Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש, ובעת התקנת הווידנוס הגדרתי מחיצה של 50GB שעליה יותקן הווינדוס. כנראה שלא הגדרתי את כל השטח הנותר כעוד מחיצה ועכשיו אני רואה בווינדוס רק את ה 50GB ולא את כל שאר הכונן (500GB) האם יש דרך להוסיף את שאר הכונן באמצעות משהו בווידנוס/תוכנה אחרת או שאני צריך להתקין הכל מהתחלה? בברכה איתי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ובוקר טוב! יש חייה כזו ואם כן איל עושים? יש לי קבוצה של 5 דסקים ואני רוצה שהכל ישאר כמו שהוא רק עם 4 דסקים :-).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, היה לי קודם הפסקת חשמל של איזה 2 שניות, המחשב נכבה ונדלק ומאז אני מקבל מסך כחול. הווינדוס מתחיל להיטען ואחרי 10 שניות מוצג המסך הבא: ניסיתי להפעיל במצב בטוח וזה גם לא עולה :\ מה אפשר לעשות? * ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים למחשב..השארתי רק מקלדת/עכבר ומסך ועדיין יש את השגיאה תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול פתאום משום מקום כל הפונטים בוינדוס הפכו לבולד כלומר לכהים. בכל התוכנות ובכל בתפריטים של הווינדוס הפונטים הפכן לעבים וכהים. באינטרנט הכותרות הפכו לכהות ואילו הכתב עצמו הפך לנטוי בכל האתרים. איך מסדרים את זה שיחזור למצב הקודם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בנייד שלי מותקנת Windows Vista Home Premium Media center כשאני נכנס לשם יש שם אייקון לשידורים של חברת YES משומה כשאני מפעיל את זה הוא מתחיל לבצע הורדה שאינה מסתיימת ואז מראה לי על שגיאה \ תוכן לא חוקי. כשאני נכנס ללינק שהוצאתי מהDATA שלו הוא נותן לי קובץ להורדה. הורדתי את הקובץ אבל אינני יודע מה לעשות עם זה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לי וינדוס 6 ב 1 ו הוא מזה מעפן אני מעתקין ממנו את XP PRO COR... והוא דפוק... אז אני רוצה וינדוס אחר אז איזה וינדוס XP אתם ממליצים לי ?? ומזה INTERGRATED ?? ומה אתם אומרים על הגרסה הזאת של הוינדוס ?? WINDOWS XP PRO CORPORATE (BOOTABLE) + SP1 INTERGRATED ??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם אני קונה היום וינדוס 7 ואקס' 8 האם השדרוג ל 9בחינם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שירות הסטרימינג הפופולרי ממשיך להשתדרג, אך בינתיים רק עבור בעלי חומרה ספציפית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ווינדוז 8 על כונן SSD ורציתי להתקין תוכנה שלא הצלחתי להתקין על 8. אז התקנתי ווינדוז 7 על כונן אחר שיש בו הרבה מידע שאני צריך ולכן גם לא פירמטתי. בכל מקרה, התוכנה גם לא עבדה על ווינדוז 7.. וניסיתי למחוק את ההתקנה של ווינדוז 7- מחקתי את כל התיקיות החדשות שנוצרו בכונן שהתקתי עליו, ובכל זאת בסטראט אפ, יש לי אופציה לבחור בין 7 ל8.. איך אני פותר את זה? איך אני מוחק כליל את ההתקנה של הOS? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. קיבלתי את המחשב הניד שהזמנתי עם WINDOWS 8 מובנה. אני רוצה להוסיף לו את ה Windows Media Center. הבנתי שאני צריכה להוסיף את זה ב"הוספת תכונות ל WINDOWS 8". הבעיה היא שהוא מבקש ממני להכניס קוד מוצר ואני לא יודעת מה הוא רוצה, מאיפה יש לי? הייתי אמורה לקבל את זה עם המחשב? אם לא, מאיפה אני יכולה להשיג? תודה. http://up380.siz.co.il/up2/kzmmz1tjmlzz.png' alt='kzmmz1tjmlzz.png'>
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב הפך מקרטע ושמתי לב שיש ישום בשם SVCHOST שבאופן קבוע פעיל ברקע וטוחן 50% את המעבד. גם זכרון הוא לוקח כ600MB. אם אני הורג אותו הוא קם לתחייה תוך זמן קצר. איך ניתן לזהות מה עומד מאחורי הישום הזה? הרצתי סריקת וירוסים ולא התגלה כלום.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז כאמור יש לי בעיה. אני מוריד את ההתקנה מתחיל להתקין ו... הופ! זה קופץ לי : http://forums.ort.org.il/files/30/2096057/5841779.jpg ואין לי מושג מה הגורם לכך. תעזרו לי אני מת לשחק ב SIMS2 ולא יכול בגלל זה תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי דיסק של windwos xp pro sp1 אני רוצה להשאר עם הגירסא הזו ללא עדכון לה sp2 הבעיה היא אחרי התקנת הwindwos והעידכונים של ה....sp1 ממש כמה דקות אני מכבה את הפיירואל והמחשב הולך קפוט כיביתי לה 5 דקות לקבל קבצים באיסקיו ואחרי זה המחשב לא הצליח לגלוש באיטרנאט הודיע לי על תוכנת ריגול ולא הספקתי כלום זה כבר פעם 10 ... ממש עיינוי סיני ... פעם 10 שהתקנתי ... windwos עכשיו עוד לפני שנכנסתי לאיטרנאט הדלקתי את הפיירואל אבל אני לא יכל לקבל קבצים מהאיסקיו נמשל או להיכנס לסרברים ב emule בהsp2 הוא שואל אותך פה לא.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בתחילת שבוע הבא מחשב חדש, רציתי לדעת איזה גרסא של מערכת ההפעלה החדשה כדאי לי להתקין, 64/32 ביט ומה ההשלכות של כל בחירה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת cardfile כפי שהיתה בווינדוס 3.1 למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 7
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפתע פאתום הופיע לי היום מסך שלא מרשה לי להעלות את המחשב ובוא אומר שחסר הקובץ NTDLR מקריאה באינטרנט הבנתי שחסר לו כמה 2 קבצים בעיקר : ניסיתי להעלות את הrecovery consoloe אך כאשר הוא רושם לי pleadr press any key to boot.... הוא לא מגיב כשאני לוחץ וממשיך הלאה ורושם לי שחסר הקובץ הנ"ל. ניסיתי להעתיק את הקבצים המדוברים ntdlr ntdeject מדיסק של וינדוס ממחשב אחר והעברתי אותו לדיסק און קיי הגדרתי בביוס שיעלה דרך ZIP\USBZIP אך גם זה לא עזר מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי HP PAVILION tx2510us כשאני מנסה להתקין מחדש על המחשב את ויסטה מDVD בהפעלה מחדש הוא רושם: press any key... ואז הוא כאילו מתחיל להעלות מהDVD ואז רושם שיש בעיה: file Boot\BCD\ בעייה : 0xc000000f לא ברור מה אני יכול לעשות עכשיו. יש הצעות איך מסדרים את זה?? בסופו של דבר אני צריך להתקין מחדש את הויסטה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשנות את שם המחיצה עליה מותקנת מערכת ההפעלה מ- E ל- C. כעת C מייצג אצלי Removable device. האם ישנה דרך פשוטה לעשות זאת ללא פירמוט? לחליפין, כיצד ניתן לשנות Path התקנה של תוכנות המותקנות אוטומטית (קרי במקום C:/program files ל- E:/program files?)?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב היה ב STANDBY (נייד) כשה פתחתי אותו הופיע לי מסך כחול לפי מה שהצלחתי להבין זה קשור להרד דיסק , ניסיתי להריץ את התוכנה של WD לא מצא שום בעיה ניסיתי גם MEMTEST על דרך גם אין בעיות . יש עוד הצעות? Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 24, {1904fb, fffff88006eb6228, fffff88006eb5a90, fffff88001685884} Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+164 ) Followup: MachineOwner --------- 1: kd> !analyze -v ***************************************************************************…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות: שלום, 1.אין לי פלופי אבל המחשב מזהה אחד... במחשב שלי אין פלופי ואני גם לא רוצה אבל הWIN מזהה שכן יש לי, איך זה יכול להיות ואיך אני מעיף את הפלופי הזה? נכנסתי לDEVICE MANAGER ועשיתי שם הסרה על הפלופי... הבעיה שעם הריסטרט הראשון הפלופי חוזר ושוב מופיע ומציק לי. איך אני יכול להעיף אותו תמידית ? רציתי לציין גם שיש לחבר שלי בדיוק אותו מחשב בלי פלופי, ואצלו אין שום בעיה כזאת... בכלל, אף פעם גם המחשב לא זיהה שיש לו פלופי או משהו דומה ככה שלא היה צריך להתעסק עם זה. אז איך אני מעיף את הפלופי הזה תמידית ? 2. פירמוט דיסקים קשיחים מלבד-C והגדרתם... קראתי את כל הדיונים שהיו על זה אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית... איזה ALLOCATION UNIT SIZE אני צריך לה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מליח לאמת את החוקיות הזאת יש למישהו קראק להביא לי ? windows 7 32bit ultime תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם ווינדאוס 7. לאחר חודשיים בערך לוח האם נשרף בגלל בעיית חשמל בשקעים שבקיר הוצאתי את הארד דיסק מהמחשב שנשרף וחיברתי את הארד דיסק למחשב חדש בעל מפרט טכני זהה. הבעיה שעכשיו אני מקבל הודעה שהווינדאוס לא חוקי. כנראה בגלל שהוא מזהה מספר מק שונה. מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל קוראי הפורום. אני מחזיק ברשותי מערכת הפעלה WIN7 RC שכאמור תפסיק לפעול בקרוב. אם ארצה להתקין מערכת חוקית מגרסת HOME PREMIUM האם אצטרך לפרמט את כל מערכת ההפעלה או שאפשר להתקין את ה - Home על הRC(שהיא כאמור גרסת ULTIMATE) בלי לאבד את התוכן בהארדיסק? תודה למשיבים, אלון!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בתוכנה הזאת שמאפשרת לעשות קיצור עם מקש ימני לאופציות מסויימות. http://www.bartdart.com/downloads/clickzap.zip תהיתי איך אפשר לעשות "נעילה" באופן אחר? תודה, עריכה: כבר מצאתי תשובה. זה על ידי לחיצה על win + l. פשוט לא הבנתי למה זה לא מופיע בתפריט של ווינדווס אז לא ציפיתי שיהיה קיצור. תקנו אותי אם אני טועה. אם אני נועל את המחשב ואדם לא יודע את הסיסמא אז חייבים לעשות ריסטרט. ואם יש לי הגנה של קידוד במחשב אז אני מוגן בעיקרון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כרגע יש לי על המחשב ווינדוס XP שעובד סבבה (רק היום התקנתי..) אני רוצה להתקין עליו ווינדוס 7 אבל הבעיה שאני לא מצליח להתקין את הווינדוס 7 רגיל.. כאילו דרך הביוס שעובר ריסטרט למחשב והכל הדיסק עובד מצויין כבר התקנתי איתו פעם.. אבל לא יודע למה זה לא מצליח לי.. רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך להתקין את הווינדוס 7 דרך המחשב כאילו שהמחשב פועל פשוט להכניס את הדיסק ואז ההתקנה פועלת אני פשוט יתקין גם ווינדוס 7 על המחשב ואז יהיה לי את 2 הווינדוסים ופשוט אני אמחוק את ה-XP.. אני לא רוצה XP פשוט רק עם XP אני מצליח לפרמט את המחשב לא יודע למה.. אני רוצה לדעת אם יש דרך לעבור לווינדוס 7 בלי הקטע של הביוס וכ'ו.. פשוט להתקין אותו (כמו תוכנה כזה) ואז אחרי שהוא מותקן למחוק את ה-XP…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-