Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לפני שבועיים התקנתי Windows XP במחשב שלי על כונן c. ההתקנה היתה מלאה בתקלות אך בכל זאת קיבלתי "משהו": Windows XP עתיר בבעיות שונות ומשונות. כמובן שלא ויתרתי וניסיתי להתקין שוב את Windows, אך מאז אותה התקנה כושלת איני מצליח לפרמט את אותו כונן עליו התקנתי את ה-Windows. ניסיתי לפרמט את הכונן - גם דרך שורת הפקודה - ללא הצלחה. עזרו לי! תודה, דודי
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בזמן האחרון כאשר אני נכנס לאתר של סלקום ואז לאזור בו אפשר לשמוע רינגטונים אני נתקל בבעיה מעצבנת! כאשר אני לוחץ על הכפתור הקטן שכביכול אמור להשמיע לי את הצלצול האינטרנט נתקע ועליי לצאת מהאקספלורר ולהיכנס שוב ולכן אנלא יכול לשמוע רינגטונים באתר ומידי פעם בא לי להוריד אחד או שניים. ממה נוצרת הבעיה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כבר שיגע אותי הביל גייטס הזה! 5 פעמים עשיתי פורמט והתקנתי מחדש ווינדוס ב 4 ימים האחרונים (!) בגלל הבעיה הזאת: כל פעם שאני נכנס לאתר Windos Update ומבקש שיסרוק לעדכונים הוא מתחיל ב 0% ואז מייד קופץ ל 100% ומציג את הדף הזה:
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אי אפשר להגדיר את זה כתקלה אבל זה בעיה מציקה! בעליית המחשב נעשה לי CHECK DISC של כונן D , ניתן לבטל את זה בלחיצה על מקש כלשהו אבל אני מעוניין שזה לא יופיע כלל בעליית המחשב, אז אם מישהו יכול לעזור לי באפשרות כלשהי לביטול הפעלה אוטומטית של זה אני ישמח!
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הלו, אני מנסה להעלות דיסק של win7 אני רואה שאפילו אין ניסיון קריאה של הדיסק שבכונן dvd בביוס מוגדר cd כבוט ראשון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מנסה להתקין מחדש את הווינדווס ומופיע לי השגיאה הבאה אחרי ה Press any button to boot from cd\dvd : Windows failed to start.A recent hardware of software change might be the cause. To Fix the problem: 1.Insert you Windows installation disc and reatart you computer 2.Choose you language settings ,and then click "next". 3.Click "Repair your Computer" If you do not have this disc,contact you system administrator or computer manufacturer for assistance File: \Boot\BCD Status: 0xc000000f Info: An error occurred while attempting to red the boot configuration data מה עושים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי בקושי זז בבוט הוא מנסה לעשות צ'ק דיסק ונתקע בוינדוס אני מנסה לעשות לא הולך היום לי כל מיני שגיאות אחרות תיקנתי אותם עם תוכנות ניקוי, המחשב מרגיש יותר טוב אבל אני לא יכול לאחות את הדיסק או לעשות צ'ק דיסק בבקשה עזרו , תודה אלי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש התקנתי ויסטה, והחלטתי להסיר אותה. כששתי הווינדוסים היו מותקנים הייתה לי אפשרות בחירה כשהמחשב עולה. [בין הXP לVISTA]. אחרי שמחקתי את הויסטה משום מה הבחירה נשארה. עשיתי מאפיינים על המחשב שלי- >מתקדם->הפעלה ושחזור-> הגדרות ומחקתי משם את 2 הV שאומרים: "זמן להצגת רשימת מערכת ההפעלה" "זמן להצגת אפשרויות השחזור בעת הצורך" ועדיין יש את התפריט בחירה הזה. מישהו נתקל? יש לו פתרון? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע ווינדוס XP ואני מאוד מרוצה ממנה למרות שהמחשב ישן אני הולך לקנות מחשב גיימינג בינוני עד כבד ורציתי לשאול עם הXP יעבוד במחשב כזה. במידה ולא איזה אפשרויות טובות יש כתחליף לXP
