עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by niv251,

אני פירמטתי את המחשב ואני רוצה SP3 אני כמעט בטוח שאין לי דבר ראשון אם יש איזשהי דרך לבדוק זאת.. דבר שני בWIN UPDATE אין עדכונים למחשב שלי, אבל עוד פעם אני די בטוח שאין לי SP3 על המחשב... יש לי WIN מקורי לכל האלה שתהו...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לדוד שלי יש מחשב מאוד ישן (ואני מתכוון מאוד!) ואני רוצה לפרמט אותו ולשים 98 או אקס פי.... הבעיה היא שהוא אפילו לא נכנס לשולחן העבודה ..... לא מצליח לעלות... יש עוד אפשרות לפירמוט בדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by Amit_H,

יש לי 5 שאלות: 1. היו לי שתי מחיצות ב-HD, בשמות E+F. אתחלתי את E ומזגתי אותה ל-F דרך ניהול המחיצות של מערכת ההפעלה. עכשיו בתוך "ניהול דיסקים" נשארו לי שתי מחיצות שלשתיהן קוראים E. איך הופכים אותן לאחת? תמונה - ניתן לראות שכונן E מחולק לשתי מחיצות שנקראות שתיהן "E": 2. יש לי שני HD ומשום מה, ליד השעון מופיע לי סמל של USB שנקרא "הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח". ממתי HD שמחוברים ב SATA2 הפכו להיות כוננים ניידים? איך מעלימים את הדבר הזה? תמונה - ניתן לראות שה"חומרה" המדוברת היא בעצם שני הכוננים הקשיחים שלי: 3. הווינדווס היה "חוקי" והתבטלה לי גרסת הנסיון ל-30 יום. אבל משום מה מופיעה לי מידיי פעם הודעה שהווינדווס לא חוקי ושעליי לפתור זאת בדרך מקוונת. מה יש לעשות ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by [NOS],

שלום לכל העוזרים , יש לי בעיה מוזרה שהתחילה אחרי העידכון ווינדוס האחרון אני לא יכול לגרור קבצים מתקיה לתקיה ואפילו לא יכול להזיז אייקונים ממקום למקום בדסקטופ , בנוסף נעלמה האפשרות לעשות " כפתור ימיני - MOVE " מה יכולה להיותר הבעיה ?!? זה משגע אותי תודה, דור

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אני עושה בהפעלה MSCONFIG והוא רושם שזה לא נמצא בלה בלה צריך לשים אותו בסיסיטם32 מאיפה אני יפליץ אותו?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  6. רכשתי שלשום מחשב נייד של DELL 1525 לאחר פירמוט התקנתי עליו VISTA ULTIMATE בעברית קיבלתי כבר פעמיים מסך כחול, זה קרה רק פעמיים בשלושה ימים האחרונים, אבל בגלל זה אני מודאג, כי זה עוד ימשיך הדבר היחיד שאני זוכר מהמסך הכחול זה שורה למטה שקפצה ממש לפני שהמחשב עשה לעצמו ריסט, השורה היא: Dumping phisical memory ******** :100 מצטער על השגיאות, מסומן בכוכבית מה שאני לא זוכר, תודה לעוזרים, מקווה שיש פיתרון ללא פירמוט למה זה שוב להתקין הכל שעות וזה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by guyl3,

שלום, לאחרונה המחשב שלי נעשה איטי העלאה של WIN כלומר אני עובר את השלב שהמחשב עושה BOOT ועובר את השלב של הטעינה רק ה DESKTOP עולה איטי להחריד עד שרואים את כל האייקונים ו השורת הסרגל הבסיסית (איפה שיש כפתור -STARTשורת המשימות ?) אין לי הרבה תוכנות שנטענות יחד עם WINDOWS - ע"פ פקודות MSCONFIG רק A.V ו F.W והדברים הרגילים -כ.קול/ממשק הסרה בטוחה של התקנים בקיצור - לא הצלחתי למצוא משהו ספיצפי גם הזכרון הוירטואלי שלי RAM 1GIG פיזי ו Page File של 2 GIG בדקתי אפשרות של כל מיני רוגלות ורושעות ע"פ תוכנות SPYWARE+ ANTI VIRUS ולא נמצא כלום המחשב נקי בנוסף אני משתמש בתוכנה שמסדרת REGISTRY כמו CCleaner u REGISTRY FIX שעובדות מצויין ברגע שצריך להסיר תוכנה מהמערכת או למחוק Cookies u וכו.…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  8. אהלן כזכור לי מוינדוס XP הייתה אפשרות שהוינדוס ישמור את כל התוכניות הרצות כרגע ברקע ואחרי ריסט לשחזר את כל התוכנות לאותו מצב לדוגמא אם פתחתי מחשבון ואז ביצעתי ריסט אז כהמחשב יעלה מחדש הוא יפעיל את המחשבון למצב האחרון שהוא היה ... האם יש כזו אפשרות גם בוינדוס 7 ? תודה לעוזרים גיא

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה מוזרה בדפדפן אקספלורר מידי פעם החיפוש משתנה בדף הבית מגוגל רגיל לגוגל דרך משהו אחר והתוצאות משתנות,אין תוסף שמותקן או משהו שכזה,הפתרון הוא איפוס הגדרות הדפדפן ואז זה יכול לחזור שוב לאחר כמה זמן,איך אני יכול לדעת ממה זה קורה(זה בזמן גלישה רגילה ולא ע'י תוכנה שמופעלת)? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. שלום. אני מעוניין להוריד קצת מהעומס והזיכרון ( ומהירות עליית ה WIN ). אני יודע שניתן לעשות זאת ע"י ביטול חלק מה'שירותים' . עכשיו בעיקרון אני יכול להתחיל לחפש את זה לבד מה לא נחוץ לי ומה אני יכול להוריד ... אבל זאת עבודה מעצבנת ואין לי ממש זמן לזה . אז השאלה שלי היא כזאת : איזה שירותים מהVista אני יכול להוריד, כאלה שאני יכול להסתדר בלעדיהם . נ.ב אם כבר היה נושא כזה, אשמח לקבל קישור . תודה .

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  11. אני יודע שצריך לשים כמה קבצים על דיסקים ואז להיכנס להתקנות של 3 פארטי ולהתקין את הקבצים ההם אבל מאיפה אני משיג את אותם קבצים? יש לי הרד דיסק 120 גיגה SATA (1) הפל פליז זה די דחוף...

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by hellyeahmofo,

אתם מכירים את הקובץ program (אין לו סיומת) שנוצר בכונן המערכת (system drive( מה זה הקובץ הזה ואיך דואגים שהוא לא יווצר כל פעם מחדש?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by max_shifrin,

שלום, אני מריץ באחד המחשבים בבית 2003 SERVER ועליו TERMINAL SERVICES לצורך חיבור ב REMOTE DESKTOP עכשיו העסק עבד איזה כמה חודשים ופתאום הפסיק לעבוד וזורק שגיאה מוזרה של "you do not have access to logon to this session" לפי מה שכל העצות על זה אומרות זה מציין שלא נתתי ליוזר שלי הרשאות מתאימות הבעיה היא שיש לו הרשאות כאלו ניסיתי להסיר ולהחזיר אותן ויוזר אחר גם ובכל היוזרים אני מקבל את השגיאה הזו ללו הועיל... סוג ה TERMINAL SERVICES POLICY הוא PER USER הצעות?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by yariv2007,

מחפש מדריך רצוי בעברית ל Tweaking לחלונות אקספי או 98 או כל דבר בנדון ומדריך לגיבוי קובץ הרישום אם אפשר. תודה מקרב לב .

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 למטרת Safe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , ולא נמצאת האפשרות הזו . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?

16. Started by kong,

שאני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך שחור וכתוב a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart התקנתי איזה משחק ישן והוא שינה את הקובץ הפעלה של המערכת. boot.ini מה אני יכול לעשות בכדי להגיע למערכת בלי פירמוט??? משהו דרך הביוס??לתת כאילו הוראה שהוא לא יקרא לכונן a ??? משהו כזה? :nixweiss:

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  17. המקוריים של האתרים השונים תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה, יש לי מסכים כחולים באמצע משחקים ,לא תמיד אך לפעמים, האם הOC עושה לי את זה? מוזר לי אם כן כי ביצעתי המון בדיקות יציבות והכל עבר יפה. הנה ,העלתי ארבעה קבצים ,כולם לדעתי יתנו את אותה ההערה, http://www.sendspace.com/file/dn1902 תודה רבה מראש.

19. Started by בזיק,

הנפח בדיסק שמכיל את מערכת ההפעלה הולך וגדל כל יום באיזה חצי גיגה עשיתי סריקה עם מקאפי ואין לי וירוסים. כנ"ל לגבי רוגלות. כנראה שהנפח הזה נתפס ע"י הsystem restore.כשאני מוחק את restore points הנפח חוזר לגודל נורמלי. זאת תופעה חדשה שהתחילה רק בחודש האחרון, בגללה אני צריך למחוק את הנקודות שיחזור כל שבועיים. בזמנו היו מתווספות נקודות שיחזור אבל הנפח לא היה מתפוצץ. יש לכל זה הסבר? ומה לעשות כדי שההתנהגות תחזור להיות נורמלית?

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  20. שלום כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF78D663C,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) המחשב חדש לגמרי (הוצא מהשקית), הרצתי MEMTEST והוא לא מצא כלום, כמו כן ניסתי מספר דיסקים שונים בכולם חוזרת אותה הודעה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by muli90,

כל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה לי בעיה עם BOOT זה אומר שהBOOTא נכשל ולא עולה לי הWINDOWS ואין לי איך לתקן את זה.. מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לתקן את זה???

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  22. התקנתי את חלונות 7 עכשיו אני משתמש הרבה עם תוכנות ניידות portable כשאני מפעיל את התוכנות הניידות על החלונות 7 הוא תמיד סוגר אותם ומראה לי הודעה כזו.. נסיתי בכמה וכמה תוכנות ניידות הדבר חוזר על עצמו...

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by Godmoney,

יש לי במחשב שני כוננים כאשר אחד מהם מפוצל לשתי מחיצות. התקנתי את ה XP על אחת המחיצות. אחרי ההתקנה כשבאתי לפרמט את המחיצה השני לא יכלתי ושמתי לב שהיא מצויינת כ"System". בדקתי, והיא ריקה לגמרי. למה אני לא יכול לפרמט? למה הכונן שהתקנתי עליו את ה Windows מצויין כ Boot ולמה לעזאזל הכונן השני מצויין כ System ולא ניתן לפירמוט? תמונה מצורפת למטה[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 22:20:16 אחרי בדיקה מעמיקה הבחנתי פתאום שהקובץ "ntldr" נמצא על הכונן שאותו אני רוצה לפרמט!למה הוא שם לי את ה ntldr על כונן אחר מזה שהתקנתי עליו את מערכת ההפעלה?! מוזר ביותר... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. Started by yeya,

תוך כדי השימוש במחשב העכבר מתחיל לזוז מעצמו להיכנס לתיקיות, למאפיינים וכל מיני שטויות. ניתקתי מיד את החיבור לרשת, היה נראה שזה עוזר אך לאחר 3 שניות העכבר המשיך לנוע מעצמו. אני מקבל את ההרגשה שמה שזה לא יהיה שמזיז לי את העכבר לא רואה את המסך, אבל אני לא בטוח. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by idan1836,

אני לא מצליח להתקין את הוינדוס. זת'ומרת שאני נכנס לדיסק של הוינדוס דרך הבוט אז הוא מבקש ממני לבחור כונן להתקנה אז אני בוחר בסי ואחרי שהוא מפרמט את הכונן ורוצה להתחיל להתקין הוא רושם שיש בעיה. אמרו לי שצריך לעשות F DISK אז רציתי לדעת מה זה ואיך עושים את? (ד.א. זה מחשב חדש - התקנה ראשונית של וינדוס) עריכת המודר: כותרת. למה להפסיק את המשפט באמצע?...

• 4 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.