עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avi-noams,

נתב אלחוטי ו-3 מחשבים (אחד נייד, אחד טראנטה שלא זז לשום מקום ועכשיו גם נסיך חדש ונוצץ) XP HOMEלראשון - XP PRO לשני -ו.... השאלה היא האם יש משמעות להתקנת גרסת PRO לחדש לצורך רשת ביתית או שניתן להסתפק בHOME ED. הזולה יותר? :s05: (חיפשתי תשובה בשאלות של אחרים, אבל זה מצב שנופל בין הכסאות - אמנם שימוש "ביתי" אבל במסגרת רשת....)

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by Digitalx,

א. אם אני אתקין במערכת וינדוס 7 RC קיובייס, סאונדפורג' או תוכנות טורנטים למיניהם עלולה לצוץ בעיה כל שהיא עם דרייברים או בעיה בהתקנת תוכנה כלשהיא? ב. איך אני מסיר את ההודעות אבטחה של ויסטה בפתיחת מגוון תוכנות? (עליית חלון באמצע המסך על רקע שחור עמום -בקרת חשבון משתמש) ג. האם גם בוינדוס 7 עולה החלון בקרת חשבון משתמש שיש בויסטה? תודה רבה והמשך ערב נעים

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  3. המחשב שלי נהיה איטי בפתיחת הרבה חלונות בזמן האחרון .. לפעמים הוא עושה freeze לכמה שניות .. זה לא היה ככה. אני משחק במשחק רשת ושאני פותח בו כמה חלונות זה גם ככה נתקע ואיטי. המפרט - מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W מה אפשר לעשות ? בדקתי וירוסים הכל ... עשיתי Boot scan עם avast הכי מעודכן ולא מצא כלום . יש לי sp3 עם כל העדכונים .. עדכונים לכל הדרייברים הכי מעודכנים . לשנות את הvirtutal memory יעזור ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nbav,

שלום לכולם רציתי לשאול, איך אני יודע איזו גרסה של win xp תהיה לי הכי טובה ואני אשמח לפירוט קטן על ההבדלים בין הגרסאות למשל: pro edition home edition גרסאת sata גרסאת 32bit גרסאת 64bit וכדומה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. טוב אז ככה קניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה אבל יש לי בביתדיסק מקרוי של vista שהוא: hebrew ,microsoft windows vista ultimate for upgrade use only(prouduct key required וזה אומר שהמחשב החדש שאין עליו מערכת הפעלה לא יכול להשתמש בזה אבל הבנתי שיש דרך לעקוף את זה שצריך משהו כמו להשתמש בדיסק פעם אחת בלי cd-key ואז להתקין את זה על זה עם cd key וזה יעבוד רגיל או שבכלל אני צריך להוריד windows xp רגיל פרוץ (עם סי די קי או בלי ) מהרשת ואז להתקין את זה על זה ???? או שבכלל אין מה לעשות עם זה תעזרו לי פה אני פשוט עובד עצות תודה לעוזרים עריכה:חשוב לציין שזו לא גירסא אוהם או ריטייל זה גירסת תלמידים מורים ועל מחשב אחד כבר השתמשו ב-upgrade

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by gollbi,

המדפסת נמצאת המחשב אחר (רשת אלחוטית) ועל המחשב הזה מותקנת XP , הגדרתי את הרשת הכל טוב ויפה אבל רק יש בעיה עם המדפסת להלן תמונה של הEror שקופצת לי : יש למישהו מושג מה הבעיה ??? זה דיי דחוף ! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  7. היי, כשהשתמשי ב 7 BETA הצורב עבד כמצופה מאז העדכון ל 7 RC (עי פירמוט) הצורב מוציא דיסקים שלא ניתנים לקריאה ובנוסף, למשל צרבתי דיסק מוזיקה, ושלושה שירים בו פשוט נצרבו כ"שקט" הצורב הוא HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H30N ATA של LG אני משתמש ב BurnAware בשביל לצרוב. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. שלום לכולם, היום התקנתי ויסטה ובאתי להתקין את חבילת השפה בעברית מה-WINDOWS UPDATE באמצע ההורדה של חבילת השפה, נתקע האקספלורר ונסגרה ההורדה דרך ה-WINDOWS UPDATE, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל את העידכון של החבילה מופיעה לי בסוף הודעת השגיאה מס' 2, בדקתי באתר MICROSOFT מה אפשר לעשות עם שגיאה זו, נתנו איזה קובץ תיקון בשביל זה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את קובץ התיקון אני מקבל את השגיאה הבאה: "The update does not apply to your system" וכל פעם שאני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את אותה שגיאה, חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פיתרון, וכל זה בגלל שאני עושה התקנה של החבילה, הוא לא מוריד מחדש כי הוא רואה שיש לו כבר את הקובץ, אבל הקובץ פגום כי ההורדה שלו נפסקה באמצע אז... התקנה נכשלת ואנ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kakikwaski,

זה התחיל כששחקתי לראשונה Bioshock על המחשב שלי. חשבתי שזה בגלל הFraps, סגרתי את התוכנה וזה אכן פתר את הבעיה לזמן מה. לאחרונה המחשב שלי קורס יותר ויותר גם כשאני לא משחק במחשב שלי (פעמיים בלילה אחד) וזה קורה בעיקר שאני משחק במחשב לדוגמא ב-FarCry 2, Prototype, Left 4 Dead וBioshock. הבעיה היא שהמחשב ללא הודעה מוקדמת קורס, מופיע המסך הכחול, זה סופר למטה עד 100 ומתחיל את המערכת מחדש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Core 2 Due E8500. GTX 260. 4GB RAM. לוח אם של ASUS - P5QC. וספק כח של ENERMAX - PRO 82 יש למישהו פתרון בבקשה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by רומן גרוס,

Superior Windows XP x64 Edition (64 bit) revival 6 2009 מה הפירוש " SUPERIOR " ? REVIVAL 6 ? מה זה ? מערכת הפעלה חדשה של מייקרוסופט ?

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  11. איך אני משתמש באפליקציות של שרת 2008 בלי שאני יעשה LOGIN בשרת עצמו? אני יודע שב 2003 הייתי מתקין את ADMIN PACK 2003 והיה לי גישה להרבה דברים דרכו כמו AD.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד של דל latitude d430 עם כרטיס רשת broadcom gigabit netxtreme והיה לי ויסטה לפני כן.. והכל עבד קשורה.. עכשיו פירמטטי את הויסטה , ואין לי את הדרייבר של הכרטיס הזה כנראה ושמתי xp , ואין לי אינטרנט ניסיתי לחפש בכל האתרים גם כולל האתר של דל את הדרייבר הנ"ל ולא מצאתי אם משהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הבא אני ישמח מאוד מה שלא מזוהה אצלי במחשב במנהל התקנים זה "בקר רשת" משהו יודע פתרון לבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 1337Din,

הזמנתי מחשב חדש בשבוע שעבר עם 3GB בטריפל צ'אנל DDR3, האם כדאי להתקין עליו ויסטה 64 ביט? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by eliil1,

הוינדוס עולה, ואז כאילו אני לא יכול להיכנס לשום תוכנה הוא כאילו נתקע כזה, לאיזה 2 דקות ככה אולי יותר ואז רק הוא בסדר. איך אני עושה שהוא כבר על ההתחלה יטען הכל מהר ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי, קניתי אתמול מחשב חדש, יש לי וינדוס XP מקורי שקניתי עם המחשב הראשון והוא מותקן על דיסק קשיח שהיה בו. אני רוצה כמובן להתקין את הוינדוס בהארדיסק של המחשב החדש, אין לי גם בעיה לעשות פורמט לדיסק הקודם בשביל זה. ברור לי שאתקל בבעיה מבחינת הקי שלו מה עושים במקרה כזה ? תודה !!

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by maor4455,

שלום ניסיתי לאחות את כונן C והתקבלה הודעת שגיאה: http://img374.imageshack.us/gal.php?g=dfre.jpg עשיתי את מה שהתבקש ובתמונה השנייה לחצתי YES ועשיתי ריסט ולא קרה כלום. לקחתי גם את המחשב לטכנאי והוא לא הצליח לפתור תבעיה. וזה ממש חשוב ואני חייב לעשות איחוי לכונן. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dima_s,

ישבתי עכשיו ונזכרתי בדבר די חשוב. אז ב-2007 כשהויסטה רק יצאה וכולם היו יורדים עליה, במיקרוסופט אמרו שמי שיקנה גרסה הכי מלאה ULTIMATE יהנה מתוספות, שדרוגים ותוכן מיוחד שלא יהיה בגרסאות אחרות. עבר שנתיים וחצי, המערכת הפעלה חדשה צריכה לצאת עוד בערך חצי שנה. אז איפה כל התוכן המויחד הזה? מה שני שומרי מסך וDREAMSCENE עלוב? נו טוב גם פוקר וטינקר.... ועל זה הצרכן צריך לשלם את ההפרש שבין הגרסאות?? מה אתם חושבים על העניין הזה?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום אני מסתובב אצל לקוחות עם המחשב הנייד שלי כאשר הטלפון הנייד שלי משמש כמודם לגלישה דרך בלוטוט' אני כל הזמן סוגר את המסך כדי לעבור ממקום למקום ופותח מחדש(לא מכבה את המחשב) איך עושים ובאיזו הגדרה נוגעים כך שיהיה שאני סוגר את המסך הוא ימשיך מאותו מקום ללא לסגור את עצמו וכמובן שלא תסגר הקישוריות לאינטרנט? לדוגמא היתי בתוך אתר מסוים ורק סגרתי את הפומית של המחשב הנייד אני רוצה לפתוח חזרה ושזה ימשיך מאותו מקום עם האינטרנט עדיין מחובר תודה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  19. ניסיתי לפרמט ולהתקין Windows 7 ובשלב לפני האחרון (Completing Installation) ההתקנה נתקעת. המחשב מאתחל ורואים מסך שחור ולמטה רשום מס' הגרסה (Windows 7 Evaluation Version Build X) וזה נשאר ככה ולא קורה כלום אחרי זה. ניסיתי גם את ה-RC וגם את Build 7264 עם אותה תוצאה. אני כרגע עובדת עם ויסטה והמחשב עובד טוב, כך שלא נראה לי סביר שזו בעיית חומרה. אודה לכל רעיון כי אני מתכננת לרכוש את Windows 7 מארגון המורים כשיהיה זמין ואני חוששת שלא אוכל להתקין אותו.

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by ac1240,

יש לי את הRC וכל כמה ימים קורא לי שפתאום תפוס לי למעלה מ 80% זכרון למה זה ככה? זה מסתדר רק אחרי ריסט (נראה לי שזה קשור לDUMP) יש לי 4GB RAM

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  21. טוב בקצרה, אחרי ריסט למחשב שלי עלה הXP 32BIT SP3 הכל טוב ויפה אבל בעיה קשה מאוד שאין לי דרך לפתור אותה - העכבר והמקלדת אינם מגיבים כלל יש אורות בהם אז זה אומר שהם מחוברים, ואפילו כשאני מחבר ומנתק את העכבר ישנו צליל חיבור וניתוק חומרה אבל המצביע פשוט לא מגיב וכך גם שום מקש במקלדת. אודה לכל עזרה מכם כי ההרגשה היא פשוט להיות קטוע ידיים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מנסה את W7RC כבר כשבוע. בהתחלה יצרתי מחיצה בהארד דיסק באמצעות Acronis Disk Director (בנוסף למחיצה שהייתה קיימת ועליה XP Pro כך שיש לי שלוש מחיצות על דיסק פיזיז יחיד), ועליה התקנתי את W7. פחות או יותר אחרי אתחול עלה לו CHKDSK והריץ סריקה, ומאז בכל פעולה בסיסית של פתיחת תוכנות/קבצים, שמירת נתונים וכדומה, היו שלוש אופציות: 1. הכל עובד בסדר 2. לא קורה כלום 3. הייתי מקבל את ההודעה הבאה: The file system structure is corrupt and unusable. Please run the Chkdsk utility on the Volume D: יצאתי מנקודת הנחה שיצירת מחיצה נוספת בין שתיים קיימות גורמת לבעיות, ולכן פירמטתי את שתי המחיצות המשניות (כך שנשארה רק הראשית והמקורית עם Vista x64) חזרה לדיסק אחד גדול ושמח. אח"כ יצרתי מחיצה חד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by felixb,

שלום, כיצד ניתן לחסום אפשרות לעשות REMOTE DESKTOP CONNECTION ממחשב מסויים מתוך הרג'סטרי? (כלומר כך שבעת ניסיון לעשות RDC תתקבל ההודעה: "The client could not establish a connection to the remote computer...) האם ישנה אפשרות לחסום לכתובות מסויימות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני שיניתי קונפיגורציה ואני רוצה לעשות התקנה נקיה של כל המערכת אבל כשאני מכניס את הדיסק של WIN7 הוא טוען את הקבצים וממשיך להפעלה רגילה של WIN7 ונתקע. אם אני מוציא את הדיסק אז הוא עולה ואמר שיש בעיה במערכת הפעלה ומציעה לי להכניס את דיסק של WIN7 לעשות REPAIR ועוד 2. אני מכניס את הסדיסק, טעון קבצים כיאלו של התקנה ואז שוב פעיל את WIN7 :s05: בלי שום תפריטים בלי כלום, הכי טוב זה אחרי שהדיסק בפנים אחרי שהוא כבר מעלה את המערכת הצלחתי להכנס למסך הטעינה (F8) אבל זה עדין לא עוזר לי מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by geniaXP,

בגרסת הpro יש מתמש שנקרא Admin כשאני רוצה ליצור עוד משתמש אבל מוגבל זה דורש ממני ליצור עוד משתמש אדמיניסטרטור. הרי כבר יש אדמיניסטרטור אחד, למה צריך עוד אחד?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים