עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הורדתי תקיה של איקונים לווינדואס אבל אני לא יודע איך לשנות את האיקונים...אם מישהו יודע אני אשמח..תודה..

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  2. שלום, יש לי וינדווס ויסטה 64bit ולאחרונה מופיע לי קובץ/תהליך ב processes שבמנהל המשימות ששמו conime.exe ותיאורו הוא console IME. לאחר שפתחתי את המיקום של הקובץ (c:windows/sysWOW64) ולחיצה על RMB הקובץ מציע להריץ אותו כ admin. עשיתי חיפושים בגוגל ולא מצאתי תשובה לשאלה אם הצעה של המחשב להריץ את הקובץ כ ADMIN מביאה לכך שהקובץ הוא וירוס. סריקה של onecare ו AVAST לא גילתה כלום. כניסה לניהול משתמשים שבמחשב מציגה 4 משתמשים או קבוצות (יש על המחשב 2 משתמשים )ש-2 מהם יש לי אני לא יודע אם הם צריכים להיות: trustedinstaller ו system ( פעם אחת ראיתי שנוסף עוד משתמש ואז נעלם). אגב, הקובץ לא מאט את המחשב לדעתי אך אני רוצה לדעת מהו. האם יש סיבה לדאגה? ומה כדאי לעשות כדי להעיף את הקובץ? א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by drorgon,

שלום המסך חדש ( מהקנייה הקבוצתית ) כאשר אני מחבר את כבל ה-USB מהמסך למחשב ה- XP מזהה התקן חומרה חדש אבל לא מצליח למצוא לו דרייבר מתאים. כרגע הוא מסומן כ- USB Device בצהוב עם סימן קריאה. ניסיתי להפעיל את המחשב עם המסך ובלי המסך ורק אחר כך לחבר אותו, לא הצליח. ניסיתי גם להתקין ידנית מנהל התקנים של USB HUB אבל לאחר ההתקנה ה-XP לא זיהה התקני USB מהמסך. יש רעיונות ? איזה DRIVER מותקן אצל בעלי המסכים הזההים ? תודה מראש לעוזרים. ;D

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by Mike-,

שלום לכולם, שהגיע הזמן לשדרג לוויסטה עקב יציאת כל משחקי הDx10 בקרוב. בדרישות המינימאליות לוויסטה מצויין שדרושים לפחות 15gb, מה גודל המחיצה שכדאי לי להקצות לוויסטה ? מהו גודל התיקייה של וויסטה לאחר ההתקנה ? בתודה מראש, מייק.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by ROTEM114,

או ל EXCHANGE SERVER האם מישהו מכיר ספרים או מדריכים ברשת שיוכלו לעזור לי ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by boogie,

בזמנו ביטלתי את הדבר המעצבן הזה שכל התקנת קובץ מקפיץ הודעה לאישור, אבל לפני כשבוע וחצי היה עידכון חדש לויסטה ואחרי שהדקנצי אותו הבעיה חזרה ולמרות שבUSER ACCOUNT מסומןOFF הוא עדיין מקפיץ לי את הודעת האישור כל הזמן... איך נפתרים מזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. העכבר זז לאט(כול עכבר שניסיתי).אני לא מצליח להכנס ל"עכבר" בלוח הבקרה.מה עושים? יש דרך אחרת להכנס לשם?

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by ngc224,

יש לי windows 7 בעברית ואני רוצה להתקין כמה תוכנות שאינן Unicode בשפה אחרת. אני יודע איך משנים שפות ל Unicode, פשוט זה משנה את כל ה windows לשפה אחרת... אני רוצה להשאיר את המערכת ואת כל התוכנות ב Unicode בעברית, ורק כמה תוכנות בודדות להריץ בשפת Unicode שונה. האם אפשר לעשות את זה ואיך ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום חברים, התקנתי XP, הכל הלך חלק, אבל אחרי שסיימתי את כל התקנת הדרייברים והתוכנות אז אני מנסה לפתוח את הכונן היחיד שיש לי© והוא לא פותח, אלא נותן לי הודעה של פתיחה באמצעות. אני יכול להגיע לקבצים רק דרך ה"סייר", אבל איך אני מסדר את זה שזה לא יהיה מעיק ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by binstock,

שלום רב, יש לי לאחרונה בעיה בהקלדה בהודעת דואר חדש באאוטלוק: ברשותי 2 מחשבים, האחד מחובר לראוטר אלחוטי בעזרת כבל והשני, לפטופ, מחובר אלחוטית. במחשב הנייח הכל עובד תקין. בלפטופ, לעומת זאת, כשאני עובד תחת terminal server , ומחובר לשרת הדואר בעבודה, כשאני מקליד מילים בדואר חדש, ישנה תופעה שהמחשב "מפגר" אחרי בכמה אותיות (לפעמים אפילו במשפט שלם) כאילו שהבאפר התמלא ( מה שכמובן לא אפשרי). ביצעתי בדיקות מהירות וכמו כן אין ברשותי פיירוול או כל תוכנה אחרת שחוסמת\מסננת פורטים (גם בראוטר לא). התופעה אינה קבועה; לעיתים היא נעלמת לגמרי ולעיתים נשארת זמן מה. אם מישהו נתקל בתופעה או יודע משהו בכלל על כך, שיגיב בבקשה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by Or94,

שלום, לבן דוד יש כרגע WINDOWS XP והוא רוצה לעשות שידרוג גדול למחשב שלו ולשים ווינדוז ויסטה. איזה גירסא של ויסטה הוא צריך? OEM או RETAIL? מה ההבדל בין הגירסאות?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  12. XP PRO? HOME? VISTA? CORPORATE? באיזה מהם? וגם איזה גרסה בדיוק ? שמתי יצאה זאת אומרת תודה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by bogdant,

שלום אני פה בתיקבה שתעזרו לי :s05: אז כחה אני יתקנתי WINDOWS בהתחלה הכול עבד אחרי זה התחילו בעיות עם בCD ROM ואז המחשב התחיל להתחל את הצמו פעם בה. ולפעמים אפילו לא הפעיל את הWINDOWS החשב הוא ביכלל לא מפעיל את הWINDOWS פשוט כשה עושים START WINDOWS NORMALY הוא נתקעה ולא זז וכשה אני מנסה להפעיל אותו SAFE MODE הוא מתחיל לתעון את הקבצים אבל נתקעה ב multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\windows\system32\drivers\Mup.sys יש לציין שסבה שלי קצת תיפש אז כשהו ניסה לנתק את חיבור ה PCI-E אשר בתחבר למסך הוא לא ידעה שיש שם מברגים ולכן משךך חזק אולי זה השפיעה ??? מה עושים איך מתקנים?? תודה !?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  14. יש לי שתי מסכים, ה19' הרגיל שלי ו32' שחיברתי כמסך משני. ה19' הוא המסך הראשי שלי וב32 אני משתמש לראות סרטים וכו' כשאני מפעיל משחקים הם באופן אוטומטי עולים על ה19', איך אני יכול להגדיר להם לרוץ על המסך המשני שלי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by X-ShaY,

תהיה גירסת Vista Pro נכון? מתי בערך הגירסה הזאת בעברית תיצא?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by warezon,

אני יודע שנושא הסליפ בווינדוס 7 הוא מאד מאד בעייתי! לאחר שניסיתי וניסיתי הגעתי למסקנה שאני מכוון את המחשב למצב הייברנט בגלל כל הבעיות של התעוררות ממצב סליפ! זה עבד יפה מאד עד לפני מס' ימים וכרגע המחשב פשוט נשאר דלוק קבוע. יש לציין שזה קורה בעוד מחשב שברשותי שבו ההגדרות מכוונות למצב שינה רגיל וגם שם המחשב פשוט נשאר דולק! אם למישו יש רעיונות אני אשמח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי מחשב נייד. כשאני מנתק את המחשב מהחשמל הוא עובר אוטומטית ל-power saving. כשאני מחבר אותו הוא חוזר אוטומטית ל-high performance. אני רוצה שישאר כל הזמן על high performance ולא ישתנה אוטומטית. מישהו יודע איך לבטל את הפונקציה הזו? טיינקס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי ווינדוס 7 ומשום מה הוא לא מראה לי את כל השם המלא של הקובץ אלא רק איזה 20 תווים וגם שאני לוחץ על הקובץ הוא לא מראה אחרי 20 תווים יש 3 נקודות. מישהו יודע איך אני יכול לראות את כל השם של הקובץ ברגע שאני לוחץ עליו לחיצה אחת כמו בויסטה?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by rronen,

שלום אני מחפש תוכנה או דרך בהגדרות של XP לחסימה של "dummy users" מלעשות נזקים במחשב שלהם. אני צריך שיהיה במחשב USER שרואה רק WORD,IE,OUTLOOK-EXPRESS (יכול להיות גם תוכנות מקבילות) חוץ מזה הוא לא יכול לעשות כלום והוא לא רואה כלום. לדוגמת: שינויי הגדרות רשת או חיוג לרשת, הודעות FIREWALL או ANTIVIRUS למיניהם, שינוי הגדרות דואר בOUTLOOK ואפילו העלמה או הזזה של סרגלים ב-WORD או בWINDOWS. האם מישהוא מכיר דרך לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by tulicooli,

לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז שמתי פה אחרי פירמוט שעשיתי מופיע לי שגיאות כל כמה דקות ניסיתי לנקות וירוסים וספייוור וההודעות נמשכות.. וזה גם כאילו הווינדוס עובד לאט יותר נגיד אני שומע שיר אז שומעים אותו קצת עם תקיעות כאילו אני שומע איזה רדיו. איך אני יכול לתקן את הבעיות האלה? וד"א השתמשי באנטיוירוס ואנטיספייוור של מקאפי

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by ofir,

היי, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 1 200 מגה הרץ 32 זיכרון פנימי, לאחרונה התקנתי לו מערכת הפעלה win 98 אך נתקלתי בבעיה-כאשר אני מפעיל את המחשב הוינדוס עולה ולאחר מספר דקות עבודה 3 לכל היותר המחשב פשוט נתקע ללא אפשרות להגיב מצידי, חוץ מלבצע ריסטרט כמובן, האם הבעייה קשורה למערכת ההפעלה? והאם התקנת לינוקס תפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by feint,

מותקנת אצלי VISTA X64 ULTIMATE WINDOWS UPDATE לא מציג לי את האפשרות של התקנת SP1. ניגשתי לאתר ישירות ושם ממליצים בחום לא להוריד מהאתר (מעל 700 מגה) אלא דרך ה WINDOWN UPDATE ושם זה 125 מגה. למה ההבדל בגדלים? מה ההבדל בכלל? ומה עלי לעשות? עשיתי חיפוש בכמה פורומים וגם הם ממצילים לא להתקין את ה 700 מגה - אבל לא ממש מציינים סיבה.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by silver,

מערכת הפעלה winxp pro לאתר צריבת דיסק איחתלתי את המחשב מתדש נכנסתי ל-my computer ושם מופיע רק הדיסק הקשיח וה cd והצורב לא מופיעים בbios ה-cd והצורב מופיעים וכן בsystem הם מופיעים עשיתי ריסטור ליום קודם וזה לא עזר האם יש פיתרון או לפרמט מחדש תודה עריכת המודר: כותרת+תיאור.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  24. שלום, מכירים תמסך הזה שאומר ברוכים הבאים לפני שהוינדוס עולה?! אז אני צריך למצוא את התמונות שלו ולערוך אותם על מנת לשנות אותו. תודה רבה למי שיגיד לי איפה הם נמצאות. NiGhT-FiRe

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  25. אשמח לעזרה יש לי אפשרות לחבר את הנייד לנייח בכבל רשת או ליצור USB עם ההתקנה אשמח לעצה מה הכי נוחואיך לעשות זאת תודה לכל המגיבים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.