Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשנות את שם כונן ה DVD ל E ואת כונן ה hard drive ל D. פשוט להחליף ביניהם. יש לי את התוכנה mini tools partition ולא מצאתי שם אופציה להחליף את האות לכונן ה DVD.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 חדש, וכאשר השארתי את המחשב דלוק בלילה, הוא אחרי איזה חצי שעה עבר למצב שינה בצורה אוטומטית. האם יש דרך לשנות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש - אולם לא הותקנה העברית ע"י הטכנאי. התקנתי את העברית אולם קבצים שהיו בכונן הישין שלי וגם על CD מופיעים עם סימני שאלה במקום אותיות והכי חשוב - לא ניתן להריצם או למוחקם לדוגמא: mp3.????? ?????? לעזרתכם האדיבה אודה ניר המודה... ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר העברת תיקייה מprogram files של c לprogram files של d, כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ EXE זה כותב לי: "The specified path does not exist" יש לי windows xp. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנת ה'צייר' האיקונית מתעדכנת אחרי הרבה מאוד זמן והופכת לאפליקציית חלונות 10 אוניברסלית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב בקצרה, אחרי ריסט למחשב שלי עלה הXP 32BIT SP3 הכל טוב ויפה אבל בעיה קשה מאוד שאין לי דרך לפתור אותה - העכבר והמקלדת אינם מגיבים כלל יש אורות בהם אז זה אומר שהם מחוברים, ואפילו כשאני מחבר ומנתק את העכבר ישנו צליל חיבור וניתוק חומרה אבל המצביע פשוט לא מגיב וכך גם שום מקש במקלדת. אודה לכל עזרה מכם כי ההרגשה היא פשוט להיות קטוע ידיים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המראה של הווינדוס שלי משעמםםםםם וזה אפילו כבר מתחיל להוריד לי את החשק מהמחשב. אני רוצה מראה חדש עם הרבה טבע שהשורת התחל שלי תשתנה שהאייקונים שלי סוף סוף יהיו מסודרים חלונות חדשים ומעניינים. אני רוצה משהו חדש ומרהיב עם הרבה תוספות. בכל אופן הנה לכם תמונה של הDESKTOP שלי אחרי שמחקתי חצי מהאייקונים שהיו לי על המסך(כל המסך היה מלא באייקונים). תחשבו על משהו יפה ואני מוכן לעשות כמעט כל דבר. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP PRO SP2 לפי מה שהבנתי בכול ווינדוס XP יש את התיקיית INETPUB בכונן C ולא צריך להתקין אותה, אבל אצלי אין. למה זה? האם אני צריך להתקין אותה מהדיסק? אם כן איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר להתקין 98 על מחשב p1 עם 21MB זכרון ו1MB זכרון ווידאו (PCI)???? כדאי בכלל????? כי אם אני עושה פורמט ו98 יעשה בעיות אז זהו כל משנשאר לעשות איתו זה לשחק כדורגל... :AR15: כרגע יש 95... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כל שניה קופצים לי אתרים למסך גם אם אני גולש וגם אם אני לא זה מעצבןןןןן...אפילו אם סתם אני רק מתכתב באיסי קיו ואפילו לא באתר של אינטרנט זה קופץ אין לי מושג איך להפטר..ניסיתי אד אוור, וינדוס וושר, אנטיוירוס וכלוםםם.... ועוד בעיה זה גם שאני לוחץ על הריבוע של האתר האינטרנט כדי לפרוש את האתר על כל המסך הוא נותן לי חצי מסך, זתומרת הוא לא מגדיל אותו עד הסוף הנה למשל אני יביא תמונה. אני אודה מאוד לכל העוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתי היצרניות המצליחות משוק הסלולר יציעו מחשבים ניידים מוזלים וקומפקטיים שמתבססים על חומרת ה-ARM המוכרת להן היטב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
HDD מפוצל לשניים ושני WIN על שני המחיצות איך אני מעביר את שניהם למחיצה אחת WIN 98 WIN XP עוד שאלה איך אני מוחק את 98 ומשאיר רק את XP
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מנסה לחשוב אם יש דרך כל שהיא לקבל ממיקרוסופט את קבצי ה-ISO להורדה לשתי הגירסאת, ה-32 ו-64 ביט של וינדוס 8, אך לשלם בעבור מערכת אחת. נניח שכרגע יש לי מערכת וינדוס 7 של 64 סיביות, לכן אקבל את גירסת ה-64 סיביות של וינדוס 8 בעת הרכישה דרך האסיסטנט. ונניח שבהמשך ארצה להתקין על מחשב אחר את גירסת ה-32 סיביות. איך אפשר לעשות את זה ללא עלות נוספת, ובלי ללכת לחפש מחשב שעליו מותקנת מערכת 32 ביט?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום התקנתי ווינדוז 7 אולטימייט X64 הורדתי את כל הדרייברים/תוכנות... ויש בעיה... המקלדת שלי לא מתפעלת את הווינמפ מכפתורי המולטימדיה, בשביל לעשות את זה צריך ללחוץ על הסמל שלה למטה כדי שהוא יעלה למסך ורק אז אפשר לתפעל את הווינאמפ עם הכתפורים אבל אז זה לא מועיל כי אינ יכול פשוט ללחוץ על הכתפור בתוכנה. במערכת הקודמת זה עבד כמו שצריך ובזאת הוא מסרב... מקלדת של מייקרוסופט. כמובן שהורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
