Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
העים יש sfc בwindows xp כמו בwindows 98 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האייקונים אינם שקופים על הדסקטופ ויוצרים מסגרת סביב הכיתוב [ראו בתמונה]. כיצד ניתן לתקן זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס 8 פרו 64 ביט. עד לפני חצי שעה הכל עבד בסדר גמור, ופתאום האקספלורר של ווינדוס (explorer.exe לא הדפדפן) התחיל לקרוס ולהפתח מחדש כל שנייה. איך אני אמור לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן אחד ההארד-דיסקים שלי התחיל לעשות הרבה בעיות. פעם אחת הCHKDSK רץ לפני הBOOT עשה שם איזה סריקה מחק קובץ כלשהו ומאז הכונן הסתדר. אבל שוב יש לי את אותה בעיה, רק שהפעם WINDOWS לו מריץ את הבדיקה על הכונן בBOOT. אז אני בעצם צריך דרך "לאלץ" (המילה FORCE היא המילה הנכונה) ביצוע של הCHKDSK על הכונן G בBOOT. איך אני עושה את זה? דרך גוגל מצאתי את זה אבל זה לא עבד בכלל משום מה (Vista Ultimate x86 Eng) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. רכשתי עותק חוקי לגמרי של וינדוס XP עם SP2 מובנה... עלה לי בערך איזה 450 שקל... השאלה שלי היא כזו - התקנתי את הוינדוס ואישרתי דרך האינטרנט את העותק שלי וזה אכן אישר שזה חוקי.. אני יכול להתקין את העותק הזה גם על מחשב אחר עם אותו קוד..? הכוונה שלי האם אני יכול להתקין על מחשב שני שיש לי בחדר אחר... (במחשב ההוא יש לי עותק לא חוקי עם SP1...) כי אני לא יודע מה החוקים לגבי זה.. בכל זאת אני קניתי את הוינדוס ואני בסך הכל רוצה להתקין על שני מחשבים ששניהם שלי.. האם ניתן מבלי לרכוש עוד וינדוס ? תודה לעונים ויום טוב שיהיה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סרבר 2003 ואליו מחוברים עוד 20 תחנות ,התחנות בעלות מערכת הפעלה 98, כשהתחנה עולה ועושה logon לרשת אז רץ script של מיפוי מדפסות ומיפוי כוננים, רציתי לדעת מדוע כש-users עושים logon ל-TERMINAL SERVER ה-script רץ שוב והוא רושם הודעת שגיעה "1314" ומבקש שוב user name &password , וה-users מכניסים סיסמה נכונה והכל כמו שצריך, אז אני לא מבין מדוע זה קורה, ממה נובעת הבעיה. בבקשה עזרה דחוף. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם יש לי עותק חוקי שקניתי עם מחשב חדש של WIN XP HOME קניתי עוד מחשב ישן ואני רוצה להתקין אותו בתוכנה שלי אך בספר כתוב כי אצטרך לעשות ACTIVATION ושזה נגד שימוש בעותק מועתק. 1) האם זה נכון או שאני אוכל להתקין + ACTIVATION ללא בעיות? 2) מה קורה אם הלך ה-HD? כיצד אז מתקינים ועושים ACTIVATION למערכת ההפעלה החוקית (ללא מרכאות) בתודה מראש, יהודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט ואז הוא הפסיק להגיב. שום כפתור לא נלחץ וגם העכבר נעצר. הדלקתי מחדש מהמארז ואז פתאום המ"ה לא עולה. כיביתי והוצאתי את חיבור החשמל והמודם וחיברתי מחדש. הדלקתי שוב, והפעם עלה חלון ש-W7 מתקן את עצמו ושזה ייקח מספר דקות. לאחר 10 ד' קיבלתי הודעה שהפעולה הצליחה חלקית, וגם שהסיבה יכולה להיגרם מחיבור/ניתוק מכשירים כגון מצלמה. ובאמת באותו זמן שהבעיות התחילו חיברתי (בפעם הראשונה מהתקנת המ"ה) מצלמה ולאחר שהורדתי את התמונות ניתקתי את החיבור. בקיצור עכשיו הכל עולה ולא רואים שינוי כלשהו. האם אני יכול להיות שקט? האם הבעיה הזאת קרתה רק לי או שזה נפוץ ב-W7?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ שאין לו כונן אופטי, ואני לא רוצה לקנות כרגע כי זה די יקר. אז בגלל שאין לי כונן אופטי, אין לי אפשרות לפרמט, ואני רוצה בגלל שיש לי כמה יוזרים במחשב ואין לי סיסמאות אליהם. אז השאלה שלי היא האם אפשר למחוק את כל היוזרים במחשב חוץ משלי ולהפוך את שלי לאדמינסטריטור? ואם כן, איך? (ויש לי כמה יוזרים כי אחותי נתנה לי מתנה את המחשב שהיא קיבלה מעבודה, ויש שם יוזרים שאין לי אפשרות לדעת את הסיסמאות אליהם, ושאלתי אותה והיא אמרה שאני יכול לפרמט ולעשות מה שבא לי..) תודה מראש למגיבים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין חלונות XP אחרי שנתיים של 2000 בלי פורמט אחד אפילו אבל הבעיה היא שבביוס מוגדר בוט מפלופי ואני לא יכול להיכנס לביוס כי יש תמונה כזאתי בהתחלה שאני מדליק תמחשב משהו כתוב פנטיום 4 בלה בלה בלה וזהאישה כמה שניות ואי אפשר להיכנס לביוס , תעזרו לי בבקשה כי נמאס לי מחלונות 2000 והמחשב עובד כבר עגלה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול ביצעתי פירמוט והתקנה של וינדוס 7 ולאחר מכן את 8 pro המסך מידי פעם מהבהב ונתקע מאתמול המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים הענין שהוא טוען שיש לו תקלה אחת מהם זה memory.dmp הדיסק קשיח חדש אז אני לא יודע אם זה קשור אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני נתקע המון באמצע עבודה כי המחשב נכבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי win 7 uitimate 32 ביט עם 3 גיגה זיכרון ddr-2. בעת הפעלת המחשב כמות הזכרון הנצרכת על פי מנהל המשימות היא לא יותר מ1 גיגה אבל אחרי הפעלת משחקים ותכונות חילוץ כמו winrar והפעלת מספר טאבים בדפדפן כמות הזיכרון עולה לכ-2 גיגה. הבעיה היא שכאשר אני סוגר את התכנויות האלו וגם עושה להם סיום תהליך הזיכרון לא משתחרר ונשאר גובה על כמעט 2 גיגה על מנת לשחרר את הזיכרון צריך לבצע הפעלה מחדש או להשתמש בתוכנה לשחרור זיכרון. האם יש פתרון לבעיה? תודה לעוזרים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים היי חברה. לא יודע מה קרה לpc שלי. אני על וינדוס 7 והוא קורס למסך כחול כל רבע שעה בערך. התחיל היום בבוקר. לא התקנתי שום תוכנה חדשה. עשיתי סריקת וירוסים. הנה המסך קריסה: מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ראיתי את ווינדוס 7 בפעולה אצל מכר שלי, ואצלו אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה, נפתחים צילומי מסך קטנים מעל התוכנית הממוזערת שמראים את התוכנית המשויכת בחלון קטן, ואם העכבר מרחף מעל צילומי התוכנית כל החלונות משתקפים חוץ מהתוכנית המשויכת. אצלי אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה נפתח שם התוכנית המשויכת ואייקון לידה, ואם העכבר מרחף מעל שם התוכנית לא משתנה כלום. איך אני יכול לשנות הגדרות, אם בכלל, כך שהתיאור למעלה יהיה גם אצלי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני נכנס לGOOGLE או לאתרים אחרים עם מנוע חיפוש ומקליד עברית אני מקבל גיבריש וכל מיני אותיות מוזרות שמתיREGIONAL SETTINgSאת כל ההגדרות על עברית וזה עדין קורה אשמח עם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה שאני רוצה לנסות לפתור ע"י התקנה נוספת של WinXp על אותו עותק... ככה שהקבצים החשובים יוחלפו.. האם אני צריך פשוט ללחוץ על Install בSetup של הדיסק ואז לעשות Upgrde? אולי יש הצעות אחרות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שויסטה משתמשת בכל הזכרון שלי (יש לי 2 ג'יגה). לדוגמה ב-Task Manager רשום כרגע שרק 4 מגה פנויים. הרבה פעמים זה אף מגיע למצב שרשום שם 0. למה זה קורה ומה ניתן לעשות? לא יודעת אם זה קשור אבל בזמן האחרון הגלישה שלי באינטרנט ממש איטית ואמרו לי בתמיכה של בזב"ל שאם המחשב שלי גם איטי (והוא די איטי) אז זה בעיה של המחשב/ויסטה. מדובר בויסטה ULTIMATE חוקית עם SP1. המפרט שלי: Nforce 4 ASUS A8N-SLI AMD 64 Dual Core +3800 2gb DDR 400Mhz PC3200 Sapphire ATI X800XL 256mb האם כדאי לי לחזור ל-XP? למרות שלא בא לי תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור/לייעץ.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אז ככה הורדתי קבצים מהאינטרנט שמסתיימים בסיומת 001 כל קובץ הוא 14MB ובתוך כל קובץ יש bin וcue ואני לא מצליח להבין איך ליצור מהם ספרייה אחת שיש בה setup כמובן זו תוכנה גדולה למישהו יש רעיון???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i've been installing some new programs last night (mostly visual aids such as objectdock and objectbar, samurize, etc') and i'm having problems writing in herbew now. in word, for example, alt+shift does not switch between languages as it used to do, and i can only do it using ctrl+shift. things get worse here or in icq messages, as i cant switch to hebrew at all. all the control panel options seem to be normal
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו שיש עשרות אלפי אפליקציות לוינדוס 8 לא? אני רואה בקושי 10 למה זה ככה? יש לי את הגירסה הסופית של וינדוס 8 אני מדבר על גירסת ה X86 כמובן... הורדתי כמה אפליקציות ישראליות כמו וואלה VOD , זאפ,ספורט 5 וכו' אני גם נרשמתי לשירותי WINDOWS LIVE
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 4 ג'יגה זיכרון ויסטה X64 זאת בעיית חומרה? או דרייבר? מה ניתן לעשות? תודה(:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מתקין למשל 10 משחקים מלאים על המערכת שלי, זה יאיט אותה? או שמומלץ להסתפק בשנים שלושה משחקים כי יש לי המון שאני אוהב ורוצה להתקין מקום יש לי אבל זה יאיט לי את המערכת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה זה גרסאת RTM ? זה שונה מהגירסא הסופית או לא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, משהו מוזר קרה להגדרות התצוגה שלי. בכל תמונה שאני פותח, במקום רקע לבן, אני רואה רקע צהוב. גם כשאני פותח תוכנות כמו פוטושופ או צייר זה קורה. כנ"ל לגבי צילומי מסך. אני עובד עם מערכת הפעלה חלונות 7, 64 ביט. איך זה בדיוק קרה? איך מתקנים את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-