Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ברשותי WINDOWS XP PRO SP3 שנרכש באופן חוקי לפני מעל 3 שנים . עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה העדכונים והכל נעשה באופן תקין . הערב אני פתאום מקבל הודעה שבגלל שינויים מהותיים בחומרה אני צריך לאמת מחדש את ה XP . לאורך כל הזמן מופיעה ההודעה שאני חייב לאמת תוך 3 ימים . בכל פעם שאני נכנס לדף של מיקרוסופוט שאליו אני מוכוון במטרה לאמת את המפתח אני לא מצליח לבצע את האימות . למישהו יש רעיון מה נפל עליהם ?? נ.ס לא ביצעתי שום שינוי חומרתי כבר די הרבה זמן ואני לא מבין מאיפה יצאה ההודעה הזאת ...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 1G זיכרון כמה זיכרון וירטואלי להקציב למערכת? תודה....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרגיש כאילו זה חלונות 3.11 זה גם אשכרה נראה כמוהו עם כל האריחים שלהם 8.1 עלק אפילו שם אין לזה מרוב שזה בדיחה רעה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מכניס למחשב DVD הוא מציג לי את הקבצים המרכיבים את הDVD במקום להראות אותו. מה אני צריך לשנות כדי שברגע שאני מכניס DVD הוא יראה לי את הסרט ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העים יש sfc בwindows xp כמו בwindows 98 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך שולפים את מספר הרשיון של WINDOWS 95 שאינו עולה אפילו בSAFEMODE
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, במידה ולא אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. קיבלתי אוסף קליפ-ארט במתנה מחו"ל רק שאלו דיסקים המיועדים למק, האם ישנה דרך לצפות / להשתמש בקבצים? י ש לי XP והוא לא מזהה את הדיסק, אלא נותן הודעה שכנראה הדיסק לא בפורמט הנכון. האם ישנה איזו תוכנה או משהו שדרכו אפשר לצפות ולהשתמש בקבצים? האוסף הוא : ART EXPLOSION 750000 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס XP וכאשר אני לוחץ על מקש ימיני בעכבר על שולחן העבודה או על קובץ מסויים, לוקח לתפריט כ- 3-4 שניות להיפתח... כנ"ל גם לגבי מחיקת קבצים / פתיחת תיקיות וכו'. יש לציין ששום תוכנה כבדה לא רצה ברקע ושהבעיה הזו לא מופיעה באופן קבוע, אבל רוב הזמן הפעולות האלו ממש איטיות.. ניסיתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס שוב, אבל הבעייה לא נעלמה.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? פרטי המחשב (אם רלוונטי): windows XP pro. SP3 RAM - 1GB מעבד - athlon 64 Dual Core 2.21Ghz תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, היה לי ספייוור והעפתי אותו מהמחשב. מאז התוכניות שאני נכנס אליהן כל כמה דק' ממזערות את עצמן ולא קורה כלום.. נגיד אני באמצע משחק אז פיתאום זה ממזער את עצמו ולא נפתח לי חלון או תוכנית אחרת (לפעמים תוכניות ממזערות את עצמן כאשר עוד תוכנית נפתחת..). ד"א.. לפעמים שזה ממזער אז אני מנסה לחזור וזה ממזער עוד פעם.. צריך לחכות איזה 10 שניות ואז זה נותן להיכנס ואחרקי כמה דק' עוד פעם זה קורה..כאילו מישהו מנסה לצאת לי מהתוכנה/משחק. מה אפשר לעשות? ניראה לי שעדיין נשאר לי איזה קובץ מהספייוור. עם איזה תוכנה אתם חושבים היא תעיף אותו הכי טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אקס פי מהדורה ביתית כשאני רוצה למזג קובץ *.reg או להפעיל את regedit אז אני מקבל הודעה אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך והחשבון שלי מוגדר בתור מנהל כשאני ניכנס לסייף מוד בחשבור של האדמיניסטרטור יש לי גישה לרג'יסטרי איך אני מסדר את זה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להסיר את ה Messenger מהXP? כי התוכנה פשוט עלתה לי לורידם. :asthanos: חתימות יפות לא? תגידו לי בבקשה אם אתם רואים אותם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את שאר הדברים דווקא כן הצלחתי אבל משום מה את הקובץ רגדיט של המדיה פלאייר אני לא מוצא. אני מדבר רק על האפשרות ביטול שבלחיצה ימנית עם העכבר לא אראה אותו. יש למישהו מושג איפה הוא כדי שאוכל למחוק אותו? שלושה אפשרויות(שלושתם של המדיה פלאייר) שברצוני לבטל\למחוק: Add to windows media player list Play with windows media player Shop for music online ניסיתי גם עם התוכנה FileMenuTools, וגם שם אין את האפשרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניכנסתי ל-windows updates ושמה התקנתי את העברית לאחר ההתקנה המחשב עשה לי ריסט התקין לי את ה-updates והויסטה לא הפכה לי לעברית ..