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הצפנתי תיקיות בעזרת הצפנת הקבצים של ווינדוס וכאשר העברתי אותם להארד דיסק חיצוני ופירמטתי את ווינדוס אני לא יכול לצפות בקבצים. ניסיתי לקחת בעלות על התיקיות כאשר אני חבר בקבוצת האדמיניסטרטור אבל ללא הצלחהץ אני עדיין לא מצליח לפתוח את הקבצים. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס עשיתי לו אקטיבציה ולאחר מכן עשיתי לו CLONE ששמתי אותו על מחשב אחר הוא רשם לי שיש צורך לבצע אקטיבציה (גם לאופיס היתי צריך לעשות שוב אקטיבציה ) למה זה קורה, ואיך אני עושה שזה לא יבקש אקטיבציה אחרי העלאה מCLONE קרה לי גם בCLONE של וינדוס 7 וגם של XP
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה באתרים מבוססי ג'אווה חלק מהפקודות לא עובדות.. למשל אם יש תמונה באתר ואם אני לוחץ עליה היא אמורה לפתוח חלון חדש עם התמונה זה לא קורה.. אני צריך לעשות REFRESH לעמוד ורק אז ללחוץ ואז זה עובד.... מאוד מוזר... הבעיה התחילה ככה סתם לא זוכר משהו ספציפי שהתקנתי... אני גם לא יכול להכנס לאתרים שהם ftp:// משום מה הוא ישר כותב PAGE IS UNACCESIBLE וזה לכל האתרים האלה.. שוב מאוד מוזר. הבעיה עם הג'אווה גם מתבטאת בזה שאם באתר מסויים כשאתה נכנס צריך להפתח עוד חלון או משהו כזה זה לא קורה.. (כהפקודה היא בג'אווה). בקיצור יש לי XP עם SP1 והתקנתי את כל הUPDATES מהאינטרנט... הצילו!
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם ניקיתי היום את המקלדת וכשסימתי שמתי לב שכול הטפריטים\הודעות במסן\הכפתורים למעלה וכול השאר השתנה לגודל קטן ומעיק (ממתי יש לזה קיצורי מקלדת?) יש איזה אפשרות להחזיר את זה לdefult? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום שיחקתי לעצמי היום באתר של גוגל ואז בעדפות חיפשתי אנגלית ולא מצאתי =\ וראיתי "שפת פורצים" אז שינתי לזה ואין לי מושג איך להחזיר לעברית בגלל שאני לא מבין מה כתוב שם http://img505.imageshack.us/img505/8302/google6md.jpg
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP. משהו מוזר קרה לי. אני לוחץ על מחשב שלי. ורואה אות כונן C. נכנס לתוך כונן C ומסמן את הקבצים כולם ולראות מה הגודל ספריות וקבצים הכל. וקיבלתי תוצאה גודל 4GB תיקיות וקבצים. ןאח"כ חוזר לאות כונן C לוחץ קליק ימיני בעכבר על אות כונן C פותח תפריט לוחץ מאפיינים, ורואה שם כתוב שטח בשימוש 7GB מקום פנויי 1GB. אני לא אני לא מבין משהו לא בסדר בגודל. אני נסיתי להיכנס למחשב שלי --- לוחץ בתפריט "כלים" ---> אפשרויות תיקייה ---> ומסמן V הצג את כל הקבצים ותיקיות מוסתרים. ובדקתי שעדיין זה אותו דבר גודל. מה יכולה להיות בעיה? מישהו מכיר את תופעה כזאת? בתודה מראש מיקי
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך ניתן לשנות את גופן העיברית שWIN XP משתמש בו ניסיתי להתקין את העיברית מחדש אבל או לא מאפשר לי להסיר את ההתקנה האם יש דרך להחליט ל WIN XP איזה גופן להשתמש או לפחות להחזיר אותו למצב הקודם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה אני לא מצליח לבצע גיבוי בגלל איזה שהוא וירוס (כנראה) אני משתמש במייקרוסופט סקיוריטי אסנטיאל שאני מנסה לעשות גיבוי אני מקבל ארור 0x81000037 ובאנטי וירוס קופצת לי הודעה שיש וירוס וזה הקישור http://www.microsoft.com/security/portal/Threat/Encyclopedia/Entry.aspx?name=Exploit%3aJava%2fBlacole.EL&threatid=2147654826 משהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. תמיד כשאני מגבה את הרגיסטרי שלי ואז לוחץ על קובץ ה reg כאשר אני רוצה לשחזר, אז יש לי הודעת שגיאה שאומרת - "לא כל הקבצים נרשמו בגיבוי". והוא לא נותן לי לשחזר. אני מגבה את הרגסטרי דרך השיטה הרגילה. נכנס בrun ל regedit ושם אני מסמן את המחשב שלי ולוחץ למעלה על export ושומר את הקובץ רגיל ב reg. אבל תמיד ההודעה הזאת מופיעה. גם במחשבים אחרים שניסיתי זה קורה. עשיתי טוב את הגיבוי? איך מגבים?. תודה
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להיכנס לקובץ מסויים שום דבר לא קורה. כשהסתכלתי על ההרשאות של הקובץ ראיתי 4 קבוצות שלכולן יש את אותן 2 ההרשאות (קריאה והפעלה, קריאה), פרט לקבוצה TrustedInstaller שלה יש את כל ההרשאות. בנוסף, כשאני מנסה לערוך את ההרשאות ולהוסיף לקבוצה שבה אני נמצא Users, אין אפשרות לעשות זאת. חשוב לציין שאת מע' ההפעלה לא אני התקנתי. תמונה מצורפת למטה. תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת אייסר ועליו מותקנת מערכת הפעלה XP ברגע שאני מנסה לגשת לאחד הכוננים במחשב מופיעה לי השגיאה הבאה על מנת לכנס לכונן אני חייב ללחוץ על קליק ימני ואז סייר ומשם אני יכול לכנס לכונן עצמו ולקבצים שיש בו , בנוסף זאת בעיה שקיימת בכל כונן USB חיצוני שאני מחבר למחשב אודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לאחרונה עולה לי הודעה כזו שאני מנסה לפתוח קבצים בווינדוס 10, לא ברור לי למה מאחר ואני האדמין במחשב האם זה ווירוס או משהו? בכונן שעליו הווינדוס יש 10GB פנויים ב SSD האם זאת יכולה להיות בעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש בעיה כשהיא משתמשת בIE, כאשר היא מגלגלת את הגלגלת( ) למטה התוצאה היא כזאת : נסיתי למחוק את כל העוגיות וההיסטוריה ולאתחל את האפשרויות אבל זה לא עזר. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של טושיבה שעליו התקנתי לפני זמן מה חלונות 7 אבל היו לי כל הזמן מסכים כחולים ולכן עשיתי לו פירמוט כללי והתקנתי עליו את המערכת הפעלה המקורית שעימה הוא הגיע ויסטה 32ביט. ולעומת זאת עדיין המחשב שלי נתקע והיו אפילו פעם מסכים כחולים (2) אבל לרוב הוא נתקע ואני יכול לכבות אותו רק דרך כפתור ההפעלה.\ בדקתי למחשב את הזיכרון והוא תקין ובנוסף לכךבדקתי לו את ההארד דיסק ונמצאו כמה שגיאות שתוקנו... מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בקבלת קבצים(Attachments ) באמצעות הדאר של Walla ,מתקבלת הודעת שגיאה על קובץ דפוק כאשר מנסים לפתוח את ה Attachments גם אם מנסים לשמור את הקובץ קודם כל לדיסק לא ניתן לפתוח אותו.הבעיה הינה רק ב Walla וכאשר מנסים לפתוח אימלים עם Attachments דרך תוכנת ווב אחרת ( yahoo, hotmail ), אין בעיה.הבעיה ב Walla קיימת רק במחשב ספציפי וכאשר מנסים לגשת לתיבת הדאר של Walla ממחשב אחר ולפתוח את ה Attachments אין בעיה. אודה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-