Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה להחליף שפות , בזמן שאני כותב בן אנגלית לעברית. עד היום היתי מחליף כשאני מחזיק על ALT ולוחץ SHIFT פתאום זה עושה לי בעיות , זה פשוט לא מחליף.... השפה נשארת אותה שפה. (CAPSLOCK OFF) הלכתי בלוח הבקרה לאפשרויות איזור ושפה ושם ראיתי ששינוי השפה עדיין מוגדר על ALT+SHIFT אז הגדרתי לו אותו על CTRL+SHIFT אז זה שוב פעם כן עובד. ותוך חצי שעה.. עד שעה , זה שוב פעם מפסיק לעבוד אז הגדרתי לו אותו עוד פעם כ ALT + SHIFT ואז זה כן עבד.. ואחרי 20 דקות שוב פעם לא עבד. הדבר הכי מוזר שקרה לי. המממ השינוי שפה לא עובד בכל מקום , ולא בתוכנה אחת ספציפית.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חלק מה-DVD שקיימים אצלי לא פועלים על ויסטה, והם פועלים ב-XP. לדוגמא, טרילוגית שר הטבעות (מקורית) ונהג מונית (גם מקורי). למרות שרוב ה-DVD כן עובדים. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו מחדש את מערכת ההפעלה. למחשב יש רשיון על Windows XP Professional SP1, אבל איבדתי את דיסק ההתקנה שבא איתו. האם אני יכול להשתמש בדיסק התקנה של SP2?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה לא נמצא לי ב-TOOLBARS - קראתי על זה ב-HELP והוא טוען שלא מותקנת לי המקלדת... אני לא יכול להחליף בין מקלדות - SHIFT+ALT גם אחרי רסטרט. האופציה היחידה היא לשנות את הגדרת המקלת DEFAULT כל פעם בין עברית לאנגלית.. יש מצב שביטלתי משהו ב- MSCONFIG ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לפרמט לחבר שלי את המחשב ואני פשוט שכחתי הכול,מה הדרך הכי פשוטה ומהירה? ותענו מהר כי זה דחוף,תודה.
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 כבר כמה שבועות ושהדלקתי את המחשב הוא העלה ישר את היוזר שלי והמחשב היה מוכן לשימוש. פתאום היום הוא נתן לי אפשרות לבחור את היוזר שלי ורק אז להכנס לדסקטופ .. איפה אני יכול לבטל את זה שהווינדוס 7 פשוט יעלה את היוזר היחידי שקיים מבלי אפשרות לבחור? תודה
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלם לכולם. בעיה מוזרה ומציקה שהתעוררה אצלי לאחרונה במחשב - בתיקיית השירים שלי,התצוגה הפסיקה לאחרונה להראות את הפרטים של קבצי האודיו כגון: bitrate, title artist וכדומה. הפרטים היחידים שווינדוס עדיין מראה הם שם הקובץ משקלו והתאריך בו נוצר הקובץ, זה נראה כך: כמו שאתם יכולים לראות שם הקובץ משקלו ותאריך היווצרותו מופיעים בסדר, אבל שאר הפרטים פשוט נעלמו. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת או יודע איך ניתן לפתור אותה? :s05: אודה לעזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם יש איזה שהוא קוד לXP שיכול לעזור לי להתקים את התוכנה שבבעלותי? התקתי XP בעבר מהדייסק הזה, אך פתאום היום הוא לא מקבל את הסיסמא שלו, מדוע? האם פג תוקף לסיסמאות של התוכנות? מהיכן ניתן להשיג סיסמאות שיתנו לי להתקין את הXP שלי??? צריכה עזרה דחופה, כי פירמטתי את המחשב, ואני צריכה להתקין XP ואין לי סיסמא לתוכנה.(יש לי אך הוא לא מקבל אותה). תודה רבה מראש לכל הגאונים.......