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי למישהו וינדוס על C ואחרי ההתקנה התברר שהווינדוס הקודם שלו היה מותקן על D . עכשיו הבעיה היא שכל פעם בהפעלה של המחשב זה עוצר בדוס ושואל איזה ווינדוס לעלות ? אז ניסתי למחוק את התיקיה של הוינדוס בD מחקתי את כל הקבצים אבל עדיין זה כל הזמן עוצר בדוס מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לעקוף אותה כדי שהמחשב יעלה ישר לווינדוס ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפנטיום 3 שלי השתגע. אני גם לא יכול להיכנס לווינדוס XP שלו. לפני שאני מפרמט אותו את כונן C אני רוצה להעביר כמה סרטוני וידאו ל D אני לא בטוח אם יש שם מספיק מקום. ניסיתי להעביר ולמחוק מ D ע"י כל מיני פקודות שמצאתי באינטרנט - אך לצערי נתקלתי כל פעם בשגיאה שאין מספיק storage לביצוע הפעולה ניסיתי את האפשרות של VISTA live cd boot זה מכניס אותי לאיזה שולחן עבודה שאין לי שם כמעט כלום. גם לא את "המחשב שלי" יש אולי איזה מנהל קבצים נורמלי שדרכו אני יכול להעביר קבצים? מה זאת אומרת השגיאה בכל אופן? ואולי יש דיסק אחר ששווה להשיג ולהכניס לפנטיום 3?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב אבקש את עזרתכם בהתקנת חלונות 8 על מחשב חדש. אציין, כי יש לי 2 כוננים: SSD ומגנטי רגיל. כמובן, אני מעוניין להתקין בכונן SSD. הלוח אם הוא ג'יגה בייט H77D3H ובכן, כאשר אני מגיע לשלב של בחירת כונן להתקנה: היכן ברצונך להתקין את WINDOWS ? מופיעות לי 3 אפשרויות: 1. כונן 0 מחיצה 1 : שמור ע"י המערכת. סוג : מערכת. 2. כונן 0 מחיצה 2: סוג : ראשי. 3. כונן 1 מחיצה 1: בכל הכוננים, המערכת מתריעה: "לא ניתן להתקין כי הדיסק הנבחר כולל מחיצות מסוג MBR. במערכות EFI, ניתן להתקין את WINDOWS בדיסקים מסוג GPT בלבד". כאמור, אבקש את עזרתכם המפורטת בהתקנה. תודה מראש חצרוני
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר ה AERO מופעל אני לא יכול להגדיל סרטוני FLASH לצפייה במסך מלא - סרטונים כמו ב GAMESPOT או ב SOUTH PARK STUDIO ודומים.. הסרט פשוט קופא או שהוא פשוט לא נפתח למסך מלא וסתם נשאר בחלון קטן כזה ונתקע או מקרטע.. (אין שום בעיה לצפות בסרטונים בחלון הקטן). יש לי גם בעיה עם סרטים שאני רואה מהמחשב עצמו וה AERO , אבל את זה עוד אפשר לעקוף בעזרת כך שה BSPLAYER פשוט מכבה את ה AERO כשהוא מפעיל סרט ומחזיר אותו חזרה כשאני סוגר את הסרט.. אבל לא מתאים כל פעם לסגור את ה AERO כשאני רוצה לצפות בסרטים ברשת ולהחזיר אותו ידנית שוב בסיום.. השאלה שלי - ממה נובעת הבעיה בכלל ? יש לזה פתרון כלשהו או פשוט לבטל את ה AERO ולהשאיר את המראה המכוער הקלאסי ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי win me ונמחק לי תפריט העזרים מהתחל תוכניות אבקש לשלוח עותק של התפריט לתיבת הדואר stariks@netvision.net.il אני יודע שהבקשה מוזרה אבל אין לי כוח להתקין מחדש את win בתודה מראש Urich
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב דחוף זה משגע אותי הדבר הזה כל פעם שאני מדליק את המחשב איך שעולה לי הwin xp המחשב מתחבר לאינטרנט לבד בלי שאני מפעיל אותו ניסיתי הכל בבקשה helppppppppppppp
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מותקנים על המחשב הבילד האחרון של וינדוס 7 גם בגרסת 32 ביט וגם ב64 ביט.שמתי לב שכאשר סוגרים חלון נגיד אז הארו נתקע לשבריר שנייה בסגירה וגם קצת בפתיחה מישהו שם לב לזה? כמובן שאין קשר לדרייברים וגם לא לעוצמת המערכת (שכמו שאתם רואים בהחלט מספיקה מעל ומעבר).זה לא נורא קריטי אבל בויסטה לא ראיתי דבר כזה.שם הכל נפתח ונסגר יותר חלק. כאילו יש רעידות בFADE של החלון מה שנקרא. אשמח לדעת האם גם אתם שמתם לב לזה והאם יש דרך לתקן את זה...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהווינדוס נדפק בו ולא עולה, אז אני מתכוון להתקין אותו מחדש (XP). האם איזשהם קבצים ימחקו (חוץ מקבצי המערכת כמובן)? האם תיקיית My Documents תימחק?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה האח הקטן שלי כנראה עשה משהו ונעל לי סרגל שורת המשימות תמונה: חייב עזרה דחוף! זה משגע!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מודם\פקס אנלוגי מחובר לXP. איך אני חוסם שיחות כך שאי אפשר יהיה להוציא שיחות פקס (רק לקבל פקסים)?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום צצה לי בעיה שתהיתי אם ניתנת לפיתרון במחשב שלי מותקנות שתי מערכות WIN בכוננים ניפרדים וכאשר אני מפעיל את המחשב אכן הוא נותן לי אפשרות בחירה בDOS עד כאן הכל יפה לאחרונה התקנתי מחדש את אחת ממערכות ההפעלה ומאז נעלמה לי אפשרות הבחירה אני יודע שבWINXP יש אפשרות "לשחק" עם הקובץ BOOT.INI ולהוסיף שם שורות השאלה אם ניתן גם לעשות זאת בWIN7 יש לציין ששתי המערכות הפעלה מותקנות על כוננים שונים והן אכן קיימות השאלה איך אני יכול להחזיר את אפשרות הבחירה בDOS כיוון שהיא נעלמה לי לאחר ההתקנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-