עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dan9,

היי לאחרונה הופיעה לי דבר כזה בונידוס 7 שלי איך אני מוריד את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  2. יש לי פה שאלה מה הבדל בין Windows xp pro לה Windows xp pro edition הוא שזה אותו דבר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dogy,

אני רוצה להחל ערכת נושא אבל מפחד שאני לא אוכל לחזור בדיוק לאיך שהמחשב נראה קודם לכן. תמיד אוכל לחזור אחורה? בקלות?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. היי. מתוך 4 כוננים קשיחים, 2 מקבלים אייקון של כונני תקליטורים. (כל כונן הוא מחיצה בפני עצמו מלבד כונן אחד שאינו קשור) אני לא זוכר מתי זה התחיל אבל זה לא היה כך, פשוט התעלמתי מזה כי זה לא משנה שום דבר אבל כרגע בא לי לסדר את זה. כשזה התחיל היו לי 3 כוננים ורק לאחד מהם היה אייקון שכזה (לא היה כך בהתחלה, שכחתי מה גרם לזה, יתכן שזה משום שניתקתי וחיברתי מחדש כמה כוננים), הכונן הוא HD103UJ של סמסונג. הוספתי עוד HD103UJ למערכת והוא מההתחלה קיבל אייקון של כונן תקליטורים. בקיצור, זה מציק.. ניסיתי את ה-Repair Icons בכלים של ווינדוס (PowerToys?) תודה מראש. עריכה- עכשיו שמתי לב שישנה מחיצה נוספת שמקבלת אייקון שכזה. הכונן הראשי של מערכת ההפעלה מחולק ל-2, במחיצה אחת נמצאת מערכת ההפעלה ו…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by yossie17,

שלום לכולם!! יש לי מחשב שצריך להתקין עליו מערכת הפעלה, הבעיה שאין לו סי די! נסיתי להתקין דרך USB בלא הצלחה. אני יודע שייש אפשרות להתקין וונוס ממחיצה,למשל בהרבה מחשבים ניידים חדשים זה כך. השאלה של היא איזה וונדוס אני צריך בשביל זה? או שאפשר להפוך וונוס רגיל לכזה?? בתדה מראש!!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. אתמול הורדתי את sp1 למחשב ולא נהייתה שום בעיה (אם זה אומר משהו על sp2?), בכל מקרה היום אני רוצה להוריד את sp2 אבל באתר של מייקרוסופט כתוב את הדבר המפחיד הבא: 5. בצע גיבוי מלא של כל הקבצים. א. למה הם מתכוונים. לגבות גם את מערכת ההפעלה? ב. האם זה באמת נחוץ או שזו איזו הגזמה של מייקרוסופט? ג. האם עלולים להמחק/לההרס קבצים כתוצאה מהתקנה זו? ועוד שאלה קטנה איך אני יודע בוודאת שsp2 אינו מותקן כבר במחשב שלי? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by menihen16,

שלום לכם.. בזמן שאחי שיחק לו במחשב.. הוא מיזער את המשחק וגילה שכל המראה הפך שחור לבן...וגם המשחק. זה לא משתנה לי.. ואני לא ממש יודע איך לשנות זאת.. יש לי WIN 7 גירסאת RC 7100 מה אני עושה כדי להחזיר את זה?. בינתיים אני עם ה XP שיש לי על ה HDD השני שלי...

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  8. שלום לכולם אחרי איזה דקה שהוינדוס עולה אני מקבל הודעה שהתהליך הזה נתקל בבעיה עליו להיסגר אחרי שהוא נגר זה קורה שוב פעם אחר פעם ואי אפשר לעבוד ככה בכלל! ??

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. יש לי בעיה מוזרה עם הויסטה שלי (ultimate) - אני מעבירה תמונות מהמצלמה שלי למחשב והתמונות מוצגות כאילו יש רוויה של צבעים. אם אני אשלח למישהו את התמונות הוא יראה אותם בסדר גמור, אבל על המחשב הן מוצגות מעוות. לא מצליחה להבין למה. זה קורה עם כל מצלמה, כך שזו לא בעיה במצלמה. זה קרה גם אחרי שפירמטתי את המערכת שוב. רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nbav,

אני מקווה שזה הפורום הנכון כשאני רוצה לכתוב ב-notepad באנגלית זה כותב לי מימין לשמאל האם יש דרך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  11. אני קניתי מחשב חדש ולפני שהוא מגיע אני עושה כמה הכנות. רציתי לדעת האם כדאי ליצור מחיצה נפרדת לכל עניין מערכת ההפעלה + התקנות חיוניות (לא מדבר על משחקים וכדומה אלא נגן, קודקים, דפדפן, אנטי וירוס....) או שפשוט לעשות את הכל במחיצה אחת וזהו? אפשר להגיד שאני המשתמש היחיד על המחשב הזה. לא יהיו עליו חשבונות אחרים חוץ מאדמין. מערכת הפעלה XP פרו לא ויסטה. ואם כן כמה שווה להקצות? (קניתי כונן של 500 GB) עידכון:[/b] עכשיו גיליתי שכבר שאלו את השאלה בסטיקי באמצעי איחסון (לא חשבתי לחפש שם כי זה חומרה) זה הפנה אותי ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378140.40 קראתי את מה שכתוב שם והבנתי ששווה לחצוץ את הכונן אבל בגלל שהבן אדם שם עסוק כל כך בלשמר את המערכת הישנה שלו ולא מצליח …

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by emperor,

שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של ATI בוינדוס XP והוא מציג את ההודעה הבאה :Setup will only run in administration mode. Setup is aborting יש לי רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור למישהו יש רעיונות מה עושים?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. Started by DreadBoy,

בתייקיה הרגילה של הUSER (של המשתמש) יש את התיקיות עם האייקונים המיוחדים כמו MY DOCUMENTS FAVORITS MUSIC PICTURES וכולי... אבל לאחרונה שמתי לב שנעלמו לי כמה תיקיות וזה ממש מעצבן אותי כי אני לא מצליח למצוא איך להחזיר אותם... (במיוחד הDOWNLOADS שאני חייב כי היא עושה לי סדר בחיים) יש למישהו רעיון איך להחזיר? ואל תגידו לי RESTORE POINTS כי אין לי מושג איך עובדים עם זה

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by idang,

שלום לכולם, ביצעתי איחוי דיסק לשני הכוננים במחשב שלי ויש קבצים שלא ניתנים לאיחוי. כיצד ניתן לפתור את זה ? ראו קבצים מצורפים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  15. לפי הבנתי המערך בעל הביצועים הטובים ביותר הוא RAID 0... השאלה היא, האם בין 2X80GB לבין 4X80GB יש גם הבדל בביצועים או רק באחסון? והאם יש לעשות RAID0 אחד של 4 כוננים או 2 של 2... איך זה עובד.. ?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שלום לכם, יש לי מערכת הפעלה חוקית שנרכשה עם המחשב (win xp), אך היא באנגלית. השאלה שלי, האם אני יכול להתקין חלונות בעברית ולשים את המספר של האנגלית וזה יעבוד (ז''א גם יקבל עדכונים ממיקרוסופט וכו')? תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  17. יש לי מספר משתמשים על המחשב..רציתי לדעת איך אני חוסם גישה לשאר המשתמשים(חוצממני) את הגישה לכונן מסויים. ז"א- להפוך את הכונן לאישי שלי.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by zvika.e,

אהלן. יש לי מלא משימות פתוחות במנהל משימות ויש שם הרבה system שאין לי מושג מזה ולמה הם צריכים להיות שם- מצ"ב תמונה. יש לי זיכרון 2 ג'יגה ומשום מה הוא תמיד מלא והמחשב זז לאט. נכון, פירמוט תמיד עוזר, אבל זה לא פיתרון לבעיה. אני יודע, אנשים בעבר שאלו מזה כל משימה במנהל משימות והאם היא חשובה והפנו אותם לאתר מסוים. נכנסתי לאתר הזה שבין היתר קשור ל svchost.exe שפתוח מלא (כמו אצל כל אחד, אני מניח), ולא הבנתי מה אני אמור לעשות. מה להוריד, מה להשאיר. צירפתי תמונה של כל המשימות שמופיעות לי נכון לרגע כתיבת ההודעה. הדברים הפתוחים הם: avg, sbybot, firefox מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני אשמח מאד.. תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by ToMuSH,

אני רץ על Windows XP SP3 ואני רוצה לאחזר את ה- CD-KEY שכרגע מערכת ההפעלה מותקנת איתו כי איבדתי אותו איך אני עושה את זה? תוכנה? דרך הווינדוס? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, בזמן האחרון נעלם לי מקום מהדיסק קשי בלי שהתקנתי כלום עשיתי סריקת ווירוסים וספייור וזה לא עוזר... כל פעם נעלם עוד איזה 1GB סתם ככה (לדוגמא: היום בבוקר היה לי 9GB פנוי ועכשיו יש לי 6GB פנוי ולא התקנתי כלום...) אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ntldr missing אני מנסה להתקין VISTA וגם חלונות 7 וזה מתקין והכל עובד עד שאני עושה restart ואז הוא רושם ntldr missing לי זה מוזר כי עם XP אין בעיה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Radeon38,

שלום חברים ובכן אילוץ חומרתי (4 גיגה ) דוחף אותי להתקין את המערכת הנוראית הזו ולהפרד מה XP האהובה עלי :-[ :-[ אני כבר חודש עובד עם סרוור 2003 והיא נוראית בעבודה שוטפת.כל דבר קשה איתה גם אחרי שמנטרלים הכל.עם XP הזיכרון עובד לי בחצי אפילו שהוא מותקן פיזית מתוך 4 XP רואה 2.75. ובכן לשאלה כיצד אפשר להפשיט מהויסטה את כל השטויות שלה?. א)את הסרגל שעונים המטופש. ב)את הלוח בקרה הנוראי שיותר גרוע ממבוך ג)את התפריט התחל שיותר מתאים לפלייסטיישן ולא לתחנת עבודה. חלונות 7 אני לא אתקין כי אני לא עובד עם גרסאות ניסוי מתוך עיקרון.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  23. שלום, יש לי ויסטה באנגלית ואני רוצה להתקין אופיס. האם אפשר להתקין גם אופיס בעברית או שיהיו בעיות תאימות? עדיף להתקין אופיס עברית או אנגלית? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by asafpizza,

יש לי מדיה סנטר במחשב ותמיד הוא התעדכן אוטומטית ולאחרונה הוא לא מתעדכן גם ידנית אומר שאין חיבור לאינטרנט למרות שהמחשב מחובר לאינטרנט מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי עותק חוקי למהדרין של XP ועכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש. ברור לי שזה לא הגיוני לקנות עותק חדש של XP אבל אין לי מושג איך בכלל נראה מחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה ואיך מתקינים על מחשב כזה מערכת הפעלה. מישהו יכול לעזור? טנקס

• 2 תגובות
    • 14.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים