עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אם אני עושה למודם הלא מותקן שלי UPDATE DRIVER דרך WINDOWS XP PRO האם הדרייבר שהWIN XP PRO מתקין יהיה מתאים למודם שלי?,מודם 56 קיי אני מתכוון האם יהיה אפשר לגלוש באינטרנט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום קודם כל אם אני קורא לדברים בשמות הלא נכונים אז סליחה, כי אני לא מבין גדול בזה. אז יש לי שתי שאלות 1) יש לי שני כוננים (ובקרוב אני יקנה כונן בעל קיבולת יותר גדולה)1 של 150 גיגה ואחד של 10 גיגה, איך שהבנתי הווינדוס הותקן ב10 וכל תוכנה שמופעלת ישר ניתקעת בגלל שאין מקום בC (כונן ה10 גיגה) איך אני גורם שתוכנות שמופעלות "יעמיסו" על הD שיש בו הרבה מקום ולא על הC שאין בו מקום? 2 ) יש תקיה זמנית(TEMP) והיא נימצאת אצלי בC וכמו שצייינתי אין בכונן הזה מקום וכל פעם אני מחלץ תוכנה/משחק אז זה עובר לתקיה לבנתיים עד שיסיים לחלץ (אם אני קורא לזה נכון) איך אני משנה את מיקום התיקיה שתהיה בD ולא בC שאין בו מקום? תודה איציק

3. אהלן. לפני שבוע+ התקנתי על מחשב ישן windows7. בחרתי ערכת נושא מהמובנות ומשום מה רק היום שמתי לב שהם לא מתחפות. יש בעיה חמורה יותר אי אפשר לשנות רקעים. רק רקעים שמגדירים מהדפדפן. חיפשתי בגוגל והבנתי שהבעיה היא גם בXP והפיתרונות לא עזרו (או שלא הבנתי אותם כי זה התעשקות ברגיסטרי). וגם שמעו, למחשב יש gefurce mx4000 והוא לא תומך AERO. מה שמבאס זה שהערכת נושא התכלת אי אפשר לפחות לשנות את הצבע שלה למישהוא יש פתרון?. כי לפחות בויסטה זה לא היה נורא כי לא היו שמים לב לזה. (אני מדבר על פיתרון שלשנות את הצבע לא להפעיל AERO). אגב גם התפריט של הגאדג'טים לא נפתח. יש לי פיתרון אחד-לפתוח משתמש חדש. אבל אז לגבי האוטלוק אני יודע רק להעביר את הקובץ נתונים אבל אני יצתרך לסדר מחדש את התיקיות נ…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by benasoor,

שלום לכולם. יש לי מחשב עם 2 מעבדים( XEON ) ואני רוצה להתקין עליו וינדוס XP אני צריך וינדוס מיוחד או איזו התקנה מיוחדת או פשוט להתקין וינדוס רגיל. ועוד משהו יש לי מחשב עם מעבד XEON האם כדי לעבוד איתו או לקנות C2D חדש ?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  5. בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם יש לי את המפרט הנ"ל-רשום בצד עברתי לווינדוס 7 לפני כחודשיים ואני מאוד מרוצה המחשב שלי דלוק כל הזמן השבוע קרה לי פעמיים שהמחשב נכנס למצב שינה ואי אפשר להעיר אותו בדרך כלל מזיזים את העכבר והמסך עובר מעור קטן צהוב לאור ירוק והכל עובד פעמיים קרה לי השבוע שאני מזיז את העכבר,האור הקטן עובר מאור צהוב לירוק אך המסך נשאר שחור הייתי צריך פשוט ללחוץ על הכפתור RESTART של המחשב,ואז כמובן המחשב עשה הפעלה מחדש הווינדוס פתח לי מסך שחור שאומר שהייתה תקלה והאם אני רוצה להדליק אותו רגיל או בסייף מוד מצד שני המחשב עובד מעולה ואין תקלות לא במחשב ולא בווינדוס אשמח לעזרה תודה רבה ליאור

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MarkoH,

חבר'ה, באיזה מערכות קבצים משתמש הויסטה חוץ מHTFS?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. Started by assaf990,

במחשב XP יש חשבון אדמין וחשבון אורח אני רוצה שבעת הפעלת המחשב עבור חשבון האורח יופעלו מס' תוכנות כך שהאורח לא יהיה רשאי להסיר אותם באף צורה. לא להרוג את הפרוסס במנהל ההתקנים, ולא למחוק את תקיית התוכנה או uninstall. כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הסיפור הוא כזה - מחשב נייד חדש עם מ.ע שאני רוצה להחליף לו את הדיסק הקשיח ב-ssd. איך אני מתקין את המ.ע על הכונן החדש? הרי אין היום את הקדים דבוקים מתחת למחשב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by d pro,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by mistaarvim,

יצא כבר MUI בעברית ל32BIT יש למישהו מושג מתי ל64 צריך לצאת?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. הכרטיס קול הוא מובנה בלוח אם וברשימת ההתקנים הוא היחיד שלא מזוהה..audio device on high definition busץץלא מזוהה ולא מצליח להתקין..מזה אומר? שהכרטיס קול נהרס?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yair71,

אמרו לי שיש בעיה של עידכון חלונות החדש שעושה צרות למי שאין מקורי. הבעיה שבהתחלה היה לי לא מקורי. אך קניתי רשיון של סטודנט ב-125 שקל שכולל גם אופיס לא עידכנתי אותם מחדש מה אתם מציעים ? למנוע את הבעיות?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by bd,

ביטול הפעלת קובץ עם הפעלת המערכת וגם בעבודתה הקובץ CTFMON כל הזמן מופיע לי בהפעלה של המחשב וגם כל הזמן בסיים משימה נמצא ואני לא מצליח למחוק אותוווו משם ניסתי ב MSCONFIG וגם דרך הריגסטרי עשיתי חיפוש על השם שלו איפה שכתוב מחקתי וזה עדיין ממשיך מה עושים הקובץ הזה מעצבן אותי והוא לא אמור לפעול

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  14. יש לי קשיח של 4 גיגה יכנס בפנים ?? ווינדוס 2000 SP3 ועוד שתיים של 20 ו16

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  15. Started by d pro,

למה ה lsm Local Session Manager Service לוקח כל כך הרבה זכרון

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by captaincaveman,

כמה דברים: 1. המקלדת/עכבר לא מעירים ממצב שינה, רק כפתור ה-POWER. 2. לפעמים, המחשב רק "חצי" מתעורר. המסכים נדלקים, והסמן של העכבר נראה על המסך ומגיב לעכבר, אבל זה הכי הרבה. אני לא רואה את ה-desktop ואין תגובה ללחיצה על המקלדת מלבד הדלקה וכיבוי של נורות ה-num lock וכו'.

17. Started by ran28,

http://www.jup.co.il/files/db58485b2a.jpg למה הסמלים שלי ככה קטנים? נסיתי לשנות רוזלוציה וגם את סיביות הצבע, וגם לא רואים את סמלים של החלונות בסרגל למטה של ההתחל וגם כשאני רוצה לגרור תמונה או קובת לתייקיה זה לא נותן לי, מה ניתן לעשות?!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב נייד וכשלא מחברים אותו לחשמל אז אחרי זמן מה הוא עובר למצב המתנה. איך אני חוזר מהמצב הזה? אני אנצל את ההודעה לדבר נוסף: יש לי את מקש ה- FN למישהו יש טבלה עם כל הצירופים והפעולות שלו?..או אם אתם זוכרים במקרה.. תודה!..ניר.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by praetor,

שלום! יש לי בעיה - אתמול פתאום ווינדוס הפסיק להראות קבצי וידאו בתור תמונות ממוזערות (thumbnails) ומראה אותם בתור סתם אייקון. תמונות הוא עדיין מראה בתור thumbnails. אם מעבירים למצב "filmstrip" אז כשעומדים על סרט הוא כותב "no preview available", אבל תמונות הוא מראה כמו שצריך. למישהו יש רעיון מה לעשות? איך לשלוט על זה?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  20. יש לי כרגע שני מחיצות לארדיסק 500GB ואני מריץ ויסטה64. אני רוצה לעבור לווינדוס 7. יש לי שני כוננים: C , D. אני רוצה לפרמט רק את C (ויסטה)ולגבות הכל על כונן D. יש לי פחד שכאשר אני אפעיל את וינדוס 7 (על כונן C אחרי הפרמוט) אז המחשב יבקש לפרמט את כונן D ולא יתן לי גישה אליו. אני כמעט בטוח שזה אפשרי. הייתי עושה כך בתקופת וינדוס 98 ועכשיו אני מפחד שזה השתנה. רוצה רק שמישהו יגיד לי שאין בעיה שאני אעשה את מה שאני רוצה. תודה!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. Started by roeiw,

יש דרך להעיף את כל ההגדרות משתמש של ה Windows Live ID מהמחשב??

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. מישהו אמר לי היום >> שישנה אפשרות חדשנית לשולחנות עבודה בהם תמונת הרקע היא פעילה ודינמית >> כמו סרטון? במקום תמונה סטטית אם זה נכון >> מהיכן אפשר ליראות ולהוריד? THX

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, ראיתי שלוינדוס 7 יש מלא פונטים שאפשר להתקין, בכל מקרה אני מעוניין לשנות את צורת הפונטים שיראו על שולחן העבודה / ובכללי. איך אני יכול לשנות את זה? פשוט רוצה שכל הכתיב הרגיל שוינדוס מציג לי יהיה אחר...יש אפשרות לעשות זאת? נכנסתי לתיקיית FONTS אבל לא ראיתי שניתן לעשות משהו מיוחד עם כל הפונטים שנמצאים שם.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by fuck off,

יש לי WIN7 גרסת home premium 32. אני רוצה לשדרג ל64. הכל חוקי. הבנתי שאפשר להתקין 64 ללא כל בעיה עם אותו הרישיון, ושעל הדיסק של ההתקנה יש גם את ההתקנה של ה64, אנ לא ראיתי את האופציה הזו מעולם. חשבתי להוריד פשוט ולהתקין עם הKEY שלי, אבל אני לא בטוח שזה יעבוד. יש רעיונות? עצות? תודות לכם!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ronen_pr,

התקנתי לפני שבוע windows מחדש, ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה. באתרים מסויימים אני לא מצליח להיכנס למקומות מסויימים, בתירוץ שהם לא בטוחים. אני לא בטוח אם יש קשר לבעיה שמשגעת אותי. באחד האתרים הוא מוציא לי הודעת שגיעה תמיד שאני לוחץ על אפשרות מסויימת ואני לא מבין מה עושים איתה: Error On Page. כשאני נכנס לפירוט הוא אומר לי: Error: 'this.form.value4' is null or not an object מה עושים? זה ממש חשוב לי, משהו שאיני יכול להסתדר בלעדיו. תודה.

• 4 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.