Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לפתע פאתום הופיע לי היום מסך שלא מרשה לי להעלות את המחשב ובוא אומר שחסר הקובץ NTDLR מקריאה באינטרנט הבנתי שחסר לו כמה 2 קבצים בעיקר : ניסיתי להעלות את הrecovery consoloe אך כאשר הוא רושם לי pleadr press any key to boot.... הוא לא מגיב כשאני לוחץ וממשיך הלאה ורושם לי שחסר הקובץ הנ"ל. ניסיתי להעתיק את הקבצים המדוברים ntdlr ntdeject מדיסק של וינדוס ממחשב אחר והעברתי אותו לדיסק און קיי הגדרתי בביוס שיעלה דרך ZIP\USBZIP אך גם זה לא עזר מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה אחי הגדול הזמין סוללה חלופית למחשב הנייד שברשותינו (Gigabyte W566N). הסוללה הגיעה והתברר כי המחשב לא מזהה אותה (שום חיווי על חיבור סוללה למחשב). לאחרי שיטוט קצר באינטרנט נתקלתי בהצעה לפתרון שכללה העלאת ה- defaults ב- BIOS ושמירתם. שמרתי, הדלקתי את המחשב מחדש, ומאז הוא לא עולה יותר. כשהמחשב עולה מגיעה הודעה booting GRLDR Reseting the boot drive לאחר מכן מופיע הלוגו של הווינדוס, מיד אחריו מגיע מסך כחול, וחוזר חלילה. אותו הדבר קורה גם ב- safe mode. ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות לboot בBIOS ולהעלות דיסק התקנה של ווינדוס, אך אין מענה, ולא מגיעה ההודעה press any key to boot from cd" קצת אובד עצות כרגע, אשמח לשמוע עוד רעיונות לגבי איך אני יכול להגיע ל- bo…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ניכנסתי ל-windows updates ושמה התקנתי את העברית לאחר ההתקנה המחשב עשה לי ריסט התקין לי את ה-updates והויסטה לא הפכה לי לעברית ..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נניח יש לי ספרייה עם קבצי תמונות עם שמות בסגנון IMG_0001 וכו'. איך אני יכול לשנות את שמות הקבצים לשם הספריה (נניח .Germany_0001.jpg ) תוך שמירה על המספור הקיים? (לא חובה)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד. הגיע עם הוינ7 הום מותקן בתוכו, יש מאחוריו מדבקה עם סיריאל. האם ישנה אפשרות לשדרג? האם השדרוג ימחוק את כל התוכן במחשב או רק בכונן C? האם אפשר לשלוח אותי לגוגל עם תוצאות רלוונטיות לשאלות שלי במידה ואין לכם תשובות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מכניס למחשב DVD הוא מציג לי את הקבצים המרכיבים את הDVD במקום להראות אותו. מה אני צריך לשנות כדי שברגע שאני מכניס DVD הוא יראה לי את הסרט ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעיתים די קרובות מופיע לי מסך כחול של וינדוס XP שאומר windows has detected problem and shut down to prevent damage (זה לא כתוב בדיוק ככה..) ויש לזה המשך.. בין השורות הראשונות כתוב שם בגדול DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולמטה רשום שם של קובץ: usbport.sys זה מחשב חדש, ומי שזוכר השארתי פה הודעה דומה לפני כמה ימים אך המסכים המשיכו להופיע :-[ מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלצת למשחקים כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה, ויסטה 64 תתמוך או שעדיף ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בתוכנה הזאת שמאפשרת לעשות קיצור עם מקש ימני לאופציות מסויימות. http://www.bartdart.com/downloads/clickzap.zip תהיתי איך אפשר לעשות "נעילה" באופן אחר? תודה, עריכה: כבר מצאתי תשובה. זה על ידי לחיצה על win + l. פשוט לא הבנתי למה זה לא מופיע בתפריט של ווינדווס אז לא ציפיתי שיהיה קיצור. תקנו אותי אם אני טועה. אם אני נועל את המחשב ואדם לא יודע את הסיסמא אז חייבים לעשות ריסטרט. ואם יש לי הגנה של קידוד במחשב אז אני מוגן בעיקרון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש, ובעת התקנת הווידנוס הגדרתי מחיצה של 50GB שעליה יותקן הווינדוס. כנראה שלא הגדרתי את כל השטח הנותר כעוד מחיצה ועכשיו אני רואה בווינדוס רק את ה 50GB ולא את כל שאר הכונן (500GB) האם יש דרך להוסיף את שאר הכונן באמצעות משהו בווידנוס/תוכנה אחרת או שאני צריך להתקין הכל מהתחלה? בברכה איתי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב שלי שני כוננים קשיחים: C ו D. ב- C יש לי מערכת הפעלה XP שקיבלתי עם המחשב. לימים הוספתי את כונן D ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - XP אני מעונין לפרמט את C ולכן עשיתי בדיקה מקדימה:וניתקתי את C וניסיתי להפעיל את המחשב. הוא הודיע שאין לו מערכת הפעלה. חיפשתי היכן נמצא הקובץ boot.ini ומצאתי אותו ב C עם שתי שורות המאפשרות להפעיל או את C או את D. [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect יצרתי קובץ חדש ב …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
6 SVCHOST.EXE כולם רשומים באותיות קטונות ולא לפי הסדר! רציתי לדעת עם זה נורמלי או שיש את הוירוס של זה שתמיד האנטי וירוס מוצא... עם היה לכם את זה בפעמים הקודמות... עם מישהו יודע מזה או שבכלל זה בסדר ושאני לא צריך להכנס ללחץ אז בבקשה תעזרו תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את פונקצית ה-HIBRENATION שמאפשרת לכבות את המחשב בצורה כזו שכאשר מדליקים אותו מחדש הוא חוזר בדיוק לאותו המצב בו הוא היה בעת הכיבוי. אז שזהו ,אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע כל הזמן, כך שאם וכאשר המחשב יקרוס או יכבה כתוצאה מהפסקת חשמל , אז ברגע ההדלקה מחדש המחשב יחזור בדיוק לאותו המצב ,שנייה לפני הקריסה \ הכיבוי המאולץ . אנא המליצו לי על תוכנה חינמית שכזאת. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc יש קובץ שאם פותחים אותו בעזרת notepad אז הוא מראה כתובות של כל מיני אתרים שנראה לי ששותלים לי spywares במחשב שלי מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי. אז אתמול הגיע הכבל HDMI שהזמנתי מאיביי בדולר וקצת, חיברתי ל-HDMI במחשב נייד וחיברתי ל-HDMI (יש לי 2) בטלויזיה. נכנסתי להגדרות תצגוגה ועשיתי detect כדי שיזה לי "משהו" נוסף מלבד המסך של הלפטופ. הוא מצא לי שקר כלשהו שמחובר ב-HDMI אבל כשלחצתי הוא טען שאין אפשרות כזו ובקיצור, לא ראו כלום. ראוי לציין שאני בסה"כ יודע לעשות את הפרוצדורה הנ"ל, עשיתי אותה עשרות פעמים אך עם חיבור VGA בין המחשב (הנייח) לטלויזיה. פיספתי משהו? צריך משהו נוסף מלבד הכבל? האם זה אומר שהכבל לא תקין או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למחשב להוריד כמה וכמה סוגים של ספייואר ומלוואר כפתרון זמני אפשר לעשות את הצעד הבא: עריכה - יצא פאטצ' חצי-רשמי שמתקן את הבאג, במידה והשתמשתם בשיטה הרשומה למעלה תחזירו את המצב לקדמותו ע"י לחיצה על start > run , תכניסו את הערך הבא : regsvr32 /i shimgvw.dll ותלחצו OK לאחר מכן תתקינו את הפאטצ' בעמוד הזה: http://www.hexblog.com/2005/12/wmf_vuln.html לידיעה המקורית : http://www.f-secure.com/weblog/archives/archive-122005.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לסגור את מסך המחשב דרך קיצור דרך ולא דרך הלחצן של המסך(פיזית). יש אפשרות כזאת? תוכנה? יצירת קיצור דרך? מדובר בווינדוס ויסטה. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי hard disk שעליו מתקנות 2 מערכות הפעלה לינוקס ו-WINXP 2. מערכות ההפעלה עבדו הצורה טובה עד ששניתי משהו בWIN שגרם לכך שבכל פעם שאני מנסה להעלות אותו המערכת מבצעת איתחול באופן אוטומטי (בשלב שבו כתוב XP ורצים הקווים הכחולים). הלינוקס עובד באופן תקין. חיברתי את ה-hard disk למחשב אחר (בנוסף לhard disk שקיים בו) ולאחר העלאת WIN של המחשב השני אפשר להיכנס לקבצים של הhard disk הראשון (שלא ניתן לעלות באמצעותו את WIN). מה אני צריך לעשות כדי לגרום להצליח להעלות את הWIN ע"י ה-hard disk הראשון? ד"א לא ניתן להכנס לsafe mode תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי הכל כמו שצריך ב BIOS וזה מגיע למסך של PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD אני מקיש ולא קורה כלום הקו התחתון שבסוף המשפט ממשיך להבהב ואין שינוי מה הבעיה? תודה שי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי HP PAVILION tx2510us כשאני מנסה להתקין מחדש על המחשב את ויסטה מDVD בהפעלה מחדש הוא רושם: press any key... ואז הוא כאילו מתחיל להעלות מהDVD ואז רושם שיש בעיה: file Boot\BCD\ בעייה : 0xc000000f לא ברור מה אני יכול לעשות עכשיו. יש הצעות איך מסדרים את זה?? בסופו של דבר אני צריך להתקין מחדש את הויסטה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההיסטוריה בWIN+R לא נשמרת, לא משנה מה עשיתי/אפשרתי/ביטלתי זה לא נשמר לא קיים הבאג הזה ב8
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי למישהו וינדוס על C ואחרי ההתקנה התברר שהווינדוס הקודם שלו היה מותקן על D . עכשיו הבעיה היא שכל פעם בהפעלה של המחשב זה עוצר בדוס ושואל איזה ווינדוס לעלות ? אז ניסתי למחוק את התיקיה של הוינדוס בD מחקתי את כל הקבצים אבל עדיין זה כל הזמן עוצר בדוס מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לעקוף אותה כדי שהמחשב יעלה ישר לווינדוס ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום אני רואה רק סמלים ואין שמות וזה משגעע בקשה תעזרו ליי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-