עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. משום מה דלוק אצלי יותר מדי SVCHOST......למה זה לעזעזל?!?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה לשנות את שם כונן ה DVD ל E ואת כונן ה hard drive ל D. פשוט להחליף ביניהם. יש לי את התוכנה mini tools partition ולא מצאתי שם אופציה להחליף את האות לכונן ה DVD.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי לכולם, התקנתי ווינדוס 8 pro 64 bit. ההתקנה הלכה מצוין והתקנתי את כל הדריברים. התקנתי לראשונה המון עדכונים מווינדוס update והמחשב התקין אותם ועשה 2 איתחולים וכאשר עלה המסך נהיה שחור. כאשר לוחצים על ctrl,alt,del רואים את התפריט של מנהל המשימות וגם את הסמן של העכבר רואים כרגיל חוץ מהמסך של שולחן העבודה הרגיל. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Slavikik,

במנהל ההתקנים התהליך הזה תופס בין 80 98 ב CPU..הנה: אך אני יכול לעשות שהוא לא יקח הרבה כל כך?ולמה הוא בכלל? ועוד שאלה יש לי תהליך שקוראים לו PnKBstre.exe של SYSTEM מה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by IlanF,

הווינדוס לא עולה לי.. הוא נתקע על מסך שחור לפני המסך הכחול של הוולקום הדבר היחיד שיש על המסך זה הסמן של העכבר... מה עושים במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מופיעה לי הודעת שגיאה הבאה בוונדום: A PROBLEM HAS BEEN DETECTED........ BAD_POOL_CALLER ואז הוא מבקש ממני לעשות רסטסט (זה מסך כחול)... מה הבעיה ומה צריך לעשות..ניקיתי כבר רגסטרי לפני כמה ימים וכל כמה שעות עבודה הוא עושה את זה... המערכת שלי היא SP1 XP האם עליי לעדכן ל2?? וזהו מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכשהתקשרתי לחברה "עזרו" לי הרבה מאוד ביקשו ממני לפרמט כמבן שעשיתי את זה כבר 3 פעמים והתקנתי ווינדוס מחד ש עם כל הדרייברים.. הביוס שלי מעודכן ככל שניתן.. הנתונים שלי הם: PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מאיפה אני יכול להוריד את הקובץ המקורי של מייקרוסופט 64 BIT ? ולמה זה לא מזהה את המערכת שלהם שהיא 64???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי בנייד שלי מותקנת Windows Vista Home Premium Media center כשאני נכנס לשם יש שם אייקון לשידורים של חברת YES משומה כשאני מפעיל את זה הוא מתחיל לבצע הורדה שאינה מסתיימת ואז מראה לי על שגיאה \ תוכן לא חוקי. כשאני נכנס ללינק שהוצאתי מהDATA שלו הוא נותן לי קובץ להורדה. הורדתי את הקובץ אבל אינני יודע מה לעשות עם זה. [attachment deleted by admin]

9. Started by dante123,

hi. היום ניסיתי ליצור תיקיה חדשה בכונן D ולא הצלחתי.היה כתוב:Unable to create the folder 'New Folder' Access is denied. הדבר המוזר הוא שבכונן C אני יכול ובכונן D אני לא יכול.אני מוגדר כAdministrator.למה לעזאזל זה קורה???עזרה בבקשה :-\ תודה. אגב,ניסיתי גם ליצור קובץ וורד\כל קובץ שאפשר שלוחצים קליק ימני-> New.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sos,

שאלה שחבר שלי שואל... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ויש לי בעיה,כשאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לווינדוס,הכוונה לדסקטופ,אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט,וזה ממשיך שוב פעם ושוב פעם...בלי הפסקה. נכנסתי לביוס,והכל שם תקין,(דרך אגב,כשאני בביוס,המחשב נשאר דלוק ולא עושה ריסטרט). אני חושב שאולי זאת תוכנה שגורמת לכך,מה אתם אומרים,מה לעשות? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

יש לה קובץ exe?אני רוצה לנסות לפתוח אותה שישתמש ביותר מ 3gb ram

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הבקשה בכותרת, תודה. יש לציין שהצורך הוא לוינדוס XP חוקי שכבר עבר אקטיבציה, הצורך הוא שינוי מספר סריאלי ואקטיבציה מחדש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ziv0798,

יש לי בעייה של קידוד עברית במחשב(Windows 7) חלק מהעברית מופיע כריבועים וחלק כעברית, העברית מקודדת (ע"פ אקספלורר) לפי utf-8 .צירפתי תמונה להמחשה, אבל זה קורה גם בחלונות "עזרה" של ווינדוס 7! תודה! http://www.s iz.co.il/codes.php?i=rlnzmyjykjz5.png

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by hagay,

היי אז ככה נמאס לי מהוינדוס אק פי הזה.. ואני רוצה להתקין וינדוס 98 אז ככה הפעלתי את המחשב דרך הדיסק של הוינדוס אק פי ועלה לי 3 אפשריות 1. להתקין את הוינדוס 2.לתקן את הוינדוס ואפשריות אחרות 3.לצאת בחרתי האפשרות השניה ואז הגיע לי למסך שחור והוא שואל אותי ככה: "which windows installation would you like to log onto" אז לחצתי על 0 וזה לא עשה כלום וחצתי על 2 וזה לא עשה כלום (וככה זה ממשיך) ושלחצתי 1 הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמא של המערכת אז רשמתי את הסיסמא והוא רושם לי שהיא לא נכונה ... ואני זוכר את הסיסמא שלי... אז מה אני עושה? ובכלל איך אני מפרמט ב וינדוס אק פי ..???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nivezrati,

אחי היקרים ניסיתי להתקין XP PRO דרך הדוס במחשב השני אבל שנכנסתי דרך התיקיה I386 דרך הדיסק הלכתי לקובץ WINNT ואז הוא רשם לי ללחוץ אנטר אם אני רוצה להתקין את הקבצים שבשביל ההתקנה למרות שאין לי SMARTDRIVE או אפשרות לצאת. הקיצר לחצתי אנטר והוא התקין כמה קבצים שלו ושעולה המחשב יש לי לבחור איזה מערכת הפעלה ואז בחרתי ב-windows xp pro installation/upgrad ואז הוא רשם לי שוב משהו עם הסמארט דריב ולא רציתי ללחוץ אנטר כדי לא לדפוק אולי מישהו מוכן להסביר לי איך אני יכול להתקין בשקט והאם יש לזה השפעה בכלל. ואם כן אז למה אין לי את הSMART DRIVE הזה? בקיצר איך אני מתקין עם SMARTDRIVE ???? עריכת המודר: הכותרת הייתה בסדר גמור! בשביל מה שינית אותה?? ועוד לכותרת שנוגדת את החוקים!... פעם…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ^oz,

אהלן לכולם, כבר די הרבה זמן אני נתקל לפעמים בהודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל יישומים מסוימים (ולא כל כך חשובים האמת), והתעלמתי ממנה, עד שלפני כחצי שעה הורדתי את העדכונים למנהל ההתקן של VIA ניסיתי להתקין אותו ווהודעה המחורבנת צצה שוב, ואין לי מושג איך אפשר לפתור אותה. היא מגיע בחלון של :"NTVDM KERNEL:missing 16-bit system module" ובגוף ההודעה רשום:"please reinstall the following module to your system32 directory:user.exe" טוב, אז יצאתי וחיפשתי אחרי ה USER.EXE בספריית הסיסטם32 לא שמעו עליו בכלל, ובדיסק של XP אין שום זכר לחרא הקטן, מה לדעתכם אני צריך לעשות (חברה הימנעו מהמילה פירמוט, את זה תמיד אפשר לעשות...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מצאתי מדריכים שמסבירים איך ליצור ידסק התקנה עם SP2 אבל , וכאן מגיעות 2 שאלות: 1) במדריך מסבירים להוריד SP2 מהאתר של מיקרוסופט אבל זה בכלל הופץ עוד ב-2004 (מה שיש להורדה באתר של מיקרוסופט) ולא מעודכן.... איפה אפשר להוריד SP2 שכולל את כל העדכונים עד היום (או הזמן האחרון). 2) איך מוסיפים להתקנה האוטומטית תוכנות אחרות כמו winrar וכו'? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי תקייה שכל פעם זאני נכנס אליה המחשב נתקע,יש דרך להעביר משם את הקבצים מבלי להכנס לתיקיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן שהוא לא של המערכת שבו היו מותקנות כמה תוכנות, לאחר שידרוג ברצוני למחוק אותם כי ההתקנה של הWIN לא נגעה בהם והקובצי UNINSTALL לא בידיוק עובדים בכולם מה אפשר לעשות בכדי להסיר אותם בצורה נורמלית? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by the red dragon,

זאת ההודעה שאני מקבל כשזה קורה http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4c/Bsod_w2k.png

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Nurit2005,

אני גרפיקאית ועד היום השתמשתי רק בוינדוס 7. עכשיו אני רוצה לשדרג ל8.1. רציתי לדעת אם כדי לשדרג, להישאר עם 7 או לשדרג לוינדוס אחר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי ווינדוס 7 חדש, וכאשר השארתי את המחשב דלוק בלילה, הוא אחרי איזה חצי שעה עבר למצב שינה בצורה אוטומטית. האם יש דרך לשנות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by avigdo,

מישהו מכיר אתר שמכיל טקסטים של ספרי הדרכה, ביחוד בנושא של רגיסטרי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. https://www.windowslatest.com/2022/03/05/you-can-now-easily-bypass-windows-11-system-requirements/amp/

25. אהלן התיקיה windows\installer עברה כל גבול והיא לוקחת כמעט את כל C. ברשותי WinXP Home, מה ניתן לעשות \ לכווץ את הדבר הענקי הזה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים