Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מציקה מאוד, אני רוצה לחבר עכשיו 3 הארדיסקים של 250 ולבצע RAID עליהם, חוץ מזה קיימים אצלי עוד 2 של 250 ואחד של 160 שאותם אני רוצה להשאיר כמו שהם.. למעשה - פשוט... אבל לא עם WIN7, כמובן שברגע שאני מעביר את הבקר של הICH10R למצב RAID הזיהוי שלו במערכת ההפעלה משתנה.. אז עם XP אפשר פשוט לעשות REPAIR פשוט כאשר טענת את הדרייברים של הבקר RAID בתחילת ההתקנה על ידי לחיצה על F6 ואז REPAIR רגיל שלוקח חצי שעה והXP נשאר בידיוק כמו שהוא היה לפני שהעברנו למצב RAID בביוס. אבל לא עם WIN7... בWIN7 שנכנסים למצב RAID הוא מזהה את הבוט, אבל לא עולה.. אז נכון - אין לו את הדרייברים של הבקר כי המערכת הותקנה כרגיל ולא במצב RAID.. אז צריך לטעון לו דרייברים של הRAID בהתקנה... אז ניסיתי לעשו…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב, בגלל בעיה מסוימת שהייתה לי במחשב, ביצעתי לו את בדיקת השגיאות של מערכת ההפעלה, אבל בטעות תזמנתי בדיקה נוספת שתתבצע באתחול הבא של המחשב. מאחר והבדיקה כבר התבצעה כאמור, אני רוצה לבטל את הבדיקה הנוספת שתזמנתי, היות והיא כבר מיותרת. כיצד ניתן לבטל זאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש והותקן עליו ויסטה. כשאני מנסה לשמור קבצים לכונן C (הכונן הראשי) או להעתיק אליו קבצים אני מקבל שגיאה שאין לי הרשאות לעשות את הפעולה הזו. אני רץ כאדמין ככה שקשה לי להבין למה אין לי את ההרשאות לעשות את הכל. ניסיתי להוסיף הרשאות תחת הטאב אבטחה במאפיינים של הכונן, אבל חוץ מלקבל רשימה של קבצים שבשימוש או שהגישה אליהם נדחתה זה לא עזר לי בשום דבר. לתקין תוכנות דווקא הצלחתי (למשל VLC). איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בקרוב דיסקואנקי חדש. על רוב הדיסקאונקיים כתוב שהם מתאימים למערכות ההפעלה מילניום, 2000, איקס פי, וויסטה. האם דיסקואנקי שאני קונה היום ומתאים למערכות אלה, אמור להתאים גם לווינדוס 7 כאשר ייצא בעוד חודשים ספורים?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
במחשב שלי שני כוננים קשיחים: C ו D. ב- C יש לי מערכת הפעלה XP שקיבלתי עם המחשב. לימים הוספתי את כונן D ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - XP אני מעונין לפרמט את C ולכן עשיתי בדיקה מקדימה:וניתקתי את C וניסיתי להפעיל את המחשב. הוא הודיע שאין לו מערכת הפעלה. חיפשתי היכן נמצא הקובץ boot.ini ומצאתי אותו ב C עם שתי שורות המאפשרות להפעיל או את C או את D. [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect יצרתי קובץ חדש ב …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפוך את המחשב שלי למרכז בידור. אני אחבר את המחשב לטלוויזיה ואתקין Windows XP Media Center Editon. רציתי לדעת אם יהיה אפשר להתקין משחקים על הווינדוס הזה, כלומר, נגיד ואני רוצה להתקין GTA IV עליו, אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
השירשור הכי מעודכן שמצאתי הייה מלפני שנה, אז החלטתי לפתוח עוד אחד... 1. האים באמת כדאי לעבור ל3 כשיש לי את 2? 2. האים 3 כולל את כל עידכוני האבטחה והתוכנה שהיו יוצאים כפאצ'ים אחרי 2? (לא עידכנתי את הווינדוס איזה שנה וחצי...) 3. ה3 זה עידכון ל2 או שאני יכול להתקין אותו על וינדוס "נקי" אחרי פירמוט? כל עזרה נוספת תתקבל בברכה תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בדקתי וירוסים וגם רוגלות הכל נקי.וינדוס ויסטה וזה החל לפני כמה ימים.כמו כן סגרתי תוכניות כדי לראות אם זה משפיע משהו אבל זה כל הזמן ככה.למישהו יש רעיון למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום נתקלתיבבעיה שכשניסיתי להדליק את המחשב היה לי מסך שחור ברגע שהיה אמור לעלות הווינדווז והיה רק הסמן של העכבר ברקע בסופו של דבר הסתדר הדבר בעזרת startupfix אבל המחשב טוען שזה בגלל שהתקנתי משהו הדבר היחיד שהתקנתי זה האקספלורר החדש והservicepack החדש שיצא (vista) בנוסף על כך מאז שהתקנתי את האקספלורר המחשב ממש ממש זוחל ונתקע מדי פעם מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
זה הרדיסק של סייגט מהגירסאות שיש בהם תקלה ...עשיתי עידכון לפריימור..ועכשיו אחרי חודשים פתאום הארדיסק עושה בעיות אי אפשר להעתיק מהירות שלה על הפנים ועכשיו הוא בכלל נדפק אי אפשר לעשות כלום עם מה שיש עליו משחקים וכו'.. הנה תמונה עם מה שהוא רושם שהוא נתקע [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפני מספר ימים שוחרר SP2 הסופי לVista וWS2008 והוא ניתן להורדה ללקוחות לציבור הרחב מאתר מיקרוסופט. אני התקנתי היום ויסטה נקייה עם SP2 מובנה ואין שום בעיות. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista#Service_Pack_2 לינקים להורדה: 32-bit: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=a4dd31d5-f907-4406-9012-a5c3199ea2b3&DisplayLang=en 64-bit: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=656c9d4a-55ec-4972-a0d7-b1a6fedf51a7&DisplayLang=en [attachment deleted by admin]
-
- 96 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP CQ60 וקיבלתי אותו עם WIN VISTA . אחרי שבוע החלטתי שאני לא יכול להשתמש יותר בויסטה ועשיתי FORMAT והתקנה של XP עם דרייבר SATA כי המחשב לא נתן לי להתקין את XP בלעדיו. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עולה ממש לאט (שתי דקות) הכוונה היא לבוט ואחרי שהמחשב עולה הוא לא מזהה את כונן הDVD והמחשב עצמו גם נוטה להתקע ללא סיבה מיוחדת ואחרי התקנה נקייה של XP עם דיסק מקורי XP SP2 . אשמח לעזרה כי אני ממש מכור לXP ולא מתכוון לחזור לויסטה
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי שתי וינדוס כי יש לי פעמים program files וגם איזה תקיות כמו BOOTSECT.BAK אני פירמטי את המחשב ויש לי עדין את זה איך אני מוחק את זה שהיה לי אחד ולא שתים? http://img38.imageshack.us/img38/8162/28454009.jpg
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי ורציתי לדעת עם אני יכול לקבל מMS דיסק שכבר משולב בתוכו SP3? במקום להתקין את זה אחרי כל פירמוט. יש דבר כזה? ועם כן כמה עולה הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות REPAIR ווינדוס XP לא עולה ...בלי הודעת שגיעה , כל אפשרות מובילה לריסטארט אוטומטי האפשרויות של safe mode כולן מובילות לריסטארט בלי להגיע לטעינה של ווינדוס start windows normally - מגיע לטעינה ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט. last known good configuration - מגיע גם לטעינה , ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט. אני מנבה לעשות REPAIR וכשאני מגיע לשלב שצריך ללחוץ על R - אני רואה ש שמות הכוננים שונו C שונה ל -D וגם לכונן אחר שונה השם. מה שמפחיד אותי ואני מבקש עזרה ממכם זה שכונן C של ווינדוס מראה שכולו ריק....כל ה40GB פנויי אני נמצא כרגע על אובונטו ואני יכול ורואה את הכוננים נמצאים , פועלים , וכל התוכן , כולו נמצא ושלם אני אודה לכם אם תסבירו לי מה זה אומר!!! והאם בכ…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם באמת יצא SP2 לויסטה והאם זה מצדיק הפעם את המעבר או שזה עדקון לא קרטי כמו SP3 שרק כתוב על הנייר האם זה יצא גם לגרסת ה64ביט של ויסטה??? הבנתי שזה יצא לעברית גם בסוף החודש?? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי אני לא מוצא באתר של מיקרוסופט את החבילה של הx64 יש רק את הx86. האם החבילה של הX86 מתאימה לשילוב על דיסק של X64??? האם יש mUI לX64 שאפשר לשלב עם nLITE?? תודה לעונים... :yelclap:
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להכנס לכונן מסויים, D לדוגמא. אך הווינדוס נותן שגיאה של קובץ copy.exe שלא נמצא. כאשר אני לוחץ קליק ימני וסייר...הוא נכנס ללא בעיה. איך אפשר לפתור את הבעייה ??? תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני פשוט לא מוצא בשום מקום והבנתי שזה כבר יצא.. למישהו יש פיסת מידע? במייקרו$ופט לא מצאתי פרטים . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התקנתי מערכת ההפעלה SUSE על המחשב שלי. ולאחר שלא מצא חן בעיניי הסרתי אותה. אך יש שתי מחיצות שהן ננעלו- ולא מצליח לגשת אליהן בכלל ואפילו לא רואה אותם באקס בי.אלא דרך הירינס אני יכול לעשות להן MOUNT ואז לראות אותם .אבל לא מצליח לשלוף חומר כי אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק קשיח נעול. מה יש לעשות ? בבקשה
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
עקב Autoclicker נפתח לי בSIDERBAR המון המון המון תאריכונים...וכל פעם שאני מוחק אחד ניתקע המחשב עד למצב של שומר מסך ואז שוב אני יכול למחוק אחד... האם יש דרך פשוט למחוק בבת אחת את כל הגדגטים של הSIDEBAR במכה אחת (יש לי עשרות פתוחים אם לא מאה לפחות) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב לפני החלונות קופץ אצלי הregistery איך אני יכול לבטל אותו כך שהוא לא יקפוץ אצלי בהתחלה אלה שהמחשב בזמן ההדלקה יעלה ישר הWINDOWS
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני בקרוב עובר ממערכת ההפעלה וינדוס XP למערכת ההפעלה ויסטה אולטימייט, וכרגע יש לי על המחשב 2 ג'יגה זיכרון. כידוע לי, XP לוקחת 256 מגה זכרון, וויסטה לוקחת 512 מגה זיכרון, נכון? לכן, אם אני אעבור לויסטה עם כמות הזיכרון שיש לי, ישארו לי פנויים 1.5 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי היא, האם הזכרון הזה יספיק לי כדי שהמחשב ירוץ כמו סוס ויפעיל סרטי HD ואת המשחקים החדשים ביותר? או שכדאי לי לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון? ואם כן, למה? בנוסף, קיים אצלי במחשב כרטיס קול ישן של קרייאטיב: Creative SB Live! Value (CT4830) Sound Card האם ויסטה תתמוך בכרטיס קול ישן שכזה? תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שומר מסך לא עובד ב win 7 7100 rc יש למישהו מושג למה? עדכנתי דרייברים התקנתי directx פירמטתי והתקנתי מחדש ניסיתי אפילו את גרסת ה 64 ביט ועדיין לא עובד....
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן חיפשתי איך אפשר לגרום למחשב להתכבות אוטומטית אחרי סריקה של האנטיוירוס AVAST מצאתי רעיון שמשתמש ב scheduled tasks אך בשביל להשתמש בזה עלי ליצור קיצור דרך שבעצם גורם לכיבוי במחשב אז יש לי שני שאלות: איך אני יוצר קיצור דרך לכיבוי המחשב? ואם אני יכול בscheduled tasks לגרום למשימה אחת להתבצע מיד אחרי שהאחת שלפניה מסתיימת תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-