עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shlomi4i,

ההתקנה מגיעה ל4 אחוז נותנת שגיאה 0x80070002

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dududs,

האם יהיה ניתן לסבול את תפקודה של ויסטה על מחשב כזה ? המפרט - לוח אם (כרטיס מסך משולב) - ASUS P5G-MX - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1771&modelmenu=2 מעבד - INTEL PENTIUM DUAL CORE E2140 http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=888212&familyID=1&culture=en-US זכרון - 1024MB KINGSTON לא מעוניין לשחק משחקים ולא מעוניין להפעיל תוכנות גרפיות. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. החייגן שלי לא שומר את הסיסמא והכפתור של שמירת הסיסמא אפור תמיד מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ntl,

מי שמצביע משפיע!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp אפשר למחוק את תוכן התיקייה הזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

בימים האחרונים מופצים ב ICQ הודעות אשר אומרות(למרות שהבדיחה ישנה כבר היא חזרה שוב) "שהקובץ Jdbgmgr.exe הוא וירוס ויש למחוק אותו מיד" הקובץ הנ"ל מצויר בדובי הבדיחה המצחיקה הזאת לוקחת יתרון על התפתחויות של תולעת W32.bugbear@mm הקובץ Jdbgmgr.exe מזכיר בבדיחה שיש לו Icon של דובי אבל לעומת זאת התולעת W32.bugbear@mm זהו קובץ exe.* אבל אינו כולל Icon של דובי על הבדיחה באתר Symantec אם הינכם מחקתם את הקובץ ורוצים לשחזר אותו תעקבו אחר ההוראות שנמצאות פה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by josephu,

אני מחפש סרבר בארץ שמעדכן את הזמן לפי שעון קיץ לסינכרון של ווינדוס. לפי מיקרוסופט זה אמור להיות פרוטוקול SNTP. אופ טופיק - מה הדרך הכי קלה להגיע לדוס (דוס אמיתי - לא command prompt) באקס פי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחרונה שמתי לב שבכל פעם שאני מפעיל את המחשב שלי ההודעהInvalid Boot.INI \Booting from c:\windows מופיעה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב... חוץ מזה המחשב לא עושה אתחולים מוזרים והוא לא נתקע הוא עובד רגיל למה זה מופיע? ואיך אפשר לסדר את זה? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

יש לה קובץ exe?אני רוצה לנסות לפתוח אותה שישתמש ביותר מ 3gb ram

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by skywalker13,

שלום. מישהו יכול להגיד לי מהם הפונטים ברירת מחדל הגודל והכל של notepad. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. הותקן על מחשב גרסאת MSDN וינדוס 7 PRO N 32 ביט לניסיון, לאחר סיום הניסיון נקנה סריאל חוקי של וינדוס 7 PRO 32 ביט, הוינדוס לא מוכן לקבל את הסריאל, איך ניתן לגרום לו לקבלו ללא התקנת המחשב מחדש ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by hagay,

היי אז ככה נמאס לי מהוינדוס אק פי הזה.. ואני רוצה להתקין וינדוס 98 אז ככה הפעלתי את המחשב דרך הדיסק של הוינדוס אק פי ועלה לי 3 אפשריות 1. להתקין את הוינדוס 2.לתקן את הוינדוס ואפשריות אחרות 3.לצאת בחרתי האפשרות השניה ואז הגיע לי למסך שחור והוא שואל אותי ככה: "which windows installation would you like to log onto" אז לחצתי על 0 וזה לא עשה כלום וחצתי על 2 וזה לא עשה כלום (וככה זה ממשיך) ושלחצתי 1 הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמא של המערכת אז רשמתי את הסיסמא והוא רושם לי שהיא לא נכונה ... ואני זוכר את הסיסמא שלי... אז מה אני עושה? ובכלל איך אני מפרמט ב וינדוס אק פי ..???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני חושב אולי להתקין שתי מערכות הפעלה..יש לי שני הארדיסקים של 500 וחשבתי להתקין win xp על 60 ג'יגה ואת כל השאר לתת לויסטה אולטימייט 64ביט, עכשיו השאלה היא כזו- חבר אמר לי שבשביל שלא יהיה בלבול בין המערכות אז כאשר אני מתקין אז כל פעם לנתק הארדיסק אחד כלומר כאשר אני מתקין את הויסטה לנתק אחד ואז לנתק את זה שעליו התקנתי את הויסטה ולחבר את השני (שהיה מנותק לפני כן) ולהתקין את האקספי, השאלה האם זה אכן נצרך ושנית האם כאשר אני מתקין את הויסטה ובעצם בזמן ההתקנה ההארדיסק השני מנותק ואח"כ מחליף בין ההארדיסקים זה לא יצור מצב שהויסטה לא תזהה את ההארדיסק השני שעליו מותקן האקספי (אבל תופס רק 60 ג'גיה) בגלל שהוא לא היה מחובר בזמן ההתקנה? מקווה שהבהרתי את עצמי..תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BenK,

שלום.. יש לי בעיה שאני רוצה לנסות לפתור ע"י התקנה נוספת של WinXp על אותו עותק... ככה שהקבצים החשובים יוחלפו.. האם אני צריך פשוט ללחוץ על Install בSetup של הדיסק ואז לעשות Upgrde? אולי יש הצעות אחרות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nivezrati,

אחי היקרים ניסיתי להתקין XP PRO דרך הדוס במחשב השני אבל שנכנסתי דרך התיקיה I386 דרך הדיסק הלכתי לקובץ WINNT ואז הוא רשם לי ללחוץ אנטר אם אני רוצה להתקין את הקבצים שבשביל ההתקנה למרות שאין לי SMARTDRIVE או אפשרות לצאת. הקיצר לחצתי אנטר והוא התקין כמה קבצים שלו ושעולה המחשב יש לי לבחור איזה מערכת הפעלה ואז בחרתי ב-windows xp pro installation/upgrad ואז הוא רשם לי שוב משהו עם הסמארט דריב ולא רציתי ללחוץ אנטר כדי לא לדפוק אולי מישהו מוכן להסביר לי איך אני יכול להתקין בשקט והאם יש לזה השפעה בכלל. ואם כן אז למה אין לי את הSMART DRIVE הזה? בקיצר איך אני מתקין עם SMARTDRIVE ???? עריכת המודר: הכותרת הייתה בסדר גמור! בשביל מה שינית אותה?? ועוד לכותרת שנוגדת את החוקים!... פעם…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by A-10,

שלום לכולם אובכן, אחרי הרעש והמהומה שקמה בדבר דרישות החומרה שתאפשר התקנת חלונות 11, ובייחוד ההגבלה שהמעבד חייב להיות דור 8 ומעלה, מייקרוסופט אומרת בחצי פה כי יתאפשר להתקין חלונות 11 גם על מחשבים עם מעבדים ישנים יותר, אבל לא כשדרוג מתוך החלונות אלא כהתקנה ע"י קובץ ISO. ככלל, הדרישה למעבד דור 8 או מקבילו מצד AMD נובעת מהפעלת תכונות של אבטחת מידע שזמינות רק במעבדים הנ"ל או בניידים ישנים יותר הפעלת אותן תכונות גורמת לירידת ביצועים רצינית. בכל מקרה, עניין ה - TPM עומד על כנו !

17. Started by Big_White,

היום התקנתי ווינדוז 7 אולטימייט X64 הורדתי את כל הדרייברים/תוכנות... ויש בעיה... המקלדת שלי לא מתפעלת את הווינמפ מכפתורי המולטימדיה, בשביל לעשות את זה צריך ללחוץ על הסמל שלה למטה כדי שהוא יעלה למסך ורק אז אפשר לתפעל את הווינאמפ עם הכתפורים אבל אז זה לא מועיל כי אינ יכול פשוט ללחוץ על הכתפור בתוכנה. במערכת הקודמת זה עבד כמו שצריך ובזאת הוא מסרב... מקלדת של מייקרוסופט. כמובן שהורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. מישו יודע איך אני מעיף אותו כי התקנתי 7.5 ועכשיו יש 2 .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום הכונן שלי מחולק ל-2 מחיצות : 1. XP 2. ווינדוס 7 ה-XP נמצאת משמאל ל-7 (מבחינת סדר המחיצות) ה-7 הותקנה אחרי ה-XP כיצד מסירים את המחיצה של ווינדוס XP ומרחיבים את המחיצה של ווינדוס 7 שתתפוס את כל נפח הכונן? טכיצד מסירים לאחר מכן את האופציה של WIN XP ב-DUAL BOOT? ע"מ ש-7 יעלה אוטומטית? תודה מראש (:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לאח שלי מחשב Pentium 3 800 מגה הרץ והוא רוצה לעבור לווינדוס XP PRO. האם זה יעבוד על המחשב שלו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eitan69,

יש לי מערכת הפעלה ויסטה 32 עולה אבל אומרת שהיא משלימה את העידכונים אבל האחוזים לא עולים בשלב 1 הוא מדלק לשלב 3 וגם שם 0 אחוז ואז עושה ריסטרט. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל הוא מחק את כל השיחזורים הקודמים (בדוק כי לפני איזה יומיים עשיתי שיחזור). ניסית גם לתקן איתחול דרך F8 REPER גם שם לא עזר לי. ניסיתי דרך ERD גם לא עזר לי. בדקתי את הדיסק ואת הזיכרון עם התוכנות שיש ב HIRENS BOOT 10.4 הכל תקין. משהו יכול לעזור לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש אפשרות להתקין גם וונדוס 7 וגם xp על אותו מחשב ושתיהיה לי בחירה???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bariko,

שלום רב, אני מנסה להתקין מחדש את ויסטה. על פי מה שקראתי צריך קודם כל להגדיר בביוס שכונן ה-CD יפעל ראשון. אני חושב זה אכן כך, למרות שמדובר בתפריט ביוס מוזר, שלא ראיתי בשום מקום אחר.(ראה תמונה) אחר כך הכנסתי לכונן את הדיסק המקורי של ויסטה. בהפעלה המחודשת רשום לי ללחוץ על מקש כלשהו כדי לבצע בוט מכונן ה-CD, ולמרות שאני לוחץ ללא הפסקה על מקש הENTER או לחילופין על מקש הספייס בר, לא עוזר כלום. ווינדוס משיך לעלות כרגיל מהארד דיסק. מה עושים? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ohad,

העים יש sfc בwindows xp כמו בwindows 98 ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.