עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ה-windows 7 לא פותח את ה-microsoft security essental ואת ה-windows defender. בהתחלה הוא מראה לי שהסרביס לא פועל אז אני מפעיל אותו ואז הוא לא נותן לי לפתוח את האנטי וירוס ואת ה-windows defender. כשאני מנסה לפתוח את ה-windows defender הוא כותב לי הודעה של תקלה מספר: 0x80070422 ואז מיד סוגר את זה.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  2. שלום... אז ככה.. יש לי מחשב שמצריך מערכת הפעלה 64 ביט.. וכרגע מותקנת עליו גירסת הבטא של WIN7 באנגלית (ה- rc7300 או איך שלא קוראים לזה). בכל מקרה, אני מעוניין לקנות רשיון לתוכנה.. רציתי לדעת אם אני הולך לחנות, ומבקש גרסת OEM, ימכרו לי אותה גם בלי לקנות מחשב חדש מהם? והאם אני אוכל להתקין אותה בלי שום בעייה למרות שמותקנת עליו כבר גרסת הבטא של WIN 7? תודה רבה... !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שמעו.. יש לי כרגע בלגן גדול במחשב, זה הולך ככה יש לי מחשב חדש, שיש לו דיסק קשיח 500GB, בכונן אחד התקנתי וינדוס XP, בכונן אחר התקנתי וינדוס 7 שאני משתמש בו ברוב הזמן (כונן יעני מחיצה..) עכשיו, אתמול הוספתי למחשב הנ"ל את הדיסק קשיח הישן שלי.. שגם בו יש וינדוס XP ו- וינדוס 7! עכשיו כל מה שאני רוצה לעשות זה להעביר את הקבצים החשובים מהדיסק קשיח ה ישן וזה מה שאני עושה כרגע.. ומה אני עושה עם זה שיש לי XP על דיסק קשיח ישן ווינדוס 7 על דיסק קשיח ישן? אין לי שום שימוש בהם, השאלה אם אני צריך איכשהו (ואם כן תסבירו לי איך) להכנס למחשב דרך הדיסק קשיח הישן (זאת אומרת שהוא יהיה ראשי) ואז דרך זה לפרמט? או שפשוט לעשות פירמוט לדיסק קשיח או משהו.. אני בבעיה רצינית, אני מקווה שתבינו את בעיית…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  4. שלום כולם אני משתמש במערכת וויסטה 64 ביט כל פעם שאני יוצא מהבית האח הנעל שלי כל פעם הורס לי דברים במחשב רציתי לדעת אם אני יכול לנעול את המחשב שלי אחרי ששומר המסך נכנס לפעולה - שימו לב שאני לא מדבר על מתי שאני עושה log off או כניסה למצב שינה/המתנה אלא רק על כיבוי המסך (אני בעיקרון לא משתמש בשומר מסך, עשיתי פשוט שהמסך יתכבה אחרי 10 דקות) יש אפשרות שמתי שמשחקים עם העכבר או המקלדת בשביל שהמסך יידלק שוב הוא יבקש סיסמה? רציתי גם לדעת אם אני יכול לנעול תיקיות מסויימות, קיצורי דרך על שולחן העבודה וקבצים מסויימים עם סיסמה? עדיף שלא אזדקק לתוכנה מצד שלישי תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by freakagnux,

מישהו יודע איך אני יכול להתקין IIS על אקס פי הום?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by moo2004,

או במילים אחרות, איך אפשר לאפשר התקנה של דרייברים שלא נחתמו דיגטלית ע"י Microsoft תמיד!! קראתי שאפשר להריץ את הפקודה Bcdedit.exe /set nointegritychecks ON אבל היא תופסת רק בגירסאות Beta... (חוץ מזה עשיתי חיפוש במחשב שלי ולא מצאתי את הקובץ הזה)

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by tomyem,

כידוע, אי אפשר לנעול מסך בנעילת משתמש המובנית במערכת ההפעלה, כך שבהדלקת המחשב החשבון יתחבר וכל התוכניות ירוצו ואז החשבון יינעל. אני מחפש תוכנה שעושה את זה, כך שאוכל להדליק את המחשב, לחזור לאחר דקה או שתיים והכל כבר ירוץ (כולל תוכנות שמוגדרות לפעול אוטומטית). אשמח לשמוע על תוכנה רצנית שעושה את זה. תודה מראש, תומר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום חברים, יש לי אימג' של ווינדוז על ההארד דיסק, אך כשאני פותח אותו דרך נגיד ווינראר לדיסק און קי הוא לא עולה בבוט אוטומטית. איך אני גורם לו להיות ממש כמו דיסק שצרבתי מהאימג'?? זאת אומרת איך אני עושה את האימג' כשהוא פתוח על הדיסק און קי לבוטבל? כמובן שהבוט בביוס הדיסק און קי מוגדר להיות ראשון בסדר. הסיומת היא ISO תודה

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by rotman,

שלום אנשים , אני רץ על WIN XP , מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (רק 3.5 בשימוש לצערי) מעבד core duo e-6300 מחשב שאמור להיות חזק פחות או יותר... משום מה , כשאני משתמש בו קצת במאסיביות (פותח כמות סבירה של חלונות אקספלורר עם כמה טאבים בכל אחד) outlook , emule , babylon , media player פתוחים (לכאורה לא יותר ממה שמחשב אמור להחזיק) מתחילים לקרות תופעות מוזרות כגון : תוכנות חדשות לא מסכימות לרוץ , טאבים חדשים לא מוכנים להפתח , כשאני כותב מייל ומגדיל את הפונט באיזשהו גודל מסוים הוא נתקע ולא מוכן להגדיל אותו מעבר לו , ואפילו הרגע קרה לי שרשימת המנועי חיפוש המועדפים (ב IE7 הצטמצמה מ 9 ל 3 , אבל עכשיו היא חזרה להיות מלאה). אני כמעט בטוח שזה קשור איכשהו לזכרון כיוון שאם תוכנה לא נפתחת , אני ס…

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by kame,

תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי בעיה מוזרה במחשב. אני לא רואה את הסמן של העבר במשחקים כגון FIFA ו-NBA, במשחקים אלה העכבר מהבהב. במשחק RAIL SIMULATOR אני לא רואה את העכבר בכלל. בהפעלה רגילה של המחשב אין כל בעיה. מותקנת מערכת הפעלה ויסטה 64, מעבד ADM 5200 וכרטיס מסך ATI 1950 PRO. מה עשוייה להיות הסיבה?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. אני לא הכי מסתדר עם אנגלית.. ואני הרבה יותר מעדיף שזה יהיה בעברית.. אז מה אני צריך לעשות בשביל שהויסטה באנגלי תהפוך לעברית..?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by zaroor,

שלום אולי מישהו יודע איך לפתור בעיית דפדפן באינטרנט כל פתיחת חלון בקטן וצריך להגדיל, בסרתי והחזרתי את הדפדפו וגם מחקתי היסטוריה ולא עוזר...איך פותרים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט יוצאת אל האוויר העולם, ואתם יכולים להשיג אותה כבר עכשיו גם ללא הזמנה ישירה מהחברה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-כבר-כאן-כך-תעדכנו/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by EG,

עכשיו נכנסתי ונדהמתי לגלות כי הכתב באתר בכל מקום אפילו פה - בעריכת הודעה. גדל הכתב, מה אני עושה כדי להחזיר אות לקדמותו?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by Lethal_Acid,

אני משתמש ב XP PRO כאשר ניא נכנס ל SART PROGRAMS אני רואה את כל התוכנות שהתקנתי, אבל כאשר אני לוחץ כפתור ימיני ומגיעה לאותו מקום אני רואה רק חלק מהאיקונים שנמצאים בספרייה למה זה?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by dvd21,

שלום לכם יש לי בעיה קטנה כשאני מכניס דיסק של מישחק או כל דיסק שאמור להיפתח אוטומטית דרך האוטו-ראן הוא לא ניפתח אני צריך להיכנס אליו ולהפעיל את האוטו ראן ידני גם אין לי אפשרות לילחוץ קליק ימני על הכונן ולילחוץ שם על "הפעל אוטומטית" בנוסף אם אני מכניס דיסק של ניד פור ספיד לדוגמה ,יש איקון של המישחק בימקום הכונן כשאני מוציא את הדיסק האיקון נישאר ואפילו שאני מכניס דיסק אחר עדיין האיקון הקודם נישאר עד שאני מפעיל מחדש את המחשב איך אני פותר את הבעיה הזו??

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by shaithebest,

פתאום כל המסך נהיה בקלוז אפ.... הכל ענק......כל האייקונים ענקיים....כל המסך נראה כאילו עשית קלוז אפ על תמונה מה זה? זה קרה אחרי שעשיתי עדכונים פתאום הוא רשם לי שאיכות הגרפיקה שלי יורדת לאיכות VISTA HOME שמעו אם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP איך מתקנים את זה? ניסיתי למחוק תוכנות כי חשבתי שזה בעיה בRAM אבל יש לי 2048 MB חייב עזרה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by lazy-bones,

שלום אני משתמש בוינדוס אקס פי. התקנתי עוד וינדוס על ארדיסק אחר, ואז פירמטתי אותו, עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש לי שתי אפשרויות בחירה לוינדוס איך אני מוחק את המערכת השניה הלא רצויה? ד"א הוצאתי את הארדיסק הנוסף. תודה

20. יש לי 2 התקנות ווינדוס כל אחת על דיסק פיזי אחר כל התקנה רואה את ההקנה השניה (שתיהם XP דרך אגב...) הכל טוב ויפה... אני מעוניין להעתיק תקיה מסוימת מהוינדוס הראשון לשולחן עבודה של הווינדוס השני אבל הקטע הוא שאני לא רוצה שזה יהיה חד פעמי אני מעוניין שכל פעם שאני ישנה את התוכן של התקיה הזאת, העותק בהתקנה שהניה של הווינדוס גם ישתנה (בהתקנה של הווינדוס השני אני לא משתמש הרבה אז לא מפריע לי שהדיסק הפיזי השני יכתוב כל פעם שהראשון כותב) כמו סוג של RAID 1 אבל רק עם תקיה מסוימת במקום כל הכונן או מחיצה שלמה מישהו יודע איך אני יכול לעשות (אם בכלל) דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  21. שלום, יש לי לוח Abit IB9 ואני רוצה לעבור לוויסטה ואני עכשיו באמצע הכנת דיסק של וויסטה בVlite ואני תקוע בקטע של הדרייברים לחיבורי SATA... אז הורדתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח אם שהגיע איתו ושמתי לב שאין שום תיקיה בשם וויסטה או משהו שקשור לוויסטה... יש WIN2003,98,XP אבל וויסטה אין.. אז רציתי לדעת האם זה בסדר שאני משלב את אתה הכל כמו שבתמונה שצירפתי... האם וויסטה תזהה את זה ולא תיהיה בעיה? נ.ב... אם הדרייברים בתוך הדיס אז צריך ללחוץ F6 בהתקנה או לא? דיי דחוף.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by sherlock1212,

יש דרך לסגור את זה בכוח? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  23. שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את חבילת השירות sp2 הווינדוס הוא ווינדוס חוקי לגמרי לא יודע מה הבעיה אני הורדתי את החבילה מהאתר של מיקרוסופט וזה נותן לי את השגיאה הבאה בעת ההתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

היי, שני דברים, יש לי כרגע 2 גיגה ראם במחשב ואני רוצה להתקין WIN7 64BIT וראיתי שיש המלצה ל4 גיגה אם רוצים את הגרסה הזו. כרגע יש לי 2 גיגה על XP ואין לי בעיות, יש סיבה להוסיף? דבר שני, החומרה שלי לא תגביל אותי בהתקנת WIN7 64BIT על המחשב שלי? המפרט הרלוונטי q6600 ga 965p-s3 9600gt תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.