של הdropbox על השולחן העבודה וכל פעם שאני רוצה להעתיק לשם משהו אני גורר וזה מעביר לא מעתתיק. לתיקיות אחרות במחשב אני כן רוצה שזה יהיה ככה רק לתיקיה הזאת ספציפית לא... יש אפשרות לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tempw,

יש לי בעיה במחשב עם תוכנת האקספלורר והפיירפוקס במחשב (windows xp sp2) החל מהבוקר, בטעות הותקנה תוכנית בשם surf robot אך הסרתי אותה עם התקנה/ הסרה. סריקה עם ad awere ותוכנת HijackThis , לא העלו דבר. המפליא הוא שתוכנות כמו אימיול ו ICQ עובדות ללא כל הפרעה. מ אני יכול לעשות כדי לגרום לאקספלורר והפיירפוקס לשוב ולעבוד?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מבין שיש לסרס כמה מהאפשרויות אם מערכת הפעלה WIN10 לא מופעלת. אבל עד כדי כך שלא תהיה לי אפשרות להוסיף אייקונים? אני כמישהו שמתקין הרבה מחשבים בעבודה באופן יומיומי - דבר ראשון שאני עושה לאחר התקנת מערכת הפעלה, עוד לפני שהיא מקבלת רשיון, זה לסדר את שולחן העבודה במחשב. עכשיו את זה אי אפשר לעשות עד שמפעילים את הרשיון? כן אני יודע שהפעלת רשיון בארגונים נעשית באופן אוטומטי. אבל יש מקרים יוצאי דופן. כל יום מגלים עוד דברים מעצבנים על המערכת הפעלה הזאת. לא פלא שדחפו לנו את זה בגרון במשך שנה שלמה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by amos2009,

שלום יש ברשותי ARCHOS 9 עם WINDOWS 7 STARTER נעלם לי סמן הפיכת אנגלית לעברית ולא ניתן להכניס סיסמא.(שמופיע בצד ימין למעלה) מה עלי לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KoM,

אם יש לי וינדוס 98 מותקן על הארדיסק אחד, ווינדוס 2000 על כונן שני אחר, ויש בינהם דיואל בוט. אם אני אוציא את הכונן עם הוינדוס 98, אני יצליח להעלות את ה-2000 על הכונן המשני האחר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by meirtz4,

אני צריך עזרה, תקף אותי וירוס נוראי בשם " שורסה". אין לי בעיה של גיבויים וכל מה שאנירוצה עכשיו זה לפרמט את המחשב אבל זה בלתי אפשרי היה דרך הווינדווס, והבנתי שזה משהו שקשור לסרביספק2 אז הורדתי אותו גם. בקיצור נוצר לי מצב שהווינדוס לא עולה, ואני לא יכול לעבוד עם קומנדפורט כי הווירוס כל פעם מפעיל מחדש את המחשב. ומה שנשאר לי זה להפעיל דיסק הפעלה דרךהBIOS אבבבבל.... אני בח"ול במדינה נידחת ואין לי איתי שום דיסק הפעלה או משהו כזה. רציתי לדעת איזה תוכנת הפעלה קטנה אני יכול להוריד שרק תרוץ אוטומטית כשאני מפעיל את המחשב דרך הדיסק ואז אני אוכל לפרמט דרכה (סטייל נורטון קומנדר של פעם) . או אפילו איזה קובץ להוריד ולשים על הדיסק כדי שאני אוכל סוףסוף להגיע לדוס ולרשום את המשפט המיוחל FOR…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Atlon-Xp,

6 SVCHOST.EXE כולם רשומים באותיות קטונות ולא לפי הסדר! רציתי לדעת עם זה נורמלי או שיש את הוירוס של זה שתמיד האנטי וירוס מוצא... עם היה לכם את זה בפעמים הקודמות... עם מישהו יודע מזה או שבכלל זה בסדר ושאני לא צריך להכנס ללחץ אז בבקשה תעזרו תודה,

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. פשוט ה7 הזה כל כך גרוע שזה מדהים.יש אפשרות לחזור אחורה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by slrr,

