עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה בטעות מחקתי את כול תיקיית הGAMES שלי שהיא היתה 20 GIGA של מישחקים וזה לא מופיע לי בסל מיחזור!#!@%$@#% בבקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bariko,

שלום רב, אני מנסה להתקין מחדש את ויסטה. על פי מה שקראתי צריך קודם כל להגדיר בביוס שכונן ה-CD יפעל ראשון. אני חושב זה אכן כך, למרות שמדובר בתפריט ביוס מוזר, שלא ראיתי בשום מקום אחר.(ראה תמונה) אחר כך הכנסתי לכונן את הדיסק המקורי של ויסטה. בהפעלה המחודשת רשום לי ללחוץ על מקש כלשהו כדי לבצע בוט מכונן ה-CD, ולמרות שאני לוחץ ללא הפסקה על מקש הENTER או לחילופין על מקש הספייס בר, לא עוזר כלום. ווינדוס משיך לעלות כרגיל מהארד דיסק. מה עושים? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by fx-57,

שווה או לא? מפרט בצד..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תיראו מה זה ... תמונה ממנהל התקנים: זה ממש מעצבן אני תקוע ככה כבר יומיים ... עריכה : עכשיו יש לי כבל כחול עם מתאם לבן מישהו אמר לי שביגלל הכבל הזה אני לא יכול לשנות את הרזולוציה... ושאני אני צריך כבל DVI לHDMI ... זה נכון ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by elior021,

שבוע טוב יש לי בעיה מוזרה כשאני לוחץ על כונן c מקש ימני בעכבר רשום לי למעלה פתיחה אוטומטית ורק מתחתיו רשום פתח. שזה אומר לפתוח באופן רגיל אם אני לוחץ פעמיים על כונן c מופיע לי הודעה של פתיחה באמצעות תוכנה כל שהי ואני רוצה לדעת איך מוחקים את הפתיחה האוטומטית הזאת? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shacharoren,

הי יש לי בעיה שאני לא רואה את התמונות הממוזערות thumbnails בקבצי וידאו סטנדרטיים כגון avi and mpeg וכו'. מדובר ב XP והעיניין נדפק לא מזמן כי ראיתי בעבר. כמו כן אין בעיה עם קבצי תמונה אלא רק עם קבצי וידאו. מה העיניין?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ברשותי מערכת ההפעלה Windows XP Pro מותכנת יחד עם שרת האינטרנט IIS 5.1 הובכן היום התקנתי את ה Microsoft .NET FrameWorks ומאז בכל פעם שאני נכנס למחשב אני מקבל את מסך ה WELCOME של Windows תוך המתנה לכך שהבחר כביכול בשם המשתמש/חשבון שאני רוצה ליכנס עימו ל Windows . עכשיו העיניין שיש לי רק חשבון אחד ואני מעוניין לחזור למצב הוקדם בו לא ההיתי זקוק בכלל לבחור פשוט הוא היה נכנס אוטומטית עם ש המשתמש שלי. אז שאלתי אליכם הוא כיצד אני משיב את הכניסה האוטומטית ללא הצורך בבחירת המשתמש? אודה לעזרתכם, חגי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by שמואל דקל,

שלום. התקנתי מערכת הפעלה home מהאתר של מיקרוסופט שמיועדת למחשבי oem , על מחשב נייח שהרכבתי בעצמי. הפעלתי את הרשיון ב kmspico והוא אמר לי שאני צריך להחליף את הרשיון ל Retail בשביל להפעיל אותו. מאחרי ההפעלה, אינני מצליח להוריד עדכונים דרך הוינדוס אופדייט. הוא מתחיל להוריד עדכון ל windows defender ואחרי מספר שניות כתוב שאין עדכונים. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by RS4,

תמליצו לי בבקשה לגירסא מומלצת להתקנה.. עם הSP2 או בלי? או שיש משהו אחר??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם "כותרת"

