Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי את האפשרות הזאת יש לי רק אפשרת לצרוב כקיבצי DATA או לצרוב כקיבצי אודיו אבל דרך windows media player
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם לפניי יומיים לאחר כיבוי המחשב עקב תקלה חוזרת ונשנת של קובץ DLL חסר בכול התוכנות שניסיתי להריץ עשיתי ריסט, אחריי הריסט המחשב עלה באיטיות (בחלק של ה WINDOWS IS STARTING UP) ולאחר מכן בבחירת המשתמש מופיעה לי סיסמה, אפילו אם אני סתם רושם משהו בפנים אני מקבל שגיאה שאי אפשר להתחבר כי הדומיין (שם המחשב) אינו זמין, עשיתי מחקר בתחום וניסיתי SAFE MOD, ניסיתי להקיש ידנית תמשתמש Administrator, עוד מעט אני אנסה את ה LIVE CD של ophcrack (תוכנה שמשנה תסיסמה במחשב אם שחכים). כרגע יש לי גישה למחשב ולכול הכוננים כי הכנסתי קשיח נוסף והתקנתי עליו XP זמנית, הקשיח ההו חשוב לי מאוד ואשמח לכל עזרה של איך לשחזר תמערכת הפעלה ולהעיף תסיסמה.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי לאחר שעדכנתי את מערכת ההפעלה XP SP2 כולל כל העידכונים מהתקליטור המקורי של לוח האם + דרייברים של כרטיס המסך ראיתי שיש בעיה בPCI ,אני לא יכול לעדכן את זה. מצורפת תמונה לבעיה , אשמח על תגובתכם . http://www.ror.co.il/my.php?id=9041815787.jpg http://www.ror.co.il/files/9041815787.jpg
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את הסוג מסך של התחל>כיבוי>כבה את המחשב אני רוצה לשנות למסך כאילו זה אירגון שיש מסך כיבוי אחר עם הכפתור של אפשריות והיוזר וסיסמה לרב זה השיטה שי באירגונים תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
חבריה שלום רכשתי מחשב נייד ובו הושתל מערכת ויסטה הום בייסיק כשחפשתי בפורומים השונים מידע התברר שיש עוד מספר גירסאות לויסטה כמו כן שרציתי להוריד אי אילו קבצי נשאלתי האם להוריד ב32BIT או 64 איך אדע איזה סוג קובץ להוריד ??? אשמח לקבל סיוע והדרכה ואיפה אנ מוצא לויסטה שביד ימדריך כמובן בעברית המחשב שלי מסוג דל סדרה 1545 מעבדT6400 בברכה :s05:
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש ברשת כמה מחשבים עם אותה סיסמא, אין בעיה שלכל משתמש תיהיה גישה לכל מחשב כל עוד הם לוקלים וכולם יודעים שהם עליהם, הבעיה מתחילה שמתחילים לעשות שינויים מרחוק שלא בתיקיות רשת שקבועות מראש. האם זה בטוח ולא יפגע בכלום אם אני אמחק את השיתוף האוטומטי שנוצר לכל תיקיה, אות כונן+$ ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מקבל המון מסכים כחולים ללא סיבה. אין וירוסים במחשב,לא התקנתי שום דבר מיוחד והמחשב לא עושה ריסטרט במהלך הרצת תוכנה כבדה או משחק כבד אלא סתם כי "בא לו" . אני לא מצליח לראות מה רשום ומה התקלה (אם זה רשום שם ) כי המחשב עושה ישר ריסטרט ולא נותן לי לראות. מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה כבר במשך הרבה זמן. תודה נ.ב- יש SP1 וכל העדכונים שיצאו עד היום .
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב שלי יש לי את הכוננים שלי, יש אפשרות שמתחת לכוננים יהיה רשום כמה מקום יש לי? כאילו פירוט של המקום הפנוי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
כל כמה זמן יכול להיות שעתיים ויכול להיות חצי שעה אני מקבל מסך כחול, לא ממש קשור למה שאני עושה קוד השגיאה: 0x0000008E (0x80000004 , 0x0e6d60b4, 0xAA33C38, 0x00000000 ניסיתי לבדוק את הזיכרון, כרטיס מסך, מעבד אבל התוצאות היו בסדר מישהו יודע מה הבעיה? מפרט: E6550 MSI neoF p35 hd4850 enarmax pro 425 hitachi deskstar 500gb st31000333AS WD6400AAKS wd800JD
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הודעה שזיכרון RAM לא מספיק כשניסיתי לעבוד על קובץ הבתוכנת אילוסטרייטור. מצ"ב צילומי מסך של ההודעה, של מפרט המחשב, וכן של מנהל המשימות בזמן הפעלת התוכנה. אודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, ניסיתי לחפש לזה תשובה בפורום אבל מצאתי רק משהו שקשור לאינבידיה.. בכל מקרה יש לי מחשב חדש מהקופסא, התקנו ויסטה 32 וזה כבר עשה לי פעמיים ביום וחצי האחרון מסך כחול והתחיל מחדש את המחשב. מה אני יכול לעשות? לאיזה פירוט חומרה/דרייברים אתם זקוקים ע"מ לעזור? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי את הויסטה והתקנתי אותה . היא הייתה עם סרויס פאק אחד הורדתי עדכונים ממיקרוסופט והפכתי אותה לעברית כשביקשתי להתקין את הסרויס פאק שתים הוא ביקש שאחזור לאנגלית כרגע חזרתי לאנגלית ועדכנתי את הסרויס פאק שתים הבעיה היא שהוא לא נותן לי להתקין עכשיו עברית . ואני שואל , עדיין לא יצא עברית לסרויס פאק שנים ? מה אני צריך לעשות ? נ.ב זה ויסטה 64 ביט אולטימט .
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חבר מתעתד להביא לי מחשב נייד מארה"ב עם מערכת הפעלה vista 64bit. בגלל מגבלות זמן אני חייב לקחת את החבילה as is. מה הפיתרון כדי להפעיל תוכנות של 32 ביט, האם הן יעבדו על ווינדוז זו או שיהיה עליי לפרמט ההארד דיסק ולקנות ווינדוז בנפרד בארץ ? האם windows 7 rc שבאתר מיקרוסופט תומכת בתוכנות 32 ביט ? האם ניתן לדעתכם בעתיד לשדרג בחינם לוינדוז 7? אודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי יש לי נייד של חברת ACER עם 2 מערכות הפעלה WIN 7 WIN VISTA SP1 שהגיע עם הנייד מכיוון שיש לי סריאל חוקי לVISTA ולצערי היא די כבדה אני מעוניין לגבות אותה על דיסק בכדי שאוכל להפעיל אותה כשארצה. אני מעוניין כרגע להשאיר את WIN 7. איך ניתן לצרוב עותק של VISTA HOME PREMIUM שברשותי ולהשאיר את WIN 7? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני יוכל להתקין את העידכון SP2 לויסטה מבלי שיש לי SP1 ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני לא יודע בידיוק איך להגדיר את הבעיה , המחשב אחרי התקנת מערכת ויסטה 64 ביט . זה מפרט המחשב . amd 3500 64 bit לוח אם ( החשוד בבעיה ) asrock 939dual sata 2 דרייברים מתאימים לויסטה לא כך כך הצלחתי למצוא , המערכת הפעלה מצליחה לפעול כראוי , אבל שאני מנסה להתקין דרייברים של כרטיס מסך אני לא מצליח . לאחר התקנת הדרייבר המחשב מפעיל את עצמו מחדש ואז בכניסה לה windwos חותך חצי מהמסך , עד שאני לא נכנס למצב בטוח ומוחק את הדרייבר אני לא יכל לראות כלום . שהיה מותקן xp , יכולתי בקלות להעביר לרזלוציות כגון 1920 1200 הכרטיס מסך 8600 geforce . מה אפשר לעשות מלבד לחזור ל xp ?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ב Windows Vista הייתי מוחק פשוט את ההיסטוריה של הדפדפן וזה היה מוחק גם שם אבל ב Windows 7 זה לא עובד ..
