Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי משחק מאוד ישן שעושה מגוון בעיות במחשבים של היום הצלחתי לפתור את כל הבעיות בעזרת תוספות של פקודות כאילו ואחרות לקובץ עכשיו כשהכל מוכן אני רוצה לקמפל מחדש את הEXE של המחשק ולכלל בתוכו את הפקודות שלי איך אני עושה? כל מה שאני יודע לעשות זה להכין קובץ הפעלה (BAT) ולהגיד לו START A.EXE -COMMAND הבעיה שהקובץ BAT שלי לא יודע לפעול ללא הA.EXE המקורי ככה שכשאני יקמפל את הBAT לEXE הוא לא יהיה עצמאי, איך אני יכול לעשות שהEXE החדש שלי יכיל בתוכו את A.EXE של המשחק וככה הוא יפעל באופן עצמאי??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי הכל כמו שצריך ב BIOS וזה מגיע למסך של PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD אני מקיש ולא קורה כלום הקו התחתון שבסוף המשפט ממשיך להבהב ואין שינוי מה הבעיה? תודה שי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ליצור מסמך המתאר את שמות התיקיות בתיקיה מסוימת. (מדובר בתיקיית מוסיקה. מחולקת באופן של תיקיה לכל אמן, ובתוכן תיקיה לכל אלבום). אני צריך קובץ טקסט המציג את שמות כל האלבומים לפי אמנים. (כ-250 דיסקים שהעברת למחשב ועכשיו אני מעוניין למכור ליד שניה). איך עושים את זה? (ניסיתי לעשות DIR דרך ה-CMD כדי להעתיק משם, אבל העברית יוצאת מחורבשת) אגב - את ה-RIP עשיתי דרך ה-Windows Media Player ככה שזה נמצא גם שם ב-Library. גם אותה לא מצאתי איך אפשר ליצא למסמך טקסט. אשמח מאד לסיוע. תודה רבה, ערן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי מורכבת ואני יתחיל עם השורה התחתונה: אחרי פורמט מלא של windows 7 64bit heb ultimate יש עומס עיל הזכרון RAM - משתמש בין 1GB ל 1.5GB זכרון ראם ללא שימוש בשום תוכנה כמעט. זה כמובן לפי "מנהל המשימות -> ביצועים". בלשונית "תהליכים"(כל המשתמשים) לא מראה על תוכנה בעייתית. הסבר כללי איך הגעתי למצב הזה: 1. אז ככה, קודם כל מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסקים קשיחים: Corsair SSD - Force Series 3 SATA 3 6Gb/s 90gb - מערכת הפעלה Western Digital WD3200YS 320 gb - כונני קבצים זכרון: Corsair 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xms (בעת הופעת הבעיה) Adata premier DDR3 2*4096 1333MHZ pc3-10600 (חדש, כרגע מותקן …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
6 SVCHOST.EXE כולם רשומים באותיות קטונות ולא לפי הסדר! רציתי לדעת עם זה נורמלי או שיש את הוירוס של זה שתמיד האנטי וירוס מוצא... עם היה לכם את זה בפעמים הקודמות... עם מישהו יודע מזה או שבכלל זה בסדר ושאני לא צריך להכנס ללחץ אז בבקשה תעזרו תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום כמה שעות לאחר שהתקנתי את השידרוג ל IE 8, המחשב שלי השתגע ובזמן העליה נתן הודעות על העיות אתחול בקבצי מערכת שונים. גם ב SAFE MODE. בעזרת תקליטור ההתקנה ביצעתי תיקון להתקנה הקיימת. הבעיה היא שאחרי שהמחשב מבצע REBOOT אני מקבל מסך שחור ורק הסמן פעיל. כאילו שההתקנה לא מסתיימת. ביצעתי את זה פעמיים וקיבלתי אותה תוצאה. יש למישהו רעיון? האם אני חייבת להתקין מחדש את מערכת ההפעלה??? האם זה יגרום למחיקת כל המסמכים שלי שנמצאים בכונן C ? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה ימים שאני מתקין את עדכוני האבטחה עשרות פעמים ולמרות זאת, המחשב לא מפסיק לבקש ממני להתקין את העדכונים שוב ושוב.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה הסימן הזה ליד העוצמה של הרשת? מין 9 כזה לא ברור ווינדוס 10 גרסה אחרונה-2004
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שיש פקודה שצריך לשנות באיזה קובץ INI ואז אני אוכל למחוק אותם. מה היא? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט משתגע ולא יודע מה לעשות פיתום אני לא יכול להיכנס לשום תיקיה ולא למחשב שלי וגם כאשר אני עושה כפתור ימיני לא מופיע לי OPEN איפה שמופיע DRIVE.. אין שם את הכונן שלי C וכל הקטע הוא שאני לא משתמש ברשת ולא הישתמשתי ברשת
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין דיסק ווינדוס XP גרסת OEM על כמה מחשבים??? עריכה: XP גרסת Home edition זה דחוף.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יוצר ע"ג כונן USB נייד את האפשרות לבצע boot ולהתקין Windows XP? במילים אחרות - במקום להשתמש בדיסק ההתקנה של Microsft על מנת להתקין Windows XP אני מעוניין להשתמש בדיק חיצוני נייד עם ממשק USB.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אומר ה sp1 .. ? כי אני רואה שיש גרסא רגילה ויש את ה sp1..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מקליק על rate this computer לא קורה כלום, לפי הצעות לפתרון באינטרנט מחקתי את תכולת C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore וריסטרתי, אך זה לא עזר. לאחרונה החלפתי זכרונות מ2 סטיקים של800MHZ 1GB לסטיק 2GB 666MHZ
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[תעזרו לי להגדיר כותרת מתאימה] הבעיה היא כזאת: כשפותחים מספר חלונות בפיירפוקס (אין לי מושג איך זה באקספלורר) וזה עובר את היכולת של הבר להכיל את כולם בשורה אחת, אז נתפח תת בר נוסף כשבקצה הבר מופיעים חצים כדי שיהיה אפשר לתמרן בין החלונות הפתוחים. מה שקורה אצלי הוא, לאחר 4 חלונות פתוחים החצים מופיעים באמצע הבר. תמונה: איך ניתן לפתור את הבעיה, זה מעצבן בטירוף !! תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המפרט בחתימהיש לי ג'יגה זיכרון ואני לא יודע כמה זיכרון ווירטואלי לשים... אמרו לי דבר ראשון לשים אותו בכונן שיש בו הכי הרבה מקום (כלומר GB) וזהו כונן C אצלי והגדרתי אותו על 2500 עד 2500 זה טוב? אם לא למה לשנות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-Windows XP Professional with SP3 (Heb) וכל פעם כשאני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אני מקבל את ה-ERROR הבא: The cabinet file "Disk1.cab" required for this installation is curropt and can't be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM or a problem with this package." בכל התקנה המערכת לא מצליחה לפתוח קובץ CAB שונה. חיפשתי קצת בגוגל אך לא מצאתי תשובה חד משמעית לפתרון הבעייה, ניסיתי מס' דברים (כגון, "לרשום" את ה-MSIEXEC ו-CabinetView) אך ללא הצלחה. אשמח באם תוכלו לעזור בפתרון התקלה. *רק אציין שיש ברשותי עותק חוקי של Windows XP Pro. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי WINDOWS XP PRO SP3 שנרכש באופן חוקי לפני מעל 3 שנים . עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה העדכונים והכל נעשה באופן תקין . הערב אני פתאום מקבל הודעה שבגלל שינויים מהותיים בחומרה אני צריך לאמת מחדש את ה XP . לאורך כל הזמן מופיעה ההודעה שאני חייב לאמת תוך 3 ימים . בכל פעם שאני נכנס לדף של מיקרוסופוט שאליו אני מוכוון במטרה לאמת את המפתח אני לא מצליח לבצע את האימות . למישהו יש רעיון מה נפל עליהם ?? נ.ס לא ביצעתי שום שינוי חומרתי כבר די הרבה זמן ואני לא מבין מאיפה יצאה ההודעה הזאת ...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב ערכת שפה באמהרית, לא משנה איזה ווינדוס. כי ווינדוס אין לי בעיה להתקין.. בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אקס פי מהדורה ביתית כשאני רוצה למזג קובץ *.reg או להפעיל את regedit אז אני מקבל הודעה אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך והחשבון שלי מוגדר בתור מנהל כשאני ניכנס לסייף מוד בחשבור של האדמיניסטרטור יש לי גישה לרג'יסטרי איך אני מסדר את זה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מזמן לא כתבתי פה בפורום. אז ככה: מדובר במחשב שאינו שלי. לפי מה שהבנתי, בזמן שהמחשב הושאר דולק הייתה כנראה הפסקת חשמל וכעת חלונות XP לא עולה. כאשר מדליקים את המחשב, לאחר שמופיע הלוגו של חלונות מופיע מסך שחור עם קווים ירוקים (ראו תמונה מצורפת) ולאחר כחצי דקה המחשב מאתחל את עצמו. הפעלת XP ב"מצב בטוח" עובדת וכך ניסיתי להשתמש ב"שחזור מערכת", אבל זה לא עזר. יש משהו שאפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום צצה לי בעיה שתהיתי אם ניתנת לפיתרון במחשב שלי מותקנות שתי מערכות WIN בכוננים ניפרדים וכאשר אני מפעיל את המחשב אכן הוא נותן לי אפשרות בחירה בDOS עד כאן הכל יפה לאחרונה התקנתי מחדש את אחת ממערכות ההפעלה ומאז נעלמה לי אפשרות הבחירה אני יודע שבWINXP יש אפשרות "לשחק" עם הקובץ BOOT.INI ולהוסיף שם שורות השאלה אם ניתן גם לעשות זאת בWIN7 יש לציין ששתי המערכות הפעלה מותקנות על כוננים שונים והן אכן קיימות השאלה איך אני יכול להחזיר את אפשרות הבחירה בDOS כיוון שהיא נעלמה לי לאחר ההתקנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היו לי ש 2 מסכם כחולים ועליהם כתובות 1 STOP 0X000050 (XE2E75NC8,0X00000000,0X8755C67,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8755C67 BASED AT F8755000 DAESTAMP 4037139A 2 STOP 0X000050 (0XFF0DD93C,0X00000000,0XF835C31,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8735C31 BASE AT F873500' DATESTAMP 4037139A בדקתי את הזיכרונות, רציסטר ובסנדרה והכל תקין הקריסה רנדומלית זה מה שרשם בפעמיים האחרונות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשסיימתי להתקין את הווינדוס 7 הוא עשה RESTART אחרי זה הוא הגיע ל windows starting ואח"כ windows is updating registery files אחרי זה הוא עשה RESTART שוב ואז אחרי ה WINDOWS STARTING הוא נשאר על מסך שחור ורואים רק את העכבר. אחרי איזה חצי שעה שהוא על מסך שחור עשיתי RESTART ואז הוא רשם לי באנגלית משהו ההתקנה לא הסתיימה כמו שצריך וכו'... ואז הוא שאל אותי לבחור על אחד מהקטגוריות start windows normally safe mode safe mode with network כשאני לוחץ על הווינדוס נורמלי הוא חוזר למסך שחור ואני רואה רק את העכבר כשאני עושה SAFE MODE הוא רושם לי שיש לי בעיה בגלל שההתקנה לא הסתיימה כמו שצריך ואחרי זה התקנתי תווינדוס עוד פעם והייתה את אותה בעיה (מסך שחור) ועכשיו החזרתי ל XP. מה עושים ?! מפ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-