עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שם הקובץ W98UNDO.DAT בווינדוס XP הקובץ מוסתר...ולכן אני בטוח שלא אני יצרתי אותו... מה אתם מציעים למחוק או לא??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מחשב נייד. הגיע עם הוינ7 הום מותקן בתוכו, יש מאחוריו מדבקה עם סיריאל. האם ישנה אפשרות לשדרג? האם השדרוג ימחוק את כל התוכן במחשב או רק בכונן C? האם אפשר לשלוח אותי לגוגל עם תוצאות רלוונטיות לשאלות שלי במידה ואין לכם תשובות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Raz20,

כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב המסך לא נדלק לי ונשאר במצב standby רק לאחר כ-10 נסיונות של לחיצה על כפתור ריסט או כיבוי של המחשב אז המחשב מצליח לעלות לוינדווס כרגיל. ניסיתי להחליף מסך וקיימת אותה בעיה . מה אפשר לעשות ? (אין מה לפרמט את המחשב מכיוון שלפני חודשיים פירמטתי אותו והכל היה בסדר גמור. תודה ענקית לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני יודע שרישיון OEM אומר רק למחשב אחד ואין אפשרות להעביר אותה למחשב אחר . אבל עכשיו זכיתי בלוח אם חדש ;D ;D ואני לא יודע אם כדאי לי להסתבך עם החלפת הלול ובסוף לגלות שהווינדוס לא מאפשר את זה. אז מישהו יודע מה מיקרוסופט החליטו שקטרה במצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by J.a.C.k,

יש לי בעיה עם רסטים במחשב אחרי כמהדקות של עבודה הוא קורס ויש מסך כחול ולאחר מכן אני צריך לעשות רסט במסך רשום משהוא עם NVMCP נ.ב התקנתי דריברים חדשים ותקינים ואיפה נמצא קובץ הMINIDUMP?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חברים שלום אני חייב סיוע דחוף התקנתי את מערכת WIN7 על כונן HD חדש לאותו מחשב שיש לי בכונן :C את מערכת XP נאמר לי שאוכל לבצע בחירה לאיזה מערכת אני יכול להשתמש כך שאוכל ללמוד על WIN7 ורק לאחר שליטה יעביר את כל התכולה לכונן החדש עכשיו אני לא מסוגל להכנס לXP הנמצא בכונן :C אבקש סיוע דחוף בברכה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Y-T-M,

אין לי מושג איך זה קרה האח הקטן שלי כנראה עשה משהו ונעל לי סרגל שורת המשימות תמונה: חייב עזרה דחוף! זה משגע!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מבין שיש לסרס כמה מהאפשרויות אם מערכת הפעלה WIN10 לא מופעלת. אבל עד כדי כך שלא תהיה לי אפשרות להוסיף אייקונים? אני כמישהו שמתקין הרבה מחשבים בעבודה באופן יומיומי - דבר ראשון שאני עושה לאחר התקנת מערכת הפעלה, עוד לפני שהיא מקבלת רשיון, זה לסדר את שולחן העבודה במחשב. עכשיו את זה אי אפשר לעשות עד שמפעילים את הרשיון? כן אני יודע שהפעלת רשיון בארגונים נעשית באופן אוטומטי. אבל יש מקרים יוצאי דופן. כל יום מגלים עוד דברים מעצבנים על המערכת הפעלה הזאת. לא פלא שדחפו לנו את זה בגרון במשך שנה שלמה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AlcHEMisT,

שלום לכוווווולם! שאלתי היא כדלקמן: יש ברשותי win xp home בעברית ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין גירסת hebrew enable כמו ב win98 , פשוט אני רגיל לאנגלית ועברית ומחשב לא מסתדרים לי ביחד. אם כן, איך? אשמח לקבל תשובה.... חג שמח

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם מערכת ההפעלה רק תבקש דיסק דרייברים, ותמשיך להיות מאוקטבת או שהיא תחת רשיון רואה ששיניתי את רכיבי הלוח (בזה שהחלפתי מחשב) והיא תגיד שנגמר לה וצריכה שוב איקטוב ? (מדובר על ווינ. 7 מקורית, שמותקנת כרגע אך ורק על מחשב אחד)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איך אני מבטל את התוכנות האלה את הICQ והMSN ביטלתי יש אפשרות בהגדרות שלהם אבל יש לי עוד מלא תוכנות אתם יודעים למה אני מתכוון לתוכנות שליד השעון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SinfuL-,

ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN7 וברצוני לחזור לXP. כאשר אני מכניס דיסק התקנה מקורי של XP ומגדיר בביוס BOOT דרך הCD (בעדיפות ראשונה וגם ניסיתי דרך הCD בלבד!) המחשב לא עולה ומציד לי מסך שחור שבו רשום שעליי להכניס דיסק לכונן וללחוץ על מקש כלשהו. כמובן שזה המצב הנוכחי אבל הCD לא מזוהה ע"י המחשב. לעומת זאת כאשר אני נכנס למחשב שלי הCD כן מזהה את הדיסק הנוכחי. מה עליי לעשות? תודה מראש, אריאל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by e.t,

איפה בדיוק מוחקים משתמש ב-XP? אני מוגדר כאדמיניסטראטור ב-XP, בלי כוונה עשיתי עוד יוזר ואני רוצה למחוק אותו. לוח בקרה ---> USER ACCOUNT ---> ומה הלאה !? איך אני מוחק? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני בקורב יפרמט את המחשב איזה מערכת קבצים להתקין? כרגע מותקנת FAT32 אם יהיה עדיף להתקין NTFS אז איך מוחקים מערכת קבצים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Moty_p,

אני מרגיש כאילו זה חלונות 3.11 זה גם אשכרה נראה כמוהו עם כל האריחים שלהם 8.1 עלק אפילו שם אין לזה מרוב שזה בדיחה רעה

16. Started by hellyeahmofo,

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc יש קובץ שאם פותחים אותו בעזרת notepad אז הוא מראה כתובות של כל מיני אתרים שנראה לי ששותלים לי spywares במחשב שלי מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חברים, קניתי לפני כמה ימים אולטרא בוק של אסוס, דגם asus ux32-r3008h יש בו 500GB HDD ו - 24GB SSD פרמטתי וניסיתי להתקין את ווינדוס 8 על הSSD אך עלתה שגיאה ולאחר כמה ניסיונות התייאשתי והתקנתי על הכונן הרגיל. רציתי לשאול אם את מערכת ההפעלה אמורים באמת להתקין על כונן הSSD וזה פשוט לא עבד לי או על הכונן הרגיל ולהוסיף דרייברים/תוספים/ משהו שאמור לגרום למערכת ההפעלה לעבוד איכשהו בעזרת הSSD בצורה מהירה יותר. ??? כל עצה, הארה והערה תתקבל בברכה. גלית

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני חושב אולי להתקין שתי מערכות הפעלה..יש לי שני הארדיסקים של 500 וחשבתי להתקין win xp על 60 ג'יגה ואת כל השאר לתת לויסטה אולטימייט 64ביט, עכשיו השאלה היא כזו- חבר אמר לי שבשביל שלא יהיה בלבול בין המערכות אז כאשר אני מתקין אז כל פעם לנתק הארדיסק אחד כלומר כאשר אני מתקין את הויסטה לנתק אחד ואז לנתק את זה שעליו התקנתי את הויסטה ולחבר את השני (שהיה מנותק לפני כן) ולהתקין את האקספי, השאלה האם זה אכן נצרך ושנית האם כאשר אני מתקין את הויסטה ובעצם בזמן ההתקנה ההארדיסק השני מנותק ואח"כ מחליף בין ההארדיסקים זה לא יצור מצב שהויסטה לא תזהה את ההארדיסק השני שעליו מותקן האקספי (אבל תופס רק 60 ג'גיה) בגלל שהוא לא היה מחובר בזמן ההתקנה? מקווה שהבהרתי את עצמי..תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למחשב להוריד כמה וכמה סוגים של ספייואר ומלוואר כפתרון זמני אפשר לעשות את הצעד הבא: עריכה - יצא פאטצ' חצי-רשמי שמתקן את הבאג, במידה והשתמשתם בשיטה הרשומה למעלה תחזירו את המצב לקדמותו ע"י לחיצה על start > run , תכניסו את הערך הבא : regsvr32 /i shimgvw.dll ותלחצו OK לאחר מכן תתקינו את הפאטצ' בעמוד הזה: http://www.hexblog.com/2005/12/wmf_vuln.html לידיעה המקורית : http://www.f-secure.com/weblog/archives/archive-122005.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני חושב שמשהו נכנס במחשב שלי במנוחה - המעבד עובד על 50% - הוא מתחמם קצת (37 מעלות במקום 27 ) מקרטע מאוד בדקתי עם נורטון\ADAWERE - וכלום ומשום מה - הFIREWALL לא מוכן לעבוד פתרונות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ortub,