fisrt of all- i had no way to search for realtive issues here, beacuse i cant write hebrew.... HI evreybody, yesterday Ive installed a new windows xp but somehow there is no Hebrew even in the language options in the control panel Hebrew doesnt exisit i think that the only way to fix it is by installing some hebrew plug-in or something like that thank you all i hope youll manage to help me
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נולדו לי כמה שאלות הקשורות לתכונות של READYBOOST ושל זיכרון וירטואלי READYBOOST: הבנתי מה זה, אבל למה אומרים שהשימוש בו מועיל למהירות של המחשב? אם אני מעתיק קובץ מדיסק קשיח לדיסק קשיח לוקח לי הרבה פחות זמן מאשר אני עושה זאת עם זיכרון USB. האים זה באמת שמיש וכדאי? זיכרון וירטואלי: האים כדאי לי בכלל להשתמש בו? כי זיכרון רגיל הרבה יותר מהיר מדיסק קשיח שבו נשמר הקובץ של זיכרון וירטואלי למה כשאני עושה READYBOOST הקובץ של זיכרון וירטואלי לא עובר לUSB, אלא נשמר ב-C? אשמח לתשובות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איכשהו הצליח להתנחל לי במחשב איזה וירוס למרות שהיה מותקן לי אנטי וירוס (NORTON 2002) לאט לאט כדרכם של ווירוסים הוא מכרסם לי בכל המערכות (את XP אני כבר לא יכול להעלות) ההודעה: norton anti virus detected a virus on your computer object name: .../sys32/winlogon.exe virus name: W32.elkern.4926 action taken: UNABLE TO REPAIR THIS FILE! ניגשתי לאתר של SYMANTEC ושם הורדתי כלי שעיודו לטפל בווירוס זה ע"י מחיקתו הבעיה היא שהקבצים הנגועים הם קבצי מערכת (SVCHOST וSERVICES) בגלל זה כל פעם שאני מפעיל את היישום (במצב בטוח כדרוש) המחשב עושה REBOOT לכן ניסיתי להתקין מחדש את ווינדוס 2000 בידיעה מוחלטת שידבק שוב אך בתקווה שאולי יש סיכוי שהפעם אני יספיק להתקין את האנטי וירוס לפני או שמישהו מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הדלקתי את המחשב לא מזמן והגאדג'טים שלי (all cpu meter וnetwork meter) הפסיקו לעבוד כראוי. כל הכתוביות והגרפים נעלמו ואפילו, או עלו למעלה בצורה מוזרה והתכווצו). זה נראה כמו מלבן שחור עם פס צבעוני למעלה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי קצת מסובכת היא מתאימה לפורום הזה ולפורום תוכנה ולפורום רשתות אז תיסלחו לי אם לא שמתי את ההודה הזאת בפורום אחר (כאן זה ניראה לי הכי הגיוני) אקיצקץ לבעיה: לפני כמה ימים התקנתי את הווינדוס XP מחדש הכל אחלה אבל יש לי רק בעיה אחת מישום מה מתי שהאימיול פועל (אחרי כמה דק' מזמן ההפעלה של האימיול)כל הוונדוס שלי קופא פשוט הכל ניתקע אבל מתי שאני מנתק את החיבור לאינטרנט פוףף הכל חוזר לפעילות שיגרתית וכל הפעולות שניסיתי לעשות כהווינדוס ניתקע פיתאום צצות עכשיו חשבתי שהבעיה היא רק באימיול אבל לא זה קורה לי גם שהקאזה עובדת הכל ניתקע וזה לא בעיה באפלוד שלהם כי האימיול מעלה לי מקסימום 5 ק"ב ועם הקאזה אני בכלל לא משתף אז אני משער שהבעיה היא בווינדוס ולא בתוכנות שיתוף…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות אולי מישהו יכול לעזור לי היו לי 2 חשבונות ADMINISTRATOR אחד המקורי והשני בשם SHAHAR שגם הוא אדמיניסטרטור ומחקתי את ה-SHAHAR עכשיו אני לא יכול להכנס כאדמיניסטרטור נגיד אני מנסה להכנס ל"מנהל ההתקנים" או לMSCONFIG הוא לא נותן לי מישהו יכול לעזור? ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצורב שלי(LG GH20NS ) מופיע במסך ה-POST והמגש שלו יוצא ונכנס כשאני לוחץ על הכפתור ,אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ולא מופיע במנהל ההתקנים כך שאני לא מסוגל לצרוב. איך אני פותר זאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש כמה תוכנות שמופעלות אצלי בכשאני מפעיל את המחשב ואני רוצה לבטל את זה.איך אפשר? אני פועל בHome. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא כותב שחסר הקובץ qq /windows/system32/config/system qq אין לי שום אפשרות לשחזר את הקובץ מכיוון שאני לא מצליח להכניס את הדיסק של המערכת הפעל כי המקלדת "נתקעת" בעת שאני לוחץ בפקודת press any key to win xp instalation משהו כזה האם אפשר לעשות דיסק אתחול באמצעות ה USB? אשמח לפתרון בן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יהיה ניתן לסבול את תפקודה של ויסטה על מחשב כזה ? המפרט - לוח אם (כרטיס מסך משולב) - ASUS P5G-MX - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1771&modelmenu=2 מעבד - INTEL PENTIUM DUAL CORE E2140 http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=888212&familyID=1&culture=en-US זכרון - 1024MB KINGSTON לא מעוניין לשחק משחקים ולא מעוניין להפעיל תוכנות גרפיות. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם בווינדוס 7 מיקרוסופט מגלים אם הווינדוס חוקי או לא דרך ווינדוס אפדייט ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-