Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
יש לי אקס פי מהדורה ביתית כשאני רוצה למזג קובץ *.reg או להפעיל את regedit אז אני מקבל הודעה אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך והחשבון שלי מוגדר בתור מנהל כשאני ניכנס לסייף מוד בחשבור של האדמיניסטרטור יש לי גישה לרג'יסטרי איך אני מסדר את זה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול להסיר את ה Messenger מהXP? כי התוכנה פשוט עלתה לי לורידם. :asthanos: חתימות יפות לא? תגידו לי בבקשה אם אתם רואים אותם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה שדרגתי את הוינדוס 7 שלי ל10. עשיתי אקטייבציה והכל. אחרי פחות מחודש החלטתי שאני לא אוהב והשתמשתי במנגנון שמאפשר לי לחזור ל7. עכשיו השאלה היא האם וינדוס 10 שלי לנצח ואני יכול להתקין אותו על המחשב הנוכחי גם אחרי ה29 ביולי או שלא?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום כשניסיתי להדליק את המחשב, הוא סירב לעלות. הוא הגיע למסך של הXP (מערכת ההפעלה היחידית שלי, יש לציין) שמודיע שיש צורך לסרוק את דיסק E: (דיסק שמשמש להתקנת תוכנות ולאגירת רוב במידע שלי) בScanDisk. לאחר הסריקה, כל פעם, ללא יוצא מן הכלל, המחשב התחיל לעלות, ואז איתחל את עצמו והודיע שהייתה בעיה בעליית המחשב, והציע לי לעלות במצב בטוח, מצב רגיל, Last Known Good Configuration, וכו'. בחרתי כמובן בקונפיגורציה הטובה האחרונה, אך ללא הואיל. לאחר כמה וכמה נסיונות, נכנסתי למצב בטוח, והרצתי System Restore. קפצתי חזרה לשלשום, והעלתי לשמחתי את המחשב, בהצלחה. לפחות, למשך כמה דקות... אחרי כמה דקות, המחשב שוב אתחל, ומאז כל ניסיון עלה באיתחול תוך פחות מדקה מעליית המערכת. פניתי לאתר של חברת מ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך כל מיני נסיונות במסגרת בעיונת שנתקלתי בה (מי שמסתובב בתמיכה טכנית יודע ) קרסה לי מחיצה מסויימת. במהלך הנסיונות השתמשתי הרבה בpartition magic 8 (גרסת דוס) ועכשיו המחיצה הזו (שבעצם היא הארדדיסק של 10 ג'יגה, פשוט כולו מחיצה אחת) מופיעה לי בווינדוס (היא הופיע ככה גם בME וגם בXP כרגע אני על XP) אך כשאני מנסה להכנס אליה מופיעה הודעת שגיאה: "G:\ is not accessible The parameter is incorrect" ובפרטישן מג'יק מופיע bad בפס המייצג את הפרטישן הזה. הפרטישן הינו מסוג fat32 איך לשחזר אותו? אני מחפש דרכים ראשוניים כמו שחזור אולי של איזה חלק בסיסי בלבד, כמו שtomb הציע פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=43787;start=0
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קליק ימני בויסטה תוקיע לי את המחשב ועושה ריסטרט ל EXPLORER.EXE יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי win me ונמחק לי תפריט העזרים מהתחל תוכניות אבקש לשלוח עותק של התפריט לתיבת הדואר stariks@netvision.net.il אני יודע שהבקשה מוזרה אבל אין לי כוח להתקין מחדש את win בתודה מראש Urich
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא D CPU 3.41 GHZ 4 GIGA RAM GT 9800 512 MB העניין הוא שיש לי WIN 7 עכשיו וזה 32 BIT,קניתי לי עוד זכרון ראם,ויש לי 4 גיגה ראם עכשיו,האם אני צריך לפרמט ל 64 BIT?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות אולי מישהו יכול לעזור לי היו לי 2 חשבונות ADMINISTRATOR אחד המקורי והשני בשם SHAHAR שגם הוא אדמיניסטרטור ומחקתי את ה-SHAHAR עכשיו אני לא יכול להכנס כאדמיניסטרטור נגיד אני מנסה להכנס ל"מנהל ההתקנים" או לMSCONFIG הוא לא נותן לי מישהו יכול לעזור? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תגיבו מי שיש לו את זה ושיכול לשלוח לי את זה לאי מייל שלי. אל תשלחו, רק תגיבו ואני אבקש כבר ממישהו שיכול, בשביל לא לפוצץ את תיבת הדואר. תודה רבה!