היה לי ווינדוס 7 יחסית לתקופה ארוכה ולא היו לי בעיות תקשורת כלל. לאחר שהחלפתי מודם כדי לעבור לרשת NGN עם מהירות 10 מגה יש לי ים בעיות התחברות. אין את הבעיות האלה במחשבים האחרים רק אצלי על המחשב. ווינדוס 7 מערבב בין 2 רשתות אין לי מושג אילו אחת ציבורית אחת ביתית מה שקורה שבדר"כ אחרי כיבוי והפעלה של המחשב מופיעות לי 2 רשתות במקום אחת ועליי להתנתק ולהתחבר. בנוסף לבעיה הזאת לפעמים יש לי התנתקויות פתאומיות מהרשת ללא כל סיבה וגם אז עליי להתנתק ולהתחבר. בעיקרון אין לי בעיה להתנתק ולהתחבר כל פעם אבל בלילה שאני משאיר הורדות פתוחות זה לא משהו שאפשר לעשות וזה מציק לקום בבוקר ולגלות שהאינטרנט שוב התנתק מעצמו. מישהו יודע איך לטפל בבעיה ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כמו האפשרות שהייתה ב ME ו98.... משום מה נראה לי שיש לי בעייה בזיכרון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי בנייד שלי מותקנת Windows Vista Home Premium Media center כשאני נכנס לשם יש שם אייקון לשידורים של חברת YES משומה כשאני מפעיל את זה הוא מתחיל לבצע הורדה שאינה מסתיימת ואז מראה לי על שגיאה \ תוכן לא חוקי. כשאני נכנס ללינק שהוצאתי מהDATA שלו הוא נותן לי קובץ להורדה. הורדתי את הקובץ אבל אינני יודע מה לעשות עם זה. [attachment deleted by admin]

24. Started by Rimo,

שלום לכולם, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו נתקל בתופעה כזאת. במחשב של חבר שלי פיתאום אחרי הדלקת מחשב נהיה בעיה של Windows explorer.exe. מערכת הפעלה - Windows 7 כאשר הווינדוווס עולה ישר קופץ חלון עם תיקון שגעיות אוטומטי ומחפש מחפש, אחרי דקה קופץ עוד חלון של שגעיה וכותב שלא מוצא איזה קובץ ב- explorer ושוב נכנס ללולאה ומתחיל שוב לעבוד תיקון שגיעות אוטומטי וככה אין סוף. אי אפשר ללחוץ על שום דבר אחר הכל קורה מהר מאוד. כשסוגרים זה קופץ שוב. נכנסתי למצב safe mode היה בסדר, הרצתי את AVG אנטיוורוס, לא נראה לי שמצא משהו, הרצתי Spyboot search and destroy זה מצא רק cookies מחקתי אותם גם. כשהעלתי ווינדוס במצב רגיל הכל ממשיך עם השגיעה הזאת. העלתי מחשב מהמצב התקין האחרון - לא עוזר. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האם יש נגן יותר טוב מ media player 10 תודה לכם

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים