עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 3pac,

אני רוצה לחסום גישה (סיסמה) לכונן קשיח מסוים במחשב שלי (WIN7). איך אני עושה דבר כזה אם בכלל אפשר?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by alonz1,

אני מקווה שזה המקום בשביל בעיות כאלה המערכת הפעלה שלי היא XP ואני משתמש במחשב לבד , זאת אומרת שיש רק משתמש אחד. כשאני מפעיל את המחשב במקום להיכנס אוטומטית לווינדוס הוא מעלה לי תפריט בחירה בין המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד לבחור אני רוצה שהוא יעלה לי אוטומטית , מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by lev-27,

לפני מספר ימים התחילה בעית אתחול מעצבנת מאד בויסטה. יום בהיר אחד אני מדליק את המחשב, מחכה... כלום לא קורה. מוזר. המערכת מתחילה לעלות וכאילו מפסיקה ממש לקראת סיום ה-BOOT. (מסך שחור). אני נכנס ל-Safe mode המערכת עולה בלי בעיה. אני לא משנה דבר. אני פשוט עושה Reset, והמערכת עולה מהר כאילו כלום לא קרה. אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש ואותו סיפור. עוד הפעם Safe mode ואז המחשב עולה. מה נסגר? מישהו נתקל בתופעה דומה? לא התקנתי שום דבר חדש.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by DUDEnamE,

אני מקבל מסכים כחולים כשאני מנסה לעלות את המחשב בכל מצב לפעמים הוא עולה ולפעמים לא וגם עם הוא עולה זה רק עם דיסק של XP בפנים ניסיתי לעשות CHKDSK אבל כשאני נכנס לBOOT דרך הדיסק זה אומר לי שחסר איזה קובץ באחד הכוננים לא הבנתי מה הקשר בכלל בין המידע שיש על הכונן לעובדה שאני עושה BOOT מדיסק גם כשהצלחתי לעשות CHKDSK זה עשה רק 71% ואמר שהוא לא הצליח לחדש הכל

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by amitai124,

אני רואה שלהרבה אנשים פה בפורום רשום במערכת הפעלה שלהם Windows NT איזה Windows זה ?

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. יצא WAVE1 לSP2 הכולל 34 חבילות שפחות, הנתנות להורדה בWindows Update. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by SAARKL,

שלום רב אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה באנגלית + SP1 משום מה יש בעיה לתוכניות כמו WINRAR לטפל בסיפריות עם שם בעברית מברור שביצעתי הבנתי כי אני צריך להתקין ערכת עברית האם זה נכון? המחשב כותב בפונט עברי כמו כן משום מה WINDOWS UPDATE לא מצליח להוריד עדכונים למרות שזה נראה כאילו הסיריאל תקין ואין בעיות מישהו???

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by Clicker7,

יש לי מחשב נייד שהכונן דיסקים שלו הרוס ואני צריך לפרמט אותו... חיברתי אליו כונן דיסקים חיצוני בUSB אבל אין לי אפשרות בביוס לעשות BOOT מUSB... חסרים לי כמה קבצים בווינדוס אז איפשר להכנס לווינדוס בכלל.....

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. אני עובד עם VISTA ULTIMATE X64 . לפעמים כשאני מכבה את המחשב, התהליך של כיבוי לוקח עד דקה+ ולפעמים הוא נכבה תוך מספר שניות. זה קורה גם אחרי פירמוט כשמערכת הפעלה עוד לא מלוכלכת בכל מיני דברים והתקנות. אם מישהו יודע מהי הסיבה לכיבוי ארוך ואיך אפשר למנוע את זה אני מאוד אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by alex28,

חברים תעזורו לי בבקשה יש לי מסך כחול אני לא יודע מה הבעיה http://img99.imageshack.us/img99/3079/dsc01225h.jpg אך אני יכול לפתור את בעיה תודה חברים על עזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by yoni98,

היי... אני מעוניין להתקין על CF את מערכת ההפעלה XP TABLET. אין לי כל שימוש במערכת הפעלה אלא אני מתקין עליה את תכנת הניווט שלי ומס' מפות וזהו. אין לי צורך בכל הפונקציות שXP נותן ואני מעוניין להקטין ככל הניתן את המקום שמערכת ההפעלה תופסת. עדיין לא התקנתי את מערכת ההפעלה על CF. רציתי לדעת, האם יש דרך להתקנה מינימלית ללא כל הפונקציות של XP? אם לא, כיצד אני מעיף את כל שלל הפונקציות והתוכנות מבלי לגרום נזק למערכת ההפעלה כך שיהיה לי מקסימום מקום פנוי על הCF? האם יש תוכנות טובות יותר מXPLITE שעושות את העבודה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by Morphine,

