Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם זה נכון שבעיקרון חלונות 2000 היא יותר מערכת הפעלה יותר חזקה ויציבה מחלונות אקס פי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה. נראה לי שהכל בסדר אבל הוא נותן ציון נמוך לגרפיקה : 3.5 ל AERO ו 4 ל GAMING GRAPHICS . כל שאר הציונים מעל 5.5. מה זה ה AERO הזה ובמה זה משפיע עלי? יש לי כרטיס מסך HIS 3450 מושתק ואני מתכוון לראות סרטי BLUE RAY במחשב ולשחק קצת . המחשב מתחבר לLCD HD. מה צריך לעשות? תודה מרראש
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה לפני שבועים ביצעתי פירמוט והתקנה מחדש של xp sp1 ואז המחשב עבד קצת לאט אבל בסדר פנטיום 3 דרך אגב אבל לפני כמה ימים צצה בעיה חדשה אני מדליק את המחשב ובאמצע העליה של הxp כשיש עוד את מסך הטעינה המחשב נכבה ועושה restart בלי שום הודעה מוקדמת או מסך כחול ניסיתי אפילו לבצע בדיקה עלידי ניתוק של כול הכרטיסים פרט לכרטיס המסך כי אין לי כרטיס מסך על הלוח וזה לא עזר הבעיה היא שאין לי שום אםפשרות לנסות לעלות את המחשב כלל השאלה היא האם יש סיכוי שנדפק לי ההרד דיסק או שזה משהו אחר חייב תשובה דחוף המון תודה מראש גל
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו מכיר? התקין ובדק? במה זה שונה מהתקנה "נורמלית" של XP? האם זה כדאי? (ברור לי שזאת גרסה פרוצה)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע האם קובץ בשם a0001775.exe יושב תחת ספרייה System Volume Information זהו וירוס? איך מנטרלים אותו. האנטיוירוס שלי (Mcafee) נתקע בסקירה בכל פעם שהוא מדיע אליו
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שולחני בו מותקן windows 10 pro היה מותקן גרסת היביתיתי אך שידרגתי אותו ל PRO נייד בו מותקן windows 10 (בא עם windows 8.1 יצרן) האם ניתן להעביר את רשיון שדרוג PRO למחשב הנייד? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי דבר כלשהו שאני רוצה להתקין וכשאני מנסה להתקין אותו נפתח לי חלון דוס קטן וישר נסגר יש לציין שזו הסיבה שפרמטתי את המחשב וזה היה גם לפני הפירמוט. מה לעשות? תעזרו לי בבקשה אני כבר נואש... תודה...
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
השגיאה המוצגת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. ייתכן זהקובץ פגום או מגירסה בלתי מזוהה." השגיאה אינה מוצגת רק בקובץ ספציפי אחד, אלא בכל קבצי NFO.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי תקייה של ווינדוס 98 על ההרד דיסק אבל מערכת ההפעלה שמותקנת לי עכשיו היא ווינדוס אקס פי.בכל מקרה בווינדוס 98 היה מותקן לי חיוג לרשת עם שם משתמש וסיסמא האם יש איזשהוא קובץ בתקיית הווינדוס 98 הזאת שניתן לפתוח אותו ולראות את הסיסמא ואת השם משתמש ? ניסיתי להתקין על התיקייה הזאת ווינדוס מחדש אבל לא ניתן וההתקנה נתקעת כל הזמן.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוס, לא בא לי לעשות זאת אבל אומרים שהוא עובד איטי יותר, ואני לא יודע אם זה עובד איטי יותר כי עכשיו זה עובד לי סבבה..... אם יש דרך אחרת יותר קלה לזרז את הפעילות של המחשב ללא התקנת וינדוס מחדש (חוץ מניקוי כונן ואיחוי) אני אשמח.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... עשיתי רשת בין המחשב שלי לשל אחי ורציתי לעדכן את ה - Windows שלו, יש לו XP Pro . כל פעם כשאני מנסה להתקין עדכון מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://img91.imageshack.us/img91/9713/47208786lq0.jpg חשוב לי לציין שלפני שעשיתי רשת בין המחשב שלי למחשב שלו התקנתי לו Mui שזאת חבילה שמחליפה את שפת ה - Windows מאנגלית לעברית או לערבית . חוץ מזה לא נגעתי ולא החלפתי שום דבר במחשב שלו . מה אפשר לעשות כדי לסדר את הבעיה הזו ?.. תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב, בן שלוש שנים לכל היותר. המחשב "טס", עובד ממש מהר במערכת ההפעלה עצמה, אבל, העלייה של המחשב היא הבעייתית: הפעלה מייגעת - לוקח יותר מ-4 ד' עד שנעלם מסך העלייה של הווינדוס (המחוון הירוק רץ בהתחלה ואז נהיה יותר ויותר איטי). כשהמחשב לבסוף עולה, הוא עובד מהיר מאוד. אחרי הכל, הוא לא עמוס כלל. מעל 10 ג"ב פנויים בכונן המערכת ©, ועוד 40 ג"ב פנויים בכונן הנוסף (D). מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם, שהמחשב מקרטע בעלייה? מפרט: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2 אשמח לתשובה. תודה-רבה. [מצ"ב תצלום מסך של מנהל ההתקנים - סתם היה נראה לי שם משהו מוזר - תגידו לי אתם, אם זה קשור לבעיה הנ"ל] [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק של WIN 7 64BIT עם בוט והכל.. ואני רוצה להתקין אותו במקום הויסטה שיש לי שהוא 32BIT כאשר עולה ההתקנה של WIN7 המחשב מראה לי שהוא קולט את הדיסק מתחיל לעשות סריקה ואז הוא כותב את ההודעה הבאה: "Windows had encountered a problem communicating with a device connected to your computer. This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer מה עליי לעשות ? הכונן CD שלי הוא SATA וגם ההאקד דיסק הוא SATA..
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות Update (יש לי XP PRO),זה מתחיל ואז אומר משהו על ה-PRUDUCT KEY (הווינדווס שלי הוא צרוב) מה הבעיה? ומישהו יכול לעזור לי להתקין JAVA כי עשיתי חיפוש ואני לא מצליח(ודרך אגב מה זה בכלל?)
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש אתר שאני אוהב והוא פתאום הפסיק לעלות לי והוא עולה בכל מחשב אחר שניסיתי לעלות אותו ורק אצלי זה לא עולה איך אני מעלה אותו וניסיתי הכל!! האתר הוא: www.wwe.com תודה פיניש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מאתחל את המחשב במצב דוס ? אני צריך להריץ את הגוסט . יש לי XP SP3 ומשום מה אין לי יותר בתפריט F8 אופציה כזאת .. גם את האופציה שאפשר לבחור מה אני רוצה להריץ (זאת שבסוף הוא היה שואל אם להריץ וינדוס) כבר אין אין לי כונן דיסקטים ככה שאני לא יכול ליצור דיסקט אתחול .. או לחילופין יש פקודה כזאת שמריצה קבצים לפני שהוינדוס עולה , מהי ?
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי תוכנה, שלאחר כמה ימים נחסמת, אך לפי מה שאני יודע, מחיקת רגיסטרי עוזרת, איך בדיוק מוחקים רגיסטרי של תוכנה מסוימת? או איך מוחקים רגיסטרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד באקספלורר שהוא לא שומר לי קבצים שאני מוריד בעברית המחשב שלי כולו מוגדר בעברית (עשיתי הגדרות עברית מחדש לוודא את העניין) אבל משום מה, האקספלורר הוא הדפדפן היחידי שכשאני מוריד קובץ עם שם בעברית הוא שומר לי אותו גי'בריש. הבעיה הזאת פתאום קרתה לי, בהתחלה הכל עבד לי טוב. אני עובד על ווינדוס 8.1 עם האקספלרר הכי עדכני. אני אשמח לכל עזרה אפשרית
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה לפרמט את :c זה כותב לי את ההודע ה הבאה http://uploaded.fresh.co.il/3e623371581e2d7f.jpg
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שאלה בכותרת
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מתקין ווינדוס 98 תחת ווינדוס XP בלי לדפוק את ה-BOOT של XP ?? בכדי שיהיו לי 2 מערכות הפעלה...98 זה בשביל הילד...קומפי
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דבר כזה: [תמונה שמישהו שם בפורם לפני כמה ימים] והכוונה היא למראה של ה WINDOWS. אני עובד עם WINDOWS98. תודה! ;D
-
שלום. רציתי לדעת מה עדיף - נגיד ויש לי כמה משחקים, ויש לי קיצורי דרך אליהם, שאני שם בתיקייה על הדסקטופ. נגיד ואחד המשחקים הוא BF2, ששותה המון זיכרון. הייתי רוצה לדעת, אם עדיף לשים את הקיצור דרך על הדסקטופ, או בתוך תיקייה? כפי שידוע, קבצים על הדסקטופ מאיטים את זמן ההתחלה (לא אכפת לי כ''כ) אך גיליתי אתמול שאם יותר תיקיות פתוחות (אם אני שם את הקיצור דרך בתיקייה, ומריץ את BF2 דרך שם, בזמן שהתיקייה עוד פתוחה), אז תהליך ה- explorer לוקח יותר זיכרון. עצות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-