Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי וינדוס 6 ב 1 ו הוא מזה מעפן אני מעתקין ממנו את XP PRO COR... והוא דפוק... אז אני רוצה וינדוס אחר אז איזה וינדוס XP אתם ממליצים לי ?? ומזה INTERGRATED ?? ומה אתם אומרים על הגרסה הזאת של הוינדוס ?? WINDOWS XP PRO CORPORATE (BOOTABLE) + SP1 INTERGRATED ??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אח שלי סגר יוזר אחד על ידי סיסמה. האם יש דרך לגלות את הסיסמה של היוזר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי WINDOWS 8 ושני מסכים. הייתי רוצה שמסך אחד יראה את שולחן העבודה ושהמסך השני יראה את חלון האריחים של windwos. בחרתי באפשרות ה extend , לחצתי על כפתור החלונות ואכן מסך אחד מראה את שולחן העבודה והשני את האריחים, הבעיה שכל קליק שאני נותן על שולחן העבודה אוטומטית המסך השני יוצא מחלון האריחים לשולחן העבודה. יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה מאוד חשוב לי הנושא הזה למה זה מחשב שהשקעתי בו הרבה זמן (יענו עבודה כדי להרוויח כסף) טוב אז ככה מדובר על ווינדוס 7. יש לי במחשב 2 כוננים לאחד מהם שמתי את כל הדברים שאני רוצה להשאיר (כונן E) ובכונן השני (כונן C שנמצא בו מערכת ההפעלה) השארתי לפירמוט. התחלתי את תהליכי הפירמוט הכל טוב הכל יפה... עד שאני מגיע למצב שזה מראה כאילו זה ב-"השלמת התקנה" (או משו כזה) יענו זה הרגע האחרון לפני שהמחשב עובד כרגיל!! באמצע התהליך הזה קופץ לי החלון הבא windows could not update the computers boot configuration installation cannot proceed עכשיו גם אין לי ווינדוס,וגם אני לא ימצליח להתקין!!! דברים שניסיתי: * לקחתי דיסק התקנת ווינדוס מחבר (גם הדיסק שלו מקורי כמו שלי ובדיוק כמו הדיסק שלי) וזה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. רק לא מזמן רק התקנתי מחדש WIN7 86 ונראה שסה"כ דברים הסתדרו. אולם, הבנתי שלשימושי הזכרון המרובים שלי, כבר מזמן הייתי צריכה להתקין את ה- 64. ולכן סוף סוף עשיתי זאת. כאמור, המערכת עבדה עד לא מזמן עם WIN7 86 אבל היא בהחלט אמורה לתמוך ב- 64. נתוני מערכת: מעבד: AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. לוח GA-870A-UD3 זכרון 4GB התקנתי WIN 7 64 מדיסק מקורי דנדש (אבל שנמצא אצלי זמן רב לכן אינו כולל SP1). איני יודעת אם חשוב לציין, אבל התקנתי התקנה נקיה מגרסת שדרוג. אבל גם כך עשיתי עם - WIN7 86 ולא היו אז כל בעיות. אפשרתי לו במהלך ההתקנה להוריד את כל העדכונים מהרשת. ברגע שסיימתי להתקין החלתי עם העדכונים. לדעתי יחד עם ה- SP1 הורדתי באזור ה- 100. העדכון היחיד שלא…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי SSD חדש (כמו כולם) ןהתקנתי WIN 64 על מחיצה של 20GB שחשבתי שתספיק. עד אתמול היו לי בערך 10GB פנויים בC. אחרי שהפעלתי את עידכוני המערכת וירדו כמה עידכונים הסיפריה שוקלת בערך 10GB. כבר ביטלתי hibernation, paging, restore אין לי מה לבטל יותר. אני לא יכול לעשות כלום בC וזה בעיה גדולה. מה עושים? האם אני חייב להתקין WIN מחדש ולוותר על המחיצות? אם אני מסיר את כל העידכונים האם הסיפריה תקטן חזרה או כבר אבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באינטרנט התיקיה הזאת קיימת רק למי ששדרג מXP, אני לא שדרגתי.. פרמטתי את הXP... עד עכשיו התיקיה הזאת לא הייתה קיימת אצלי. אבל פתאום היא הופיע ותופסת לי 7.5 גיגה! יכול ליהיות שהיא הופיע בגלל שהתקנתי את HALO 2? ואיך אני מעיף אותה מהמחשב שלי וחוסך את ה7.5 גיגה האלו? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ובוקר טוב! יש חייה כזו ואם כן איל עושים? יש לי קבוצה של 5 דסקים ואני רוצה שהכל ישאר כמו שהוא רק עם 4 דסקים :-).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת. כמו כן לאחרונה האנטי וירוס של AVG התריע לי על וירוסים כנראה בגלל שהפיירול היה כבוי ולא ידעתי על כך. נדמה לי שהפיירול מתכבה כל כיבוי והדלקה של המחשב אבל יכול להיות גם סתם ככה.. יש מצב שזה זדוני או תקלה מוכרת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלונות 8 רושם לי תקלה ולא מצליח להבין מה צריך לעשות לפני שעושה ריסטרט הוא רושם CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT לאחר ריסטרט שולח תמונה זאת http://i44.tinypic.com/2nkuwyv.png
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחר כמה השוואות שערכתי בין הוויסטה לXP גיליתי שהביצועים במשחקים בXP הם פי כמה טובים! כמו בוגאטי ווירון(407קמ"ש) לסוברו אימפרזה טורבו(270קמ"ש). רציתי לשאול איך מפרמטים. ??? בחיים לא עשיתי זאת! מישהו יכול לפרט לי איך לפרמט? האם יש אפשרות לפרמט רק תיקיה אחת? ויש לי כונן דיסקטים במחשב. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי IE 6 SP1. אתמול כשבאתי להוריד קובץ אז לחצתי בטעות שלא יראה שוב בקשה. אז עכשיו הוא אוטמטי מוריד את הקבצים בלי לשאול לTemporary Internet Files. כיצד אני מחזיר את האפשרות שהוא יציג לי אם אני רוצה לשמור או לפתוח את הקובץ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WIN7 ובכל פעם שאני מאתחל את המחשב כלומר שהמערכת הפעלה עולה מחדש המחשב יוצר פרופיל WIN7 חדש מישהו יודע למה? מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני מתכוון לפרמט את המחשב..ולהתקין את WINDOWS XP SP3 PRO. הבעיה היא,שיש לי קבצים של בערך 30 גיגה אולי אפילו 50..(ביחד) ואין לי איך לגבות אותם,הם קבצים חשובים. איך אני אמור לגבות?אגב,ההארד דיסק שלי דיי קטן,יש לי 120GB. לכן אני לא יודע מה אני צריך לעשות.. תודה רבה לכולם.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך ניתן להסיר את הexplorer בwindows xp כך שאוכל להקינו מחדש .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר להגדיר 2 מחשבים ב DOMAIN ? אך עושים את זה? האם צריך להתקין תוכנות נוספות ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמא של המשתמש... זה לא ה administertor אני מחובר עכשיו אליו... אני לא זוכר את הסיסמא אליו... הייתי בערך שבועיים לא בבית ... ולא עשיתי ריסט ולא כלום עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא ... ואם אני יעשה ריסט אני סתם יצטרך לעבוד עם תוכנות אחרות... אני על וינדוס xp pro תודה לכל העוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שמחקתי אותו בפעם האחרונה שהשתמשתי בAD AWARE הודעת שגיעה מגיחה בכל הפעלה מחדש מה עושים? ומה הקובץ הזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי אתמול Windows XP על המחשב החדש שקיבלתי, הכל טוב ויפה. התקנתי דרייברים של הלוח אם+ הכרטיס מסך. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, מערכת ההפעלה לא עלתה והיה רשום לי במקום- ntldr is missing הוצאתי את הכבל של האינטרנט ועשיתי ריסטרט למחשב , ומערכת ההפעלה עבדה. עכשיו כל פעם שאני מדליק או עושה ריסטרט למחשב, אני צריך להוציא את הכבל אינטרנט(כדי שלא יהיה מחובר למחשב בזמן ההפעלה, ורק אחרי שמערכת ההפעלה עולה לחבר אותו). ניסיתי להתקין מחדש XP, והבעיה לא נפתרה . אשמח לקבל עזרה/סיוע במתן הבעיה תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את שאר הדברים דווקא כן הצלחתי אבל משום מה את הקובץ רגדיט של המדיה פלאייר אני לא מוצא. אני מדבר רק על האפשרות ביטול שבלחיצה ימנית עם העכבר לא אראה אותו. יש למישהו מושג איפה הוא כדי שאוכל למחוק אותו? שלושה אפשרויות(שלושתם של המדיה פלאייר) שברצוני לבטל\למחוק: Add to windows media player list Play with windows media player Shop for music online ניסיתי גם עם התוכנה FileMenuTools, וגם שם אין את האפשרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפנטיום 3 שלי השתגע. אני גם לא יכול להיכנס לווינדוס XP שלו. לפני שאני מפרמט אותו את כונן C אני רוצה להעביר כמה סרטוני וידאו ל D אני לא בטוח אם יש שם מספיק מקום. ניסיתי להעביר ולמחוק מ D ע"י כל מיני פקודות שמצאתי באינטרנט - אך לצערי נתקלתי כל פעם בשגיאה שאין מספיק storage לביצוע הפעולה ניסיתי את האפשרות של VISTA live cd boot זה מכניס אותי לאיזה שולחן עבודה שאין לי שם כמעט כלום. גם לא את "המחשב שלי" יש אולי איזה מנהל קבצים נורמלי שדרכו אני יכול להעביר קבצים? מה זאת אומרת השגיאה בכל אופן? ואולי יש דיסק אחר ששווה להשיג ולהכניס לפנטיום 3?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי ממש איטי, יחסית למה שהוא היה פעם (לפני כחצי שנה). הבנתי ש"לנקות רג'יסטרי" עוזר המון. משהו יכול להמליץ על תוכנה שעושה זאת טוב (ובחינם)? ואשמח לעוד טיפים להמהרת המחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הידעתם? כמות הזמן שניתן לחסוך עם קיצורי מקלדת בסביבת העבודה עשויה להגיע לעד כחצי ממנה. בואו להכיר את הטריקים הקטנים שיעשו את החיים שלכם לקלים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/תנו-לאצבעות-ללכת-במקומכם-המדריך-המלא-ל/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צץ לי חלון כזה , איזה גיבוי עושה ובאיזה צורה? מה יהיה גודל הגיבוי? כדי להשתמש בזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בתוכנה הזאת שמאפשרת לעשות קיצור עם מקש ימני לאופציות מסויימות. http://www.bartdart.com/downloads/clickzap.zip תהיתי איך אפשר לעשות "נעילה" באופן אחר? תודה, עריכה: כבר מצאתי תשובה. זה על ידי לחיצה על win + l. פשוט לא הבנתי למה זה לא מופיע בתפריט של ווינדווס אז לא ציפיתי שיהיה קיצור. תקנו אותי אם אני טועה. אם אני נועל את המחשב ואדם לא יודע את הסיסמא אז חייבים לעשות ריסטרט. ואם יש לי הגנה של קידוד במחשב אז אני מוגן בעיקרון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-