עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by jack16,

האם ניתן להתקין עברית לויסטה Hom Premium ? ???

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. שלום נתקלתי בצורך לקבל מידע על AD ן (AUDITING אינו בא בחשבון) אני מחפש QUERY אשר יחזיר לי את האובייקט האחרון אשר שונה\נוצר ב-AD אם יש לכם רעיון אשמח כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. שמעתי שיש דבר כזה כדי לא לאבד מהמעבד והכ. מסך, אז איך מפעילים את זה בדיוק (win vista ultimate)?? :s05: תודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by BeNnYBoO,

שלום, יש לי בעיה קטנה בWIN7 לאחרונה המערכת קורסת הרבה, תמיד בגלל אותה שגיאה. זה קורה בדר"כ כשאני לא על המחשב. צרפתי את קובץ הDUMP, הבנתי שהבעיה מתרחפת בגלל הקובץ הזה - ntkrnlpa.exe כבר כמה פעמים שזה קורה. אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by BeNnYBoO,

שלום, אני שואל כאן בשם חבר שלי שהבעיה היא אצלו. חבר שלי התקין היום דרייברים חדשים של NVIDIA, בזמן ההתקנה, הרזולוציות שלו במחשב התחילו להשתגע, להשתנות במהירות ובסוף ההתקנה הרזולוציה היתה גבוהה מאוד, לא רגילה. לאחר הריסטרט המחשב עלה בסדר, עם המסך של הWELCOME. ניתן לשמוע שהמחשב עלה כמו שצריך, צליל הכניסה לווינדוס קיים, צלילים של תוכנות שעולות עם המחשב קיימים, אז הבעיה היא שמרגע שנגמר מסך הטעינה של הWIN המסך נעשה שחור. חשוב לציין גם שניסינו המון המון דברים, המחשב לא עולה בSAFE MODE (נתקע בקובץ Mup) ניסינו לעשות REPAIR עם הדיסק אך לא הבנו מה לעשות, האם ישנה דרך לאפס את הרזולוציה מבלי להיכנס לWIN עצמו? דרך DISK BOOTABLE אולי? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by OzZzZz,

יש לי Windows xp עם סריאל חוקי, אני רוצה לפרמט אותו מחדש אך לצערי אני לא מוצא את המספר הסריאלי שלי, אני רוצה לוודא מה המספר הסריאלי שלי דרך הביוס או בכל אפשרות אחרת אפילו תוכנת צד שלישי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by NuNaTaK,

שלום, שולחן העבודה שלי בwindws 7 נעלם. אף סמל לא מופיע עליו, הכל ריק. הדבר היחיד שרואים זה את הרקע. מה שכן, כשאני ניגש לתיקייה של השולחן עבודה דרך האקספלורר הכל עדיין נמצא. יש לציין שהבעיה התרחשה כאשר הייתי בלי firewall למשך כמה שעות, למרות שכבר מחקתי כל רוגלות, וירוסים או מזיקים אחרים מהמחשב. ניסיתי גם safe mode וגם שם השולחן עבודה הוא ריק. שחזור לזמן קודם לא בא בחשבון כי משום מה זה היה מנוטרל ואין לי גיבויים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  8. מלפני כמה ימים עשיתי עידכון של הויסטה אולטימט ויש לי איטיות רבה מאז.. המחשב טוען את הוינדוס לאט הרבה יותר וגם פעולות כלליות במחשב הפכו איטיות יותר. למישהו יש איזה רעיון?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  9. שלום לכולם! לפני שלושה ימים התקנתי את ה-WINDOWS 7 ULTIMATE, העברתי את כל הקבצים שאני זקוק להם מ-C ל-D, מחקתי את C, פתחתי מחדש והתקנתי עליו את WINDOWS 7 ULTIMATE שהורדתי ישירות מאתר מייקרוסופט. המערכת הינה 64 ביט, והמפרט שלי הוא: Intel E8400 Gigabye EP45-DS3R ATI HD4850 HEC 550W 4GB KINGSTON DDR2 800MHZ בפעם הראשונה שפירמטתי הבעיה הייתה חמורה עוד יותר, המחשב כיבה את עצמו ועשה ריסטרט אחת ל-10 דקות בערך, אתמול התעצבנתי ממש על הקטע הזה ופירמטתי שוב, בלילה, ועכשיו המחשב נכבה אחת לשעה בערך ולא עושה ריסטרט, בד"כ כשהמחשב מתכבה הוא בהליך של משהו קטן כמו להוריד משהו או סתם לגלוש באינטרנט, ולא משהו רציני ומכביד. אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות, ההודעה שאני מקבל כשהמחשב נדלק אחרי שהו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ערב טוב לכולם וחג שמח! לאחרונה המחשב שלי מסכים לפתוח תוכניות רק עם "פתיחה באמצעות".זה קורה כל הפעלה ואם אני רוצה לפתוח לדוגמא סרטים,אז אני צריך להפעיל את המדיה פלייר עם ה"פתיחה באמצעות" ואז לגשת אל התיקייה של הסרט וללחוץ על הקובץ. זה כבר משו כמו שבועיים וזה כבר מחרפן אותי,אשמח אם תעזרו לי. נ.ב. לגבי שחזור מערכת קורה אותו דבר בדיוק ועליי לעשות פתיחה באמצעות,אבל אין לי מושג באיזו תיקייה של הווינדוס התוכנית הזאת נמצאת תודה

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by sir f,

ALT+SHIFT לא עובד, הפיתרון שהובא בת'רד שבסטיקי לא עובד (בהנחה שעשיתי אותו כמו שצריך) ואני לא מצליח לשנות שפה. יש רעיון למישהו? עריכה: הבעיה נפתרה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. אני משתמש חדש בויסטה ועברתי אליו מאקס פי, ואני רגיל שבתפריט הכיבוי יש 3 כפתורים של "כיבוי, הפעלה מחדש, מצב שינה" ופה אני צריך לבחור מתפריט מעצבן כזה, אפשר לשנות את זה כמו באקס פי? 2. פה אני כבר לא בטוח שזה קשור למערכת הפעלה כי זה קרה לי גם באקס פי על מחשב בעבודה, אבל משום מה נוסף לי כונן דיסקטים של "1.44 בתוך "Computer" כשבכלל לא מותקן לי רכיב חומרה כזה, איך אפשר להעלים אותו? יש קשר כלשהו להגדרה שאמורה להיות בביוס אולי? 3. איך ניתן לשנות את המיקום של התיקיה שהייתה המסמכים שלי? 4. שאלה שלא ממש קשורה, יש לי דיסק קשיח של טרה, כמה גיגה אתם ממליצים להקצות לכונן C? כרגע הקצתי לו 30GB ואת השאר חילקתי ל2 כוננים נוספים, זה מספיק?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. Started by VINERA,

כאשר אני מחפשת דרך====== התחל =חיפוש= ולדוגמא מסמך מסויים......( גם אם הוא יחיד) הוא נותן לי==== שגיעה ומוציא אותי מהמסך של החיפוש. אם הודעת אזהרה. ורק בסיום החיפוש. אני לא יכולה לעשות חיפוש בכלל ולצערי יש לי מכל דבר פעמיים במחשב. אני רוצה לדעת איך אני מסדרת את התקלה. תודה ורד

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by ag43,

יש לי מחשב חדש שמחובר ברשת למחשב פנטיום 3 המשמש כמנהל הורדות וחיבור לרשת למחשב החדש. הבעיה היא שכאשר אני פותח RAR רציני או סתם מעתיק קובץ "כבד" החיבור "נסתם" ואין אפשרות להתחבר לאינטרנט במחשב החדש. ברגע שאני עוצר את ההעתקה הכל עובד מצויין. האם יש אפשרות לשמור רוחב פס מסויים לחיבור האינטרנט בין המחשבים? המשחב הישן מריץ XP PRO והחדש 7 ULTIMATE. אני לא מעוניין לחבר ראוטר.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by אורטל,

היי...יש לי בעיה, היוזר שלי ננעל כל כמה דקות. בדקתי אם הסיסמא שלי משתנה וזו לא הבעיה, כמו כם בדקתי אם היוזר מחובר במקום אחר והוא לא.. מה יכולה ליהיות הבעיה לכך? תודה.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  16. שלום, זה מאוד דחוף אז אני אודה מאוד אם מישהו יוכל לעזור בהקדם. אז ככה, הבעיה היא שפתחתי את המחשב על מצב של Safe Mode (באמצעות F8 כשהמחשב עולה). העניין הוא, שאין לי יוזר מקומי להיכנס איתו. בדר"כ אני מתחבר עם יוזר שמגיע מהרשת (לא ניכנס לנושא עקב בטחון מידע) ניסיתי לחזור למצב שבו הXP עולה לא בSAFE MODE, באמצעות האפשרויות של F8 כשהמחשב עולה- אבל שום דבר לא עזר. בתמיכה של חברת DELL אמרו כי ההמלצה שלהם היא פירמוט. האם ידוע לכם על דרך שבה כן אוכל בכל זאת להעלות את הXP במצב רגיל? יש לי קבצים שאסור שימחקו. ואם לא- אשמח לקבל דרכים לגבות את הקבצים.. יש לציין שאין אפשרות להשתמש בתוכנות וכלים מהרשת, מכיוון שהמחשב נמצא ברשת סגורה ואסור בשום אופן להכניס נתונים ממקור חיצוני (שוב- ביטחון …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by haimon_v,

שלום, מחפש דרך או תוכנה שתנעל או תעלים את לוח הבקרה, כדי ששאר המשתמשים במחשב לא יוכלו להיכנס או לשנות שם. לא מעוניין לעבוד בשיטה של יוזרים.... :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shlominavi,

שלום ייש לי אקס פי הום אדישן ובימים האחרונים יש לי תופעה מעצבנת שכל קקובץ שאני רוצה לפתוח או שואל אותי אם לפתוח או ללא ואין לי מושג איך מבטלים את זה...ניסיתי דרך המרכז אבטחה בלוח בקרה אבל ללא ניראה שיש שם משו שקשור לזה הינה תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=mohzg4jfm0mw.bmp

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  19. שלום יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס אני מקבל שגיאה שאומרת שווינדוס לא מזהה כונן קשיח כדיי להתקין עליו OS אבל הבאיוס כן מזהה את הכונן .. ממש מוזר.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by levi-tal,

היי, נתקע לי הווינדוס ועשיתי ריסטרט... מאז הווינדוס לא עולה וה Safe mode מודיע loading sptd.sys ושוב המחשב עושה באופן אוטומטי ריסטרט. מה ניתן לעשות? דיברתי עם חנויות מחשבים והסיפור עולה 200 שקל בכדי להגיע לווינדוס. תודה לעוזרים טל

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by idanyow,

אני מנסה להעתיק קובץ של 6.5 גיגה מ C:\ למחיצה אחרת D:\ שתי המחיצות NTFS ההעתקה גורמת לפריז של זמן מה ובסופה יש הודעת שגיאה: cannot copy file: could not perform request due to i\o error device איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by ozezer,

שלום לכולם! אני מנהל רשת מחשבים עם שרת Windows Server 2003. כרגע כל המחשבים מחוברים עם היוזר של Administrator. עכשיו, אני מעוניין לחסום את האפשרות של הכנסת DiskOnKey בכל המחשבים חוץ מיוזר ספציפי שאיתו אני אכנס. ( כמו ברשת הצבאית לדוג' ) אין לי בעיה ליצור לכל אחד יוזר משלו, אך אני מעוניין שלא תהיה אפשרות להכניס מדיה כל שהיא מבחוץ. יש למישהו רעיונות איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה ליצור יוזר מוגבל ( אני מאפשר להם להתקין תוכנות וכו' בשביל עבודה ). תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by misheld,

הבעיה צצה פתאום . .כך שאני לא יודע ממה זה יכול להיות . פירמטטתי את המחשב והבעיה ממשיכה אין לי מושג מזה אבל הוא לא פותח לי קבצי EXE והוא דפק לי כמה קבצים למשל : פיתאום יש סרטים שלא שומעים עכשיו .. אבל בעבר שמעו קיצר הינה תמונה אני מאוד יעריך עזרה :

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. נאמר לי שיצא סוף חודש שעבר ממה שהבנתי .. יצא כבר? אם כן אז מי יכול לתת קישור להורדה ואם לא , אז מתי יצא כבר???

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  25. כוונתי ל WIN XP לא חוקית. לאחרונה יש כל מיני קלקולים קטנים,לדעתי יזומים ע"י WIN למשל פתאום הופיע מסך ה "Genuine Microsoft Software " וגם תוכנות שונות התחילו לבשר שרישיונן פג.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים