עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני צריך עזרה: כמו שאמרתי על PRESARIO2700EA התקנתי XP (יש לי את ההתקנה כנראה הכי חדשה אם ה-SP1 כלול בפנים) אבל הוא אומר לי שאני צריך לרשום אותו במיקרוסופט ויש לי רק 30 יום עד שהוא ינעל.... והמיספר שיש לי מהXP שאצלי (אם הSP1 בתוכו) גם לא עובד.... אם צריך אז ה-ICQ שלי הוא 73284204 חן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני צריך ליצור מסמך המתאר את שמות התיקיות בתיקיה מסוימת. (מדובר בתיקיית מוסיקה. מחולקת באופן של תיקיה לכל אמן, ובתוכן תיקיה לכל אלבום). אני צריך קובץ טקסט המציג את שמות כל האלבומים לפי אמנים. (כ-250 דיסקים שהעברת למחשב ועכשיו אני מעוניין למכור ליד שניה). איך עושים את זה? (ניסיתי לעשות DIR דרך ה-CMD כדי להעתיק משם, אבל העברית יוצאת מחורבשת) אגב - את ה-RIP עשיתי דרך ה-Windows Media Player ככה שזה נמצא גם שם ב-Library. גם אותה לא מצאתי איך אפשר ליצא למסמך טקסט. אשמח מאד לסיוע. תודה רבה, ערן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם נולדו לי כמה שאלות הקשורות לתכונות של READYBOOST ושל זיכרון וירטואלי READYBOOST: הבנתי מה זה, אבל למה אומרים שהשימוש בו מועיל למהירות של המחשב? אם אני מעתיק קובץ מדיסק קשיח לדיסק קשיח לוקח לי הרבה פחות זמן מאשר אני עושה זאת עם זיכרון USB. האים זה באמת שמיש וכדאי? זיכרון וירטואלי: האים כדאי לי בכלל להשתמש בו? כי זיכרון רגיל הרבה יותר מהיר מדיסק קשיח שבו נשמר הקובץ של זיכרון וירטואלי למה כשאני עושה READYBOOST הקובץ של זיכרון וירטואלי לא עובר לUSB, אלא נשמר ב-C? אשמח לתשובות תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by josephu,

אני מחפש סרבר בארץ שמעדכן את הזמן לפי שעון קיץ לסינכרון של ווינדוס. לפי מיקרוסופט זה אמור להיות פרוטוקול SNTP. אופ טופיק - מה הדרך הכי קלה להגיע לדוס (דוס אמיתי - לא command prompt) באקס פי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי מחשב עם 3 XP כששתיים מהם על אותו כונן וויסטה ובגלל שכל הזמן יש בעיות אז כרגע אני יכול להעלות רק את הXP שעובד אם אני עושה REPAIR בויסטה אז אני יכול להעלות את הויסטה ואת הXP שלא עובד ואז אני לא יכול לחזור לXP שעובד ויש עוד אחד שעובד שאין לי גישה אליו, איך אני יכול לעשות שיהיה לי תפריט שנותן לי לבחור מערכת הפעלה (אל תציעו את הARCONIS כי זה אסון וזה הרס לי את המחשב) עמית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שם הקובץ W98UNDO.DAT בווינדוס XP הקובץ מוסתר...ולכן אני בטוח שלא אני יצרתי אותו... מה אתם מציעים למחוק או לא??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Nurit2005,

אני גרפיקאית ועד היום השתמשתי רק בוינדוס 7. עכשיו אני רוצה לשדרג ל8.1. רציתי לדעת אם כדי לשדרג, להישאר עם 7 או לשדרג לוינדוס אחר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by StarMo,

אני לא יכול לראות ג'אווה בXP. כשאני מנסה להוריד את התמיכה אני מגיעה להודעה באתר של מיקרוסופט שאי אפשר להוריד את החבילה הזאת וצריך להוריד את ה-SP1 שכולל את זה. אז ניסיתי להוריד את הSP1 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שיש לי registraition number לא חוקי.. הטכנאי התקין לי את המערכת, ולא הייתי פה כשהוא התקין.. מישהו יודע איך אני בכל זאת יכול להתקי את התמיכה בג'אווה לאקספלורר בלי לפרמט? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Joe Blow,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. ונעבור לשאלות: 1. מה הפקודה שאני צריך לרשום ב run כדי לקבל את האופציה שאני יכול לבחור איזה תוכנות יעלו אם המחשב ואיזה לא ? (שוכחים, קורה) 2. למישהו יש מושג איך מפעילים.מתקינים netmeeting ב XP PRO?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by topgun,

