עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elior021,

היי, מישהו מכיר פקודה משורת ה RUN שמציגה את ה WIZARD של הגדרת חייגן ב XP במקום להגיע עד צור התקשרות חדשה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Aviram,

רציתי לדעת איך אפשר לשנות את התמונה שרואים כשמטעינים את הווידוס ואם אפשר בכלל. יש לי תמונה של longhorn.bmp ואני רוצה לשים אותה במקום. האם אפשר?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by audigy,

http://ln-down.skycn.net/down/MPSetupXP.exe

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם !!! אני לא מצליח לקבל עידכונים אני מקבל הודעת גיאה זו: 80072EE2 זה התחיל ליפני שבוע ליפני כן העידכונים היו יורדים ומותקנים ללא כל בעייה מה פרוש שגיאה זו? תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by liordavid,

שלום לכולם, בדקתי את כונן C (סימנתי את כל התיקיות כולל הנסתרות) והוא תופס 58GB לעומת זאת, כאשר אני בתיקיית המחשב שלי, כונן C תופס 154GB מה הולך פה ? 2 קובצי תמונה של התיקיות בכונן C, והמחשב שלי מצורפות

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by בזיק,

משהו מוזר המחשב הוא לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה בdevice manager הכונן של הצורב DVD לא מופיע לעומת זאת, אם אני מעלה את המחשב כאשר דיסק ההתקנה נמצא בצורב - אז דווקא הצורב כן מופיע.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  7. שלום. אני מעוניין להוריד קצת מהעומס והזיכרון ( ומהירות עליית ה WIN ). אני יודע שניתן לעשות זאת ע"י ביטול חלק מה'שירותים' . עכשיו בעיקרון אני יכול להתחיל לחפש את זה לבד מה לא נחוץ לי ומה אני יכול להוריד ... אבל זאת עבודה מעצבנת ואין לי ממש זמן לזה . אז השאלה שלי היא כזאת : איזה שירותים מהVista אני יכול להוריד, כאלה שאני יכול להסתדר בלעדיהם . נ.ב אם כבר היה נושא כזה, אשמח לקבל קישור . תודה .

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  8. כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 למטרת Safe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , ולא נמצאת האפשרות הזו . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?

9. התקנתי חלונות 8 ורציתי האם יש טעם להתקין אנטי וירוס חיצוני (חשבתי לכיוון AVG) או שיש לווינדוס מערכת הגנה מובנית או משהו חינמי אחר של מיקרוסופט. אני לא מעוניין להעמיס הרבה תוכנות שיושבות בזיכרון, מה מומלץ להגנה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני יכול להיבא ויסטה מארה''ב עכשיו אני זוכר שבXP שקיבלתי מארה''ב הייתי צריך דיסק שהוסיף לי את התמיכה המלאה בעברית (שאני אוכל גם לקרוא וגם לכתוב בעברית) . רציתי לדעת אם ויסטה ultimate שנקנתה בארה''ב תומכת עברית (קריאה וכתיבה) ואני רק צריך להגדיר בהתקנה או שאני צריך דיסק שיוסיף את התמיכה תודה.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by zion789,

שלום!, כל פעם בלילה אני נוכח לדעת שהמחשב שלי מתכבה אין דבר כזה שלא.... עד לא מזמן התקנתי ווינדוס ויסטה 64 ביט והוא לא עשה לי שום בעיות,כמו כן גם ניסיתי למצוא וירוסים וspywares הורדתי עידכונים אך לשווא. הויסטה הותקנה לפני כמה ימים ככה שאין צורך בפירמוט... צירפתי קובץ תמונה המתטאר את הקבצים שעושים את הבעיה. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by RayZ,

איך אני מבטל ב "שחזור מערכת" של Windows את השחזורים הקודמים? אני רוצה ליצור אחד חדש עכשיו, ולמחוק את הקודמים. איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  13. היי, יש לי בבית מחשב שמשתף תיקייה, אליה אני מגבה את המחשבים האחרים באמצעות ה-File History של Windows 8. במחשבים אותם אני מגבה משתמשים בני משפחה, שאני לא ממש רוצה שיקבלו הרשאות מלאות לתיקיית הגיבויים, כדי שלא ימחקו משהו בטעות. על השיתוף עצמו יש הרשאות מלאות למשתמש שלי, וכשאני מגדיר את ה-File History במחשבים האחרים אני נותן את פרטי ההזדהות שלו, רק בחלון ההזדהות לחיבור של ה-File History. הבעיה היא שהפעולה הזו מאפשרת לאותם משתמשים להיכנס לשיתוף גם מהאקספלורר באמצעות ההרשאות של המשתמש שלי. זה אמור לעבוד ככה? כי לי נראה הגיוני שהפרטים שאני מספק לשיתוף במסגרת הגיבוי יתפסו רק לצורך העבודה של תוכנת הגיבוי - המשתמש לא צריך גישה בעצמו לשם. מישהו נתקל/יודע מה אפשר לעשות? תודה, גיא

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Biatch,

אני מחכה יומיים לתשובה למעלה .. וזמני מוגבל .. חייל קרבי ברגילה מצטער שאני עובד על חוקי הפורום אבל אני חיב תשובה הפרטים של המחשב בצד << בעיקרון זה גם בשביל משחקים אז אני מתלבט כי עדיין לא התנסתי ב WINDOWS 7

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא מוצא את ה CD KEY שלי השאלה אם אפשר להוציא אותו בעזרת תוכנה כל שהיא מהמחשב שלי???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן , עכשיו הגיע אל חבר שלי מחשב חדש ורציתי לדעת אם צריך דיסק בשביל שלוח האם יקלוט את ההארד דיסק , ואם צריך מאיפה אפשר להוריד אותו ואז לצרוב? זה הלוח אם וההארד דיסק Hard drive: SATA 80GB 7200RPM Motherboard: ECS\BIOSTAR 800 HT

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by Stranger,

שלום רב, יש לי דיסק WINDOWS XP HOME עכשיו על הדיסק חוץ מההתקנה יש עוד קבצים, סרטים שירים משחקים וכו'..... קבצים אלו יפריעו למהלך ההתקנה?? בגדול השאלה אם הקבצים מפריעים למהלך התקנת הWINDOWS??? תודה רבה לכולם.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by ~BaRaK~,

בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה מוזרה כזו: http://img237.imageshack.us/img237/2118/38221718.png אחרי שאני לוחץ אישור: http://img151.imageshack.us/img151/9881/57166680.png איך אפשר להוריד את זה??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש את הלינק הזה שמסביר איך להחליף ניראה פשוט מידי בשביל ווינדוס המסובכים הכרוניים http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/2bac0e03-c331-48fc-8b7e-b66b8007512d1033.mspx יש לי לפטופ עם ויסטה בעברית שמשגעת אותי!!! :-\ האם אפשרי להחליף את שפת מערכת ההפעלה ...כאילו שזה הותקן מראש באנגלית? מישהו ניסה את זה והצליח בלי באגים ובעיות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shahar07,

ה windows xp לא עולה, ברגע שמופיע הלוגו של xp, לאחר שנייה הוא נתקע ולא זז, מה זה יכול להיות ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, התחילה לי היום בעייה במחשב: כשאני מסיים זמנית לעבוד אני שם את המחשב במצב שינה - SLEEP. הבעייה היא שהיום כל פעם שבאתי לצאת ממצב שינה ע"י הזזת העכבר או גם בלחיצה על כפתור ההפעלה של המחשב - המחשב לא חוזר לעבוד אלא נדלק לכמה שניות ואז נכבה והוא במין לופ - נכבה ונדלק - ואני לא מצליח לצאת מזה בשום דרך אלא חייב פיזית להוציא את התקע של המחשב מהחשמל, ורק אחרי כמה שניות להחזיר ולהדליק מחדש את המחשב. אחר כך הכול בסדר עד הפעם הבאה שהמחשב נכנס ל-SLEEP. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by LazyCat,

מידי פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות שונות מופיעה לי ההודעה הבאה (רק לאחרונה, לפני זה לא הייתה לי בעיה להפעיל כל דבר...). מישהו יודע במה מדובר ואיך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  23. כאשר אני לוחץ על connect ישר אני מקבל את הודעת השגיאה : 'The call was blocked by the remote computer - error 775' הוא לא מספיק לחייג , זה קורה עם הלחיצה לפני ה open ports , ככה שאני לא מבין מה חוסם בדיוק. התקשרתי לתמיכה של בזק בינ"ל , שם שלחו אותי לעשות restart לכל מיני תהיליכים כמו telephony ו remote access control manager נסיון שנכשל שם התקבלה הודעת שגיאה 1035 , הם האשימו את ה registry וטענו שזאת בעיה שלי. הבעיה באה והולכת , פעם ריסט מסדר אותה ופעם לא, למה זה נגרם? דגש - מדובר על מודם רשת , לא על dial up , למרות שיש גם dial up ב pci אבל הוא כמובן , עומד ומחכה לפקס שישלח ממנו יום אחד בעתיד

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by haim85,

לא יודע בדיוק איך קוראים לזה אנסה להסביר מקווה שתבינו יש לי ארדיסק 1000 גיגה חלקתי אותו ל 2 כונן c כונן e c מערכת הפעלה נטו ותכונות.. e כל החשובים מוסיק משחקים סרטים וכו' אז מה בעצם אני בא להגיד ש e מוגדר אצלי כסיסטם ו c הכונן סלב איך שקוראים לזה.. אני רוצה פשוט לשנות את זה שהראשי היה c ולא e ..גם תמיד שאני מפרמט הוא מראה לי ש e המסטר ועליו להתקין ושמה אני לא רוצה תמערכת הפעלה אז אני בוכר c ואז שעולה הווינדוס e נעלם אז שאני מחזיר אותו.. אז משנה בהנם מבלי לפגוע כמובן בחומרה!! תודה לעוזרים :-* תמונה לדוגמא:להוריד רווחים [= http://www.s iz.c o.il/my/mznenhzjvygz.jpg

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by אוריגמיש,

האם יש אפשרות להחזיר את תפריט ה Start למצב ה Desktop של Windows 8, או לפחות לאפשר לי לסדר את התפריטים והפריטים כפי שאני רוצה כאשר נמצאים בתצוגת All Apps?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.