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן להוסיף עוד דיסק למחשב, והוא יהפוך להיות כונן C אני מעוניין לשמור על ה-XP הקיים כמערכת הפעלה לגיבוי, אבל הכונן שלו יהפוך להיות D האם זה אפשרי? אם כן, איך עושים את זה? תודה מוטי
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות windows XP Pro באנגלית ויש לי כמה שאלות לגבי זה... 1. האם שינוי שפת ותצוגת המערכת לעברית מובנית כבר במערכת או שיש צורך להשיג את ה-MUI? 2. אם יש צורך להשיג את התוכנה MUI איך אני עושה את זה וכמה זה יעלה לי? 3. אם התקנת המערכת והשימוש בקוד שלה ניתנים לשימוש חוזר (לאחר פירמוט או התקנה במחשב אחר) יכול להיות מצב שכמה מערכות הפעלה במחשבים שונים יותקנו בעזרת אותו דיסק ואותו קוד? 4. ואם זה המצב אז מה בידיוק בודקת תוכנת החוקיות של מייקרוסופט ואיך היא יכולה לדעת אם יש כפילויות?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש ברשותי windows xp sp3 home edition 32bit מקורי ומעודכן קניתי דרך ארגון המורים דיסק שדרוג לwindows 7 ultimate 64bit כאשר אני מכניס את הדיסק של win7 לכונן קופצת הודעת שגיאה: מישהו יודע אולי במה מדובר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב INTEL C2D עם 2 ג'יגה ראם ולוח ג'יגהבייט, מערכת הפעלה XP PRO... אני מעוניין בעיקרון להריץ על וירטואל בוקס את ווינדוס 7 (גרסת Starter) לניסיון, אבל אני לא יודע איך להתקין עליה. אשמח למדריך אפילו באנגלית, אבל כזה ממוקד לא ה-MANUAL שבא עם התוכנה כי הוא לא ברור ומסורבל תודה מראש, רועי
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לפרמט ולהתקין וינדוס 7 אבל כשאני מעלה את הוינדוס זה עושה לי שהוא מתקין קבצים של וינדוס ומדלג על כל שלב הפירמוט , מישהוא יכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בא להכנס לWINDOWS UPDATE בא להתקין דברים וזה עושה לי שהעותק של ווינדוס שלי לא חוקי..עכשיו אני שואל אותכם האם יש קרק שיבטל את אימות הגרסה של ווינדוס וככה אני יוכל להוריד דברים מWINDOWS UPDATE ובכלל מאתר מייקרוסופט תודה
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
סיפריית ה - WIN שלי (אני עובד עם WIN XP PRO SP1) "שוקלת" בסביבות 2 GB - וזה נראה לי דיי הרבה... מה צריך להיות הגודל של הספרייה הזאת? אם הגודל של הספרייה שלי גדול מידי - מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הגודל שלו? אני רוצה לציין שספריית Temporary Internet Files שלי לא נמצאת בספריית WINDOWS ספריית ה - TEMP ב - WINDOWS ריקה, אבל יש לי בתחילת הספרייה של WINDOWS כמה ספריות (27) שהשם שלהם הוא בסגנון הזה: $NtUninstallKB282010$ מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי WD 80GB ישן ATA100... ואתמול קניתי WD 320GB SATA. מאז שהתקנתי אותו הוא מופיע לי בצד בתור Safely Remove Hardware... למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, תופעה שנתקלתי בה: כשאני מנסה לגשת ל-REGEDIT המערכת הפעלה (אקספלורר) מבצעת לעצמה מהן איתחול קל, כלומר מעלימה את שולחן העבודה לכמה שניות ואז חוזרת להציג את האיקונים ושאר הדברים. גם במצב בטוח לא ניתן לגשת לתוכנה. כל ניסיון לתקן את הרג'יסטרי על ידי השתלת קובץ REG קורה את אותה תופעה של האתחול. שמתי לב שמדובר במשתמש ספציפי במחשב שלא יכול לגשת לתוכנה. השאלה היא איך אני מתקן את המצב הזה עבור המשתמש הזה ? ? ?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב נייד שלי HP שבא עם סריאל של WIN 7 HOME איך אני מפרמט ומשתמש שוב בסריאל? איך אני מגיע למצב התחלה כמו שקניתי את המחשב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קליק ימני בויסטה תוקיע לי את המחשב ועושה ריסטרט ל EXPLORER.EXE יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איני רואה במנהל המשימות את שמי או את שם המערכת ליד הקובץ הפעיל מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני יודע שזה קובץ של וירוס (לפי מה שמצאתי פה באתר) איך אני מוחק אותו?!! הנורטון אומר שהוא לא יכול תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש I5 760 עם 8 GB RAM התקנתי את 7 64B ובעקבות זה השאלות... עד כאן הייתי עם XP 32 והתהקנה של הווינדוס הייתה ג'יגה וקצת, בעליית שולחן העבודה זה תמיד צרך 150-200 MB גג. 1- כמה אמורה לשקול המערכת של 7? לי זה משהו כמו 15 ג'יגה זה תקין? 2- עליית שולחן העבודה הוא 800-950 MB? מה למה? יש איזה בעיה? 3- האם יש תמיכה מלאה ל 32B והאם את תוכנות שלא זמינות ב 64 אני אמור לעשות אינסטול בתיקיית PROGRAM FILES שונה, כי יש שמה שתיים? 4- כמה מומלץ לעשות PAGING FILE? 5- יש תהליכים שידועים כלא יעילים וסתם גוזלים משאבי מערכת? כמו שאפשר לימצוא בXP על ידי MSCONFIG?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
not enough virtual memory to run the game your system total paging files most be at least 768 mb please consult the manual that come with your os מה שמוזר לפני שפירמטטי את המחשב המשחק עבד לי בלי שום בעיות עם מישהו יכול לעוזר לי למרות שאני חושב שזה לא כל כך קשור לפרום תודה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאזור מסויים באתר, האזור הזה מחייב התקנה של פקד אקטיביקס מסויים ולאחריו העברה של מספר קבצים למחשב ... הבעיה היא שויסטה חוסמת את זה ולא מאפשרת להעברת הקבצים להתקיים איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-