קודם כל, נתונים על המחשב: WIN XP SP1 אאוטלוק אקספרס 6 שני יוזרים בווינדוס (אחד אדמין ואחד power user) ולבעיות: 1. היום במקרה שמתי לב שמשהו לא בסדר בתיקיות "דואר יוצא", "טיוטות" ו"פריטים שנמחקו"-כשאני לוחץ עליהן אני מקבל הודעת שגיאה (ר' תמונה מצורפת). עכשיו הקטע המוזר הוא, שזה רק ביוזר המשני (power user). וזה גם לא היה עד עכשיו-עד היום כשבמקרה נכנסתי לשם הכל עבד בסדר! ד"א-זה כותב שחסר לו זכרון או משהו-וזה שטויות, כי זה קורה גם כשהמחשב רק עולה, ולא ממש פועלות מספיק תוכנות כדי לנצל את כל ה-512MB שיש לי. וגם שטח דיסק יש מספיק-יש לי עוד כמה G פנויים על C ועוד יותר על D. 2. זו יותר שאלה מבעיה: אם מחקתי (לצמיתות) הודעה, יש סיכוי לשחזר אותה? נאמר לי שבעזרת ה-norton …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Psychopath,

hey, i wanna install the hebrew language on my windows XP pro and i don't have the CD key.. what can i do ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sos,

שלום! אני רוצה לפרמט את כונן הC שלי אבל מערכת הקבצים שלו היא NTFS. כאשר הכנסתי את הBOOTDISK הוא אומר לי כל מיני דברים על זה שאין לי מערכת קבצים של FAT32 והוא לא נותן לי גישה לכוננים שלי (חוץ מכונן A, דרך אגב השתמשתי בBOOTDISK של WIN98). אז אם מישהו יודע מה לעשות בבקשה שיסביר בקלות ובצורה ברורה. ואחרי שאני מפרמט את המחשב איך אני מתקין את הווינדוז (היה לי WINXP PRO ואני רוצה להתקין אותו שוב) דרך הדיסק כלומר איך להיכנס לתוך הדיסק ולפתוח קובץ אשר יפתח לי את ההתקנה. תודה רבה לעוזרים!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עשיתי ריסט היום.. ופתאום החשב עולה והכל ג'ירביש כזה וסימנים (חוץ מהאינטרנט) חיפשתי בכל האנטי וירוסים.. ספיורים.. תוכנות שמתקנות טעויות ומה לא .. http://img139.imageshack.us/img139/3863/gfhfgwj4.png מה לעשות? =[

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שמתי לי סיסמא לווינדווס כמה ימים לפני שטסתי לחו"ל ושחזרתי גיליתי ששכחתי אותה איך אני יכול לאפס או לשחזר אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מופיעה לי הודעת שגיאה הבאה בוונדום: A PROBLEM HAS BEEN DETECTED........ BAD_POOL_CALLER ואז הוא מבקש ממני לעשות רסטסט (זה מסך כחול)... מה הבעיה ומה צריך לעשות..ניקיתי כבר רגסטרי לפני כמה ימים וכל כמה שעות עבודה הוא עושה את זה... המערכת שלי היא SP1 XP האם עליי לעדכן ל2?? וזהו מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכשהתקשרתי לחברה "עזרו" לי הרבה מאוד ביקשו ממני לפרמט כמבן שעשיתי את זה כבר 3 פעמים והתקנתי ווינדוס מחד ש עם כל הדרייברים.. הביוס שלי מעודכן ככל שניתן.. הנתונים שלי הם: PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ערב טוב. אני מנסה לחשוב אם יש דרך כל שהיא לקבל ממיקרוסופט את קבצי ה-ISO להורדה לשתי הגירסאת, ה-32 ו-64 ביט של וינדוס 8, אך לשלם בעבור מערכת אחת. נניח שכרגע יש לי מערכת וינדוס 7 של 64 סיביות, לכן אקבל את גירסת ה-64 סיביות של וינדוס 8 בעת הרכישה דרך האסיסטנט. ונניח שבהמשך ארצה להתקין על מחשב אחר את גירסת ה-32 סיביות. איך אפשר לעשות את זה ללא עלות נוספת, ובלי ללכת לחפש מחשב שעליו מותקנת מערכת 32 ביט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yair71,

היו לי ש 2 מסכם כחולים ועליהם כתובות 1 STOP 0X000050 (XE2E75NC8,0X00000000,0X8755C67,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8755C67 BASED AT F8755000 DAESTAMP 4037139A 2 STOP 0X000050 (0XFF0DD93C,0X00000000,0XF835C31,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8735C31 BASE AT F873500' DATESTAMP 4037139A בדקתי את הזיכרונות, רציסטר ובסנדרה והכל תקין הקריסה רנדומלית זה מה שרשם בפעמיים האחרונות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Rimo,

שלום לכולם, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו נתקל בתופעה כזאת. במחשב של חבר שלי פיתאום אחרי הדלקת מחשב נהיה בעיה של Windows explorer.exe. מערכת הפעלה - Windows 7 כאשר הווינדוווס עולה ישר קופץ חלון עם תיקון שגעיות אוטומטי ומחפש מחפש, אחרי דקה קופץ עוד חלון של שגעיה וכותב שלא מוצא איזה קובץ ב- explorer ושוב נכנס ללולאה ומתחיל שוב לעבוד תיקון שגיעות אוטומטי וככה אין סוף. אי אפשר ללחוץ על שום דבר אחר הכל קורה מהר מאוד. כשסוגרים זה קופץ שוב. נכנסתי למצב safe mode היה בסדר, הרצתי את AVG אנטיוורוס, לא נראה לי שמצא משהו, הרצתי Spyboot search and destroy זה מצא רק cookies מחקתי אותם גם. כשהעלתי ווינדוס במצב רגיל הכל ממשיך עם השגיעה הזאת. העלתי מחשב מהמצב התקין האחרון - לא עוזר. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היום כשניסיתי להדליק את המחשב, הוא סירב לעלות. הוא הגיע למסך של הXP (מערכת ההפעלה היחידית שלי, יש לציין) שמודיע שיש צורך לסרוק את דיסק E: (דיסק שמשמש להתקנת תוכנות ולאגירת רוב במידע שלי) בScanDisk. לאחר הסריקה, כל פעם, ללא יוצא מן הכלל, המחשב התחיל לעלות, ואז איתחל את עצמו והודיע שהייתה בעיה בעליית המחשב, והציע לי לעלות במצב בטוח, מצב רגיל, Last Known Good Configuration, וכו'. בחרתי כמובן בקונפיגורציה הטובה האחרונה, אך ללא הואיל. לאחר כמה וכמה נסיונות, נכנסתי למצב בטוח, והרצתי System Restore. קפצתי חזרה לשלשום, והעלתי לשמחתי את המחשב, בהצלחה. לפחות, למשך כמה דקות... אחרי כמה דקות, המחשב שוב אתחל, ומאז כל ניסיון עלה באיתחול תוך פחות מדקה מעליית המערכת. פניתי לאתר של חברת מ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by morans,

היי לכל העוזרים צצה לי פתאום בעיה. האייקון של האינטרנט אקספלורר נראה מוזר... ונעלמה גם האפשרות להוסיף אותו מה- properties>desktop>customize desktop מה עושים? (הוספתי תמונות) תודה לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. אתמול התקנתי את ה-Windows 7 Ultimate 64 BIT, הכל היה טוב ויפה אבל היו לי כמה בעיות ממש מוזרות שהשתגעתי מהן. 1. הסאונד של שירים היה נמוך יותר ממה שאני שומע בדרך כלל באוזניות (ושיחקתי בכל ההגדרות של הווליום כלפי מעלה, התקנתי את הכרטיס קול והכל וזה עדיין ממש חלש יחסית לשמע באוזניות ב-XP). 2. הכרטיס מסך - יש לי אפשרות לחבר את הממיר של Yes למחשב - ככה אני כרגע ותמיד הייתי עם ה-XP (כן חזרתי ל-XP בכונן קשיח השני) - בקיצור אז דרך התוכנה WinDVR הייתי רואה והייתי מקליט תוכניות. ב-Windows 7 התקנתי את התוכנה ולא הצלחתי לראות כי זה בעצם לא זיהה חומרה, הכרטיס מסך הותקן מחדש כמובן דרך הדרייבר שהיה באתר של הכרטיס מסך שמתאים ל-Windows 7 64 BIT, אבל עדיין גם בתוכנה WinDVR הוא רשם שהו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה.. אני עכשיו במחשב של אחותי.. קיצר המחשב שלי חצי שנה לא עבד כי לא היה לי כרטיס מסך.. קיצר קניתי עכשיו כרטיס והכל.. המחשב עבד כרגיל.. עכשיו.. הכנסתי את הדיסק של windows על מנת לפרמט במקום delete עשיתי install על כונן C שכבר קיים בו windows עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה http://img108.imagevenue.com/img.php?image=74066_DSC00029_123_955lo.JPG ניסיתי ללחוץ r אבל לא עובד.. ניסיתי גם F8 וגם delete אולי לשנות משהו בביוס אבל כלום לא עובד.. פשוט עושה ריסט עוד פעם ועוד פעם.. מה לעשות? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by elgard,

יש לכם מושג מה זה יש לכם מושג מה זה old compress files בDisk Cleanup?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ORBIT,

[תעזרו לי להגדיר כותרת מתאימה] הבעיה היא כזאת: כשפותחים מספר חלונות בפיירפוקס (אין לי מושג איך זה באקספלורר) וזה עובר את היכולת של הבר להכיל את כולם בשורה אחת, אז נתפח תת בר נוסף כשבקצה הבר מופיעים חצים כדי שיהיה אפשר לתמרן בין החלונות הפתוחים. מה שקורה אצלי הוא, לאחר 4 חלונות פתוחים החצים מופיעים באמצע הבר. תמונה: איך ניתן לפתור את הבעיה, זה מעצבן בטירוף !! תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם יש גרסה של וינדואז סרבר בעברית? מה הגרסה הכי ממולצת? ]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.