עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי. קניתי מחשב חדש וכשהתחלתי להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN XP PRO) אני מקבלת הודעה כזו: Fatal error message "An error has been encountered that prevents setup from continuing. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. Press OK to view the log file." כשאני לוחצת על VIEW LOG FILE זה מה שכתוב: "ERROR. Installation failed. D:\I386\asms. Error message: The parameter is incorrect. Fatal Error. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. למישהו יש רעיון? ??? ** ההודעה מןפיעה כשאני מגיעה למסך בצבע תכלת של ההתקנה (זה שמראה עוד כמה זמן נשאר ל…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by naory159,

אני מנסה להתקין windows xp pro 64bit על HD Raptor 10000 RPM, כשאני בוחר את הHD הוא כותב לי שאין: windows capebility partition - איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה רבה,

3. Started by idanrm,

שלום רב, הרכבתי מחשב חדש והכל טוב, אולם כאשר הכנסתי את הדיסק של Windows 7 לכונן הוא עשה את ה-Windows Loading ואז את האנימציה, ומאז המסך שחור לגמרי. ניסיתי להחליף כונן דיסקים, לא עזר. ניסיתי להחליף את כבל ה-IDE וגם לא שינה כלום. שמתי את הדיסק במחשב אחר, והוא עובד כמו שצריך ומציג את המסך הכחול שממנו מתחילה ההתקנה. אז אם כך מה הבעיה? כששמתי דיסק של XP הוא הגיע עד למסך הכחול שבו הוא מבקש ללחוץ ENTER, משם עצרתי כי אני מניח שהוא עובד. מעבד: Intel E5200 2.6GHz לוח אם: Gygabyte G41M-ES2L זיכרונות: G. Skill 2GB כ. מסך מובנה בלוח-אם תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by djdodo,

שלום אני מנסה להתקין את windows 7 professional אבל בתחילת ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורף קובץ) ואני לא יכול להמשיך מישהו יודע למה זה קורה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. ניסיתי לפרמט ולהתקין Windows 7 ובשלב לפני האחרון (Completing Installation) ההתקנה נתקעת. המחשב מאתחל ורואים מסך שחור ולמטה רשום מס' הגרסה (Windows 7 Evaluation Version Build X) וזה נשאר ככה ולא קורה כלום אחרי זה. ניסיתי גם את ה-RC וגם את Build 7264 עם אותה תוצאה. אני כרגע עובדת עם ויסטה והמחשב עובד טוב, כך שלא נראה לי סביר שזו בעיית חומרה. אודה לכל רעיון כי אני מתכננת לרכוש את Windows 7 מארגון המורים כשיהיה זמין ואני חוששת שלא אוכל להתקין אותו.

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. Started by SweetDeath,

אני רוצה להתקין WINDOWS 7.. עכשיו אני הכנסתי הדיסק של הWINDOWS, עשיתי ריסט, נתתי לזה לטעון כמה פעמים.. ואז אני צריך לבחור בין UPGRADE ל COSTUM, ואני יודע שאני צריך COSTUM כדי לבחור באיזה כונן להתקין וככה לא למחוק את הXP שמותקן כרגע.. אני בוחר COSTUM, ואז בחלק שאני אמור לבחור את המחיצה שבה אני מתקין, לא מופיע לי שם כלום.. בבקשה תעזרו לי =[

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shay1098,

עוד לא יצא וכבר תלונות ;D אז ככה, ניסיתי להתקין Windows Developer Preview על VM, ו... כשלתי. ההתקנה מוציאה לי כל שגיאה אפשרית (זה משתנה כל הזמן) במסך שחור כזה, כמו BSOD, רק שחור והרבה פחות מפורט (זה לא ה-BSOD החדש?). חשבתי שהגדרתי משהו לא נכון, אז בדקתי במדריך באינטרנט והכל נכון (בהגדרות VM). השגיאות קורות אחרי שהוא טוען את הקבצים. בשלב מסויים ה-VM עוצר אותו ומודיע לי שקרתה שגיאה. מצרף את הלוג והתמונה שה-VM יוצר, אם אתם רוצים אצרף גם סרטון להמחשת הבעיה. למישהו יש רעיון? ??? :'( מה כבר רציתי? להתקין WIN8 כדי לספר לכל החברים? זה יותר מידי לבקש? :'( אבל ברצינות, המחשב: Q6600 6GB DDR2 HD5670 DP35DP [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Chamuelm,

Error SU-0013 Setup could not create files on your startup drive and cannot set up Windows. If you have HPFS or Windows NT file system, you must create an MS-DOS boot partition. If you have LANtastic server or SuperStor compression, disable it before running Setup. See SETUP.TXT on Setup Disk 1 or the Windows CD-ROM. זה אחרי פרמוט הדיסק הקשיח לFAT32

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  9. שלום לכולם מחשב מסוג פנטיום 1 233MHz, זיכרון של 64MB SDRAM וכונן קשיח של 3GB. המחשב פעל מצויין והריץ את מערכת ההפעלה הנ"ל ללא בעיה, אך שפת הממשק היתה באנגלית ורציתי לפרמט כדי להתקין את מערכת ההפעלה בעברית. פירמוט הכונן בוצע בהצלחה אך תוכנית ההתקנה לא עולה, אני אסביר: בחוברת של וינדוס 98 (עותק מקורי) רשום כך: לשם ביצוע התקנה חדשה באמצעות גרסת התקליטור של Windows 98 1. הכנס תקליטון אתחול של וינדוס 98 לכונן התקליטונים. (בוצע בהצלחה). 2. הפעל מחדש את המחשב. תפריט ההפעלה של וינדוס 98 מופיע. (בוצע בהצלחה). 3. הכנס את תקליטור וינדוס 98 לכונן התקליטורים. (בוצע בהצלחה). 4. הקלד את הספרה 1 ולאחר מכן הקש "אנטר". (בוצע בהצלחה). מתבצעת סדרת סריקות ולאחר מכן מופיעה שורת הפקודה של דוס…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by LLLLiran,

כשאני עושה רסטרט למחשב ואז עולה מסך כחול זה טוען טיפה ואז זה רושם Setup Windows ואז זה נתקע ועולה לי מסך כחול וזה אומר לי עם זה פעם ראשונה שאני רואה את השגיאה לעשות ריסטרט ועם לא אז לעשות סריקה נגד וירוסים ואז לעשות CHKDSK /F ואז ריסטרט. אני עשיתי סריקות עם אנטיוירוסים והמחשב נקי וזה עדין עושה את הבעיה הזאת בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by re5pect,

הגדרתי סידירום כבוט, הכנסתי דיסק לחצתי אנטר רשם משהו inspecting system ומסך שחור, פעם ראשונה שזה קורה, ניסיתי דיסקים שונים, מערכות שונות, בכולם אותו דבר (במחשב אחד fedora במחשב שני suse) אני מאמין שבמערכת עם XP זה יפעל. בבקשה, אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by kfirbep,

קודם כל אני רוצה לפנות אל המנהלים.יכול להיות שאולי אני עובר פה על חוקי הפורום אבל אני בפלא ואמצעי הגישה שלי לדברים מוגבלים ולכן אם יש טופס שצריך למלא אני לא יכול לעשות את זה בגלל הטלפון לכן בבקשה אל תנעלו לי תודה. ועכשיו לבעיה שלי:היה לי מחשב הכל עבד בסדר הורדתי דברים למחשב וכנראה שבאחד מהם היה וירוס והרס לי את המחשב זה אמר לי להכניס התקנה של וינדוס הכנסתי והמחשב אומר לי שחסר לי WIN32 או system32 ושהוא לא מצליח להתקין את זה בתיקייה מסויימת ושאני אנסה בתיקייה אחרת ואחר כך הוא אומר שכנראה שזה קורהבגלל בגלל איזשהו כשל בכונן(אם אני לא טועה)או החיבור של האנטרנט(זה מה שהצלחתי להבין)חבר שלי אמר לי לפרמט את כל המחשב ולהתקין את וינדוס ואז אח שלי אמר לי שהמחשב כבר מפורמט ואין עליו …

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by eli33,

באתי להתקין וינדוז במחשב ובפעם והכנסתי דיסק שצרבתי ובדיסק הזה היו בעיות אז עצרתי את ההתקנה והכנסתי את הדיסק המקורי אבל פתאום המחשב לא קורא מהדיסק כתוב כל בקטע הזה של "תלחץ על כל כפתור כדי לקרוא מה cd " אני לוחץ וזה פשוט לא קורא ..אין בעיה במקלדת..הגדרתי את הבוטים שיקראו קודם את ה cd ואחרי זה זה קורא מההארד דיסק ואומר משהו עם NTDLT משהו כזה..ואומר ללחוץ על ctrl+alt+delete כדי לעשות ריסטרט וגם זה לא מגיב ל -ctrl+alt+delete מה יכול להיות הבעיה..אולי זה בגלל שהתקנתי את הוינדוס הראשון והפסקתי באמצע.. בקיצור מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהתקין את הוינדוס תודה מראש לכל מי שעוזר..

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by gabig12,

היי ניסיתי להתקין WINDOWS XP (מקורי) במחשב הישן שלי PENTIUM 3 והדיסק לא עולה לפני שהכנסתי את הדיסק סידרתי שה-BOOT יתבצע מה- צורב דוידי אבל כשאני מכניס את הדיסק הוא לא קורא אותו ומשיך להעלות את הווינדוס אני לא יודע אם זה קשור אבל בזמן האחרון יש לי בעיה עם הווינדוס הוא מסרב לעשות פעולות פשוטות כמו התקנה או הסרה של תוכנות וגם לא מאפשר התקנה של תוכנות מהדיסק הוא כותב כל מיני שגיאות שונות לכל תוכנה ניסיתי להפעיל דיסקט איתחול וגם אותו הוא לא קורא הוא פשוט נתקע אחרי ה-POST ורק כשאני מוציא אותו הוא מעלה את הוינדוס (סידרתי לפני כן שהוא יעלה מהפלופי). מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס? אולי הבעיה היא בCD??? (בצורב דוידי)

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by יצחק נ,

שלום, אני מנסה להתקין Windows XP (חוקי) ובמהלך ההתקנה מתקבלת הודעה: " the file usbhub.sys is corrupted, press any key to". אח"כ יש הודעה שההתקנה נכשלה. מה הבעיה? ומה כדאי לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אז ככה; בהפסקת החשמל שעברה המחשב נכבה וניהיה מסך כחול אחרי שהוינדוס כמעט עולה, והחלטתי לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש. ניסיתי להכניס את הדיסק וכלום, זה לא עושה ממנו בוט. כמובן ששיניתי ת'סדרי הבוט בביוס ,קודם סידירום אחרכך פלופי ואחרכך הארדיסק. מה אני אמור לעשות כדי שזה כן יעשה בוט מהדיסק?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by erez_levy,

שלום, אני וחבר שלי ניסינו להתקין במחשב החדש שלי ווינדוס אקס פי. במהלך ההתקנה נתקלנו בהודעה שאומרת כי יש קובץ פגום או חסר בדיסק, וצריך לעשות ריסט ואם נתקלים בהודעה הזאת שוב, אז צריך לבדוק את החומרה במחשב. לאחר מכן, ניסינו להתחיל את ההתקנה שוב, אך לא הצלחנו לעשות BOOT וקיבלנו את ההודעה : NTDLR is missing ניסינו גם עם דיסק אחר של ווינדוס אקס פי וקיבלנו את אותה הודעה והגענו לאותו מצב. מישהו יודע מה הבעיה? אני לא חושב שזאת בעיה בדיסקים כי ניסינו להחליף לעוד דיסק אחר וזה גם לא עזר. תודה ענקית לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  18. שאני מנסה להתקין או לשדרג את הוינסוד שלי אז הדיסק של הוינדוס או המחשב [לא יודע] לא מזהים את את הכוננים ככה שאני לא יכול להתקין מחדש את הוינדוס .. מה אפשר לעשות בנדון .. ? אשמח לתשובה מהירה כי מחר אני חוזר לצבא ..

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by MadGhost,

טוב אז אחרי שהמחשב שלי חזר מתיקון ( החלפת לוח אם ) החלטתי שאני רוצה שיהיה בו XP ולא VISTA. עשיתי פירמוט והתחלתי התקנה , אבל ההתקנה נתקעת (די בהתחלה - קצת אחרי שאני מסמן שאני מאשר את ההסכם),כשרשום שנשאר~34 דקות. ניסיתי לפרמט עוד פעם - ולהתקין עם עותק אחר שיש לי ואותו הדבר קורה - נתקע ב34 דקות. אחרי הרבה זמן שהוא תקוע אני מקבל מסך כחול - והתקלה : stop: 0x000000F4 (0x00000003,0x899B97D8,0x899B994C,0x805D299C יש רעיונות? תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by finish,

פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין ווינדוס. אחרי שהוא מגיע ל installing devices או משהו , כבר במסך הזה של ההתקנה קופץ חלון כחול ורושם: "a problem has deteced and your computer was shut down " "check to make sure any hardware is propertly installed" מסך כחול כזה ורשום בסוף למטה "thenical information stop 000sxds משהו כזה שורה ארוכה עם אפסים ואיקסים וכאלה. עשו מצווה עזרו אחיםשלי מה עושים??