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל מצב שינה, המאוורר מתחיל לפעול בעוצמה מלאה. האם זו בעיה מוכרת בויסטה? יש דרך לתקן את זה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ad-adware הבעייה שהוא דורש תמיד הפעלת סרביס ואני לא רוצה אותו שירוץ תמיד האם ניתן לכתוב קובץ סקריפט: הפעלת הסרביסים שנחוצים לתוכנה הפעלת התוכנה כיבוי הסרביסים בעת סגירת התוכנה כיצד?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כשאני רואה סרט פתאום מתחיל לפעול השומר מסך, איך אני עושה שהוא יפעל רק כשאני לא משתמש במסך ולא כשאני רואה סרטים?
-
בס"ד חודש טוב ושלום רב לכם אמרו לי שמערכת וינדוס בנויה בצורה כזו שתמיד צריך לפרמט אותה מידי פעם איחוי אני עושה באופן קבוע הבנתי גם בנוסף שצריך לבצע ניקוי לרג'יסטרי במידה ויש לי תוכנות שהסרתי אותן שלא מנקות את הרגי'סטרי שלהן בהסרה <ואיך אני יכול לדעת אם התוכנה אחי עושה זאת או לא?> ואמרו לי שתוכנות שהסרתי גם משאירות קיבצי DLL בנוסף שגם גוראים להאטה של המערכת יש אפשרות למנוע מצב בו יהיה צורך לפרמט או שהכי הרבה אפשר רק לדחות את הפירמוט? ניסיתי בעבר תוכנות לניקוי dll ורג'יסטרי וזכרו לי שזה עשה בעיות תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שצצה פתאום שכשאר אני מעוניין להיכנס למצב של MSCONFIG הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכתובה בצילום המצורף ! האם למישהו יש מושג אייך לפתור את זה ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניסיתי להתקין את ה SP2 לויסטה שלי. לאחר ההתקנה המחשב עשה ריסט, ובשלב של ה Welcome קיבלתי BSOD. גיליתי שה BSOD נובע מה NOD32 שלי. נאלצתי למחוק את ה NOD32, למחוק את ה SP2, ולהתקין מחדש את ה NOD32. משהו נתקל בבעיה ? יודע איך לתקן ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה ULTIMATE 64 BIT. במנהל המשימות של הווינדוס שמתי לב ליישום מסוים שצורך לי כמות גבוהה מאוד של זיכרון. שם היישום הוא:audiolog.exe ובעמודת התיאור כתוב: windows audio device graph isolation אם אני סוגר את היישום אז אין לי כלל קול במחשב. שאני פותח את המחשב היישום צורך 20MB אבל ככל שהמחשב נשאר פתוח אז כמות צריכת הזיכרון שלו עולה עולה,למשל עכשיו הוא צורך קרוב ל700MB זיכרון. מה ניתן לעשות בקשר לזה? יש לי מחשב חזק מאוד וזיכרון של 4GB אבל בכל זאת זה נראה לי מוגזם מאוד שיישום ככה צורך זיכרון גדול. תודה לעוזרים וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם..! הכונן שלי נעלם ולכן עשיתי קצת חיפושים בגוגל ומצאתי את זה: CDgone שהיא כביכול תיקון ברג'סטרי אמורה לעזור להחזיר את הכונן. http://www.geekstogo.com/forum/CDgone-file8.html אך במקום זה, זה עשה עוד יותר נזק והעלים את הכונן לגמרי. מכל רישומי המערכת! אשמח אם למישהוא יש פיתרון למצב הזה. תודה לכל העוזרים! עריכה:: לא משנה! הכבל היה רופף
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-