Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אבל 15GB יצאו משימוש כאשר חילקתי את המחיצות במחשב (ויסטה), לא תכננתי נכון וטעיתי בחלוקת הגודל, כאשר רציתי לשנות את החלוקה (להעביר מכונן E 15GB לכונן D) לחצתי מקש ימני על המחשב שלי => MANAGE => גDISK MANAGMENT = > מקש ימני על כונן E ו SHRINK VOLUME, ישבתי שלאחר שהקצבתי 15GB המחשב ישאל לאן אני רוצה להקצות אותם, אבל פשוט עכשיו במסך הזה רואים את הכוננים שלי, את כונן E שקטן ב15 ג'יגה, וכונן UNALLOCATED בגודל של 15 ג'יגה.. (רואים אותו רק במסך הזה, לא במחשב שלי) אשמח לעזרה ולהסבר מה לעשות.. תודה ושנה טובה!
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רב ! אני עובד בסביבת מע' ההפעלה WINDOWS XP, ובנוסף מותקן במחשב דפדפן Explorer. למרות זאת, לאחרונה, אני משתמש רבות בדפדפן FireFox. כתוצאה מכך, בפעולת המחשב דפדפן Explorer פועל ברקע ומנצל הרבה זיכרון. אני ניסיתי מס' פעמים לבטל את פעולת הדפדפן דרך תפריט Windows Task Manager, אך, לצערי, אי אפשר היה לפעול עוד במע' ההפעלה ( כל האייקונים והתכניות נעלמו ). אנא, עזרו לי להפריד את דפדפן Explorer מפעולת מע' ההפעלה ולבטל את הפעלתו האוטומטית. בתודה מראש, זיו !
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי WIN 98 והתחלתי להתקין עליו את 2000 אבל מסיבות שונות ביטלתי את ההתקנה והמסך הזה (בחירה בין שני WIN) מופיע לי איך אני מבטל את המסך הזה של הבחירה בין הווינדוסים אבל אני רוצה ש 98 יפעל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מבטלים את העדכון האוטומטי של ווינדוס?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מדריך 1: Send Feedback אם התקנתם את ווינדוס 7 בטא אז כנראה שרציתם להוריד את ה-Send Feedback שנמצא בכל חלון שאתם פותחים אז במדריך הקצר הזה אני ילמד אותכם איך להסיר את זה. השיטה הקשה (לעומת האחרונה) 1.תלחצו על התחל ואז על all programs ואז על Accessories ואז על run 2.תכתבו בחלון שנפתח regedit 3.עכשיו תכנס לפה HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop 4.עכשיו תערכו את FeedbackToolEnabled ותשנו את המספר 3 (value) ל-0 5.תעשו ריסט או ניתוק וזהו השיטה הקלה תורידו את קובץ הסקריפט הזה שיעשה לכם את כל העבודה הורדת הסקריפט קרדיט לאתר www.askvg.com מדריך 2: איך להסיר את ...for testing... (תמונת הדגמה למטה) במדריך הזה אני יביא לכם רק את המדריך הקצר כי אני חושב שהמדריך הקשה הוא סתם ארוך …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שאין פעילות במחשב הוא נרדם כאילו מתכבה ואז לוחצים אל כפתור הפעלה במארז והוא נידלק עוד פעם ..אני אני מבטל את זה ???
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ישנה פקודה ב CMD שמאפשרת הכנסת דיסק XP והוא עושה סריקה על אמיתות הקבצים
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מכירים את זה שאתם הולכים ל Start-Run ואתם מתחילים לרשום משהו ו windows משלים את זה אוטומטית? איך אני מוחק את כל ה cache שמצטבר שם? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל מי שעקב לאחרונה אחר השחרורים של גרסאות לא סופיות של המוצר הזה, ולאחר דחיה בשחרור שלו, הוכרז סופסוף שב-9.9 תשוחרר לציבור הרחב גרסה (build) מספר 1106 (שכבר קיימת היום). בין היתר, תהיה אפשרות לשנות את דפדפן האינטרנט (ולהתקין נטסקייפ כמו שצריך... אם יש מישהו שעוד מעוניין לעבוד איתה), להסיר כל מיני שטויות שמיקרוסופט הוסיפו לנו וכו'. כמו- כן, בגרסה זו אמורה להיות כלולה הגרסה האחרונה של java virtual machine של מיקרוסופט (שכל מי שניסה להוריד אותה לאחרונה גילה כי היא לא זמינה באתר של מיקרוסופט). כמובן שכמו בכל גרסה של כל תוכנה, הגרסה הזאת של SP1 הודלפה (leaked) ולמי שממש רוצה אפשר למצוא אותה בלא מעט מקומות באינטרנט.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הורדתי את sp1 למחשב ולא נהייתה שום בעיה (אם זה אומר משהו על sp2?), בכל מקרה היום אני רוצה להוריד את sp2 אבל באתר של מייקרוסופט כתוב את הדבר המפחיד הבא: 5. בצע גיבוי מלא של כל הקבצים. א. למה הם מתכוונים. לגבות גם את מערכת ההפעלה? ב. האם זה באמת נחוץ או שזו איזו הגזמה של מייקרוסופט? ג. האם עלולים להמחק/לההרס קבצים כתוצאה מהתקנה זו? ועוד שאלה קטנה איך אני יודע בוודאת שsp2 אינו מותקן כבר במחשב שלי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם הוינדוס? קראתי איפה שהוא על הבעיה אבל לא מצאתי בחיפוש איפה.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המחשב נתקע במסך הטעינה של הווינדוס לפני שהוא עולה,לאחר הפעלה מחדש,זה מסתדר. ידוע לכם על פתרון או תוכנה המריצה בעיות או תיקונים? בעקרון התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך בדרך הבאה- הסרתי את הדרייברים הישנים,עשיתי הפעלה מחדש ונכנסתי למצב בטוח שם התקנתי את הדרייברים החדשים ההתקנה הגיע לאמצע ומשם כבר חיכיתי הרבה יותר זמן עד שזה המשיך במהירות והראה לי ת ההודעה הבאה- (התמונה למטה) הסרתי,הורדתי שוב,התקנתי במצב רגיל,לאחר שזה עשה זאת שוב,הפעלתי מחדש וזה "הסתדר" כלומר יש לי את ההגדרות,אין לי הודעות שגיאה וזה בעצם מראה שהכרטיס זוהה ויש דרייברים והמשחקים פועלים בנתיים כמו שצריך. לא נתקלתי בבעיות כאלו אף פעם,של הדרייברים ושל הווינדוס,הוספתי את המידע על הבעיה של הדרייברים כי אני חוש…
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד. אני נכנס להתחל->כל התוכניות->עזרים-> ואז מתחילה הבעיה, אבא שלי אוהב לשחק המון בספיידר [המשחק הזה של הקלפים] בקיצור המשחק נעלה בלי שום ידיעה,אותו דבר לגבי דברים אחרים, למשל המחשבון,אני משתמש בו הרבה פאום שמתי לב שהוא נעלם.... דוגמאות לדברים אחרים: עזרי קול ושמע,כל המשחקים הנוספים של ווינדווס וכל השטויות שנמצאים בעזרים. מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום... אז ככה, התחלתי להוריד את הדמו של NFS:U2 דרך מוזילה (כפי שרוב משתמשי הפיירפוקס יש לו מנהל הורדות משלו), עד שנמאס לי ויצאתי כדי לשחק HL2. אז לחצי Cancel 1 Download ויצאתי. הקובץ שהיה על הדסקטופ (הגדרתי בפיירפוקס שכל ההורדות ישמרו בדסקטופ), nfsu2_demo.exe.part נשאר שם, אז מחקתי אותו. הקובץ השני, nfsu2_demo.exe, לא נמחק. לא נמחק, לא ניתן לשנות אותו, לא ניתן להעביר אותו, לא ניתן להריץ אותו ("Not a Win32 App"). נ יסיתי לבטל כל תהליך שנראה לי קשור אליו, אבל שום דבר לא עזר. ניסיתי לעשות רסטארטים, אפילו להכנס בסייפ מוד - שום דבר לא עזר. מה שמוזר שהקובץ בנוסף שוקל 0mb's. למישהו יש עצות? תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכם הפונט בווינדוס השתנה באופן פתאומי לtahoma. ניסיתי לחפש בגוגל ולא עלו לי תוצאות מועילות אני מחפש דרך לשנות את ההגדרות להגדרות המקוריות. עזרה מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לא ידעתי היכן ךפרסם את השאלות חשבתי שכאן זה הכי מתאים שתי בעיות: 1. כשאני לוחץ F8 על מנת לעלות את המחשב במצב בטוח אני לא מקבל את האפשרויות כמו שהיו לי פעם (בקיצור לחיצה על F8 לא מכניסה אותי לתפריט שדרכו אכנס למצב בטוח) 2. יש לי windows xp וכשאני מעלה אותו (זה קרה היום בבוקר, עד אתמול הכל עבד כרגיל) הוא רושם לי את ההודעה הבאה: " יש להפעיל עותק זה של windows באמצעות Microsoft לפני שתצוכל להכנס למערכת האם ברצונך להעיל את windows כעת?" אני בוחר באפשרות כו ואז מופיע לי המסך של הפעלת מוצר של windows (זה עם המפתחות) וישר הוא כותב לי שם את ההודעה הבאה (הוא לא מבקש להתקשר לתמיכה על מנת להפעיל את המוצר או להפעילו דרך האינטרנט) ההודעה היא windows כבר הופעל לחץ אישור ליציאה. כעת…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום אני קם היום בבוקר ומנסה להפעיל את המחשב ואז אני מגלה שבזמן המסך של הטעינה של ה WIN פתאום יש ריסט. הוא טוען זמן כאילו הכל רגיל ופתאום הוא מפסיק לזוז ועושה ריסט. ניסיתי שיחזור כדי לפתור את זה וזה לא עזר... למישהו יש פיתרון? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל חבר ביקש ממני שאחסום לו בלאפטופ את האפשרות להתחבר לאינטרנט בWIFI כי הילדים כל הזמן עושים לו בעיות במחשב כי הם מתחברים לאתרים לא רצויים. יש אפשרות לחסום את הWIFI מעבר לרק ביטול הכרטיס (אני מתכוון דרך הלוח בקרה, הWIFI מובנה) כי אני מאמין שהילדים שלו יעלו על איך להפעיל את הכרטיס מחדש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שאני בפורום הנכון!! אבל יש לי בעיה עם pmp cowon, ויסטה מקפיץ לי בעיה כאשר אני מחבר את המכשיר. יכול להיות ששיטת הקבצים שונה מהשיטה של ויסט, הכוונה בכונן c הקבצים הםntfs ובמכשיר זה fat 32. אם זאת הבעיה איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ששכחתי את הסיסמה שלו יש לי במחשב דברים חשובים מאוד שלא ניתנים לשליפה מבלי כניסה לווינדוס שמעתי פעם שיש תוכנה שצורבים אותה על דיסק O K ואז יש אפשרות להעלות את ההווינדוס ללא סיסמה או לגלות את הסיסמה שהיתה וכן להיכנס מבלי להשאיר עקבות ... הדבר הזה דחוף ותודה מראש לכל המסייעים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לספרייה עם קבצי וידאו ולוחץ על קובץ וידאו..... נסגרות לי כל התיקיות אז רציתי לדעת מה הבעיה ואם אפשר לסדר את זה בלי לפרמט את המחשב. תודה...
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שידרגתי את הנייד שלי ל WIM 10 הוא של HP 620 HP לא תומכת בו מבחינת דריברים וביוס איך בכל זאת ניתן להתקין דריברים מתאימים אני חושב שהמחשב עדין ממש טוב אולי חסר 1GB של RAM אבל ככה ממש טוב מאמין שדריברים יכולים לעזור ממש תודה והמשך יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אם יש לי ווינדוס XP בגרסה העברית, איך אני יכול לשנות את זה לאנגלית? האם יש דרך לעשאת זאת? או האם אפשר לעשות חשבון חדש באנגלית? תודה.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מעלה את המחשב שלי אני מגיע לדף שרשום שם :"כדי להשתמש לחץ על שם המשתמש שלך" . אך אני מבטל זאת כדי לעלות ישר לשולחן העבודה ?, כמו שאני רגיל אני לא רוצה לעשות שיחזור מערכת
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-