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by visual_boy,

שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב מסוים.. אני מעלה את ההתקנה בboot ולאחר שההתקנה מריצה את כל ההגדרות שלה, ההתקנה נתקעת בשלב "setup is starting windows", אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, ניסיתי להתקין מס גירסאות אחרות של windows xp ושוב אותה הבעיה.. האם זה קשור להגדרות בביוס?.. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. Started by BlackTalon,

אז ככה, ניסיתי להתקין Windows Xp במחשב חדש לגמריי תוך שימוש בתוכנה MADBOOT 5.0 וכשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Automaticly המחשב עבר לחלון הכחול של התקנת ה-Windows Xp אבל כתב (ציטוט) : The script file specified with the u\ command line switch couldnt be accessed. Uttebded operation cannot continue. Press Enter to exit the setup יש לציין שבמחשב הישן יותר שלי לא היתה לי שום בעיה להתקין את ה-Windows גם אחרי שזה הראה לי ת'הודעה הזו במחשב אחר. לאחר מכן ניסיתי לבחור באפשרות Install Windows Xp Manually ואז המחשב עבר למסך הכחול של ההתקנה בדיוק כמו קודם רק שהפעם הוא כתב לי בהודעה כזאת באנגלית שבאחד הכוננים במחשב חייב להיות לפחות 426 MB פנויים ומכיוון שאין (כביכול) לא ניתן להמ…

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  23. שלום לכולם. הבעיה: מערכת ההפעלה במחשב הנייד זקוקה לפירמוט והתקנה מחדש (אינטל סלרון 1600MHz עם 512MB) הכונן מחולק לשני מחיצות: כונן C שבה מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D. מערכת קבצים FAT32. פירמטתי את כונן D, הפירמוט עבר בהצלחה. הכנסתי את דיסק ההתקנה של חלונות XP (מקורי וחוקי לחלוטין) לכונן, עשיתי ריסט, במקום שתוכנית ההתקנה תעלה הWindows עלה. נכנסתי ל- BIOS, עברתי ללשונית BOOT, הגדרתי שה- CD ROM ייטען ראשון (מצורפת תמונה). יצאתי, המחשב עשה ריסט. נורת ה- CD ROM הבהבה, שומעים שהדיסק מסתובב בכונן אבל אחרי כמה שניות הנורה מתכבת, הדיסק מפסיק להסתובב וה- Windows שוב עולה. איך לגרום לתוכנית ההתקנה לעלות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

24. קודם כל אני רוצה לציין שהדיסק שיש לי הוא מקורי וחוקי לגמרי של Windows Xp Home Edition+SP1. ניסיתי את כל האפשרויות שעלו לי בראש כולל מהש שהציעו לי ושום דבר לא עזר ולא עבד...במחשב הישן שלי זה עבד אבל בחדש לא, אולי זה קשור לזה שהמחשב חדש לגמרי? טוב תראו בעצמכם: ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה במחשב חדש לגמרי בעזרת התוכנה MADBOOT וכשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Automaticly המחשב עבר למסך הכחול של ההתקנה וכתב לי: The script file specified with the u\ command line switch couldnt be accessed. Uttebded operation cannot continue. Press Enter to exit the setup כשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Manualy קיבלתי הודעה שכותבת שאין מספיק מקום בדיסק הקשיח בשביל להתקין את ה-Windows. ב…

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by zekk,

פרמטתי מחשב שנמצא אצלי כבר כמה זמן, עכשיו שמרתי כמה קבצים על 2 כוננים נפרדים (F ו E קבצים של 100 ג'יגה בערך) ו C עצמו זה שאני מפרמט ומתקין עליו מחדש תווינדוס קיצור אחרי כל הקטע עם המסך הכחול, הוא בא פותח תווינדוס, ובהרצה של המסך איפה שהכחול רץ, הוא נתקע אחרי 5 פעמים שהוא רץ יש למישהו תשובה למה זה עושה את זה ?? יש קשר לכוננים ? זה לא יכול להיות הדיסק דפוק או משהו, ניסיתי עם 2 דיסקים שונים שבעבר פירמטתי איתם הרבה פעמים.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.