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by L1ron,

היי.. אני כמה פעמים מנסה להתקין windwos7 מדיסקים שונים והוא לא קורא או עושה שגיאה , יש איזו פעולה מסויימת שצריך לעשות חוץ מזה שבboot הוא יקרא מהכונן דיסקים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מיקרוסופט עוד לא הספיקה להוציא DX 9.0L וכבר יוצאים כל מיני גרסאות "פרוצות" של DX10? במקרה מצאתי את הקובץ הנ"ל ברשת: http://depositfiles.com/en/files/894026 הקובץ לא נבדק על-ידי, ואין עליו הרבה מידע ברשת ולכן אני לא מומלץ להתקין את זה כלל, פתחתי את הנושא בכדי ליידע ולדון בו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תוכנת ה'צייר' האיקונית מתעדכנת אחרי הרבה מאוד זמן והופכת לאפליקציית חלונות 10 אוניברסלית לכתבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HiTiT,

היי, ברשותי Dell E6410 עם4GB זיכרון. לא מזמן התקנתי עליו Windows 7 32BIT (כן אני יודע שזה קורא רק 3). עכשיו הבעייה היא אחרת, כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לשלב שבו אני מכניס את הסיסמא ב Login או מעביר טביעת אצבע, זה עושה איזה 3 תקיעות קטנות כאלו שמקפיאות ותוקעות את הצליל של הכניסה. מה אפשר לעשות?? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי מחשב נייד של hp עם ווינדוס 10 מקורי שכחתי את הסיסמא יש דרך לאתחל את המערכת הפעלה מחדש זה מחשב שאין בו כונן סידי יש אופציה לעשות restore או משהו ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by vasser,

just wondering how many processes you got running in windows @ the moment you reading this post i got 31 ATM

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, כאשר אני מנסה לפתוח תיקייה מסויימת במחשב ולוחץ דאבל קליק או ENTER, התייקיה לא נפתחת ובמקומה עולה חלון חיפוש של הווינדוס. כאשר אני לוחץ לחצן ימני אופציית החיפוש מופיעה ראשונה, ורק לאחריה מופיעה אופציית "פתח". מצ"ב תמונה. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. למי יש מושג מה אני עושה עם זה? אלה הפרטים שקיבלתי אחריי הריסטרט. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: c2 BCP1: 00000007 BCP2: 0000113D BCP3: 08B10001 BCP4: 846C7888 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini110908-01.dmp C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WER-41340-0.sysdata.xml C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WERDDD0.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409 אחריי שעברתי על הנעוץ שיש באתר הורדתי והתקנתי את הDU…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זו למעשה אותה בעיה שהתחילה ב XP SP2, מספר ההתחברויות הוגבל אז רציתי לדעת איך להתגבר על זה גם ב ויסטא תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. להתקנה מהירה על מחשבים עם חומרה שונה, אשמח לכל מידע בנושא, או למדריך שאתם יודעים שעובד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pssheba,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] איך אני מעביר תמונות מהמצלמה לדיסק? שלום, ב xp חיברתי את כרטיס התמונות של המצלמה ליציאת usb ובסרגל המשימות היה מופיע צלם חדש ירוק המודיע לי על מדיה נוספת במחשב. ב windows 7 זה לא עובד !!! למען האמת מאז שעברתי ל windows7 שום דבר לא עובד לי אבל פרה פרה: איך מעתיקים ב windows7 תמונות מכרטיס מצלמה המחובר למחשב ה USB ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by אבי_ז,

שלום, יש לי מחשב בן שנתיים, אשר מותקנת בו xp home oem בעיברית. עכשיו, לצרכי עבודה, אני צריך שיהיה לי IIS על המחשב, אשר אינו זמין בגירסה זו. אני רוצה לעבור ל xp pro. האם יש דרך לעשות זאת ללא פירמוט המחשב? אם כן, איזו גירסה של התקנה צריך? במידה שאי אפשר, האם אפשר להתקין את ה PRO במחיצה נפרדת, במקביל, בלי לפגוע בגרסת ה HOME הקיימת? תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by davidzada93,

הייתי רוצה לדעת איך עושים שבמאפיינים של המחשב שלי יהיה כיתוב ותמונה וקישור לתמיכה שאני שם כמו שעושים hp וכמו שיש בתמונה המצורפת:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ko-b83,

שלום יש לי XP רגיל (לא 64) והארד דיסק סאטא (WDC WD2500KS-00MJB0) 250 ג'יגה. אני רוצה לפרמט והבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, דבר שחייבים בשביל להתקין את הדרייבר של הסאטא בהתקנה של הווינדוס. יש איזה דרך להתקין ווינדוס בלי להשתמש בכונן דיסקטים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.