אני רוצה להתקין 7. אני נכנס לאתר של גיגבייט כדי להוריד דרייברים אבל שאני בוחר WIN7X64 הוא מראה לי דרייברים לא כולל כמה דברים (לדוגמא צי'פסט). http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2740&ost=windows+7+64bit#anchor_os אז מה זה אומר שאני לא צריך להתקין אותם??? זה יתקין לבד??? או שצריך להתקין את הגירסת ויסטה שלהם??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש ואפילו שיהיה לי 512MB זיכרון אני רוצה שהמחשב יהיה מאוד מהיר ולכן החלטתי לחסוך בזיכרון ולקחת ווינדוס 2000 ולא XP אבל אפשר לשנות את הסקין של ווינדוס 2000 כך שיראה כמו XP וכך אני ירוויח את כל היתרונות? וד"א להתקין WINDOWS 2000 PRO? עריכה: אפשר גם לשנות את המערכת הפעלה (2000) לעברית לאחר ההתקנה אם איזה תוסף? יש בזה חסרונות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לחשבון הGmail שלי אני לא מצליח להתחבר דרך אפליקציית הMail(המובנית) בחלונות 8 וכאשר אני מנסה להוסיף את חשבון הGmail שלי(עם הפרטים הנכונים כמובן, אין לי שום טעות) אני מקבל את ההודעה הבאה Unable to connect. Ensure the information you've entered is correct זה מה שאני עושה כדי להוסיף את החשבון(רק שלי זה לא הולך חלק כמו בסרטון :-\ ) ^הבעיה נפתרה הייתי צריך להיכנס ליישום בעזרת סיסמא ספציפיתכניסה באמצעות סיסמאות ספציפיות ליישום - גוגל http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=iw&answer=185833 לגבי אפליקציית המוזיקה הבעיה היא כזאת שאני לא מצליח לחזור לחנות הXbox Music דרך האפליקציה ^במחשב אחר של חבר עם חלונות 8 היה לו באותה האפליקצייה חץ לחזור אחורה לחנות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ..................

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, הכוונה לכל התיקיות ולא לתיקייה אחת. תודה אופיר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן נעלם לי הסרגל עיצוב של אאוטלוק אקספרס בעת כתיבת הודעה חדשה(נעלם לגמרי !). הגדרתי HTML וגם סימנתי ב"תצוגה" את סרגל עיצוב ו...כלום. מסרב להופיע. זקוק לעזרתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by liorw13,

שלום, יש לי ווינדוס XP וכאשר אני לוחץ על מקש ימיני בעכבר על שולחן העבודה או על קובץ מסויים, לוקח לתפריט כ- 3-4 שניות להיפתח... כנ"ל גם לגבי מחיקת קבצים / פתיחת תיקיות וכו'. יש לציין ששום תוכנה כבדה לא רצה ברקע ושהבעיה הזו לא מופיעה באופן קבוע, אבל רוב הזמן הפעולות האלו ממש איטיות.. ניסיתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס שוב, אבל הבעייה לא נעלמה.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? פרטי המחשב (אם רלוונטי): windows XP pro. SP3 RAM - 1GB מעבד - athlon 64 Dual Core 2.21Ghz תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי ווינדוס XP PRO SP2 לפי מה שהבנתי בכול ווינדוס XP יש את התיקיית INETPUB בכונן C ולא צריך להתקין אותה, אבל אצלי אין. למה זה? האם אני צריך להתקין אותה מהדיסק? אם כן איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by B0necrack3R,

לא מזמן התחילה אצלי בעיה כזאת שלוונדוס שלי לוקח איזה 15 דקות לעלות.. המקום שהוא נתקע זה הstartup screen באמצע התהליך בערך... עשיתי כבר defragmintion לדיסיקים..אני מיואש שום דבר לא עוזר אפיךו פורמט לא עזר לי... אשמח מאוד אם מישהו ימצא לי פתרון. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by JonyPony,

אוקיי. אני שוקל לשדרג לWIN7 אבל לא בטוח אם כדאי לי. אם אשדרג אני מתכוון להוסיף לפחות עוד 2 ג'יגה לזכרון פנימי (סה"כ יהיה 4) ולהתקין גירסאת 64BIT. הארם תהייה בעייה עם דרייברים ו\או תאימות למשחקים? (אם הנושא דומה כבר הועלה - אני מתנצל) :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dante123,

hi. היום ניסיתי ליצור תיקיה חדשה בכונן D ולא הצלחתי.היה כתוב:Unable to create the folder 'New Folder' Access is denied. הדבר המוזר הוא שבכונן C אני יכול ובכונן D אני לא יכול.אני מוגדר כAdministrator.למה לעזאזל זה קורה???עזרה בבקשה :-\ תודה. אגב,ניסיתי גם ליצור קובץ וורד\כל קובץ שאפשר שלוחצים קליק ימני-> New.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, היו ברשותי שתי מחיצות: באחת מהן, הראשית ©, היו מסמכים ושטויות אחרות, ובשניה (D), היתה מערכת ההפעלה. בעקבות תאונת עבודה מצערת נמחקה C לחלוטין כולל הכל ועכשיו הWindows לא עולה. כרגע יש ברשותי מחיצה אחת ובה מערכת ההפעלה (מה שהיה קודם D). השאלה שלי: האם מספיק להעתיק ממחשב אחר את הקובץ BOOT.INI או שיש צורך במשהו נוסף (אולי כתיבה מיוחדת ל- MBR). נ.ב התאונה נגרמה עקב שימוש בתוכנת Ghost של סיימנטק בגרסה 7 (בגרסת הדוס). משום מה במקום שבו צריך להגדיר את דיסק היעד התוכנה מגדירה, ללא ידיעת המשתמש, את המקור ולהפך. ראו הוזהרתם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.