עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Necessary_Evil,

התקנתי על מחשב אחד את WUN2K ו98SE , התקנתי קודם את 98, חילקתי את הדיסק והתקנתי את 2000 על המחיצה השניה, באיתחול הוא נותן תפריט לבחור מערכת הפעלה וכו'. כשבוחרים ב98 הכל בסדר, אבל כשבוחרים ב2000 הוא כאילו בא לסיים את ההתקנה ולהגדיר הכל, צריך לתת לו שם למחשב, להגדיר את הרשת והכל...כדי שהוא יוכל לסיים את ההתקנה...ואחרי שהוא מסיים הוא מאתחל אבל אז כשבוחרים שוב להשתמש ב2000 הוא עושה את זה שוב. כאילו הוא לא מסיים את ההתקנה. ניסיתי להתקין מחדש אבל זה לא עזר...מה עושים? תודה

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by BeNnYBoO,

שלום, יש לי בעיה קטנה בWIN7 לאחרונה המערכת קורסת הרבה, תמיד בגלל אותה שגיאה. זה קורה בדר"כ כשאני לא על המחשב. צרפתי את קובץ הDUMP, הבנתי שהבעיה מתרחפת בגלל הקובץ הזה - ntkrnlpa.exe כבר כמה פעמים שזה קורה. אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by uzi-bro,

שאני מנסה לסגור תיקיות אז זה אומר לי את זה http://img103.imageshack.us/my.php?image=prob1me9.jpg והיא לא ניסגרת עד שאני לא מכבה את המחשב בבקשה תעזרו אני מיתייאש כבר ועשיתי סריקה באדוואר מצא כמה דברים אבל לא את זה בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by godisme171,

יש לי מסך MAG 786FD ואני מנסה לקבוע את הצג ואין לי אותו ברשימה מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bogdant,

שלום אני פה בתיקבה שתעזרו לי :s05: אז כחה אני יתקנתי WINDOWS בהתחלה הכול עבד אחרי זה התחילו בעיות עם בCD ROM ואז המחשב התחיל להתחל את הצמו פעם בה. ולפעמים אפילו לא הפעיל את הWINDOWS החשב הוא ביכלל לא מפעיל את הWINDOWS פשוט כשה עושים START WINDOWS NORMALY הוא נתקעה ולא זז וכשה אני מנסה להפעיל אותו SAFE MODE הוא מתחיל לתעון את הקבצים אבל נתקעה ב multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\windows\system32\drivers\Mup.sys יש לציין שסבה שלי קצת תיפש אז כשהו ניסה לנתק את חיבור ה PCI-E אשר בתחבר למסך הוא לא ידעה שיש שם מברגים ולכן משךך חזק אולי זה השפיעה ??? מה עושים איך מתקנים?? תודה !?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by noamc,

יש לי windows לא חוקי.אתמול התקנתי את servise pack 2 של windows xp.כל שלב ההתקנה היתה בסדר עד שהמחשב עלה ונפתח חלון של הפעלת מוצר windows .ואז קיבלתי משפט שאומר שהתוכנה כבר הופעלה ויש ללחוץ על כפתור האישור ליציאה.לאחר מכן עולה רבוע של שם משתמש ורשום שההגדרות נשמרות ולא נעשה כלום והמחשב לא עולה. יש למישהו פתרון לבעיה זאת ולא על ידי פירמוט.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by יונדב,

יש לי מחשב נייד IBM R40E כשהמערכת הפעלה גומרת לעלות עולה לי השגיאה הבאה: STOP : C0000135 {unable to locate component} This application has failed to start because Winsrv was not found. Re-Installing the application may fix the problem ניסיתי את המדריך עם הקובץ Kernel32.dll וכל זה ושום דבר לא עובד. פורמט אני יכול לעשות, אבל אני חייב כמה מהקבצים שיש בהארד-דיסק ואני גם לא יכול להוציא את ההארד - דיסק.. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Alonzo17,

אוקי אז ככה.. כאשר אני נכנס לתקייה מסויימת במחשב שלי, מופיע לי הודעת שגיאה של האקספלורר ונסגרות לי כל התקיות. ניסיתי לחפש פתרון באתר של מייקרוסופט ולא מצאתי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח..

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by idan854,

יש לי בעייה במערכת הפעלה התקנתי אותה כמו שצריך הכול פועל טוב ולאחר שההיתי צריך לעשות פריצה הורדתי תוכנה ששם צריך לבחור את הלוח אם ולעשות ריסטארט ואז תיהיה בעצם פריצה אבל מה שקרה שניסתי לעשות עידכונים ולא היה אפשר כי הוא רשם שהשירות אינו זמין וצריך להפעיל את המחשב מחדש בקיצור לא הלך כלום מאז אני גם לא יכול לשמוע מוזיקה וגם לא ביוטיוב ואפשר לראות שיש לי כרטיס קול מותקן אז זה לא זה. תודה רבה לכל העוזרים ועם תוכלו להביא לי קישור להורדה מחדש של מערכת הפעלה של windows 7 כי אני מאמין שאני יצתרך לפרמט את המחשב מחדש והמערכת עצמה שהתקנתי לא טובה.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  10. Started by tulicooli,

יש לי בעיה אני לא יכול להתקין משחקים\תוכנות במחשב. יש לי Windows XP. שאני מנסה להתקין משחק או תוכנה מופיעה לי ההודעה: "The windows installer service could not be accessed. this can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance." המחשב שלי אינו נמצא בSafe Mode. ניסיתי לעשות Repair לווינדוס אולי הקובץ הזה נפגע אז שלפחות יתקן אותו וללא הצלחה. ניסיתי להחליף את הקובץ msiexec.exe לקובץ אחר של חבר וגם זה לא עזר. הייתי באתר של ווינדוס וניסיתי לעשות את כל הפקודות האלה שהם אמרו מהRUN ולא הצליח. ניסיתי להוריד את ההעדכונים של הWINDOWS INSTALLER והייתה לי בעיה להתקין אותם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by cold fire,

אני רוצה להתקין IIS (אני עובד אם קבצי ASP) ניסיתי להתקין אותו אך ללא הצלחה הוא כותב לי שהוא לא מוצא את הקובץ staxmem.dl_ מה יכולה להיות הבעיה...תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. Started by gator_play12,

כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה ההודעה הזאת http://img363.imageshack.us/img363/7942/wmvnk8.jpg וגם שאני מנסה לצפות בסרטים באינטרנט זה סוגר את הדפדפן

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. שלום.נתקלתי בבעיה לפני כמה ימים-שניסיתי לפתוח כמה סרטונים\שירים ביחד אני לא מצליח,הוא עובר על כל שיר\סרטון ואז מנגן אחד באופן אקראי... יש איזה פאץ' לתקן את העניין?הדבר המוזר הוא שזה קרה לי לפני כמה ימים בלי שעשיתי משהו. תודה.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  14. אני מקבל הודעת שגיעה כמו בתמונה נסיתי להפעיל את המערכת על מצב גוד קונפיגורישן ונסות לאפש ולחדש את השירות דרך MSCONFIG אך כלום לא עוזר.. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by LORIANTA,

לפני יומיים הסרתי את האנטי וירוס הישן במטרה להתקין גרסה חדשה יותר מיד בתום ההסרה הוינדוס מודיע שהוא גילה וירוס ונעל את המערכת במצב windows alert שבו אין כל אפשרות להגיע לכונן C ללוח הבקרה וכו... עשיתי פירמוט שעבר בהצלחה (windows xp home service pack 2) עידכנתי לחבילה ה3 אבל כל העידכונים שאני מנסה להתקין עכשיו נכשלים... בנוסף הוינדוס זורק אותי מתוכנות מסויימות שאבדו ללא רבב בעבר... יש פתרונות לבעיות אלה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by BloodFist,

יש לי בעיה מאז שפירמטתי את המחשב, לא יודע בדיוק איך להגדיר את הבעיה ומה היא לדעתי... אבל המחשב עולה לאט, במסך טעינה השחור הוא שם בסביבות החצי דקה (פעם אולי 5 שניות) ברגע שיש עומס הכי קטן הוא פשוט קרוב לקריסה, וכל זה לא היה פעם... למישהו יש רעיון מה הבעיה פה? (מקווה שזה הפורום המתאים) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by amir-16,

שלום רב לכולם, בעייתי היא כאשר אני מעלה את הwindows האייקונים והסרגל למטה פשוט לא מופיעים, ולא משנה מה אני עושה. מה זה יכול להיות? תודה רבה לעונים, אמיר.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. זה קורה לי לאחרונה,כאשר אני לא במחשב והווינדוס נכנס למצב של "מנוחה" (לא SLEEP) אז כאשר אני מעיר אותו העכבר לא מגיב בלחיצות שלו אבל הוא זז והמקלדת פועלת אבל לא מאפשרת לי לבצע פעולות כמו שאני לוחץ על מקש ה"התחל" במקלדת אז אני לא יכול לעלות למעלה בחיצים וכדומה. עוד משהו שאולי אפשר לציין שזה קורה לי מאז שאני משחק GTA4 וכאשר אני יוצא מהמשחק אז כאילו הוא עדיין רץ ואני לא יכול לעשות כלום,אותו אי תגובה שכתבתי בהתחלה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות,אולי יש תוכנה הפותארת את הבעיה... תודה רבה לעוזרים .

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  21. אני לא מצליח לשנות גודל של מחיצה בדיסק בעזרת PartitionMagic 8.0. כשאני מנסה לשנות את הגודל אני מקבל הודעת שגיאה #11019. כשבדקתי ב - מדריך של התוכנה היה כתוב שכל שגיאה עם מספר הגדול מ - 10000 היא שגיאה של מערכת ההפעלה. מספר השגאיה של מערכת ההפעלה הוא המספר שמעל ל - 10000 (ככל הנראה 1019). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני עובד עם WINDOWS XP PRO SP1. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dR-TraNce,

זה לא קורה פעם ראשונה ובטח לא תיהיה פעם אחרונה לצערי... אני לא יודע למה או איך זה קרה אבל אני לא יכול לשנות את השפות ע"י המקשים Shift+Alt בצד שמאל של המקלדת. וזה ממש מעצבן כדי לשנות אני חייב ללכת למטה לשנות. האם יש דרך לשנות זאת? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Chaos202,

אחרי שאתמול המחשב עבד בסדר גמור, הייתה היום הפסקת חשמל בבוקר הוא נכבה ועכשיו הוא דפוק. הפעלתי אותו ואחרי בערך שלושים שניות הוא נתקע, לא משנה אם אני מפעיל את האינטרנט או סתם פותח תיקייה. ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי, והוא העלה לי הודעה מוזרה על הרג'יסטרי שיש כמה קבצים שהתחלפו או משהו כזה. עכשיו, המחשב שלי לא מצליח להריץ שום קובץ .exe אז אין לי אף תוכנה שעובדת (חוץ מהפיירפוקס שדרכו אני כותב עכשיו). ניסיתי לעשות "restore point" אבל גם זה לא עובד וכשהפעלתי גיבוי של הרג'יסטרי גם לא השתפר כלום. הרעיון האחרון שנשאר לי לפני פירמוט הוא להתקין את הווינדווס מחדש על המערכת הפגומה שיש לי עכשיו, נראה לכם שזה יעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. Started by roadrunner,

אני מקבל הודעות מתוכנות שונות שה-WRITE CACHE לא פועל וההרד דיסק ממש איטי :'( H.D IBM 45 MB ABIT KT7 כל הדרייברים מעודכנים יש למישהו פיתרון לבעיה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zohare62,

כשאני מנסה לגלוש במחשב מיד כשעולה האינטרנט מופיע הודעה אינטרנט ביצע פעולה לא חוקית ויסגר. פירמטתי את המחשב מחדש וזה שוב מופיע אותה הודעה מה זה יכול להיות? :'( מחשב פנטיום 3 500 זיכרון 512 אחד של קינגסטון חדש ושני של jt ram ניסיתי רק עם זיכרון אחד לא עזר. זה פתאום הופיע אולי זה בעית חומרה?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.