Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אופציה לשנות את ברירת המחדל של ויסטה לגבי מיון התיקיות. יש אופציה להוסיף מיון לפי גודל סוג ותאריך שינוי אך כל הזמן זה מאתחל את עצמו לברירת מחדל תודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי אם לפרסם פה או בפורום תוכנה ונראה לי שכדאי פה.. אז אם טעיתי להעביר . אז ככה, אני משתמש המון במנהל המשימות (CTRL?ALT?DEL) והיום, כשניסיתי להפעיל אותו, הוא כותב לי שגיאה כזו- עכשיו אני המשתמש היחיד במחשב, אז אין שום מנהל מערכת אחר. אלה עם כן יש כוונה לBIOS או משהו בסיגנון... מה שבעיה זה ממש חשוב... ויש לי שאלה, המחשב שלי היה רועש יותר מרכבת חולפת אז ניסיתי משהו קטן. הלכתי לBIOS ובדקתי את הנתונים בזמן אמת של המחשב. הטמפ' של המעבד (CPU) הייתה 48\49 מעלות. והמאוורר היה מכוון על 40 מעלות אז שיניתי אותו ל50 מעלות וכשעשיתי ריסטרט המחשב הרבה הרבה יותר שקט... זה בסדר? המון המון תודה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התקנתי את המערכת הנ"ל.. היא הסופית נכון? יש לי ממשק בעברית שאפשר להוריד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מספר כונן חיצוניים ו-שני DOK שאותם אני נוהג לחבר למחשב לפי הצורך. בסיום השימוש, אני סוגר את כל התיקיות והיישומים הפתוחים, ואז מנסה לנתק את ההתקנים באופן בטוח. לפעמים זה הולך בצורה חלקה, אך לפעמים מתקבלת ההודעה שבתמונה המצורפת. אני מניח שבמצב כזה, יש תהליך כלשהו שעדיין פעיל ומפריע להוצאה, אבל אין לי מושג כיצד מגלים זאת, ואני הרי לא יכול לסגור סתם ככה תהליכים שאולי קשורים לעבודתו התקינה של המחשב. לכן, השאלה מה עושים במקרה כזה? ושאלה נוספת- במידה ואני שולף את ההתקן בכל זאת, האם עלול להיגרם לו נזק פיסי כלשהו, או נזק למידע שמאוחסן עליו? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP והוא הפסיק להעלות, הוא מגיע לטעינה ואז מראה מסך כחול לשנייה ומתחיל את עצמו מחדש. מצב בטוח עבד לי לפני כמה שעות ועכשיו הוא נתקע לי בטעינה שלו בשורת שכתוב בסוף openio.sys. מישהו יכול לעזור לי???
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שהתקינו לי ווינדוס אבל אני רוצה לפרמט מסיבות מסוימות. הורדתי ווינדוס צרבתי את הקובץ של 600 MB והכנסתי לכונן. הפעלתי מחדש את המחשב ולא קורה כלום וסדר האיתחול הוא קודם מהכונן תקליטורים. יש משפט לפני ההפעלה של הווינדוס שכתוב Boot from CDRom משהו כזה אבל לא כתוב ללחוץ על כל כפתור בשביל להתקין וגם לחצתי ולא קורה כלום והווינודס עולה כרגיל. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מדובר על ווינדוס XP אני מנסה להגיע למסך כי כנראה סיסמא קודמת לא נכונה ולא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה. יש לי ווינדוס 7, ושידרגתי מ2gb ram ל 4gb . עכשיו הבעיה היא ( אני לא בטוח שזה נובע מהשדרוג אבל אולי תוכלו לעזור לי ): ברגע שאני פותח את הווינאמפ או כל דבר אחר, ואני עושה כמה פעולות במקביל , על הווינאמפ זה ממש מורגש השיר נתקע לשבריר שניה. בין אם זה לפתוח את המחשב שלי או לגלול את העמוד למטה בוואלה או אפילו ממש עכשיו כשאני מקליד, כל אות מורגשת בתקיעה של שבריר שניה בשיר. המחשב עצמו נהיה מעיין איטי יותר. אם מישהו יוכל לעזור לי ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקן אני אשמח. עוד משהו, שהתקנתי את הזכרונות ההגדרות של ה OC במעבד ובזכרונות התאפסו. E4300 @ 3.0GHZ 9x - 333mhz על 1.475000v - זה בסדר נכון? ככה היה נראה לי.. והאם צריך להעל…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ית וינדוס 7?????? משהוא נתקל בבעיה דומה?? ניתן להכנס למע' רק במצב בטוח.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה... לפני איזה שבוע באיזה בוקר פשוט נעלמו כל האייקונים ליד איפה שנמצא השעון וזה ממש מעצבן כי זה אומר שצריך לסגור כל תוכנה מהטסק מנג'ר ואני בכלל לא יודע מה פתוח ומה פועל חיפשתי בגוגל וזה מצא כמה תשובות עם כל מיני קבצים לרג'יסטרי שצריך להוריד אבל זה לא פתר לי אולי אתם יכולים לנסות בבקשה תודה לע העזרה!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי אנשים התקנתי עכשיו ויסטה מחדש על המחשב (יש לי גם XP בנוסף) ושמתי לב למשהו מוזר.. יש לי דיסק 1TB שיש בו 2 מחיצות שוות אחת מהן הוא מזהה בלי בעיה, ואת השניה הוא לא מזהה ב disk managment הוא מציג לי את המקום של המחיצה השניה כ unallocated.. יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ערב טוב... שלום יש לי בעיה מוזרה נכון לפעמים שאתה רוצים לבדוק את גודל התקיה אתם עושים על התקיה אם לחצם ימני של העכבר ואז מאפיינים ואתה נגשים למה שאתם רוצים.. אז אצלי זה בעיה מוזרה אני לוחץ על תקיה ומנסה לעשות מעפיינים ואז התקיה עצמה נתקעת ואז רק דרך מנהל מסימות שאני עושה אליה סיים מסימה זה משתחרר ..על כל תקיה זה קורה מאיפה זה קורה ולמה? ואיך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שאני גולש באתר מסויים ובמקביל בצאט שאני מקבל הודעה בצאט היא בצבע כתום למטה איך משנים לצבע אחר ? לא רק צאט כל דבר שקופץ ברקע אפילו פרסומת אני רואה את הלשונית למטה בצבע כתום
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. המחשב שלי לא עבד טוב כבר זמן מה והחלטתי לפרמט אותו. (חשוב לציין שאין לי ידע בזה אבל אמרתי כבר כמה קשה זה יכול להיות?) אז פירמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך, כרטיס קול ואינטרנט ואז נכנסתי לאתר של מייקרוסופט בשביל להוריד עדכונים. אחרי כל מיני עדכונים הורדתי דרך האתר שלהם את SP2 ואחרי שזה סיים להוריד ולהתקין המחשב עשה ריסט ואז כשהו התחיל לעלות פתאום באמצע הוא התרסק, המסך נכבה וישר נדלק והוא היה בכל מיני צבעים מוזרים ולא עלה.. אחרי שכיביתי את המחשב והדקלתי קרה אותו דבר. הווינדוס יותר לא עלה. (חשוב לציין שכשהמחשב עשה ריסט לאחר כל הדרייברים אז לא קרה כלום והמחשב עלה כרגיל). והנה שאלותיי: 1. האם מישהו מודע ומכיר את התקלה הנ"ל? 2. למה זה קורה? …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מותקנים על המחשב הבילד האחרון של וינדוס 7 גם בגרסת 32 ביט וגם ב64 ביט.שמתי לב שכאשר סוגרים חלון נגיד אז הארו נתקע לשבריר שנייה בסגירה וגם קצת בפתיחה מישהו שם לב לזה? כמובן שאין קשר לדרייברים וגם לא לעוצמת המערכת (שכמו שאתם רואים בהחלט מספיקה מעל ומעבר).זה לא נורא קריטי אבל בויסטה לא ראיתי דבר כזה.שם הכל נפתח ונסגר יותר חלק. כאילו יש רעידות בFADE של החלון מה שנקרא. אשמח לדעת האם גם אתם שמתם לב לזה והאם יש דרך לתקן את זה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם חלונות 7, ברשת הביתית שלי ישנם עוד 2 מחשבים עם חלונות XP. עד שעברתי לחלונות 7 הכל היה בסדר, הצלחתי לתקשר נהדר עם 2 המחשבים האחרים. בזמנו הייתי עם חלונות ויסטה ועל מנת לתקשר עם המחשבים האחרים התקנתי עליהם עדכון לזיהוי הרשת - הוא עדיין מותקן עליהם. כשהפעלתי את המחשב הוא זיהה שאני מחובר לרשת, בחרתי "רשת ביתית" והיה לי הרושם שהכל בסדר. אני מצליח לגלוש ללא בעיה וכו', הבעיה ההיא שאני לא מצליח לגלוש בתוך המחשבים האחרים ברשת - והם בכלל לא רואים אותי. כשאני בוחר "מפת רשת" אני רואה אותם אבל לא יכול ללחוץ עליהם, וכשאני נכנס למיקומי הרשת שלי בשאר המחשבים ברשת - הם בכלל לא רואים אותי. ביטלתי את הצורך בסיסמא, גם להם אין צורך בסיסמא. אשמח לכל עזרה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חברייה אנא עזרו לי יש לי בעיה בלהיכנס לכוננים במחשב, כאשר אני לוחץ עליהם המחשב שואל אותי עם איזו תוכנה לפתוח אוותם. איך אפשר לבטל את האפשרות הזאת ושזה יחזור למצב הקיים הרגיל תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להתקין את Windows 7 על מחשב עם "רק" 256MB RAM.כיצד ניתן לעקוף את המגבלה הזו? הבנתי שמספיק משתמשים התקינו גם על 64 ו128- RAM. אשמח לכיוון בנושא, תודה. נ.ב מדובר על גרסאת RC מאתר מיקרוסופט.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אני מחפש מדפסת חדשה, ויש לי וינדוס 7 כל החנויות שהייתי בהם לא יכולים להגיד בוודאות שיש תמיכה לוינ' 7 איך ניתן לדעת ולא לקנות חתול בשק... לכולם יש תמיכה בויסטה אבל לא אומר בטוח שגם בוינ' 7.... תודה,
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי כונן קשיח חדש של 500GB והחלטתי שבנוסף ל XP אני אתקין גם ויסטה. מאז ההתקנה עידכנתי אותו והכל עובד באופן מספק אבל יש לי שתי בעיות נורא מעצבנות: 1.כל לילה בסביבות 5-6 האינטרנט מתנתק ובבוקר רק אחרי שאני עושה ריסטרט למודם ולמחשב הוא מתחבר שוב. אני מניח שזה קשור איכשהו לחוסר הפעילות של המחשב במשך כמה שעות וניסיתי לבטל כל אפשרות בחיסכון בצריכת חשמל שנראתה לי קשורה לזה, ללא הצלחה. (ב - XP זה לא קורה) 2.כשאני מדפיס חומר בעברית מהאינטרנט הוא יוצא הפוך בהדפסה. אני משער שזו איזושהי בעיה בפונטים...? * החומרה במחשב תקינה לחלוטין, הרגיסטרי מתוחזק והדרייברים מעודכנים. כמו כן אני משתמש ב NOD32 עדכני * אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי האם זו גירסה RTM? 7600.16384.090710-1945_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה בתצוגה של ווינדוז XP. כשאני נכנס ל right click on "my computer" >> properties >> advanced >> performance settings >> custom הורדתי את רוב הסימונים כדי שהמחשב יעבוד יותר מהר. הבעיה שברגע שאני מסמן ווי במקום של use drop shadows for icon labels on the desktop הוא לא מבצע את הפעולה, ואפילו אם אני חוזר למצב של adjust for best APPEARANCE הוא עדיין לא מפעיל את האופציה הזו... נשמע מוכר? מישהו יכול לפתור את הבעיה? אגב, הווינדוז הוא בגרסה SP3 עם כל העדכונים האחרונים עד היום תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
התקנתי את הVista על מחשב שעל אחד הHD-ים היתה התקנה מאד ישנה של XP. למרות שאת הVista התקנתי על כונן אחר (שהיה מוגדר כMaster, לצורך העניין) את הBoot ההתקנה שמה בכונן של הXP. הבעיה : ברצוני להסיר את הכונן עם הXP ... פתרון שלא צלח : העברה של קבצי הBoot הרלוונטים לכונן של הVista והרצה של הBoot Fixer (או מה שלא יהיה שמו) מדיסק ההתקנה. אשמח לשמוע עוד רעיונות לפתרון. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, לקחתי דיסק ישן (ומקורי!) של XP Home Edition, שקניתי עוד לפני שיצא SP1. יש לי צורך להתקינו על המחשב (כרגע משתמש בויסטה ו-7), וכדי שהוא יזהה את ההארד דיסק SATA שלי ומסיבות ברורות אחרות, הורדתי את SP3 מהאתר של מיקרוסופט וביצעתי Slipstream באמצעות nLite. שיניתי מס' פונקציות בודדות ב-nLite כדי ש-XP תותקן בצורה יותר נוחה (הגדרת עברית מראש, הכנסת הסיריאל מראש ועוד). התקנתי את מערכת ההפעלה על מחיצה ריקה, וכשאני מגיע לשלב שאני מתבקש להזין סיריאל (שמוזן מראש...) אני תמיד מקבל הודעת שגיאה שהסיריאל אינו מתאים, למרות שמדובר בסיריאל מקורי שהזנתי במס' התקנות חוזרות על המחשב הישן שלי בשנים האחרונות. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-