Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב עם 2 כוננים קשיחים על פי מיקרוסופט יש להתקין קודם את המערכת הישנה xp ואחר כך את החדשה win 7, וכך עשיתי. WIN XP היה מותקן על דיסק קשיח 2 = כונן D התקנתי את WINDOWS 7 על דיסק קשיח 1 = כונן C מה שקרה זה ש WIN XP נעלם ואני לא יכול להעלות אותו כי עם הפעלת המחשב עולה אוטומטית ה WINDOWS 7 למרות שקבעתי 30 שניות לעלית התוכנה כשאני בודק בכונן D הWINDOWS XP לא נמחק והוא ישנו (רדום ) מה עלי לעשות כדי שיהיה לי דואל בוט כדי שאבחר מערכת הפעלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי דיסק התקנה של תוכנה הבעיה שכאשר אני לוחץ על הדיסק האוטוראן (auturun) לא עובד משום מה אם תוכלו לעזור לי אודה לכם יכול להביות שהבעיה היא שהדיסק לא מותאם ל-xp? מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי (149GB(160 GB במחשב. הדיסק מתחלק ל-3 חלקים. אחד מהחלקים הוא דיסק F בו מותקן ה-WINDOWS VISTA הכולל 32GB. החלטתי לא להתקין על הדיסק הזה שום דבר למעט תוכנות קטנות כמו ACROBAT READER ודרייברים לכרטיס מסך וכ'ו. ה-WINDOWS עובד דרך אגב מעולה, מהר וללא בעיות. נשאר לי 3.5GB פנוי מתוך 32GB כאשר תיקיית ה-WINDOWS תופסת 17.2GB, תיקיית ה-USER תופסת 5.5 GB, תיקיית ה-PROGRAM FILES תופסת 2.2 GB. הכל ביחד 25GB, איפה כל השאר? בעיות נוספות: 1)לפעמים כשאני נכנס לאינטרנט הדיסק מתחיל להתכווץ(לאבד מקום פנוי) עד נקודה מסויימת, אני לא יודע למה. 2)כאשר אני מנסה לפתוח למשל 90 קבצי RAR ולהוציא מהם את הקובץ ISO אז פשוט דיסק F מתחיל לאבד מקום כאילו אני מעביר את הקובץ לדיסק F בזמן שניסיתי ל…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי HD של 300 ג'יגה... כשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן ומאפיינים הטוא רושם לי שנשאר ל 75 ג'יגה פנוי זאת אומרת שהשתמשתי ב225 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לכונן ובוחר את כל התיקיות ורואה כמה הם שוקלות ה כותב לי שהם שוקלות ביחד 190 ג'יגה.. ועכשיו לשאלה: לאן נעלמו 35 ג'יגה??
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקיי אז כונן F סתם כונן עם שטויות שאני רוצה לפרמט , אבל לא יכול ביגלל שהווינדוס 7 חושב שהוא system אבל C אמור להיות לדעתי * את C אי אפשר לפרמט יש אפשרות לשנות את זה כדי שאוכל לפרמט אותו..? תמונות http://i27.tinypic.com/35mqo34.png http://i27.tinypic.com/4qie82.png
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון. התקנתי לפני שבוע windows מחדש, ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה. באתרים מסויימים אני לא מצליח להיכנס למקומות מסויימים, בתירוץ שהם לא בטוחים. באחד האתרים הוא מוציא לי הודעת שגיעה שמשגעת אותי ואני לא מבין מה עושים איתה: Error On Page. Error: 'this.form.value4' is null or not an object מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
בכמה ימים אחרונים יש לי את הודעות הבאות והדפדפן לא ממש עובד טוב התקנתי WINFIX אבל זה לא ממש שינה משהו
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
התקנתי לפני שבוע windows מחדש, ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה. באתרים מסויימים אני לא מצליח להיכנס למקומות מסויימים, בתירוץ שהם לא בטוחים. אני לא בטוח אם יש קשר לבעיה שמשגעת אותי. באחד האתרים הוא מוציא לי הודעת שגיעה תמיד שאני לוחץ על אפשרות מסויימת ואני לא מבין מה עושים איתה: Error On Page. כשאני נכנס לפירוט הוא אומר לי: Error: 'this.form.value4' is null or not an object מה עושים? זה ממש חשוב לי, משהו שאיני יכול להסתדר בלעדיו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי דפדפן Internet Explorer,כאשר אני מנסה להכנס לאתר: gamer.co.il מופיע השגיאה הבאה:
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי היא XP שאני מפעיל את הדפדפן (האקספלורר), דף הבית הוא http://nkvd.us/1526/ או http://www.best-search.info/1526/ שזה אותו אתר. עכשיו זה לא הבעיה היחידה. הבעיה הכי מעצבנת היא שאני לא יכול להכנס לאף אתר אינטרנט, כי כל כתובת שאני כותב, אני מקבל תמיד את העמוד של http://nkvd.us/1526/ לדוגמא שאני כותב את הכתובת www.tapuz.co.il החיפוש מתבצע על הכתובת http://nkvd.us/1526/www.tapuz.co.il ומפנה אותי מיד לעמוד הבית של אתר החיפוש המעצבן הזה. ניסיתי למחוק את הקוקיז, למחוק את הקבצים הזמניים של האינטרנט, את ההיסטוריה, לאפס את הדפדפן, לחפש ולהשמיד ספייוורס למחוק ברגיסטי בכל מקום איפה שמופיע הכתובת הזאת http://nkvd.us/1526/ אבל שום דבר לא עוזר. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , לא משנה מה ניסיתי לעשות לא מצליח לתקן את יוטיוב , ברגע שאני מפעיל סרטון ביוטיוב ובא להזיז עם העכבר את הקו של הנגינה הוא מקפיץ לי אותו לסוף בלי קשר למקום הלחיצה בעכבר על הפס של הנגינה ביוטיוב , למה זה קורה? דר"כ youtube.com/html5 אני רואה vb8 ו-VB9 באיקס , עכשיו ניסיתי about:flags ולא מופיע לי vb9 כדי שאני יסמן לפי מדריכים ברשת , אין לי מושג מה לעשות . אשמח לעזרה, תודה .
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן (כנראה), שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה אתרים מאוד מהר וכעבור כמה דקות אני יכול ללחוץ אל אותו כפתר שלפניכן הוביל אותי לאתו מקום מהר ועכשיו הוא עושה זאת מאוד איטי לא וזה קורה בכל האתרים ויש לי אינטרנט מהיר. ???
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן של הויסטה כל כמה זמן הוא פשוט נתקע טוען משהו ונסגר... התקנתי מקסטון גם עדיין יש את הבעיה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר כלשהו ובדרך כלל יש security image כדי להכנס בנוסף לשם המשתמש והסיסמא. משום מה הוא לא מציג לי את security image ולכן אינני יכול להכנס . האזהרה פה למטה בתודה מראש אורן. Not logged in! Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה בדפדפן פיירפוקס כאשר אני מוצא קישורית של MIRC ולוחץ עליה אמור להפתח באופן אוטומטי תוכנת המירק MIRC אבל זה לא קורה.... זה עבד בעבר, הופיע מתישהו איזה חלון ולא שמתי לב למה שכתוב ואישרתי משהו... ומאז אין לי את האפשרות של קישור אוטומטי אני חושב שקוראים לזה Extention External Program האם משהו יודע איך להפעיל את האפשרות הזאת בחזרה??
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני משתמש באקפלורר גרסא 6.0.2900 גרסא אחרונה, ובמוזילה. אבל בזמן האחרון ישנם דפים שהדפדפן שלי לא מצליח להכנס אליהם! מה שמוזר שדרך האוניברסיטה אני נכנס בקלות. למשל סתם לינק מגוגל אומר לי PAGE CAN NOT BE DISPLAYED, וממחשב אחר הוא עולה בטיל. בימים האחרונים העסק נעשה אפילו יותר גרוע, פתאום הוא לא מראה לי תמונות מוואלה, דף הבית שלי!! כלומר הוא מעלה את האתר, עם Xים במקום התמונות של הכתבות. מה קורה פה???
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אוקי אז ככה מחקתי דריבר של חיבור USB בשביל להתקינו מחדש, ועכשיו פתאום חסר דריבר ל SM BUS CONTROLLER - שאין לי מושג איזה דריבר זה ולמה זה.. הקיצר אין לי דרייברים בשבילו, ניסיתי לעשות חיפוש אולי בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם אין שם דריבר לזה....... אני מחפש קישור להורדת הדריבר בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP PSC 1410 וWINDOWS 7 7600 X64 שאני מנסה לעדכן את הדריבר אני מקבל שגיאה "WINDOWS איתר תוכנת מנהל התקן אך נתקל בשגיאה בעת נסיון להתקין אותה" הורדתי דריברים מהאתר של HP ל VISTA X64 ויש אותה בעיה וניסיתי בעדכונים של WINDOWS יש לי גם דריבר שעבד לפני שפירמטי את המחשב היה לי 7260 :s05:
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ALE 150 לא יכול לתפעל במערכת החדשה של מיקרוסופט , יש פיתרון או אפילו אלטרנטיבה אחרת (הכוונה לא מודם USB משהו אחר שיעבוד ... כאלה שהצליחו להפעיל את האינטרנט בויסטה שיגידו מה יש להם ..)
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של החברה ושאני רוצה להיכנס אליו מופיעה לי הבעיה הבאה: משהו מכיר את הבעיה? איך פותרים מה עושים? תודה לכולם! נ.ב אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לתוכנה לשיקול המנהלים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
לא יודע איך בדיוק נוצרה הבעיה הזו אבל אני כבר נתקלתי בה בהרבה מחשבים ותמיד פתרתי את הבעיה על ידי פירמוט מלא של המערכה. נפעם אני לא יכול לפרמטו ואני חייב לתקן את זה , אני אצרף תמונה של מנהל ההתקנים שם תראו בדיוק על מה אני מדבר . כרטיס רשת USB חיצוני עובד רגיל רק החלקים הפנימיים אי אפשר למחוק את הדרייברים או לעדכן אותם או משהו כזה , אני מחובר בחיבור אלחוטי רגיל לחלוטין או כבל רשת רגיל לחולטין Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתרד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=31146 יש לינק לאתר, סבבה, אנימצית פלאש+גאווה סקיפט נחמה (כנסו סתכלו מזה עושה), אבל.................. האנשים הקטנים חר**ת בני אגסים הרסו לי את האינטרנט אקספולרר! כל חלון חדש שאני פותח הוא לא מתחיל מלמעלה אלה יותר למטה, אני לא מצליח לתקן! HELP!
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה ובהיותי איש רשתות ולא כ"כ מתמחה בסביבת ווינדווס רציתי לבקש את עזרתכם. המפרט: INTEL PENTIUM DUAL CORE E5300 LOW END LENOVO G31 MOBO 2GB RAM SAPPHIRE HD4850 @ CATALYST WINDOWS 7 PROFESSIONAL בעקרון הבעיה היא כזאת: הכרטיס מסך מוציא תמונה משתי יציאות ה DVI שברשותו אך אחת מהיציאות (ה DEFAULT) התקלקלה ומוציאה תמונה עם פיקסלים ירוקים מרצדים. הבעיה הזאת נפתרה כאשר פשוט התחברתי ליציאה השנייה של ה כ.מ. , הבעיה הנוכחית היא שהווינדווס לא מוציא תמונה ביציאה השנייה ולפי ההגדרות (כמו שפטרתי בפעם האחרונה לפי ההגדרות בוונדווס ביקשתי מהמערכת להוציא לי את הדסקטופ מהיציאה השנייה ב SCREEN RESOLUTION). הבעיה היא ש המערכת מוציאה תמונה אך ורק ביציאה הראשונה כאשר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך שלי פתאום לא נכבה יותר אחרי זז מסוים שאין שימוש במחשב.. בהגדרות צריכת חשמל עדיין מופיע מה שתמיד מופיע שיכבה אחרי 15 דקות של אי שימוש וגם ניסיון לשנות את זה או לבטל ולהחזיר לא ממש עזרו.. המסך לא בשימוש במשך שעות והמסך נשאר דולק.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?? פעם ראשונה בחיים שלי שאני נתקל בכזה דבר..
-
- 10 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המדפסת נמצאת המחשב אחר (רשת אלחוטית) ועל המחשב הזה מותקנת XP , הגדרתי את הרשת הכל טוב ויפה אבל רק יש בעיה עם המדפסת להלן תמונה של הEror שקופצת לי : יש למישהו מושג מה הבעיה ??? זה דיי דחוף ! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-