Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי אני מנסה להתחבר למחשב מרוחק השאלה למה זה דורש credentials בשביל להתחבר? אין לי סיסמא במחשב וגם למחשב מרחוק אין
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ג'ויסטיק Speed-link Black widow 6640 שעבד ללא בעיה עד לפני כמה ימים (לא יודע בדיוק מתי התחילה הבעיה) שמתי לב שמשחקים שדורשים את הג'ויסטיק פשוט עושים Crash כשמנסים להפעיל אותם. ניסיתי לנתק את הג'ויסטיק מה-USB, והמשחקים עבדו. ברגע שחיברתי אותו - קראש. הנחתי שהבעיה היא ב- HID.dll שזה קובץ ה-Dll שהתרסק. אבל נתקלתי בקשיים להחליף אותו (מסתבר שאין לי הרשאה למחוק את הקובץ) שמתי לב שאותה תקלה חוזרת גם כשאני מנסה ב-Control Panel ללחוץ על המאפיינים של הג'ויסטיק. מה שמוזר, שיש לי גם הגה של לוג'יטק מחובר ואותו אני מצליח לראות ולהכנס למאפיינים (מה שגורם לי לחשוב שהבעיה לא ב-dll). ניסיתי להתקין מחדש DirectX ועשיתי בדיקה של קובצי המערכת דרך ה-cmd, לא עזר כמובן שניסיתי …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה אם יש דרך להתקין את הפרוטוקול SMB 2.0 במחשבי XP לפי מיקרוסופט אין אפשרות כזו אבל אולי מישהו מכיר דרך לבצע זאת בכל מקרה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של דוד שלי החליט לא לעלות יום אחד... הוא מראה לו את השגיאה הזאת: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \windows\system32\config\system you can atempt to repair this file by starting stup using the original setaup CD-ROM select 'r' at the first screen to start repair עשיתי מה שהוא רשם אבל זה לא עזר... יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באיזה אתר הורדות שנותן לינק להורדת תוכנה שתאפשר תמיכה ב4 גיגה זיכרון . ואני לא הבנתי איך זה שהוינדווס החדש לא תומך ב4 גיגה זיכרון ו win xp כן תומך הלינק של ההורדה פגום ואני באמת רוצה לדעת האם באמת win7 לא תומך ב4 גיגה? האם יש הורדה חוקית להורדת התוכנה כדי שהוינדווס כן יתמוך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב נייד עם XP חוקי. אין את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה, אבל הסיריאל רשום על מדבקה בחלק התחתון של המחשב. השאלה שלי היא, אם מותר לי להשתמש באותו הסיריאל גם למחשב הנייח, או שהוא יחסם במקרה ואעשה את זה? וזה משנה אם במחשב הנייד שלה התקנתי מחדש את ה-XP כבר פעמיים או שלוש? זה נחשב לשימוש במחשב אחר הכוונה כל פעם מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי WINDOWS 8 ושני מסכים. הייתי רוצה שמסך אחד יראה את שולחן העבודה ושהמסך השני יראה את חלון האריחים של windwos. בחרתי באפשרות ה extend , לחצתי על כפתור החלונות ואכן מסך אחד מראה את שולחן העבודה והשני את האריחים, הבעיה שכל קליק שאני נותן על שולחן העבודה אוטומטית המסך השני יוצא מחלון האריחים לשולחן העבודה. יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה כזה סוג של פונטים ש"מותאמים" למסכי LCD וזה בא בברירת מחדל בויסטה, איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה קניתי מחשב חדש עם מפרט סוף הדרך מעבד CORE 2 QUAD Q9550 מארז ANTEC SONATA 3 קיצר הבנתם את הרעיון.. התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE RTM 64 BIT עושה לי מסכים כחולים בלי סוף! על שגיאות כמו IRQL? not less or equal system service error סתם ככה באמצע העבודה עם המחשב צירפתי כמה קבצי דאמפ שקיבלתי מקווה שאתם יודעים לעזור עם הנתונים האלו ממש תודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ה-TASK MANAGER לא מגיב לכלום, לא CTRL ALT DEL גורניש, בלי הודעת שגיאה בלי כלום, פשוט לא מגיב. עוד בעיה זה שיש לי אתר שכל הזמן עולה על ההתחלה, http://www.3929.cn/?tn=102722 סרקתי את כל המחשב מאה אלף פעם, אני לא מצליח למצוא את הבעיה. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב התקנתי ווינדווס אקס פי בהתקנה עשיתי את כל ההגדרות הרגילות של השפה ובווינדווס עצמו אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ולהיפך בעזרת ALT + SHIFT רק בעזרת ה LANG BAR אני מצליח לעבור שפה אין פשוט ה ALT SHIFT מנוטרל מודה לכם על העזרה בתודה עידן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב נייד עם ויסטה והמערכת הפעלה לא עולה. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להעלות דרך דיסק רגיל או דיסק און קי, וככה אני אוכל להיכנס לתיקיות שיש לי במחשב ולגבות אותן לפני פרמוט. האם יש איזה וינדוס אקס פי שמותקן ויכול לפעול ישירות מדיסק רגיל או דיסק און קי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי. אני רוצה להשתלט על מחשב win px ממחשב win 7. העניין הוא שאני רוצה שגם המשתמש השני יוכל לראות מה אני עושה. אפשרי? אם כן איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, בוינדוס 8 כאשר המסך נכבה במחשב הנייד אני נאלץ להזין סיסמה כאשר אני מעיר אותו אני מעוניין לבטל את האפשרות הזאת, האם זה אפשרי? המחשב לא נכנס לשינה ולא להיברנציה, אלא רק המסך כבה, ואני רוצה שבהזזת העכבר המסך ידלק ישירות לאיפה שהייתי. יש אפשרות של ביטול סיסמה בהערת המחשב אבל כאשר מבטלים הקלדת סיסמה בהערת המחשב אז אין מסך סיסמה גם כאשר המחשב חוזר משנת החורף אבל דווקא בחזרה משינה או משנת חורף אני כן מעונין בסיסמה אז האפשרות הזאת לא מתאימה לי. האם הדבר אפשרי? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי SSD חדש (כמו כולם) ןהתקנתי WIN 64 על מחיצה של 20GB שחשבתי שתספיק. עד אתמול היו לי בערך 10GB פנויים בC. אחרי שהפעלתי את עידכוני המערכת וירדו כמה עידכונים הסיפריה שוקלת בערך 10GB. כבר ביטלתי hibernation, paging, restore אין לי מה לבטל יותר. אני לא יכול לעשות כלום בC וזה בעיה גדולה. מה עושים? האם אני חייב להתקין WIN מחדש ולוותר על המחיצות? אם אני מסיר את כל העידכונים האם הסיפריה תקטן חזרה או כבר אבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום אני הולך לקבל דיסק שידרוג של W7 בקרוב ורציתי לשאול: 1) אם קורה שגיאה בשידרוג איך אני יכול לשחזר את ויסטה? (אין לי דיסק של ויסט לא קיבלתי עם הלפטופ שלי) 2) אני יכול לקחת ממישהו דיסק התקנה של 7 ולשים בוא את הסריאל של הדיסק שידרוג. זה יפעל לדעתכם?? תודה לעונים ושבת שלום
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים: 1)פנתיום 3 450MHz וזיכרון 512M RAM 2)פנתיום 4 3GHz וזיכרון 770M RAM לשניהם רכשתי דיסק קשיח ישן בטכנולוגית IDE (אין בהם SATA) בנפח של 500G בשניהם מותקן win xp 32bit sp2 בתפריט הביוס של שני המחשבים המחשב רושם שישנו דיסק קשיח בגודל של 500.1G ניסיתי לפרמט את הדיסק כדי להכניסו לשימוש ניסיתי לפרמט דרך החלונות עצמם וגם דרך התקנה של חלונות חדש (שניהם win xp 32bit sp2) בפורמט NTPS אבל בשני הדרכים המחשב מזהה דיסק קשיח של 465G בלבד ולא ניתן לפרמט יותר אני מכיר את הרעיון שכל 1M שווה 1024K ולכן הגודל שרשום הוא לא האמיתי אבל הביוס מזהה את הגודל האמיתי, בנוסף יכול להיות הבדל של כמעט 30G האם החלונות שלי לא יכול לעבוד עם דיסק בגדלים כאלו או איך אני פותר את הבעייה כדי ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב ערכת שפה באמהרית, לא משנה איזה ווינדוס. כי ווינדוס אין לי בעיה להתקין.. בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב Pentium 3 800 מגה הרץ והוא רוצה לעבור לווינדוס XP PRO. האם זה יעבוד על המחשב שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב.. קיבלתי מחשב חדש לגמרי ( P-233, 32 MB RAM, 6GB H.D.D) ועשיתי לו מודינג מוזר.. בקרוב בגלרייה. אבל הייתי חייב להתקין עליו וינדוס 98 בגלל המערכת החלשה.. טוב התקנתי והכל עובד.. עכשיו האינטרנט GATEWAY שלי הוא עובד על וינדוס XP אז לקחתי את הדיסק של XP והתקנתי ב98 גם את ה REMOTE DESKTOP CONNECTION ואת NETWORK SETUP WIZARD, טוב האינטרנט עובד ואני יכול להתחבר למחשבים אחרים ברשת בREMOTE DESKTOP אבל אני לא מצליח להתחבר אליו... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות.. כי חיפשתי אבל ???... בתודה מוומווו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מסך חדש במאפייני תצוגה -> הגדרות -> מתקדם -> צג מוגדר מסך הכנס-הפעל כפתור המאפיינים כבוי ולא ניתן לשנות את תכונות המסך איך בכל זאת אני מכני את הדרייבר החדש ? :
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows XP Professional באנגלית, וגם Windows 98 על אותו כונן. כשאני מפעיל את המחשב יש לי תפריט בו אני בוחר את מערכת ההפעלה אותה ברצוני להריץ. היום הבאתי הביתה דיסק-קשיח של חבר, וניסיתי להתקין לו Windows XP Professional בעברית. ההתקנה עברה בהצלחה, אבל גם אחרי שניתקתי את הדיסק-הקשיח שלו עדין נשארה לי אפשרות בתפריט להריץ את ה XP בעברית, למרות שכשאני בוחר אפשרות זו אני מקבל הודעת שגיאה שהכונן-הקשיח עליו המערכת מותקנת אינו זמין. זהו הרקע. השאלה שלי היא כזאת: איך אני מוריד מהתפריט את האפשרות להרית את ה XP העברי? ועוד שאלה: איך אני יכול בכלל למחוק את Windows 98? כמו שהבנתם, אני רוצה רק את Windows XP Preofessional באנגלית... אשמח לקבל עצה. תודה מראש, Nitro.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שכל מיני משחקים שפועלים ב- OpenGL לא עובדים לי ואמרו לי שככה זה לכולם ב - XP ושיש לזה תיקון חיפשתי מלא זמן את התיקון אבל לא מצאתי מישהו יכול בבקשה להביא לי את הלינק לתיקון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-