עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, יש לי כבר כמה ימים שגיאה שמופיעה כל כמה דק' (צירפתי תמונה) ואני לא יודע מה לעשות.. חוץ מזה היום שהדלקתי את המחשב נוספו לי מס' אייקונים (אחד אנטיוווירוס או משהו כזה,אנטי ספיוור וכו'...) בלי שאני זוכר שהוספתי אותם.. הם באו לבד חח.. איך אני מסדר את זה?? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

בימים האחרונים מופצים ב ICQ הודעות אשר אומרות(למרות שהבדיחה ישנה כבר היא חזרה שוב) "שהקובץ Jdbgmgr.exe הוא וירוס ויש למחוק אותו מיד" הקובץ הנ"ל מצויר בדובי הבדיחה המצחיקה הזאת לוקחת יתרון על התפתחויות של תולעת W32.bugbear@mm הקובץ Jdbgmgr.exe מזכיר בבדיחה שיש לו Icon של דובי אבל לעומת זאת התולעת W32.bugbear@mm זהו קובץ exe.* אבל אינו כולל Icon של דובי על הבדיחה באתר Symantec אם הינכם מחקתם את הקובץ ורוצים לשחזר אותו תעקבו אחר ההוראות שנמצאות פה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בחיפוש בפורום מצאתי את המדריך הבא: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html רק מה שקצת "מדאיג" שהקישורים שם להורדת ISO לגרסאות השונות של Win7 לא נמצא על השרתים של מיקרוסופט או לפחות הדומיין מראה שכך. איך אפשר לדעת שמדובר בגרסאות אוטניטיות נטולות ג'אנק וספיי? אשמח לקישור רשמי מהאתר של מיקרוסופט ואז אהיה רגוע. תודה וחג שמח.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קליק ימני בויסטה תוקיע לי את המחשב ועושה ריסטרט ל EXPLORER.EXE יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ofer_mat,

האם אפשר להגדיר 2 מחשבים ב DOMAIN ? אך עושים את זה? האם צריך להתקין תוכנות נוספות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by blackjacka,

אני לא יודע מה לעשות אולי מישהו יכול לעזור לי היו לי 2 חשבונות ADMINISTRATOR אחד המקורי והשני בשם SHAHAR שגם הוא אדמיניסטרטור ומחקתי את ה-SHAHAR עכשיו אני לא יכול להכנס כאדמיניסטרטור נגיד אני מנסה להכנס ל"מנהל ההתקנים" או לMSCONFIG הוא לא נותן לי מישהו יכול לעזור? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. טוב אז יש לי מסך CRT של LG דגם: FLATRONez T710SH והקצב רענון אצלי הוא 60! ובCRT 60 זה לא משהו... המסך מסוגל להגיע לקצב של 85 אבל כשאני עושה את זה יש לי הודעת שגיאה. עכשיו חיפשתי למה ההודעה ושמתי לב שהווינדוס בכלל לא זיהה את המסך שלי, הוא זיהה דגם ישן יותר שלא תומך בקצב רענון גבוה יותר. אני חייב דרייבר למסך ואני לא מוצא בשום מקום בגוגל. אפשר עזרה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יש לי לפטופ שאין לו כונן אופטי, ואני לא רוצה לקנות כרגע כי זה די יקר. אז בגלל שאין לי כונן אופטי, אין לי אפשרות לפרמט, ואני רוצה בגלל שיש לי כמה יוזרים במחשב ואין לי סיסמאות אליהם. אז השאלה שלי היא האם אפשר למחוק את כל היוזרים במחשב חוץ משלי ולהפוך את שלי לאדמינסטריטור? ואם כן, איך? (ויש לי כמה יוזרים כי אחותי נתנה לי מתנה את המחשב שהיא קיבלה מעבודה, ויש שם יוזרים שאין לי אפשרות לדעת את הסיסמאות אליהם, ושאלתי אותה והיא אמרה שאני יכול לפרמט ולעשות מה שבא לי..) תודה מראש למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התקנתי ויסטה אולטימייט 32X (יכול ליהיות שב 64 אין את כל הבאלגן הזה..) התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי TMNT ויש לי ארטפיקים מטורפים ! TRACKMANIA לא עובדים, כולם ! התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Danix60,

אני חייב ערכת שפה באמהרית, לא משנה איזה ווינדוס. כי ווינדוס אין לי בעיה להתקין.. בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by אחד שיודע,

היי, יש לי win10 home גרסת Build 19042.928. והעדכון האחרון גורם אצלי למסך כחול (Blue Screen of Death). אני רוצה לבטל לגמרי את התקנת העדכונים באופן קבוע. לא מצאתי דרך לעשות את זה, אבל אני דיי בטוח שיש. בקיצור, איך ניתן להשבית לגמרי את העדכונים של win10 אחרי שכבר המערכת הפעלה הורידה אותם וממתינה לריסטארט הבא? תודה,

13. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן שהוא לא של המערכת שבו היו מותקנות כמה תוכנות, לאחר שידרוג ברצוני למחוק אותם כי ההתקנה של הWIN לא נגעה בהם והקובצי UNINSTALL לא בידיוק עובדים בכולם מה אפשר לעשות בכדי להסיר אותם בצורה נורמלית? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. התקנתי WIN7 חדש על מחשב שלי לאחר שהיה נמאס לי מהבעיות של הישן ... ובאופן מוזר, כול פעם אחרי שאני מתקין את הווינדוס, מתקין חלק מהדרייבים ומחכה ומדליק המחשב נתקע על השולחן עבודה בלי עכבר, רק התמונת רקע ובלי אפשרות לעשות כלום ... חשוב לציין שמדובר בגרסה מקורית ... תודה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Stranger,

הוירוס של התולעת שתקפה את כל ישראל וגורמת לריסטרטים ובעיות בווינדוס... אני רוצה לדעת משהו... אם אני מתכנן לעשות פורמט סתם ככה, וצרבתי את הקובץ שמתקן את הווינדוס ומגן עליו מפני הוירוס אז אם אני מתקין אותו אחרי הפורמט אז המחשב מוגן?? כלומר אין גרסאות כל פעם לעידכון של הוירוס?? אני לא צריך להוריד את הקובץ מחדש?? זה מספיק להתקין אותו שוב מהדיסק??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shlomi4i,

ההתקנה מגיעה ל4 אחוז נותנת שגיאה 0x80070002

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Anatal,

זאת בעיה שצצה לי כל זמן קצר, וחיפשתי בפורומים השונים ובתמיכה של מיקרוסופט ואין הסבר מדויק כיצד אפשר לתקן. אינני יודעת מה קרה שזה התחיל, זה קרה אחרי שהוצאתי את כל החוטים מהמחשב לשם ניקיון חדרי, ושנדלק המחשב התחילה הבעיה הזאת. אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה זה התוכנית הזאת ואיך אפשר להיפטר ממנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Omerole,

מישהו יודע,עם ויסטה מותקן בC של כונן קשיח א' להעביר לD שנמצא על כונן קשיח אחר, בלי לאבד את ההגדרות (רגיסטרי וכו')? ועוד שאלה,אפשר להסיר את XP בלי לפרמט את המחיצה שהוא מותקן עליה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by iSolt,

ההיסטוריה בWIN+R לא נשמרת, לא משנה מה עשיתי/אפשרתי/ביטלתי זה לא נשמר לא קיים הבאג הזה ב8

20. Started by ofir,

היי, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 1 200 מגה הרץ 32 זיכרון פנימי, לאחרונה התקנתי לו מערכת הפעלה win 98 אך נתקלתי בבעיה-כאשר אני מפעיל את המחשב הוינדוס עולה ולאחר מספר דקות עבודה 3 לכל היותר המחשב פשוט נתקע ללא אפשרות להגיב מצידי, חוץ מלבצע ריסטרט כמובן, האם הבעייה קשורה למערכת ההפעלה? והאם התקנת לינוקס תפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לא יודע מה קרה, פתאום הגלגלת של העכבר התחילה לשלוט בווליום של המערכת הפעלה כולה, לא חשוב איזה חלון אני נמצא כרגע, גם אם אני יורד למטה עם הגלגלת בדף אינטרנט הווליום מונמך. חיפשתי שעות בגוגל באנגלית ולא מצאתי פתרון נורמלי, אולי פה יש מישהו שיודע?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב נייד עם Windows XP SP3. לא מזמן התקנתי את הווינדוז מחדש, אך כנראה שבתהליך ההתקנה עשיתי טעות, ועכשיו, בכל פעם שהווינדוז עולה, מופיע חלון Log On (ללא צורך בסיסמה). כל מה שצריך לעשות הוא להקיש על Enter. כיצד ניתן לבטל את החלון הזה, ושהווינדוז יעלה לבד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. פשוט ה7 הזה כל כך גרוע שזה מדהים.יש אפשרות לחזור אחורה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי ווינדוס 7 חדש, וכאשר השארתי את המחשב דלוק בלילה, הוא אחרי איזה חצי שעה עבר למצב שינה בצורה אוטומטית. האם יש דרך לשנות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.