Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שני מערכות הפעלה במחשב ניסיתי לשדרג את ה XP למערכת יותר חדשה של XP הבעיה שההתקנה לא הצליחה ומעבר לכך אני לא רואה את ה WINDOWS 7 כשאני מדליק את המחשב אני רואה כל הזמן הודעה שההתקנה של XP מתחילה מחדש ,ואין לי אפשרות לבחור כמו פעם ב WINDOWS 7 כל מערכת הפעלה נמצאת בכונן אחר ! אשמח לעזרה זה דחוף לי!
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. גיביתי מחשב, פירמטתי אותו והתקנתי Win XP שוב, וכשאני בא להחזיר את הקבצים שגיביתי, יש קבצים שכתובים בצבע ירוק (קבצים מוצפנים), ואני לא יכול להעתיק אותם. וכשאני עושה על קובץ מאפיינים - מתקדם - ומנסה לבטל את ההצפנה, הוא אומר לי שאי אפשר לעשות זאת ורק מנהל בעל המחשב הקודם יכול לפתוח. מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל latitude d430 עם כרטיס רשת broadcom gigabit netxtreme והיה לי ויסטה לפני כן.. והכל עבד קשורה.. עכשיו פירמטטי את הויסטה , ואין לי את הדרייבר של הכרטיס הזה כנראה ושמתי xp , ואין לי אינטרנט ניסיתי לחפש בכל האתרים גם כולל האתר של דל את הדרייבר הנ"ל ולא מצאתי אם משהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הבא אני ישמח מאוד מה שלא מזוהה אצלי במחשב במנהל התקנים זה "בקר רשת" משהו יודע פתרון לבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתי לפרמט את המחשב ופתאום אני לא מצליח!!!!!!!!!!!! הכנסתי ת'דיסק של הוינדוס ומתי שהוא כותב לי PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD לא משנה איזה כפתור אני אלחץ הוא ממשיך לעשות לי את הטעינה של הוינדוס! אז חשבתי אולי יש לי משו בביאוס וגם לשם הוא לא ניכנס אני לחצתי גם DELETE וגם F2 וכלום פשוט כלום לא יוצא... וגם כן שמתי לב שמתי שהיה הכל בסדר אם המחשב מתי שהוא התחיל לעלות היה לי מסך שחור אחד ששם כתוב כל המפרט שלו כמו שם של כ.מסך כמה RAM וכו' ומתי שהמסך הראשון התחלף למסך השחור השני שבו היה כתוב ת'משפטים של PRESS DEL TO OPEN BIOS וכדומה היה כמו צליל כזה ואחרי כמה שניות בערך 2-3 המסך השחור השני התחלף ואחריו עוד פעם היה תצליל ואז אני כבר יכול לראות את הטעינה עצמה.. ועכשיואחרי המסך השחור…
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הוינדוס עולה, ואז כאילו אני לא יכול להיכנס לשום תוכנה הוא כאילו נתקע כזה, לאיזה 2 דקות ככה אולי יותר ואז רק הוא בסדר. איך אני עושה שהוא כבר על ההתחלה יטען הכל מהר ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה: windows 7 שלום לכולם האם אפשרי להתקין את מערכת ההפעלה wundows 7 בלי לפרמט את המחשב?, ובלי לעשות מחיצות??? זה חשוב לי מאוד לפני שאני יתקין את זה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המחשב שלי נהיה איטי בפתיחת הרבה חלונות בזמן האחרון .. לפעמים הוא עושה freeze לכמה שניות .. זה לא היה ככה. אני משחק במשחק רשת ושאני פותח בו כמה חלונות זה גם ככה נתקע ואיטי. המפרט - מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W מה אפשר לעשות ? בדקתי וירוסים הכל ... עשיתי Boot scan עם avast הכי מעודכן ולא מצא כלום . יש לי sp3 עם כל העדכונים .. עדכונים לכל הדרייברים הכי מעודכנים . לשנות את הvirtutal memory יעזור ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להריץ אותו אז עולה חלון: "explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר". מקווה שפרסמתי בפורום הנכון אם לא מנהלים להעביר. מקווה לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול, איך אני יודע איזו גרסה של win xp תהיה לי הכי טובה ואני אשמח לפירוט קטן על ההבדלים בין הגרסאות למשל: pro edition home edition גרסאת sata גרסאת 32bit גרסאת 64bit וכדומה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. בעת הפעלת תוכנה אנטי וירוס או רוגלות ונכנסת לפעילות בתיקיה \C:\Documents and Settings וסורקת את התיקיה למשל: . Local Settings\Temporary Files\Content\ זמן ממושך כשעתיים ועד שעתיים וחצי או יותר פתחתי את התיקיה Contacts בגודל 734KB ולא ראיתי מכיל שום דבר בתיקיה, לכן: א. מה מכילה התיקיה ב. והאם אפשר למחוק את התיקיה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי ויסטה.. לא מקורי אם זה משנה קיצר אני רוצה לעבור ל-XP עכשיו יש לי רק כונן C.. לא יודע אם גם זה משנה אבל סתם שתידעו.. אני יכול להתקין את הווינדוס XP בלי לפרמט?? ויעני למחוק את הויסטה חשבתי למחוק את הויסטה איך שהוא לעשות לה כזה כמו לתוכנה חח Uninstall ואז אני יעשה ריסט למחשב ואז הוא ייבקש ממני דיסק לווינדוס ואז אני יכניס את ה-XP.. השאלה אם אפשר לעשות את זה איך שהוא??
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
(עדכון אחרון 22/10/2009 ) שלום לכל גולשי פורום Windows, הסטיקי הקודם עלה על גדותיו וכבר לא ראו יער מרוב דובים לכן האשכול הזה ירכז את כל הנושאים החשובים עם קישורים והסברים וכל הדיונים שיפתחו מעתה על מערכת ההפעלה הנ"ל יהיו עצמאיים כדי ליצור סדר בשביל הקוראים והמשתתפים בדיון. בעיות שקשורות למערכת ההפעלה ידונו בדיונים נפרדים וקישורים לבעיות יוספו לנושא הדביק הזה כדי לעזור בלכוון אנשים דומה לFAQ. שאלות נפוצות ותשובות עליהן: מתי יוצאת המערכת סופית? המערכת יצאה להפצה המונית ב22 לאוקטובר 2009. האם כדאי להתקין כבר היום את המערכת כמערכת הפעלה ראשית במחשב? הגרסה הסופית של חלונות 7 כבר שוחררה ליצרנים וזה אומר שכל מי שזכאי לי יכול להתקין אותה. אולם לא בהכרח יהיו דרייברים זמינ…
-
- 1 תגובה
- 19.3k צפיות
-
-
יצא לי ב UPDATE את ה SP2 אני עם מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE עם עברית
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
חלון הרשת האלחוטית לא מופיע לי גם אם אני רוצה לעשות ב notification network V זה לא נותן לי הוא צבוע באפור. משהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מפרט של מחשב שאני רוצה לקנות לאחותי, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליו ויסטה (ושיעבוד בצורה נורמלית) או פשוט להסתפק בXP, תודה לעוזרים: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET, יחידות 1 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 , יחידות 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS, יחידות 1 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ThermalTake WING RS 101, יחידות 1 FSP 500W 60APN, יחידות 1Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרצתי חיפוש בפורום בנוגע לבעיה שאני נמצא בה, לא ממש מצאתי משהו מועיל.\\ לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב עם וינדוס XP באנגלית. התקנתי כמו שצריך את המקלדת בעברית ואני מסוגל לכתוב בעברית בכל מקום. הבעיה היא כמעט בכל התוכנות, המחשב פשוט לא יכול להעלות תוכנות מתיקיה שהשם שלה כתוב בעברית. זאת בעיה ואני צריך להעתיק כל התקנה לדסקטופ ומשם להריץ אותה. אם צריך פרטים על תהליך ההתקנה, אשמח להביא. תודה רבה לכם ניב
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
התקנתי את הVista על מחשב שעל אחד הHD-ים היתה התקנה מאד ישנה של XP. למרות שאת הVista התקנתי על כונן אחר (שהיה מוגדר כMaster, לצורך העניין) את הBoot ההתקנה שמה בכונן של הXP. הבעיה : ברצוני להסיר את הכונן עם הXP ... פתרון שלא צלח : העברה של קבצי הBoot הרלוונטים לכונן של הVista והרצה של הBoot Fixer (או מה שלא יהיה שמו) מדיסק ההתקנה. אשמח לשמוע עוד רעיונות לפתרון. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מזה כמה ימים שאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה ומשום מה אחרי שעולה מסך ההתקנה הראשון בו עליי לבחור שפה וכו' המחשב ניתקע ולא מגיב בכלל גם המצביע עכבר וגם המקלדת לא מגיבים. בניסיון קודם שלי להתקנת מערכת ויסטה קרה לי את אותו הדבר האם זה בגלל שיש לי מעבד P4 2.8 (זיכרון זה לא יכול להיות כי יש לי 1וחצי גיגה DDR2 1066 וכרטיס מסך ATI Radeon 3650) ואם לא יש איזה קצר או בעיית מתח? כי חוץ מזה המחשב שלי מריץ טוב את המערכת הפעלה XP אפשר לומר שאני גם מעלה משחקים כבדים\תוכנות הכל חלק... למה זה קורה? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי אתחול של המחשב המערכת זיהתה כי ישנם קבצים פגומים והריצה CHKDSK, לאחר כמה דקות ורשימה ארוכה של "בעיות" שהתגלו ונמחקו ורשימה קצרה של קבצים שתוקנו המערכת עלתה. XP לא הצליח להפעיל SECURITY CENTER, NETWORK CONNECTION ועוד. ניסיתי לאתחל את השירותים דרך SERVICES אבל אני מקבל הודעת שגיאה של :CANNOT FIND SPCIFIED MODULE. אנא עזרתכם.... תודה עריכה: בנסיון להפעיל תוכנות מקבל הודעת שגיאה CANNOT FIND DEVMGR.DLL
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
דוד שלי נמצא בחו"ל ואין לו גישה לדיסק של XP. האם יש משהו שיכול לפתור לו ת'בעיה?? הכוונה לשפה עצמה, ז"א שיוכל לכתוב וזה לא לשפה של ה-WINDOWS. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום... זהו אחרי שנה + ומספר אירורים ותקיעות שנמאסו עליי החלטתי לפרמט. 1.קודם כל אני רוצה להתקין WINDOWS XP (ויסטה לא בה בחשבון אצלי בשום מצב!!!) 2.כדאי לי WINDOWS 7 ? או שגם הוא עמוס באגים???? המחשב שלי די מהיר 9800gtx+ ,E6750 , DQ6 680i ,4GIGA 800MHZ השאלה שלי אם אני יראה הבדלים משמעותיים כי חבר שלי התקין XP ב RAID והכל שם באמת מהיר רצח - אני לא יודע אם זה בגלל כל החומרה החדשה שהוא קנה כמו זכרונות 1066 מעבד 8400 או שזה באמת המערכת הפעלה. אגב המחשב שלי מיועד ברובו למשחקים !!!! תודה למייעצים :-) דרך אגב הRIAD אצלי יהיה 2 טרה כי יש לי שני הרדיסקים תואמים 1 טרה כל אחד (אז אני באמת מתלבט כי כונן c שלי יהיה במצב כזה 2 טרה :-0)
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין סקין של וינדוס 7 להחליף את הסקין של אקס פי-במשך ההתקנה הוחלפו קבצים ואחרי ריסטט הוינדוס באמצע עלייה מקבל מסך כחול. האם יש אפשרות לעשות שיחזור?(גם ב-safemode יש את אותה תקלה) או שאפשר לעשות recovery ?(יש לי את הibm-r50e ) רק שאיני יודע לעשות את זה,ניסיתי לחפש בביוס recovery ולא מצאתי--יש עצה בבקשה? האם יש סיכוי שזה בעית חומרה?(לא היה לי שום בעיה לפני ההתקנה הזאת והמחשב עצמו לא היה בשימוש הרבה,האם התוכנה הלא מוצלחת הזו יכלה לגרום לבעית חומרה?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שמתי לב שבויסטה כשאני לא על המחשב אחרי כמה זמן המחשב מתכבה לבד, איך אני מבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-