Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 23:26:18, on 02/06/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\Program Files\SiteAdvisor\6261\SAService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svcprs32.exe C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe C:\Program Files\Analog Devices\…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
dont know what happend but suddenly i cant write in hebrew it writes lite this ?גגגגג ?א? ?? ???? ?ך ?? HELP!!!!!!! i have XP pro and i tried everything nothing works
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם יש לי WINDOWS XP על בסיס 32 ביט או 64 ביט??? ובנוסף ארצה לדעת איזה מהם עדיף לאילו צרכים? תודה רבה אני הייתי אופיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כל שניה קופצים לי אתרים למסך גם אם אני גולש וגם אם אני לא זה מעצבןןןןן...אפילו אם סתם אני רק מתכתב באיסי קיו ואפילו לא באתר של אינטרנט זה קופץ אין לי מושג איך להפטר..ניסיתי אד אוור, וינדוס וושר, אנטיוירוס וכלוםםם.... ועוד בעיה זה גם שאני לוחץ על הריבוע של האתר האינטרנט כדי לפרוש את האתר על כל המסך הוא נותן לי חצי מסך, זתומרת הוא לא מגדיל אותו עד הסוף הנה למשל אני יביא תמונה. אני אודה מאוד לכל העוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב שלי(LG GH20NS ) מופיע במסך ה-POST והמגש שלו יוצא ונכנס כשאני לוחץ על הכפתור ,אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ולא מופיע במנהל ההתקנים כך שאני לא מסוגל לצרוב. איך אני פותר זאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את פונקצית ה-HIBRENATION שמאפשרת לכבות את המחשב בצורה כזו שכאשר מדליקים אותו מחדש הוא חוזר בדיוק לאותו המצב בו הוא היה בעת הכיבוי. אז שזהו ,אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע כל הזמן, כך שאם וכאשר המחשב יקרוס או יכבה כתוצאה מהפסקת חשמל , אז ברגע ההדלקה מחדש המחשב יחזור בדיוק לאותו המצב ,שנייה לפני הקריסה \ הכיבוי המאולץ . אנא המליצו לי על תוכנה חינמית שכזאת. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעיתים די קרובות מופיע לי מסך כחול של וינדוס XP שאומר windows has detected problem and shut down to prevent damage (זה לא כתוב בדיוק ככה..) ויש לזה המשך.. בין השורות הראשונות כתוב שם בגדול DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולמטה רשום שם של קובץ: usbport.sys זה מחשב חדש, ומי שזוכר השארתי פה הודעה דומה לפני כמה ימים אך המסכים המשיכו להופיע :-[ מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר העברת תיקייה מprogram files של c לprogram files של d, כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ EXE זה כותב לי: "The specified path does not exist" יש לי windows xp. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה נכון כי מערכת הפעלה זו הכי יציבה שיש? מי בלבל את המוח יותר מדי ואמר כי היא לא מפעילה משחקים? למה היא לא שווקה בעיברית? למה מערכת חלונות לא מצורפת עם msconfig כי הייתי צריך להשיג אותו בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... ראיתי בכמה מקומות עבודה שבמחשבים של העובדים פשוט אין תמונת רקע על הדסקטופ פשוט יש מסך כחול שרשום בו את ה-IP של המחשב כולל את שם המחשב . רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות את זה ב-Xp Home ושאם משנים את ה-IP במחשב אז שזה ישתנה אוטומטית על השולחן עבודה.... אני צריך את זה בשביל החברה שאני עובד בה. פשוט התחלתי לחפש ועוד לא מצאתי פתרון לזה. חשוב לציין שאני מעוניין לעשות את זה ללא כל תוכנה צד 3 . אודה לכם מאוד אם זה אפשרי לעשות דבר כזה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא כותב שחסר הקובץ qq /windows/system32/config/system qq אין לי שום אפשרות לשחזר את הקובץ מכיוון שאני לא מצליח להכניס את הדיסק של המערכת הפעל כי המקלדת "נתקעת" בעת שאני לוחץ בפקודת press any key to win xp instalation משהו כזה האם אפשר לעשות דיסק אתחול באמצעות ה USB? אשמח לפתרון בן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, נתונים על המחשב: WIN XP SP1 אאוטלוק אקספרס 6 שני יוזרים בווינדוס (אחד אדמין ואחד power user) ולבעיות: 1. היום במקרה שמתי לב שמשהו לא בסדר בתיקיות "דואר יוצא", "טיוטות" ו"פריטים שנמחקו"-כשאני לוחץ עליהן אני מקבל הודעת שגיאה (ר' תמונה מצורפת). עכשיו הקטע המוזר הוא, שזה רק ביוזר המשני (power user). וזה גם לא היה עד עכשיו-עד היום כשבמקרה נכנסתי לשם הכל עבד בסדר! ד"א-זה כותב שחסר לו זכרון או משהו-וזה שטויות, כי זה קורה גם כשהמחשב רק עולה, ולא ממש פועלות מספיק תוכנות כדי לנצל את כל ה-512MB שיש לי. וגם שטח דיסק יש מספיק-יש לי עוד כמה G פנויים על C ועוד יותר על D. 2. זו יותר שאלה מבעיה: אם מחקתי (לצמיתות) הודעה, יש סיכוי לשחזר אותה? נאמר לי שבעזרת ה-norton …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכדי לקבל את אותו מחשב ישן שהיה לי, רק נקי. או שאני צריך שוב לעדכן ולהתקין את כל הדרייברים, את כל התוכנות, את כל ההגדרות. לעשות הכל ממש מההתחלה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לכם מושג מה זה יש לכם מושג מה זה old compress files בDisk Cleanup?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה אומר ה sp1 .. ? כי אני רואה שיש גרסא רגילה ויש את ה sp1..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לפרמט את כונן הC שלי אבל מערכת הקבצים שלו היא NTFS. כאשר הכנסתי את הBOOTDISK הוא אומר לי כל מיני דברים על זה שאין לי מערכת קבצים של FAT32 והוא לא נותן לי גישה לכוננים שלי (חוץ מכונן A, דרך אגב השתמשתי בBOOTDISK של WIN98). אז אם מישהו יודע מה לעשות בבקשה שיסביר בקלות ובצורה ברורה. ואחרי שאני מפרמט את המחשב איך אני מתקין את הווינדוז (היה לי WINXP PRO ואני רוצה להתקין אותו שוב) דרך הדיסק כלומר איך להיכנס לתוך הדיסק ולפתוח קובץ אשר יפתח לי את ההתקנה. תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר התקנת הדרייבר החדש של nvidia וערכת הכלים החדשה ששוחררה... נתקע המחשב בזמן שניסיתי לעשות משהו עם כלי הדיאגנוסטיקה... לאחר ריסוט המחשב, בזמן העלאת windows vista home pre 64 bit.... המחשב קפא ומת.... במהלך ניסיון הפעלה באמצעות safe mode התגלתה הבעיה ככשל בתיחול הדרייבר של הכרטיס מסך... ניסיתי להריץ תיקון למחשב באמצעות דיסק ההתקנה של הוינדווס... וזה גם לא עבד... וניסיתי לבצע גם system resotre לזמן מוקדם יחסית... וגם זה לא עבד... אני דיי אובד עצות למישהו יש רעיון???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , התקנתי Windows XP Pro Hebrew+SP1 , עכשיו , איך אני הופך את מערכת ההפעלה לאנגלית?(את כולה... אנגלית עם תמיכה בעברית...) אני יודע שזה בטח פשוט , אבל בינתיים לא הצלחתי לסדר אנגלית... ואני פשוט לא יכול להסתכל על המסך שזה בעברית!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פרמטתי את המחשב וחילקתי למחיצות ושמתי לב שסך הכל יש לי 130GB במקום 160GB... איפה ה-30GB שלי?!, איך אני מחזיר אותם? תודה וערב טוב.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש כמה תוכנות שמופעלות אצלי בכשאני מפעיל את המחשב ואני רוצה לבטל את זה.איך אפשר? אני פועל בHome. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לכך שהתצוגה של תקיית הmusic ותת התקיות שיש באותה תקייה ראשית (תקיית הmusic)תהיה באופציה של list? וגם בתקיות אחרות אני רוצה שיראו הכל בתצוגה של icon ולא tiles ושגם התת תקיות יהיו באותה אופציה. מבלי לעבור אחד אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ווינדוס עדיף על המפרט הבא AMD BARTON 2600 1.5 GIGA RAM RADON 9600 ווינדוס XP ווינדוס 7 סטארטר ווינדוס 7 ???? המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אין חשיבות ממש למשחקים גם ככה הוא ישן מידי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש פקודה שצריך לשנות באיזה קובץ INI ואז אני אוכל למחוק אותם. מה היא? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי win 7 על כונן D,איך אני מוחק את win 7 מבלי לפרמט את כל כונן D ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-