עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שאני נכנס להתחל , הפעלה ומקליד gpedir.msc ומאשר הוא עושה לי את השגיאה שיש בתמונה , אפשר לסדר ? ואם כן , איך ? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  2. Started by juve12,

אני מפעיל את המחשב והוא נתקע על בעיה על האקספלורר ולא רוצה להמשיך לעלות אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לו קישור ב startup לתמונה. זה מה שאני חושב מבקש לדעת אולי זה משהו אחר ואם זה מה שאני חושב איך אני מסיר את התמונה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קיבלתי מחבר מחשב עכשיו שאני בא לפרמט מופיע לי התמונה הבעיה הזאת מה זה יכול להיות איך אני פותר את זה ? עכשיו ברגיל הוינדוס עולה אבל יש בו בעיות ואי אפשר להכנס לשירותים בכלל

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by iho,

היה ברשותי ויסטה והמחשב הנייד (דל 6400) עבד מצוין. עכשיו מסיבות שונות שינמכתי ל XP PROFESIONAL (הכל תוכנות מקוריות שניקנו בכסף מלא). ועכשיו הוא לא משמיש שום קול וכותב לי שיש בעיה בהתקן הקול שלך שהוא לא מותקן או שאינו עובד כראוי. מישהו יכול לעזור לי בענין? תודה מראש!

5. Started by shainov,

שלום לכולם, ברשותי הלוח הנ"ל ויש לי בעיה עם התקן הקול. למרות שבמנהל ההתקנים לא מופיע לי שום בעיה עם שום דבר בעצם הMP מסרב להשמיע כל סוג של קול וטוען כי לא הגדרתי את הקול. יש לציין שהוא מחובר לMB דרך HD-AUDIO האם לחבר אחרת? דרך AC97 אולי?? בהתקנת הDRIVER פשוט לקראת הסוף מופיע לי שגיאה 000001 ונסגרת התוכנית.מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by biggie,

אני מנסה להתקין משחק ובזמן ההתקנה הוא אומר לי 1607:unable to install installshield scripting runtime מזה אומר ואיך אני מתקן את זה? ועוד דבר יש לי בעיה windows installer could not be accessed this can occure if you are running windows in safe version (im not) or windows installer is not installed correctly אבל הורדתי גרסא חדשהבלי בעיה ועדין אומר לי את זה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. Started by abarbotel,

היה לי ויסטה נוצרה בה תקלה והיא היתה צריכה תיקון הכנסתי דיסק בוט של אקס פי כי רציתי לפרמט ולשים אקס פי אבל הבוט לא עלה וההתקנה של אקס פי לא עלתה ניסיתי כמה דיסקים שונים אבל ששמתי את ויסטה זה כן עלה למה זה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  8. שלום רב, אתמול קיבלתי את המחשב החדש (המפרט בגדול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482690.msg4130143#msg4130143),הכנסתי את הדיסק של WINDOWS 7 איך ממש בתחילה מופיעה הערה שלא מאפשרת לי להמשיך "מנהל התקן נדרש על כונן תקליטורים/DVD אנו זמין אם יש לך מנהל התקן בתקליטור תקליטור DVD או כונן הבזק מסוג USB נא הכנס אותו כעת" הבעיה היא מחשב הוא חדש ואין עליו עוד Windows כמו כן קיבלתי רק את הדיסק של לוח אם כרטיס מסך ושל המסך. עכשיו מאיפה אני אמור להביא דרייבר לאותו כונן שיש לי ?הכונן מזוהה בביוס אך הWINDOWS מן הסתם מעלה לי את ההודעה הנ"ל. הכונן שלי LG GSA-GH24N X24 SATA DVD. ניסתי להוריד מאתר של הלוח אם שלי את הדריבר RAID ואז לטעון אותו אך הוא אומר שהוא לא תואם אשמח לדעת …

• 4 תגובות
    • 6.1k צפיות
  9. יש לי פה מחשב ישן של בן-דוד שעושה קצת בעיות... כשאני מנסה להתקין עליו XP אחרי שהוא מתחיל את ההתקנה אז יש אתה השלב הזה שהוא עושה RR ואז ממשיך את ההתקנה... אז המחשב הזה מעדיף להתחיל כל פעם את ההתקנה מחדש אחרי הRR כאילו שהוא לא מזהה שיש כבר תאליך התקנה מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? יודע איך לעקוף אותה ? נאמר לי שאף פעם לא היה בו XP אלה 98 ... יש מצב שזה בילטי אפשרי ? למרות שזה נראה לי מאוד מוזר כי סך הכל P3 זה לא כזה אנטיקה (או שכן ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by T3,

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שלום יש לי ויסטה הום פרימיום שפה עברית SP2 - 32BIT בהתחלה הייתי עובד בדפדפן אקספלורר 8. היה מעולה. עכשיו אני רוצה להתקין עידכון דפדפן אקספלורר 9 . ולא נותן לי להתקין. כותב לי הודעה שצריך להוריד עידכונים מאתר מיקרוסופט. עשיתי עידכונים מלאים. מוכנים. הוא לא אומר לי מה עידכון המדוייק כדי להתקין גירסה דפדפן אקספלורר 9. אני לא מצליח להתקין אקספלורר דפדפן 9. מישהו יודע איזה עידכון מיקרוסופט כדי לעבור התקנה אקספלורר דפדפן 9? מה העידכון הנכון. איפה מוצאים עידכון? בתודה מראש רפי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Tbox27,

שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה קטנה אם תוכלו לעזור הוא פירמט את המחשב והכניס את הדיסק של הווינדואז וכשהוא בא להתקין המחשב מזהה רק כונן של 2 ג'יגה כשיש לו 80 ג'יגה המערכת שלו ב NTFS איך הוא מסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by R007,

שלום, מערכת ההפעלה שלי היא windows 7 ultimate 32-bit. לאחרונה עקב בעיה ב- WMP ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את WMP ואת WMC בעזרת turn features on and off ההסרה עברה בצורה חלקה אך כאשר סימנתי שאני רוצה להתקין תוכנות אלו מחדש, המחשב התחיל לשחזר את התוכנות ואז הופיעה לי הודעה של הערה, An error has occured. not all of the features were sucessfully changed אין ברשותי דיסק של מערכת ההפעלה (הכנתי דיסק של ה-recovery ) מה עליי לעשות כדי להתקין תוכנות אלו מחדש?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo IdeaPad S10-2, מחשב מיני. ניסו להתקין לי עליו מערכת הפעלה של MAC אבל זה כבד מדי והמחשב קורס ולא מצליח לעלות. אני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה של ווינדוס שהגיעה עם הלפטופ. כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7 (אחרי שאני משנה בביוס שיעלה ישירות לUSB שם נמצאת ההתקנה), זה לא מזהה את זה. שוב הוא חוזר לנסיון להעלות את MAC , קורס ונכבה. למישו יש פתרון יצירתי לעניין? אובדת עצות אנוכי...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by maimon_y,

הרכבתי כונן SSD חדש למחשב והתקנתי עליו וינדאוס 7. הבעיה שאני לא מצליח להתקין או להוריד עדכונים דרך windows update זה רושם מחפש עדכונים במשך 20 שעות לא קורה ולא מתקדם לשום מקום. ניסתי כבר כמה מדריכים של וינדואס בקשר לנושא ושם דבר לא עזר. באחד המדריכים מבצעים את הפעולה הבאה ב cmd(הפעולה למטה) וקופצות לא הודעות(בתמונה) את אלו שבסדר לא צרפתי לתמונה. cd /d %windir%\system32 regsvr32.exe atl.dll regsvr32.exe urlmon. dll regsvr32.exe mshtml. dll regsvr32.exe shdocvw. dll regsvr32.exe browseui.dll regsvr32.exe jscript. dll regsvr32.exe vbscript.dll regsvr32.exe scrrun.dll regsvr32.exe…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי יש לי נסיון פה ושם בהתקנת ווינדוס אבל נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי אף פעם.. מחשב חדש לגמרי, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועם הבוט הראשון הוא מעלה לי את ההתקנה שמה אני בוחר את הכונן שאני רוצה ואז הוא מעתיק קבצים. לאחר העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול שלאחריו המחשב פשוט נכנס ללופ אינסופי של אתחולים מעצמו. זה פשוט לא ממשיך את ההתקנה לאחר האתחול הראשון. אם לאחר האתחול הראשון אני אומר לו להתחיל מהכונן דיסקים אז הוא פשוט מתחיל את ההתקנה מחדש כאילו לבחור כונן וכאלה שכבר עשיתי.. מה יכולה להיות הבעיה??

17. Started by zohar678,

יש לי וינדוס בעברית עם EXPLORER 6 ואני רוצה לשדרג את הדפדפן ל 7 ואני מקבל הודעת שגיעה. גם הדפדפן שהורדתי הוא בשפה העברית.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by demonshlomo,

באמצע ההתקנה מופיעה לי הודעה שהקובץ atapi.sys נמצע בשימוש. הפעלתי מחדש ב SAFE MODE ועדיין אותו דבר! גם בדקתי שלא מופיעה לי שום דבר בשם atapi בתהליכים... יש לי home edition. אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by Jackieil,

אני מנסה להתקין את ה SP 1 או 2. וזה לא מצליח THE EXPECTED VERSION OF THE PRODUCT WAS NOT FOUND ON YOUR SYSTEM מה מומלץ לעשות?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. Started by Deddy,

הורדתי את tweakUI מהאתר של מיקרוסופט ורציתי להתקין אותה אבל הוא נותן לי את השגיאה הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Vidati,

או קיי אז ככה זה לא בידיוק בעיה אלה יותר משהו מציק.. ההתקנה עוברת בסדר הבעיה היא שהיא איטית להחריד! לוקח לי 4 שעות להתקין VISTA (בלי הגזמה) בהתחלה חשבתי שזה צורב הDVD שלי כי קצת דפוק אבל לא (בדקתי עם כונן חדש אחר שקניתי) ועדיין ההתקנה מאוד איטית... יש לציין שכאשר ניסיתי להקין את הBETA של וויסטה ההתקנה ערכה לא יותר משעה מקסימום. מישהו יש איזה רעיון?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by imber,

שלום. היום התקנתי WIN7 PREMIUM על הכונן הSSD החדש השלי. כל ההתקנה הלכה חלק אבל עכשיו שמתי לב שגם שאחרי שאני משנה את הboot priority ומחזיר את זה לHD המחשב עדיין מבקש דיסק של וינדוס. ההודעה הולכת ככה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אם למישהו יש דרך לעזור לי או לכפר על טעויותי אז בבקשה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  23. לאחר הרבה ניסיונות ו 3 גירסאות שונות של וינדווס, לא הצלחתי להתקין. לפני כיומיים שלושה, אחרי שגרסת 7100 יצאה לאור, הורדתי אותה בתקווה שאולי השתנה משהו אך לצערי לא. ניסיתי לעדכן ביוס, עדכנתי ושום דבר לא עזר. ניסיתי להתקין דרך הוינדווס עצמו בהתקנה ישירה (מדובר בויסטה) וגם ללא הצלחה. בהתקנה ישירה של הוינדווס 7 הופיעה לי שגיאה הבאה ודרך הדוס כשיצא מסך כחול מהו הפיתרון? אם יש בכלל עד צאת הגרסה הנורמלית. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. היי,התקנתי WIN10 64 bit על SSD חדש SanDisk Extreme PRO 480GB במהלך ההתקנה של הדרייבר amd-catalyst-15.7.1-win10-64bit (המפרט בפרופיל),המסך נכבה ואז נדלק לאחר מכן,כל תוכנה שאני נכנס אליה,היא נשארת ממוזערת ולחיצה עלייה לא עושה כלום זה קורה גם אם ה-Windows Update מתקין לי את הדרייבר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by omrialon,

קניתי מחשב חדש ועכשיו שהדלקתי אותו מופיע לי בתפריט ללחוץ על f12 בשביל להכנס ל boot menu ושאני נכנס לזה ע"מ לבחור את הcd-rom כהתקן שלי המקלדת פתאום לא מגיבה יותר,היא התנתקה מהמחשב. מה לעשות?? די דחוף!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.