יש לי דיסק מקורי של XP ואין לי את הקוד שלו. יש קוד מסויים שעובד על כל המקוריים או שאני חייב למצוא את הקוד הספציפי?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by lior2201,

מישהו יכול לומר לי בקשה איך מסירים SP3 וחוזרים לSP2?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  15. כותרת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. שלום לכם.. יש לי וינדוס ויסטה מקורי קיבלתי דיסק 32ביט ועדכון שפה לאנגלית... עכשיו אם אני יביא דיסק ויסטה 64ביט לא מקורי וישים תKEY של ה32ביט שיש לי כיום זה יעשה בעיות או שהדבר אפשרי ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. טוב אז המצב ככה.. אני מכניס את הדיסק XP (לא חשוב איזה גירסה...ניסתי הכול הום,פרושפשונל עברית אנגלית עם סרוויס פק בלי סרוויס פק 1 או 2).. בקיצור המחשב טוען את הדיסק .. ואז כאשר מגיע למסך של SETUP IS STARTING WINDOWS אני מקבל מסך כחול (זה לוקח -הטעינה של הקבצים הראשונית- משהו כמו דקה וחצי ..שזה נורמלי) הקיצר במקום שאני יקבל מסך שאני לוחץ ENTER ואז עובר להסכם רשיון אני מקבל מסך כחול שרושם שיש בעיה והמחשב יפסיק כדי לימנוע נזק... ושאני ינסה להריץ F דיסק בלה בלה בלה... הקיצר אתם מכירים את המסך... אז אמרתי סבבה.. ננתק את ההרד דיסק מהמחשב ונראה שזה עובר את השלב הזה ונותן לי את ההסכם רשיון ואז את המסך של ההרד דיסק (כמובן שכשאין הרד דיסק אז הוא יגיד לי שאין הרד דיסק ולילחוץ על F3 כ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  19. 1. Vista 64bit עם 6GB RAM. יש סיבה להשאיר את הזיכרון או שדי בטוח לכבות? א. יש תוכנה צד שלישי שתראה לי במדויק כמה זיכרון המערכת צורכת ברגע נתון על מנת שפשוט אשפוט לפי המצב בשטח אם יש או אין צורך? ב. יש אפשרות שהזיכרון הוירטואלי יופעל רק כשנגמר המקום בRAM? (נראה לי אופטימלי..) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אנשים. בכונן C היה מותקן XP ובמחיצה אחרת W7. אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP בכונן C נעלם תפריט ה dual boot,ואין לי גישה ל W7. בעבר היתה לי בעיה דומה וכתבתי אותה כאן.אחד המומחים יעץ לי כך: אבל כשאני מכניס את ה CD לכונן,(אחרי שה XP עלה),לא מופיעה לי שום אופציה של תיקון....רק התקנה רגילה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ב-XP הוא עולה בלי בעיה, ב-7 מקבל מסך כחול ישר עם הטעינה (הערה בנוגע לזה שצריך chkdsk /f) ושגיאה 0x0000005d (או משהו בסגנון). יש לי גישה חופשית ל-CMD ואפילו דרך ה-Repair Console אני יכול להריץ קבצי EXE בצורה מוגבלת כאילו אני על ה-7 עצמו. למישהו יש רעיון? תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום. אני כרגע נמצא בסייף מוד. הבעיה פשוטה. הוינדוס לא עולה , המחשב לא מגיע לloading של הוינדוס. מחר אני נוסע לכנרת. אז אני ינסה להיכנס לפה בעזרת הפלאון ולראות תגובות. כי אחותי נשארת בבית והיא צריכה את המחשב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. אם אני לוקח דיסק קשיח ומתקין עליו מערכת XP ואת הדרייברים שבאו עם התקליטור שקיבלתי בקניית המחשב, לאחר מיכן אני מעביר את הדיסק למחשב אחר לגמרי חדש יותר מהמחשב שלי, האם אני צפוי להתקל בבעיות כל שהם בגלל שהמפרט של המחשב החדש שונה משלי? (כלומר כרטיס הקול שלו שונה כרטיס המסך שונה לוח האם שונה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nency,

כאשר אני מניחה את הסמן על קובץ תמונה ואני לוחצת קליק ימני נפתח תפריט שאלתי איך אני מוסיפה פריטים לתפריט הזה ועוד שאלה איך אני מוסיפה את הACDSEE לשם ואיך אי מוסיפה אותו כברירת מחדל לפתיחת התמונות יש לי במחשב שתי גרסאות של ה-ACDSEE ואני מעוניינת בגרסה החדשה שתהיה ברירת מחדל בתחילה אכן החדשה היתה ברירת מחדל אך אני לא יודעת מה עשיתי והגרסה הישנה חזרה להיות ברירת מחדל וכאשר אני רוצה להשתמש בגרסה החדשה אני צריכה לפתוח בנפרד את התוכנה תודה ננסי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים