עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Avi952,

כל פעם שאני מנסה להריץ אותו אז עולה חלון: "explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר". מקווה שפרסמתי בפורום הנכון אם לא מנהלים להעביר. מקווה לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. טוב אז ככה נכנס לי ג'וק לראש בגלל איזשו משחק(כוכב כחול- סימלוטור חיל אויר ישראלי) שהוא לא עובד על XP רגיל אז התחלתי בהתקנה של win98 (כמובן שלאחר התחלת ההתקנה אני יבחר להתקין אותה בנתיב אחר.. כונן אחר עכשיו העלתי עם דיסקט איתחול וביצעתי את הפקודות הבאות: A:\D: D:\CD WIN98 D:\WIN98> MD C:\WIN98 D:\WIN98\LOC> COPY *.* C:\WIN98\LOC נץב: D זה כונן הדיסקים שלי שהוא נמצא הוינדוס 98SE עכשיו לאחר ששלב העקתה הסתיים אני רוצה להגיע למצב של: C:\WIN98\LOC>SETUP.EXE במקום: D:\WIN98\LOC> תודה רבה מארש, למנסים לעזור

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Kizu,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות עותק שדרוג של ווינדוס 8, אך במהלך נתינת פרטים ותשלום לא שואלים מה אני מעדיף 64/32 ולא שואלים שפה.. איך אדע שהווינדוס בעברית? האסיסטנת של מיקרוסופט בעברית האם זה אומר שהווינדוס יהיה כזה גם? וגם שואלים אם אני מוכן לשלם 14.99 על עותק DVD, שולחים את זה אלי הביתה? האם אתם יודעים כמה זמן זה לוקח?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הבנתי שצריך להכניס דרייברים דרך nLite קראתי בסטיקי אבל לא הבנתי איך אני מכניס רק את הדרייבר SATA ומה צריך להוריד ללוח intel d865perl F6 INSTALL 2600.exe או iata_cd.exe ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Shbd,

המחשב עשה קצת בעיות ולכן קצת התעצבנתי על המקלדת החמודה שלי. החלטתי לעשות ריסטרט למחשב וגיליתי שאני לא יכול להכנס למסמכים שלי דרך האיקון של שולחן העבודה. אני לוחץ על OPEN ו"נאדה"... לעומת זאת שאני נכנס דרך ה- C אל documents and setting.. אני מגיע אל המסמכים שלי. הבעיה ממשיכה גם עם משחקים שהשמירות שלהם נמצאות ב"מסמכים שלי", אני נכנס למשחק ולא מצליח לראות את השמירות של המשחק. מה לעזאזל קרה פה? אולי השתמשתי באיזה HOTKEY בלי לשים לב מתוך עצבים? HELPPPP

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה..... אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא יודע איך בדיוק......... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ורק שתדעו.................. עדתי חיפוש בפורום אבל כל מה שהיה זה היה לווינדוס 98 וזה גם לא היה כל כך מובן, אני יודע מה זה ביוס והכל אבל הכל היה מבולגן שמה בחיפוש תודה ענקית לעוזרים.................................

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. התוספת העתידית שאמורה לאפשר להמשיך בעבודה בדיוק מאותה נקודה בכל מחשב שבבעלותכם זמינה למשתמשים שמהווים חלק מתוכנית ה-Insiders של מיקרוסופט לכתבה

8. אני צריך עזרה בניתוח קבצי מינידאמפ המחשב שלי מאז לפני 3 ימים קורס כל כמה זמן אני חושד שזה מאז שהותקן BigTyphoon אצלי, והיום שחזרתי היה לי מסך כחול מוזר, עשיתי ריסט ושהוינדוס עלה שוב מסך כחול. בקשה אני צריך עזרה מה לעשות זה דחוף. :nixweiss: http://rapidshare.de/files/12765163/Minidump.rar.html תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Haflo,

אני לא יודע מה הסיפור, התקנתי אינטרנט בכבלים ועכשיו הצירוף של שיפט+אלט להחלפת שפה לא עובד לי?! רק מחוץ לאינטרנט אקספלורר זה עובד! מישהו?משהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alexrta,

שלום לכולם! אז ככה כרגע יש לי WIN XP PRO ואני ממש מעוניין להחליף אותו מכיוון שיש בו יותר מדי בעיות ורציתי לדעת איזה WIN כדאי לי להתקין WIN שיוציא את המיטב מהמחשב (הגם ככה דפוק שלי ) אז לאיזה WIN כדאי לי לעבור או פשוט להתקין מחדש את ה-XP השימוש במחשב בעיקר לאינטרנט ומשחקים תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב, ברצוני לשנות את שם המחיצה עליה מותקנת מערכת ההפעלה מ- E ל- C. כעת C מייצג אצלי Removable device. האם ישנה דרך פשוטה לעשות זאת ללא פירמוט? לחליפין, כיצד ניתן לשנות Path התקנה של תוכנות המותקנות אוטומטית (קרי במקום C:/program files ל- E:/program files?)?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

אני יודע שזאת לא הבעיה הכי גדולה ב XP אבל זה ממש מעצבן, אני יכול לשים את זה על ALWAYS HIDE אבל זה תמיד חוזר. איך אני יכול להפטר מזה לנצח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by thebenjamin,

אהלן.. פירמטתי את המחשב.. יותר נכון שדרגתי.. מXP ל7.. המחשב מחולק ל3 מחיצות.. רציתי לשמור על מידע חשוב לכן כל מה שרציתי לשמור העברתי ל2 הכוננים שעליהם לא מותקן הווינדוס.. כלומר במהלך ההתקנה מחקתי לגמרי את הכונן שעליו היתה מותקנת המערכת הקודמת והקצתי אותו מחדש.. מ0.. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה משום מה זה מזהה את המערכת הישנה ונותן לי לבחור בין ווינדוס 7 ל Earlier windows edition או משהו כזה... איך אני מוחק את המערכת הישנה לגמרי.. (למרות שאני די בטוח שאין לה זכר).. או יותר נכון איך אני מעלים את הזיהוי שלה כדי שהמערכת החדשה תעלה אוטומטית ישר בלי תינתן לי האפשרות לבחור במשהו לא קיים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eXpire,

שלום לכולם בימים הקרובים אני מתכנן לפרמט את המחשב שלי ולתקין מחדש את windows 7 ultimate עד כו' היה מותקנת אצלי גרסת ה 32 ביט הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי להתקין את גרסת ה 64 להלן מפרט המחשב: לוח אם elitegroups A780GM-A מעבד AMD Phenom II triple core 2600MHz כרטיס מסך ATI Radeon 4830HD ספק כוח 500W זכרון kingston 2x1gb +1x2gb 800MHz דיסק קשיח WD 320GB- SATA 2 יעוד המחשב הוא בעיקר לגיימינג (משחקים חדשים וכבדים ומשחקי אונליין) תודה ליועצים

15. שלום כל פעם שאני מכבה את את המחשב או מאתחל אותו, נוספים לי לרשימת Favorites באינטרנט אקספלורר עשרות לינקים לאתרי פורנוגורפיה האם אתם יודעים איך ניתן לבטל זאת ? מקווה לעזרה, הדבר מטריד ביותר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 על מחשב נייד, אין לי את הדיסק. האם הפעולה sfc /scannow דרך הפקודה cmd מתקנת את קבצי המערכת, או שזה לא מספיק? בנוסף...יש איזה כלי או תוכנה שבאמצעותה אפשר פשוט לתקן קבצי מערכת ואפילו לשחזר קבצי מערכת שנמחקו או שאין אפשרות לתקנם? בנוסף כשאני מחבר usb למדפסת, הusb מדווח שהוא לא מזהה, בבדיקה במנהלי ההתקנים, יש על חיבור הUSB סימן צהוב. תודה רבה דידו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nehmia,

כל תקיה עם תמונות אני רואה אותן ככה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני עובד עם win xp pro רגיל (לא 64) מעודכן לפחות עם sp2 (אחר כך זה היה על עדכונים אוטומטים אז אני לא עוקב) אתמול תוך כדי עבודה המחשב "נתקע קצת" כלומר התחיל להיות איטי ועכבר האופטי נכבה ונעלם ממסך, חברתי אותו ל usb אחר והוא חזר , האיטיות המשיכה אז קיבלתי הודעה על עדכוני windows דרך שורת המשימות ואישרתי לעדכן אותם. במקביל חשדתי שיש איזשהו "מזיק" וביצעתי בדיקה של adware והוא לא העלה דבר פרט ל"עוגיות" הרגילות. בגלל שהיה מאוחר וסיימתי לעבוד אז כיביתי את מחשב. בבוקר כשפתחתי אותו הוינדוס הוא הראה את המסך השחור עם סמל של וינדוס אקס-פי, ואחריו נתן לי במקום רשימת משתמשים - תיבת הודעה עם הכותרת "unable to locate component" לגבי הקבצים הבאים זה אחר זה: winlogon.exe, lsass.exe, servic…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nency,

כאשר אני מניחה את הסמן על קובץ תמונה ואני לוחצת קליק ימני נפתח תפריט שאלתי איך אני מוסיפה פריטים לתפריט הזה ועוד שאלה איך אני מוסיפה את הACDSEE לשם ואיך אי מוסיפה אותו כברירת מחדל לפתיחת התמונות יש לי במחשב שתי גרסאות של ה-ACDSEE ואני מעוניינת בגרסה החדשה שתהיה ברירת מחדל בתחילה אכן החדשה היתה ברירת מחדל אך אני לא יודעת מה עשיתי והגרסה הישנה חזרה להיות ברירת מחדל וכאשר אני רוצה להשתמש בגרסה החדשה אני צריכה לפתוח בנפרד את התוכנה תודה ננסי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ramsses_II,

שלום. הזמנתי אתמול מחשב, ואיתו ויסטה פרימיום. אני עדיין לא בטוח איך לחלק את הכונן שלי. רציתי לדעת, כשאני אתקין ואחלק אותו למחיצות מסויימות ויום אחד אקום ואחליט להגדיל/להקטין/להוסיף/להסיר מחיצות - איך עושים את זה? הבנתי שהוא עושה בעיות עם פרטישן מגיק או דומיו... יש אפשרות דרך הוינדוס עצמו או עם איזו תוכנה שמגיעה על דיסק ההתקנה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכם מערכת הפעלה XP HOME . כנראה כיביתי את המחשב בזמן שתוכנה כלשהי ביצעה עדכון .במחשב שלי את כונן C פותח בלי בעיה. בניסיון הפתיחה של הכוננים F ו - G אני מקבל את הודעת השגיעה NSIS ERROR . עשיתי חיפוש ברשת וביצעתי ללא הצלחה את ההמלצות.הסרתי הרבה תוכהות והפעלתי תוכנות בדיקה שונות. יש שיפור מסויים ... בלחיצה על כונן F למשל לא מתקבלת הודעת שגיעה....סמן המשפך מופיעה למספר שניות ו-...שום דבר. ניתן לשמור דברים על הכוננים וגם להעתיק מהם . DOK מזוהה ונפתח בלי בעיות . ניסיון של RESTOR לא הועילה. יש למישהו המלצות לתיקון ? תודה לעונים אדי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sub@master,

שלום לכולם. התקנתי בביתי את ה win xp pro ומאז יש לי בעיה בכיבוי - אני מקבל הודעה של "כעת ניתן לכבות את המחשב" בסיום. לפני כן היה לי win me ולא היתה שום בעיה. האם יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by roma,

שלום רב! יש לי בעיה ממש מציקה! כל פעם שאני לוחץ על ALT+CTRL+DEL כדי להכנס לTASK MANAGER אז הוא נדלק ואחרי שניה או שתיים מתכבה, לא משנה מה אני אעשה. הסימן של הTM עדיין נשאר בשורת המשימות(איפה שהשעון), אבל כשאני מעביר את העכבר עליו הוא נעלם. תודה מראש! מקווה שהבעיה תיפתר איכשהו... :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כיום כשהמחשב עולה אז הוא מגיע למסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני צריך לעבוד. במסך ההוא יש לי רק אפשרות בחירה אחת של המשתמש שלי (באמת יש רק משתמש אחד.. לא איזו בעיה). איך אפשר לסדר שהמחשב יעלה ישר לווינדווס בלי שאצטרך לבחור את המשתמש? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ווינדוס xp היה יוצר קובץ אינדקס פשוט בכל ספריית תמונות, שבו הוא היה שומר את הthumbnails. משום מה במיקרוסופט החליטו לבטל את זה בעידן ווינדוס 7. במקום זה ווינדוס 7 יוצר "מאגר מרוכז" שלthumbnails באיזושהי ספריית מערכת בדיסק הראשי. אני רוצה לגרום(בהנחה שזה אפשרי, ואני הבנתי שכן) לווינדוס 7 להשתמש בשיטת הthumbnails.db הישנה. הסיבה היא, שיש לי כמות עצומה של גלריות למיניהן על דיסק חיצוני, אבל ווינדוס שומר את כל הקאש העצום של זה על דיסק הSSD שלי, וכידוע יש להימנע מכתיבות מיותרת לדיסקים מסוג זה כדי להעריך את חייהם. בויקיפדיה רשום(לינק מצורף) שווינדוס 7 עובר לשיטה הישנה כאשר התמונות נמצאות על shared drive עם רשות כתיבה. ניסיתי את בווריאציות שונות וזה פשוט לא עבד, לא נוצר שום קובץ D…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים