עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Idan-h,

טוב זאת הפעם השנייה שזה קורה לי. המחשב נתקע, ואז אחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב נותן לי לבחור איך להכנס לוינדוס (Safe Mode, Normally וכו'), לא משנה מה שאני בוחר, הוינדוס נטען אבל לא עולה ועושה ריסטרט. פעם ראשונה, לא ידעתי מה לעשות אז פירמטתי. הפעם, השתמשתי בRepair של הוינדוס, ועשיתי שם בדיקת דיסק, ולהפתעתי זה הסתדר והוינדוס עלה. אני לא מבין מה הסיבה לזה. אני דיי חושד בספק אולי, אבל לא בכלל לא בטוח. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה. זה המתחים של הספק לפי אוורסט: Voltage Values: CPU Core 1.49 V CPU Aux 2.29 V +3.3 V 3.26 V +5 V 5.08 V +12 V 12.16…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. שאני מדליק את המחשב יש לי מין מסך פתיחה כזה שאני צריך ללחוץ על שם המתמש שלי(לא שמתי סיסמא) כדי להיכנס למחשב. .זה פתאום הופיע לי... איך אני עושה שזה יראה את המסך ברוך הבא וייכנס לוינדוס אוטומטית כמו תמיד .<?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by shainov,

שלום לכולם, בעת הפעלת הויסטה מופיע לי שגיאה של STRING כלשהוא איך אני יכול לבטל אותה??לא התקנתי שום דבר בחודש האחרון ופתאום זה נהיה לי לא יודע למה..ניסיתי את כל ההורדות מMICROSOFT ועדיין לא עוזר אודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by StereophoniC :o,

אני משתמש בשתי מערכות הפעלה , ווינדוס 98 וXP היום רציתי לעשות upgrade מ98 ל2000. בהתקנה הוא כתב לי שהוא מעתיק קבצי התקנה כשהוא סיים הוא עשה ריסט נכנס להתקנה וכתב לי הודעת שגיאה. משהו על הארד דיסק שלי שיש איתו איזו בעיה. לא משנה, ניסיתי להיכנס לאקס פי אבל המחשב קלט אותו כווינדוס 2000 וכתב לי שחסרים קבצים. אז נכנסתי ל98 ועשיתי התקנה לXP כדי שיבטל את ההתקנה של 2000, הוא באמת ביטל, הוא העתיק קצבים עשה ריסט שוב אבל הפעם לא נתתי לא להמשיך להתקנה אלא הפעלתי את הXP עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי 3 אפשרויות Windows XP profesional Windows 98 Win XP install והוא מסומן על XP Install הוא נותן בערך 4 שניות ואז נכנס להתקנה של XP אני צריך עזרה ב לבטל את זה, מן Uninstall להת…

5. Started by BONO,

כשאני מפעיל את המחשב לפני שהוא מגיע לווינדוז הוא רושם שחסר קובץ vnetsup.vxd וללחוץ על מקש כלשהו להמשיך אחר כך אותו דבר על קובץ בשם vredir.vxd לאיזה תוכנה זה שייך? גם כשאני מגיע לווינדוז הוא רושם שגיאה על איזה קובץ שקשור לרשת של מייקרוסופט? והאינטרנט פועל איך אני מוריד תשגיאות האלה?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  6. b]שלום לכולם , יש לי בעיה במחשב - המחשב הינו מחשב חדש בן חודש , מעבד QUAD זיכרון 4 ג'יגה וכו' בכל אופן, בהתחלה התקנתי XP רגיל ואז החלפתי ע"י פירמוט לXP חדיש יותר.. ומאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בשלב הBOOT המחשב מייד מתחיל לעשות SETUP לווינדואוס אלא אם אני מספיק לשנות( במסך שמופיע למשך 5 שניות ) להפעלת הווינדואוס זה לא משפיע לדעתי על תפקוד המחשב אלא רק על הנוחות בהדלקה.. מי שיכול לעזור , אני אשמח.. תודה !

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  7. שלום רב, יש לי רשת בת שני מחשבים. המחשב השני כנראה השתגע. אבא שלי משתמש בו ולא אני ולכן אני לא יודע מה גרם לבעיה ולא יודע איך להתמודד איתה לכן אני פונה לעזרתכם. המצב הוא כזה כול פעם שאני מנסה להריץ את המחשב המסך השחור של הווינדוס ששואל אותי באיזה מצב להריץ את הווינדוס. Safe mode Safe mode with networking Safe mode with... ניסיתי כל אפשרות הרצה וכל פעם קבילתי מסך שחור ובו מורצים קבצים מתקייה של Windows/system32 לאחר שהוא מסיים להריץ אותם לכמה שניות הוא עושה ריסט אוטמטי ומראה את המפרט של המחשב בהתחלה ( MSI אצלי) וכך חוזר חלילה בלי סוף. שבחרתי באפשרות הרגילה זה פשוט לא הראה את הקבציחם בתקייה של הווינדוס. הווינדוס לא מגיע לשלב שאחרי הבחירה באיזה מצב להכניס למערכת ועושה ריסט …

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. שלום! יש לי וינדוס XP עם SP3. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך הטעינה של הוינדוס ואז קורה אחד מהשניים: או שהוא נתקע שם בלי להמשיך לחלון של "ברוך הבא לוינדוס..." או שהוא מסיים את הטעינה ומגיע למסך שחור ושם נתקע (המסך לא נכבה). כשאני נכנס למצב בטוח ומבצע שחזור מערכת, לא משנה לאיזה תאריך אני משנה, השחזור לא מתבצע ואני מקבל את ההודעה הבאה: הסיפור: אתמול המסנג'ר עשה לי בעיות. הוא התחיל לקרוס מיד אחרי שמפעילים אותו. הנה הודעת השגיאה של המסנג'ר: במקביל, גם העידכונים של האנטיוירוס (kaspersky internet security 2007) הפסיקו לעבוד. יש רשיון לאנטיוירוס, פשוט העדכונים לא הגיבו. בדקתי באינטרנט מה זה ה-"nmdfgds.dll" הזה (מה שגרם למסנג'ר לקרוס) והבנתי שזה סוג וירוס…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dubl,

אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום תמיכה טכנית מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום חברה, קודם כל נראה אחלה פורום אז כל הכבוד לכם. אשמח אם תעזרו לי לתקן את הבעיה במחשב שלי בהקדם. להל"ן הבעיה: אני פותח את המחשב ומקבל את המסך הבא: כל אפשרות שאני בוחר מעבירה לחלון שגיאה הכחול עם המספרים, (אני לא מספיק אפילו לקרוא מה כתוב) ומיד אחר כך המחשב מתחיל מהתחלה. ניסיתי להתקין מערכת xp נוספת על הדיסק הקשיח, אך שאני מגיע לחלון האפשרויות יש לפניי 2 אפשרויות: פירמוט מהיר פירמוט רגיל ולא מופיעה האופציה להתקין בלי לעשות שינויים. אין סיכוי שאני מפרמט את ההארדיסק הזה, יש יותר מידי דברים חשובים בו. אודה לכל התותחים שיעזרו לי בהקדם, תודה רבה דור

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by tzahi16,

שלום יש לי בעיה כשאני מנסה להריץ התקנה כלשהי מדיסק מופיע לי הודעה ( רשום בתמונה ) והוא לא נותן לי להפעיל את התוכנית מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by LTE,

שלום לכולם היום לאחר שהמחשב שלי קצת נתקע עשיתי לו ריסטרט ואז התחילה הבעיה הבאה שכאשר אני מפעיל אותו הוא נות את השגיאה הבאה: בעיה מונעת מ-WINDOWS לבדוק במדויק את הרשיון למחשב זה קוד שגיאה:0x80070002!!! עכשיו גם כשניסיתי להיכנס בSAFE MODE זה עשה משהו שלדעתי גורם לבעיה כי כאילו המחשב כן נכנס למצב SAFE אבל לא מראה את האייקונים ואם אני מנסה להפעיל משהו הוא נותן לי בעיה בתוכנה של VISUAL STUDIO שאומרת : an un handeled win32 exception occurred in svchost.exe [1364] וזהו משם לא משנה מה אני מנסה לעשות זה לא נותן לי לעבור לשום מקום ולא מפעיל לי שום דבר !!! מה עושים ?????????????????

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Asi_bb,

אהלן לפני כמה ימים הורדתי את המשחק Juiced היום הפעלתי את המחשב ומיד בלי התחברות לאינטרנט הפעלתי את המשחק , שחקתי בו וניסיתי לשחק באינטרנט למרות שלא הייתי מחובר לאינטרנט המשחק כתב לי loading וחיכיתי כ5 אחרי שראיתי שהמחשב נתקע לחצתי ריסט הישר מהמארז אחרי זה ניסיתי להפעיל את המחשב והוא פשוט לא פעל במצבו הרגיל ניסיתי להפעיל במצב בטוח והוא פעל ואפילו הסרתי את המשחק אך ללא הצלחה והמחשב עדיין אינו פועל במצב רגיל רק במצב בטוח *יש לציין כי ביצעתי שחזור מערכת וזה לא פעל *יש לציין כי ניסיתי להפעיל את המחשב מהמצב שבו כתוב "המאפיינים האחרונים שעבדו" וגם זה לא פעל תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. ערב טוב היום החלפתי מעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך במפרט הקודם היה לי על הHD ווינדוס וויסטה. הפעלתי היום את המחשב עם החלקים החדשים אבל הוא עושה לי שגיאה שהוא לא מוצא את WINLOAD עשיתי REPAIR עם הדיסק של הווינדוס הוא תיקן משהו ועכשיו אין את השגיאה אבל הווינדוס מנסה לעלות ונתקע בחלון הזה שהפס רץ ועושה ריסט ולא מצליח לטעון את מערכת ההפעלה מה אפשר לעשות עם בעיה כזאת חוץ מלפרמט את המחשב אלא אם זאתי תיהיה האופציה האחרונה שלי תודה מראש על העזרה ושבוע טוב אלעד

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  15. שלום לכולם לאחרונה נשרף לי הלוח האם והחלפתי אותו בלוח חדש -ישן (חדש עם אחריות אבל ישן שיתאים למעבד והזכרונות הישנים) השונה מזה שהיה לי (ןתןדה לכל העונים באותו הת'רד) כעת בהעלאת הווינדוס - קופץ לי מסך כחול והמחשב מבצע מיד אתחול. קראתי בסטיקי באתר כי צריך לשנות הגדרות הלוח אם בווינדוס ע"מ שלא אצטרך לפרמט את הדיסק הקשיח, אבל איך אני אמור לשנות עם ווינדוס לא עולה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306291.msg2679330#msg2679330 ניסיתי safe-mode וגם זה לא עוזר. אני יכול להתניע את המחשב עם דיסק אחר שיש לי אבל לא ברור לי איך אני יכול אז לשנות את ההגדרות במערכת ההפעלה של הדיסק הבעייתי? אשמח לעזרה

16. Started by Black_eagle,

שלום. לאחרונה הופיע לי בעיה במחשב, כאשר אני מדליק אותו הוא נכנס ו WIN XP וכאשר אני בוחר את היוזר שלי הוא לפעמים נכנס לפעמים נתקע, בשתי המצבים הלד האדום של ה קריאה כל הזמן עובד. התוכנות נפתחות בדילאי מאוד גדול, כל הזמן בשימוש במחשב הלד של הקריאה אדום דולק. נסיתי לבדוק עם ADAWARE ו NOD 32 ל וירוסים וספייוור ולא נמצא כלום. למישהו יש הצעות מה לשות לפני פירמוט? תודה

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by y_i_c,

היי שידרגתי את המחשב שלי למעבד החדש של אינטל (3GHZ - 64BIT - D945GNTL), לקחתי את הדיסק קשיח מהמחשב הישן (פנטיום 4 - 2.66 עם לוח אינטל D865 משהו,) הבעיה היא החלונות לא מוכן לעלות על המחשב החדש.........הוא נתקע... הוא נתקע גם באמצע "ריפייר" רעיונות יתקבלו בברכה עידו

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

אז אני אספר את הסיפור... התקנתי ויסטה על כונן IDE, ואחרי זה הגיע הכונן שלי מהאחריות של החברה והתקנתי עליו ויסטה והשארתי כל הזמן את הIDE מחובר... אחרי שהעברתי ממנו את כל הדברים ניתקתי אותו... והוינדוס מסרב לעלות עם הכונן SATA ללא הIDE וגם הבחנתי שאם אני עושה BOOT מהכונן SATA הראשון ואחרי זה מהIDE הוא אומר שצריך להכניס דיסק מערכת (נו ההודעה הקבועה הזאת)... בקיצור מה שאני חושב זה שבגלל שבמהלך התקנת ויסטה לא התקנתי את הדרייבר של הSATA אז בגלל זה אני חייב להפעיל את המחשב עם הכונן של הIDE אגב על הכונן הIDE גם יש ויסטה...ושאני מפעיל את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות הפעלה זאת של הIDE וזאת של הSATA... בקיצור...יש אפשרות להתקין את הדיירבר של הSATA אחרי התקנת המערכת?

19. שלום! רציתי לשאול לגבי בעיה שנתקלתי בה: כונני הלקליטורים (אחד צורב, אחד רגיל) אשר חדלו מלעבוד פתאום באחד מן הימים. מערכת ההפעלה היא אקספי. בנוסף יש לציין כי עד כמה שאני ראיתי את זה, הדבר קרה לאחר שה system works והיישום One Button Checkup תיקן כביכול את הרג'יסטרי, ולדעתי פגע בכניסות ברג'יסטרי של הכוננים. בנוסף אציין כי הכל כשורה במערכת - כונני התקליטורים מחוברים כראוי - בווינ98SE הכוננים פשוט בסדר גמור, וניסתי גם להסיר את הכוננים מה Device Manager ולהתקינם מחד, אבל הדבר נחל כשלון... אני דיי מיואש מזה.. אשמח לקבל כל הערה או התרה לבעיה! בתודה מראש, חן.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by BindeR,

שלום רב, לפני כשבוע פתחתי נושא בנוגע לבעיה זאת עזרתם לי אך נתקעתי ללא מוצא. הבעיה היא בsystem בתוך ה regisrty hive . אמרתי לי לעשות ריפר בהתקנה אך הבעיה היא שאין לי שום אפשרות כזאת. אני לוחץ F8 ובכך מאשר ומגיע לאפשרות של התקנה על המערכת הקיימת דבר שלא בא בחשבון מכיוון שיש לי קבצים חשובים בכונן הקשיח. האפשרות השנייה היא ריפר אבל במקום לעשות OVERWRITE על הקבצים הנדרשים זה מעביר אותי לריקוברי קונסול. ומשם אין לי מושג מה לעשות בחרתי 1 לחצתי אנטר ומשם הדרכה חשוכה. מבקש את עזרתכם. נ.ב התקנתי לחבר ווינדוס מחדש לפני כמה ימים ודווקא ראיתי בווינדוס שלו שהיתה אפשרות של ריפר ולא ריפר קונסול! האם זה קשור לדיסק' התקנה?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  21. נכנסתי לתיקיה של המשחק והפעלתי אותו משם ועכשיו זה עושה לי את הבעיה הזאת: http://img7.imageshack.us/img7/283/wq2z.png

• 13 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. מכירים את המשחק NBA נכון? יש לי כאן את המשחק NBA95 התקנתי אותו נסיתי להפעיל אותו הוא עלה עד לרגע שנכנסים למשחק ללחוץ Play הכוונה להתחיל לשחק ואז הוא יוצא בחזרה ל-Windows. יכול להיות שזה בגלל שמותקנת מערכת הפעלה WinXp Pro? אם כן, מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק זה? חייבת להיות דרך כלשהי נכון? תודה לתומכים

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by avihy,

כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק Spider-Man Friend or Foe בגרסת דמו מופיעה השגיאה הבאה : יש לי Vista Ultimate 32bit בעברית.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by adir2112,

שלום.. כאשר אני מפעיל משחקים אני מקבל את ההודעה הבא: http://www.nfo.co.il/Upload/out.php?i=453_001.jpg ( זוהי הודעה מסך ) ניסיתי לשנות ריזולוציה וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך מחדש אוו משהו .. כלום לא עזר.. ( יש לי מסך LCD של DAEWOO מדגם EF1701 ) רק שתדעו שהמשחקים פעלו לי לפני הפירמוט כך שהמסך אכן תומך בריזולוציה שלא תגידו לי משהו כזה.. אני חייב עזרה דחוף... תודה מראש..

25. שלום, יש לי windows xp pro sp3 לאחר התקנת SP3 אני לא מצליח להפעיל סטרים אודיו מאתרים כמו 106fm.co.il ו - http://kolhanegev.sapir.ac.il/window.php אני לוחץ על play ושום דבר לא קורה יו טיוב כן עובד אז ניראה לי שזה איזה בעיה בווינדוס מדיה פלייר תודה על עזרה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.