Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים האם יש ל-windows 7 גרסאות ? אני מתכוון לא לprofessional או ultimate וכאלה אלה ליותר בכיון של גרסה מספרית ז"א - איך אני יכול לדעת שאין לי גרסה בטא או נסיונית? האם למישהו ממכם גם קורה שהאינטרנט אקספלורר נתקע מדי פעם ?
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב למשחקים בעיקר והגעתי להתלבטות בנוגע למערכת ההפעלה - ויסטה או XP? מצד אחד XP זה ממשק מוכר, נוח ומהיר יותר (כך אומרים) מהויסטה. מצד שני ויסטה זהו בעצם דור מתקדם יותר, מאובטח יותר, והכי חשוב - ישנם משחקים שיעבדו בו בצורה טובה יותר (קרייסס ואולי משחקים עתידיים נוספים). אני ממש לא יכול להחליט בין ה2, והמערכת הפעלה שאני אבחר היא כנראה תהיה המערכת הפעלה שלי לשנים הקרובות, שכן אני לא רוצה לבזבז עוד 500 שקל בשביל לקנות את הגירסא שלא בחרתי בהתחלה. (זהו המפרט שלי אגב - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380911.msg3276902#msg3276902 ) תודה!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך עושים את זה? אין לי אינטרנט באותו מחשב ואני צריך להתקין איכשהו את השפה העברית.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת, אם יש אפשרות למפות את אחד המקשים במקלדת כך שהוא יכבה וידליק את מסך המחשב(LG FLATRON 19') WINDOWS 7 ULTIMTE. זה ניראה כמו הפורום הכי רלוונטי, אם טעיתי סליחה מראש. עידכון- הורדתי תוכנה שמכבה את המסך, נישאר לי למפות כפתור (הPOWER לדוגמא) כך שבלחיצה עליו תידלק התוכנה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
זה גם סוגר לי הרבה חלונות פתוחים. ניסיתי לעשות NEW TASK ולפתוח EXPLORER אבל זה לא עוזר וגם סריקת וירוסים לא עזרה.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין daemon tools גירסה 4.03 על win 7 X64 והוינדוס לאחר הפעלה מחדש לא הצליח לעלות-הפעיל איזה חלון של RESTORE אבל זה לא עזר התקנתי שוב מחדש והיתי רוצה לדעת אם יש רשימה ל תוכנות שידוע שעובדות וכאלה שלא ואיזה תוכנה יש לטעינת קבצי ISO בWIN7?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת איך אני מעלה את ה virtual memeory? עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חיפשתי תשובה בפורום אך לא מצאתי: מבקש המלצות בבחירת מע' הפעלה, בצירוף נימוקים אם אפשר. מחשב: P4 2.4GHZ, זיכרון 800Mhz RDRAM. שימושים עיקריים: עריכת וידאו, צריבת DVD, אינטרנט מהיר, משחקים. ישולב ברשת קיימת המבוססת על מודם אלקטל וראוטר. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הציון שלי בויסטה בכל הקטגוריות הוא 5.9, חוץ מהמעבד. על המעבד קיבלתי ציון 5.3, ולכן הציון הסופי שלי הוא 5.3 (הוא נקבע לפי התת-ציון הכי נמוך). המעבד שלי הוא AMD Athlon X2 5000+ Black Edition. השאלה שלי היא האם אני אקבל ציון 5.9 אם אני אעשה למעבד OC מ-2.8GHz ל-3.2GHz (אני יודע שהגיעו איתו ל-3.3GHz עם קירור סטוק, ולי יש קירור Zalman 8700)? שאלה נוספת: האם 5.9 זה הציון הכי גבוה בויסטה? אם כן, אז מה זה אומר? זה אומר שויסטה אמורה לעבוד אצלי בצורה חלקה? דרך אגב, ביטלתי את ה-Page File. יש לי 2GB זיכרון בסטיק אחד, ואני מתכוון להתקין את הסטיק השני אחרי שאני אתקין את העדכון של ויסטה שפותר את הבאג של ה-4GB. עריכה: מה זה ה-Aero הזה שכולם מדברים עליו, ואיך אני מפעיל אותו?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום למי שיוכל לייעץ לי מה לעשות או איך לתקן את מה שקרה לי , פשוט האקספלורר נתקע לי כל פעם דקה אחרי שמפעילים אותו.. המחשב עובד הכל טוב מחשב חדש וכל הווינדוס לא נתקע רק החלון של הקספלורר נתקע לגמרי עד שהוא מגיע לדוח שגיאות וזה.. ונסגר ניסתי כבר כמה דברים, א.להתקין אותו מחדש-לא עזר ב.הפייר פוקס לא עושה בעיות זה רק האספלורר ג.פירמטתי תמחשב לא מזמן אז זה ממש מוזר ד.אני משתמש בspywere doctor ובנוד32 והם לא מצאו שום ווירוס למישהו יש רעיון? בתודה אסי
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי נייד של LG דגם P1, אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית בביתי, אבל אחרי זמן מסויים אני לא מצליח לגלוש, אבל עדיין כתוב שאני מחובר זה לא בגלל ניתוקים ברשת עצמה, כי בזמן שבדקתי את זה לא היו ניתוקים במחשב הנייח שמחובר. והתופעה לא קורית אחרי זמן ספציפי, זה אקראי, יכול להיות תוך 10 דקות ויכול להיות שעה וחצי. המחשב נקי מוירוסים ורוגלות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
HDD מפוצל לשניים ושני WIN על שני המחיצות איך אני מעביר את שניהם למחיצה אחת WIN 98 WIN XP עוד שאלה איך אני מוחק את 98 ומשאיר רק את XP
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלילה הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים פה באתר ואני לא מצליח להתקין אותם הוא מראה את השגיאה הבאה. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again. מחקתי את הדרייברים הישנים וניסיתי להתקין לא הלך מה הבעיה? WIN XP PRO.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות אני לא מצליח לעדכן יש לי עכשיו SP1 וניסיתי גם להתקין SP2 וזה נכשל לי בסוף יש לזה פיתרון למה אני לא מצליח לעדכן עידכונ ים של מיקרוסופט אחרי פירמוט?...
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב נייד hp compaq nc 6400 אני מעלה את תוכנית ההתקנה של הwindows ואז עולה לי האופציה בכדי להתקין וינדוס לחץ על אינטר אני לוחץ ואז מופיע לי השגיאה: "stup did not find any hard disk drives installed in your computer" כמובן שהארד דיסק מחובר ועובד (אני שולח את ההודעה מהמחשב הנ"ל). למישהו יש מושג? תודה.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היום, אחרי עשרות נסיונות וכמה החלפות של דיסק קשיח הצלחתי סוף סוף להתקין וינדוס (במחשבה שנייה, זה היה אתמול) ואחרי שהתקנתי המון דברים (חומרה, ועוד כמה תוכנות מוכרות, ככה שזה לא ירוס) ואתחלתי את המחשב (כי היה כתוב שצריך) פתאום כתוב לי משום מה שאני צריך לאשר את העותק שברשותי (למרות שכבר עשיתי את זה) וכתוב לי שחרגתי ממספר ההפעלות המקסימלי שאני יכול לעשות! טוב, כשהמחשב קורס וצריך לפרמט כל פעם שמתקינים וינדוס, ברור שאני צריך להפעיל הרבה פעמים אבל יש לי עותק חוקי, קניתי אותו באופן חוקי לגמרי מאיבורי (נו, קיבלתי עם המחשב, אותו דבר), אז מה לעזאזל אני אמור לעשות? תודה איל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתי קובץ .EXE ששלחו לי באייסקיו ופתחתי אותו. מאוחר יותר גיליתי שהקובץ הזה זה וירוס אבל לא ראיתי שום דבר שונה שהוא עשה, עד שהפעלתי מחדש והוא כותב לי בחלון את ההודעה הבאה: Your windows product must be activated within 7 day. Do you want to activate Windows now? ואז כתוב כן\לא... וזה לא ממש משנה כי לחצתי על כן ואחרי ריסטרט לחצתי על לא וזה לא שינה... מישהו יודע מה זה? מה יכול לקרות אחרי 7 ימים שאני לא מאשר תוינדוס? נשארו לי רק 4 ימים אז בבקשה תעזרו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ואני כן יכול להכנס למחשב דרך טביעת האצבע אבל שחכתי את הסיסמה של החשבון מה ניתן לעשות כדי לדעת את הסיסמה שהכנסתי בעבר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על השולחן עבודה שלי באייקונים אז מה שרשום (למשל המחשב שלי) אז זה רשום על מעין רצועה כזו שאני יכול אומנם להחליף את הצבעים אבל לא להעלים או להפוך אותה לשקוף וזה ממש מכוער,איך אני מעלים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדרך ככל, אחרי התקנת windows , עושים הרבה שיפצורים, Tweaks , כל מיני טריקים ב Registry וכו'... איך אני מגבה את כל השינויים האלה ? בקרוב אתקין Windows xp pro sp2 (או sp3) על מחשב חדש ולא בא עוד פעם לעבור את כל ההתעסקות הזאת, (וואלה... גם לא זוכר את כל השינויים שעשיתי..) * אין לי צורך בגיבוי DATA , רק את השיפצורים. תודה ..
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לדעת אילו קיצורים טובים ויעילים יש לווינדוס? יש את המקש הזה שבין הCRTL ל ALT אני לא יודע איך קוראים לו אבל אני יודע שיש כל מיני קיצורים שיכולים להקל עליי מאד את החיים, אני מכיר : מקש מיוחד + D מעלה את הדסקטופ ולחיצה נוספת מעלה את כל החלונות שהיו פתוחות לםני הלחיצה הראשונה. מקש מיוחד + L זה עושה החלף משתמש. מקש מיוחד + R זה RUN וזהו זה כל מה שאני יודע אתם יכולים להוסיף לי עוד?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את ווינדוס חדש על HD של 500GB, כרגע הוא מותקן על ה250 איך אני מעביר את החומר שנמצא כרגע ב C לאחר התקנת הווינדוס החדש על ה 500GB ? איך עושים שהוא יזוהה ככונן משני ?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, ראשית אציין שקראתי את הFAQ. אני עובד כרגע על מחשב עם ויסטה, ומעוניין להתקין את XP במקום. בעתיד אולי ארצה לחזור לויסטה, ותהיתי האם אוכל להשתמש בנקודת שחזור מערכת גם אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת בו. יש במחשב כונן אחד פיזי, אבל שתי מחיצות. באחת יושבת ויסטה, ובשניה (שהגיעה עם המחשב ונקראת RECOVERY) יושבים מן הסתם קבצי השיחזור. אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת עליו, האם אוכל בעזרת כונן השיחזור להחזיר את ויסטה לחיים במקום XP מתי שארצה? מקווה שהייתי מספיק ברור. תודה.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-