-
חפעמים יש קישור בסרט באינטרנט כמו טריילרים וכאלה איפלו שירים ששומעים באון ליין ואני לא מצליח לראות או לשמוע שום דבר יש איזה משהו שחוסם לי אותו כניראה sp2 מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז כאמור יש לי בעיה. אני מוריד את ההתקנה מתחיל להתקין ו... הופ! זה קופץ לי : http://forums.ort.org.il/files/30/2096057/5841779.jpg ואין לי מושג מה הגורם לכך. תעזרו לי אני מת לשחק ב SIMS2 ולא יכול בגלל זה תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו האפשרות שהייתה ב ME ו98.... משום מה נראה לי שיש לי בעייה בזיכרון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע,עם ויסטה מותקן בC של כונן קשיח א' להעביר לD שנמצא על כונן קשיח אחר, בלי לאבד את ההגדרות (רגיסטרי וכו')? ועוד שאלה,אפשר להסיר את XP בלי לפרמט את המחיצה שהוא מותקן עליה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו נתקל בתופעה כזאת. במחשב של חבר שלי פיתאום אחרי הדלקת מחשב נהיה בעיה של Windows explorer.exe. מערכת הפעלה - Windows 7 כאשר הווינדוווס עולה ישר קופץ חלון עם תיקון שגעיות אוטומטי ומחפש מחפש, אחרי דקה קופץ עוד חלון של שגעיה וכותב שלא מוצא איזה קובץ ב- explorer ושוב נכנס ללולאה ומתחיל שוב לעבוד תיקון שגיעות אוטומטי וככה אין סוף. אי אפשר ללחוץ על שום דבר אחר הכל קורה מהר מאוד. כשסוגרים זה קופץ שוב. נכנסתי למצב safe mode היה בסדר, הרצתי את AVG אנטיוורוס, לא נראה לי שמצא משהו, הרצתי Spyboot search and destroy זה מצא רק cookies מחקתי אותם גם. כשהעלתי ווינדוס במצב רגיל הכל ממשיך עם השגיעה הזאת. העלתי מחשב מהמצב התקין האחרון - לא עוזר. …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן שהוא לא של המערכת שבו היו מותקנות כמה תוכנות, לאחר שידרוג ברצוני למחוק אותם כי ההתקנה של הWIN לא נגעה בהם והקובצי UNINSTALL לא בידיוק עובדים בכולם מה אפשר לעשות בכדי להסיר אותם בצורה נורמלית? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i must know it!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם Windows XP SP3. לא מזמן התקנתי את הווינדוז מחדש, אך כנראה שבתהליך ההתקנה עשיתי טעות, ועכשיו, בכל פעם שהווינדוז עולה, מופיע חלון Log On (ללא צורך בסיסמה). כל מה שצריך לעשות הוא להקיש על Enter. כיצד ניתן לבטל את החלון הזה, ושהווינדוז יעלה לבד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גרפיקאית ועד היום השתמשתי רק בוינדוס 7. עכשיו אני רוצה לשדרג ל8.1. רציתי לדעת אם כדי לשדרג, להישאר עם 7 או לשדרג לוינדוס אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 חדש, וכאשר השארתי את המחשב דלוק בלילה, הוא אחרי איזה חצי שעה עבר למצב שינה בצורה אוטומטית. האם יש דרך לשנות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הווינדוס לא עולה לי.. הוא נתקע על מסך שחור לפני המסך הכחול של הוולקום הדבר היחיד שיש על המסך זה הסמן של העכבר... מה עושים במצב כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי לפני כמה ימים אולטרא בוק של אסוס, דגם asus ux32-r3008h יש בו 500GB HDD ו - 24GB SSD פרמטתי וניסיתי להתקין את ווינדוס 8 על הSSD אך עלתה שגיאה ולאחר כמה ניסיונות התייאשתי והתקנתי על הכונן הרגיל. רציתי לשאול אם את מערכת ההפעלה אמורים באמת להתקין על כונן הSSD וזה פשוט לא עבד לי או על הכונן הרגיל ולהוסיף דרייברים/תוספים/ משהו שאמור לגרום למערכת ההפעלה לעבוד איכשהו בעזרת הSSD בצורה מהירה יותר. ??? כל עצה, הארה והערה תתקבל בברכה. גלית
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב שלי שני כוננים קשיחים: C ו D. ב- C יש לי מערכת הפעלה XP שקיבלתי עם המחשב. לימים הוספתי את כונן D ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - XP אני מעונין לפרמט את C ולכן עשיתי בדיקה מקדימה:וניתקתי את C וניסיתי להפעיל את המחשב. הוא הודיע שאין לו מערכת הפעלה. חיפשתי היכן נמצא הקובץ boot.ini ומצאתי אותו ב C עם שתי שורות המאפשרות להפעיל או את C או את D. [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect יצרתי קובץ חדש ב …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין מע' הפעלה עם DOK אבל אין לי מערכת הפעלה קיימת על המחשב החדש. האם קיימת אפשרות כזו ? ואם כן איך ? מעוניין להתקין וידנסו 7
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-