עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^, ב-TASK MENEGER כתוב שיש שימוש ב-SWAP FILE ובהגדרות כתוב שאין, מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nati_l,

שלום... לפתע תפריע ההתחל שלי נהיה ריק... מצורף תמונה למה זה קרה ואיך מחזירים למצב שהיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sprinter,

מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה זה גרסאת RTM ? זה שונה מהגירסא הסופית או לא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nng,

אתמול ביצעתי פירמוט והתקנה של וינדוס 7 ולאחר מכן את 8 pro המסך מידי פעם מהבהב ונתקע מאתמול המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים הענין שהוא טוען שיש לו תקלה אחת מהם זה memory.dmp הדיסק קשיח חדש אז אני לא יודע אם זה קשור אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני נתקע המון באמצע עבודה כי המחשב נכבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by guy1000,

שלום לכולם, ההורים שלי קנו אתמול את המחשב מותג של lenovo הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..1537.&list=1&sort=3&glist=1&uin=30003&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הבנתי שמחשבי מותג לא מביאים לך קוד ל-windows, ואני רוצה להתקין להם ssd על המחשב, ולהתקין שם windows 10 מחדש. השאלה אם זה אפשרי, כי לפי מה שהבנתי הם מגבילים את ה-windows לדיסק הקשיח שאיתו הגיע המחשב.. מישהו מכיר את זה? תודה! גיא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי IE 6 SP1. אתמול כשבאתי להוריד קובץ אז לחצתי בטעות שלא יראה שוב בקשה. אז עכשיו הוא אוטמטי מוריד את הקבצים בלי לשאול לTemporary Internet Files. כיצד אני מחזיר את האפשרות שהוא יציג לי אם אני רוצה לשמור או לפתוח את הקובץ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זה מאוד חשוב לי הנושא הזה למה זה מחשב שהשקעתי בו הרבה זמן (יענו עבודה כדי להרוויח כסף) טוב אז ככה מדובר על ווינדוס 7. יש לי במחשב 2 כוננים לאחד מהם שמתי את כל הדברים שאני רוצה להשאיר (כונן E) ובכונן השני (כונן C שנמצא בו מערכת ההפעלה) השארתי לפירמוט. התחלתי את תהליכי הפירמוט הכל טוב הכל יפה... עד שאני מגיע למצב שזה מראה כאילו זה ב-"השלמת התקנה" (או משו כזה) יענו זה הרגע האחרון לפני שהמחשב עובד כרגיל!! באמצע התהליך הזה קופץ לי החלון הבא windows could not update the computers boot configuration installation cannot proceed עכשיו גם אין לי ווינדוס,וגם אני לא ימצליח להתקין!!! דברים שניסיתי: * לקחתי דיסק התקנת ווינדוס מחבר (גם הדיסק שלו מקורי כמו שלי ובדיוק כמו הדיסק שלי) וזה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Raz20,

כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב המסך לא נדלק לי ונשאר במצב standby רק לאחר כ-10 נסיונות של לחיצה על כפתור ריסט או כיבוי של המחשב אז המחשב מצליח לעלות לוינדווס כרגיל. ניסיתי להחליף מסך וקיימת אותה בעיה . מה אפשר לעשות ? (אין מה לפרמט את המחשב מכיוון שלפני חודשיים פירמטתי אותו והכל היה בסדר גמור. תודה ענקית לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, לפני מספר שבועות גיבתי את כל הקבצים שהיו לי במחשב באמצעות אופצית הגיבוי שקיימת בWindows - הגיבוי נעשה לכונן חיצוני (בדקתי ואכן הקבצים שם). עכשיו כשאני מנסה לעשות שחזור, האופציה היחידה שאני מוצא זה שחזור באמצעות "הסטוריית קבצים" (כמו שמדגימים פה: http://windows.microsoft.com/he-il/windows-8/how-use-file-history) מאחר והקבצים בכונן החיצוני הם עדכניים יותר אני מעוניין לשחזר את הקבצים המופיעים שם. כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by urich,

יש לי win me ונמחק לי תפריט העזרים מהתחל תוכניות אבקש לשלוח עותק של התפריט לתיבת הדואר stariks@netvision.net.il אני יודע שהבקשה מוזרה אבל אין לי כוח להתקין מחדש את win בתודה מראש Urich

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני יודע שרישיון OEM אומר רק למחשב אחד ואין אפשרות להעביר אותה למחשב אחר . אבל עכשיו זכיתי בלוח אם חדש ;D ;D ואני לא יודע אם כדאי לי להסתבך עם החלפת הלול ובסוף לגלות שהווינדוס לא מאפשר את זה. אז מישהו יודע מה מיקרוסופט החליטו שקטרה במצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by -Chen-,

שלום. כשאני משחק במשחקים כבדים שלוקחים הרבה זכרון, הם מתחילים להיות איטיים טחרי זמן לא קצר. וכשאני יוצא לדסקטופ, אני רואה בבאר אייקון של תמרור צהוב עם סימן קריאה שמודיע שלי שכמות הזיכרון מועטה מידי... המפרט שלי הוא זה: pentium 4 2.8 GHz 1024 DDR radeon 9800 XT רשימת התהליכים שלי: http://img103.imageshack.us/my.php?image=36655648zb.jpg יש לי וירוס או ספייוור? או תוכנות לא שימושיות שלוקחות הרבה זיכרון? תודה. אני רוצה להוסיף שאני משחק במשחקקים כמו Battlefield 2 ו-Doom 3 שלוקחים 700 ומעלה זיכרון, וזה עדיין לא מספיק, ואני סוגר את כל התוכנות לפני שאני משחק.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eladh16,

שלום, מערכת הפעלה windows 7 64bit מותקנת במחשב שלי. לעיתים קרובות, ובזמן האחרון זה כמעט תמיד, כאשר אני מפעיל את המחשב, בזמן שמערכת ההפעלה טוענת(הסמל של ה windows), המחשב פשוט נתקע ולא ממשיך את הטעינה. כדי לפתור את הבעיה אני צריך לעשות לו ריסט ואז מערכת ההפעלה עולה כרגיל. השלב בו המערכת הפעלה נתקעת, זה עוד לפני שרואים את הסמל של ה windows זז. כלומר, רואים מסך שחור שבו רשום - windows, אבל אין את הסמל שזז(מה שאומר שהמערכת הפעלה הפסיקה לטעון) והמחשב לא עולה למסך הכניסה. אני חושד שזה קשור להארדיסק. הבעיה התחילה לפני שנה כשהחלפתי את הארדיסק. לפעמים המחשב עולה ממש לאט בלי שיש לו תהליכים כבדים, וגם לפעמים אם אני נכנס לתיקיה במחשב שלי, לעיתים קורה שאני לא רואה את תוכן התיקיה, ויש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חייב דחוף זה משגע אותי הדבר הזה כל פעם שאני מדליק את המחשב איך שעולה לי הwin xp המחשב מתחבר לאינטרנט לבד בלי שאני מפעיל אותו ניסיתי הכל בבקשה helppppppppppppp

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ShoX,

המחשב של אחותי!!! תעזרו לי פליז הנה תמונות לזה: http://www.2send.us/uploads/99c00a8f23.JPG http://www.2send.us/uploads/8091f4d499.JPG http://www.2send.us/uploads/36a55a4662.JPG מה עושים???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BenK,

שלום.. יש לי בעיה שאני רוצה לנסות לפתור ע"י התקנה נוספת של WinXp על אותו עותק... ככה שהקבצים החשובים יוחלפו.. האם אני צריך פשוט ללחוץ על Install בSetup של הדיסק ואז לעשות Upgrde? אולי יש הצעות אחרות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. גלשתי באינטרנט ואז הוא הפסיק להגיב. שום כפתור לא נלחץ וגם העכבר נעצר. הדלקתי מחדש מהמארז ואז פתאום המ"ה לא עולה. כיביתי והוצאתי את חיבור החשמל והמודם וחיברתי מחדש. הדלקתי שוב, והפעם עלה חלון ש-W7 מתקן את עצמו ושזה ייקח מספר דקות. לאחר 10 ד' קיבלתי הודעה שהפעולה הצליחה חלקית, וגם שהסיבה יכולה להיגרם מחיבור/ניתוק מכשירים כגון מצלמה. ובאמת באותו זמן שהבעיות התחילו חיברתי (בפעם הראשונה מהתקנת המ"ה) מצלמה ולאחר שהורדתי את התמונות ניתקתי את החיבור. בקיצור עכשיו הכל עולה ולא רואים שינוי כלשהו. האם אני יכול להיות שקט? האם הבעיה הזאת קרתה רק לי או שזה נפוץ ב-W7?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by TZ,

בס"ד היי שלום יש לי שתי מערכות הפעלה (XP,98) וברצוני לדעת, איך אני עושה שהמחשב יעלה ויתן לי בחירה איזה מבין המערכות להפעיל בתודה TZ

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ilan4i,

אני לא יודע למה אבל svchost.exe לוקח בערך 60% ממשאבי המעבד שלי כל הזמן לא משנה איזה תוכנות אני מריץ, או אם אני מחובר לאינטרנט או משהו כזה. כאשר מסתכלים בtask manager רואים שיש כמה גראסות של הקובץ הזה שרצות. הגירסה שעושה בעיות שייכת לlocal service. ואינה לוקחת הרבה זיכרון כרגע 2MB אני לא יודע מה לעשות!!! המערכת שלי היא כזאת: win xp pro build 2600 pentium 4 2ghz 256 ddr radeon 8500 gigabyte לוח אם ga-8st gigabyte בבקשה עזרה. הדבר הזה הופך לי את המחשב ל 486.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by digitalic,

איך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by taotao,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 800MHZ עכשיו אני רוצה לעשות לו פורמט מותקן בו וינדוס XP HOME EDITION עכשיו אין לי תדיסק של וינדוס כי אני לא רוצה להתקין בו אני רוצה למחוק אותו ולהשתמש בו בטור סתם ארדדיסק איך אני מפרמט אותו? עשיתי F8 לפני שעולה המחשב ואין לי תאופציה לפורמט מה עושה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. איך אני יכול להסיר את ה Messenger מהXP? כי התוכנה פשוט עלתה לי לורידם. :asthanos: חתימות יפות לא? תגידו לי בבקשה אם אתם רואים אותם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by id3232,

היי אנשים היי חברה. לא יודע מה קרה לpc שלי. אני על וינדוס 7 והוא קורס למסך כחול כל רבע שעה בערך. התחיל היום בבוקר. לא התקנתי שום תוכנה חדשה. עשיתי סריקת וירוסים. הנה המסך קריסה: מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני רוצה שכל פעם שאני מחבר את הטלפון למחשב ירוץ איזשהו סקריפט ספציפי. לדוגמא: יש לי את הקובץ script.bat ובתוכו shutduwn -s -f -t 0 (כיבוי המחשב) אני רוצה שכל פעם שאני מחבר את הטלפון למחשב ישר הסקריפט (script.bat) ירוץ ויכבה לי את המחשב. איך אני יכול לעשות את זה? יש לי וינדוס 7 32bit בתודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים