Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, במידה ולא אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. קיבלתי אוסף קליפ-ארט במתנה מחו"ל רק שאלו דיסקים המיועדים למק, האם ישנה דרך לצפות / להשתמש בקבצים? י ש לי XP והוא לא מזהה את הדיסק, אלא נותן הודעה שכנראה הדיסק לא בפורמט הנכון. האם ישנה איזו תוכנה או משהו שדרכו אפשר לצפות ולהשתמש בקבצים? האוסף הוא : ART EXPLOSION 750000 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.windowscentral.com/microsoft-confirms-two-major-updates-planned-windows-10-2017
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי ווינדוס XP על נטבוק ששודרג לSSD. ההתקנה לא יכלה לרוץ מבלי שהגדרתי בביוס את הSSD כIDE. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייברים המתאימים - ועדיין, כשאני מגדיר בביוס AHCI, אני מקבל מסך כחול וריסטרט בעת ההפעלה, ואין מנוס מלהחזיר לIDE, כדי שניתן יהיה להשתמש במחשב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן היה לי ווינדוז 7 , ביצעתי שדרוג לווינדוז 8 פרו - לאחר מכן ביצעתי עדכונים וניסיתי להתקין את ה8.1 (חייב עדכון כדי שיהיה לך את האופציה) לאחר שביצעתי את העדכונים והפעלה מחדש ניסיתי לשדרג . הכל טוב ויפה מוריד את הקובץ ומבצע שדרוג , אבל בום פתאום עושה בעיה ונותן את השגיאה שכתבתי בכותרת עם תוספת של I/O UNEXPECTED ERROR בדרך כלל זה מרמז על דיסק קשיח לא תקין או דיסק חיצוני שמחובר להתקן . שחזרתי אחורה - ממליץ להצטייד בדיסק של ווינדוז 8 לפני ההרפתקאה כי אולי תצטרכו לשחזורים - ובדקתי את המערכת שלי , הדיסקים היו תקינים שום התקן לא היה מחובר , וביצעתי sfc /scannow וcheckdisk /f /r שזה בדיקה מעמיקה ותיקון - לא נמצאו תקלות . בוצעו גם בדיקות עם תוכנות חיצוניות לא היה לי שום סקטור פג…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! שבוע שעבר פירמטתי את המחשב, ולפני כן הייתי רגיל שכל פעם שאני מחבר את המצלמה המחשב מזהה אותה לבד וב"מחשב שלי" מופיע לי כונן של המצלמה. היום חיברתי אותה והמחשב לא זיהה לי אותה ככה, הוא התקין לי כמה קבצים של המצלמה שיש בוינדוס והוא מפעיל לי את המצלמה ע"י "אשף המצלמה". רציתי לדעת איך ואיפה להגדיר שיזהה לי את המצלמה ככונן נשלף כמו שהיה עד כה. תודה מראש. המצלמה היא קנון75, וינדוס אקס פי פרו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום 1 בכל פעם שאני מפעיל את המחשב , המחשב סורק תמונה 2 עד עבדתי עם utorret ולא הייתי בעיה עכשיו כשאני מעלה את utoerrnt אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאה נתתי הרשות לכל המשתמשים אני משתמש יחיד עשיתי כל מה שמציעים ברשת אך לא עזר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום לפני כמה זמן המחשב שלי הפסיק להתחבר לאינטרנט ב wi fi. הוא רשם שהוא מחובר אבל ללא גישה לאינטרנט. לקחתי אותו לטכנאי והוא אמר שהיו חסרים דרייברים, כנראה בגלל איזה עדכון של ה windows. הכל היה טוב ויפה עד שאתמול ה windows התעדכן עוד פעם והבעיה חזרה, המחשב לא מתחבר לאינטרנט. איזה דרייברים צריך להוריד? יש לי dell inspiron 5323
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש ווינדוס אקספי פרופשיונל שאפשר להתקין אותו מבוט הוא יהיה LOCOLAIZED אני יודע שיש חבילת הרחבה ואז הוא נהיה הכל בעברית ואני יודע שיש הום אדישן שמבוט הוא כבר הכל בעברית , אבל אני רוצה פרופשיונל מבוט שהכל בעברית , קיים כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב נייד עם XP חוקי. אין את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה, אבל הסיריאל רשום על מדבקה בחלק התחתון של המחשב. השאלה שלי היא, אם מותר לי להשתמש באותו הסיריאל גם למחשב הנייח, או שהוא יחסם במקרה ואעשה את זה? וזה משנה אם במחשב הנייד שלה התקנתי מחדש את ה-XP כבר פעמיים או שלוש? זה נחשב לשימוש במחשב אחר הכוונה כל פעם מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחלק מתיבות הטקסט אפשר להחליף לעברית אבל בחלקם לא, למשל בחיפוש בגוגל.. איך אפשר להחזיר את זה כך שבזמן שסרגל השפה סגור ניתן יהיה להחליף לעברית..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה של איטיות בעלייה של Win7. אחרי שאני עושה Logon המסך נשאר שחור לכמה דקות עד שה explorer.exe עולה ואני יכול להתחיל להשתמש במחשב. גיליתי שהבעיה נובעת מהכריס רשת. לוקח לו הרבה זמן להעלות אותו או משהו כזה. (לפעמים הוא מעלה את הexplorer.exe ואז אני רואה שהוא תקוע בזיהוי של הרכטיס רשת. באותו זמן אני מנסה להכנס ל ncpa.cpl וזה נתקע...) מחיפוש בגוגל מצאתי את זה: http://superuser.com/questions/484424/delayed-startup-of-network-icon-wi-fi שם הוא ממליץ להעביר Service-ים מסויימים ל Automatic Startup - הבעיה שזה גם לא עזר... כרטיס הרשת שלי - TP-LINK TL-WN821N גירסת דרייבר - 2.0.0.53 מישהו מכיר ? אפשר עזרה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר DOK או הארדיסק חיצוני למחשב, התיקיות שבתוכו מופיעות כקבצי exe (תמונה מצורפת) .. אם אני לוחץ על התיקיות האלה, אז נפתח תהליך בשם הקובץ והוא כל פעם נפתח ונסגר וחוזר ככה בלולאה אינסופית ..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98 עכשיו התקנתי WINDOWS XP PRO UPDATE בD ועכשיו יש לי 2 ווינדוסים אז אם אני רוצה רק אחד אז אני צריך להתקין אותו על C?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעייה, ולמרות שאני מחשיב את עצמי כמבין בנושא נתקעתי ואשמח לעזרה. קודם כל חשוב לי לציין שעשיתי סריקת וירוסים וספייורים, מחקתי את כל הקבצים הזמניים והCOOKIES שהיו לי במחשב, וגם סרקתי את הרגסטרי. אני לא יודע למה אבל שאני נכנס לגוגל לחשבון המייל שלי אם אני מבקש ממנו לזכור אותי לפעם הבאה - משמע לשתול COOKIE במחשב שלי בפעם הבאה שאני נכנס למייל הדפדפן נכנס ללופ בלתי פוסק של כתובות - ולא מצליח להכנס למייל - שאני מוחק את הCOOKIES ולא מסמן V על זכור אותי אני יכול להכנס אבל זה אומר שאני מקיש כל פעם מחדש את שם המשתמש ואת הססמא. והמסנגר! המסנגר למרות שהסרתי אותו והתקנתי מחדש - לא מוכן להתחבר! ניסיתי להתחבר דרך WEB MESSENGER והוא אכן מתחבר. משמע השירות עצמו עובד אבל התוכנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי SSD חדש. אני רוצה לקחת את כל המידע שיש על C (מחיצת מערכת ההפעלה) להעביר לSSD החדש. 1- אפשרי לעשות את זה בווינדוס? אם לא יש תוכנות יעודיות ומוכחות שעושות את זה? 2- העברת מערכת ההפעלה תכלול את כל ההגדרות,הדרייברים וכו, וגם את כל קבצי המדיה והוידאו בשלמותם במידה וקיימים כאלה במחיצה הזאת? 3- נניח והכל עבר טוב וחלק אפשרי לשנות את ה-SSD לכונן C כשהמערכת ההפעלה כבר עליו? 4- את מחיצת ה-C הקודמת לצרף ל-D ללא פגיעה בנתונים שעל D? בודק אם יש אלטרנטיבה להתקנה מחדש של OS ללא כל בלאגן הדרייברים וההגדרות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, תודה. יש לציין שהצורך הוא לוינדוס XP חוקי שכבר עבר אקטיבציה, הצורך הוא שינוי מספר סריאלי ואקטיבציה מחדש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מותקנים על המחשב הבילד האחרון של וינדוס 7 גם בגרסת 32 ביט וגם ב64 ביט.שמתי לב שכאשר סוגרים חלון נגיד אז הארו נתקע לשבריר שנייה בסגירה וגם קצת בפתיחה מישהו שם לב לזה? כמובן שאין קשר לדרייברים וגם לא לעוצמת המערכת (שכמו שאתם רואים בהחלט מספיקה מעל ומעבר).זה לא נורא קריטי אבל בויסטה לא ראיתי דבר כזה.שם הכל נפתח ונסגר יותר חלק. כאילו יש רעידות בFADE של החלון מה שנקרא. אשמח לדעת האם גם אתם שמתם לב לזה והאם יש דרך לתקן את זה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לבצע Dual-boot למערכת שלי חילקתי את הכונן שלי לשניים 250GB כל אחד C ו D מעוניין לעשות התקנה על כונן D שהוא extended של C בעת ההתקנה טוען את כל הדרייברים עד הסוף מגיע ל WINDOS setup..ונתקע שם שאלותי הם : האם בגלל שהמערכת המותקנת היא WIN 7 אני לא מצליח לעשות clean install על כונן D ? או האם בגלל שהיא 64 ביט והמערכת שאני רוצה להתקין היא 32 ביט? או שפשוט אי אפשר להתקין XP ברגע שהמערכת הראשונה היא 7 WIN או VISTA **אני מנסה להתקין על מחשב נייד שהושק עם WIN 7 בבדיקתי באתר היצרן ( ASUS ) יש עדכון ביוס - ביצעתי גם אותו לגרסא האחרונה -כדי להסיר ספק . אני יודע של 7 WIN יש XP MOD אל הוא עובד רק עם גרסת ה ULTIMATE - ובלי שם קשר אני מעדיף לעבוד עם המערכת …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. ביצעתי שידרוג לWIN XP מ WIN98 וWIN XPלא מזהה את המודם ולא מסוגל לבצע התקשרות. כמו"כ שמתי לב ששאר התקני החומרה אינם מזוהים ב-XP, כאשר כל אותם התקנים עדיין מזוהים ופעילים ב-98. (אגב, האם שידרוג ה-XP לא אמור להסיר את 98 באופן אוטומטי?) המחשב הינו פנטיום 1.7 והמודם הוא מודם רגיל. אשמח ליהנות מעזרתכם האדיבה. AYB
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני המשתמש היחיד במחשב ואין לי סיסמה אבל בכל זאת הווינדוס מכריח אותי לעבור דרך המסך login כל פעם שאני פותח את המחשב יש דרך לבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמתי לב לא מזמן שהאייקונים שלי(בקבצי וידאו) מוצגים ככה-> במקום שהם יוצגו ככה-> לאחר חיפוש קצר בגוגל הגעתי לseven forums ושם מצאתי את הפוסט הבא http://www.sevenforums.com/general-discussion/4042-video-icon-doesnt-display-right-explorer.html לפותח הדיון בseven forums היה חסר את הערך של הShellEx אז נכנסתי לעורך הרישום וגיליתי שלי יש בידיוק את אותו הערך ואין לי מושג מה הבעיה יכולה להיות חוץ מיזה ??? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה שיעבדו 24/7 בו זמנית על אותו מחשב, מישהו מכיר משהו שיכול לגרום לזה להיות אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפנטיום 3 שלי השתגע. אני גם לא יכול להיכנס לווינדוס XP שלו. לפני שאני מפרמט אותו את כונן C אני רוצה להעביר כמה סרטוני וידאו ל D אני לא בטוח אם יש שם מספיק מקום. ניסיתי להעביר ולמחוק מ D ע"י כל מיני פקודות שמצאתי באינטרנט - אך לצערי נתקלתי כל פעם בשגיאה שאין מספיק storage לביצוע הפעולה ניסיתי את האפשרות של VISTA live cd boot זה מכניס אותי לאיזה שולחן עבודה שאין לי שם כמעט כלום. גם לא את "המחשב שלי" יש אולי איזה מנהל קבצים נורמלי שדרכו אני יכול להעביר קבצים? מה זאת אומרת השגיאה בכל אופן? ואולי יש דיסק אחר ששווה להשיג ולהכניס לפנטיום 3?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשאני לא רוצה עדכונים WIN10 מעדכן לי כל יום. כשאני כן רוצה שהמערכת תתעדכן כדי שתהיה לי אפשרות לשייך CD KEY לחשבון LIVE שלי עם ה-Anniversary update, אני מוצא שהגרסה אצלי מלפני שנה 1511 (November 24, 2015). איך. איך זה קורה?!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-